Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım❤
Kıyamam kuzum üzülme
Geçti gitti limonsuzum önemsizdi zaten❤ sen naptin kayınvaliden hala mi duruyor sizde?

Canım esimde sorun yok oyuzden kullanmiyor
Bakalım hayirlisi doktorun dediğin gibi yapacaz
Canım sorun olmasa sperm kalitesini ve sayısını etkiliyor,
Eşim yapmıştı ama çocuk için değil,ciğerlere iyi geliyor diye,
Ama çocuk için de faydalı oldu bence

Canım sorun olmasa sperm kalitesini ve sayısını etkiliyor,
Eşim yapmıştı ama çocuk için değil,ciğerlere iyi geliyor diye,
Ama çocuk için de faydalı oldu bence
Anladım canim
Ben yine doktorun dediğin gibi yapiyim
Çatlama iğnesi olanlar hepsini 36 saat sonra iliski olsun demişler bende bu ay boyle deniyim
İnşallah tutar.

Teşekkür ederim canım
Uzatsam inan uzatırdim ama huzursuzluktan başka hiç bir işe yaramicak,
Zaten gece de hatasını anladı sık sık sarıldı öptü falan
Sabah birlikte kalktık bulaşık makinasını boşalttı,yumurtalı ekmek yapti, yumurta yaptı,
Ben de melemen ve patates kızartması yaptım yedik içtik,
Evdeki huzursuzluk çok kötü ve hiç bir işe yaramıyor,
Bu yaştan sonra ne yaparsam yapayım değişmeyeceğine gore yapacak bir şey yok
Bu da yaptığım profiterol

Eklentiler

• IMG-20200101-WA0001.webp
    29 KB · Görüntüleme: 24
Anladım canim
Ben yine doktorun dediğin gibi yapiyim
Çatlama iğnesi olanlar hepsini 36 saat sonra iliski olsun demişler bende bu ay boyle deniyim
İnşallah tutar.
İnşaallah tutar ve bu ay güzel haberini alırız

Öyle mehlikam amaaan keşke hiç huzursuzluk denen bişey olmasa yaa mükemmel olurdu

Mmm afiyet olsun ellerine sağlıkkk

Ellerine sağlık mehlikam şifa olsun

B Brunello Cicinelli bromm çok üzüldüm gerçekten, inanki çok üzüldüm yani şurda herhangi biri şunu anlatsa çok yadırgamam belki ama geyşanın yapmış olma ihtimalini düşünmek bile üzücü :/ çok şaşırdım açıkçası.. yani sonuçta sizin planınız vardı bu plan dün bir anda cıkmadı günler öncesinde belli idi.. annesini görmek isteyebilir ama saat 10-11 e kadar kalmak yersiz.
Annesidir özlemiştir görmek istemiştir bunu anlarım ama yılbaşı yemeğine kalmak saatlerce oturmak yersiz ve gereksiz. Üstelik sen fikrini söylediğin halde iyi hissetmiyorum vs dediğin halde bunu üstelemesi çok saçma ve değişik bir hareket.

Ama neden böyle davrandığını anlamak gerek acaba işte bir şeye mi canı sıkıldı ya da başka bir sorunu vardı sana mı patladı ? Keza böyle bile olsa, hiç bir şey onun hatasını azaltmaz ama bir ihtimal diyorum..

Şuan sinirli olduğun için görmek duymak istemiyorsun ama 1-2 gün sessiz kal sorduklarına vs çok cevap verme.. yoksa aynı Çatı altında durmamak vs şuan sinirle düşünülüp söylenen şeyler .. çok yüz göz olma o da hatasını anlasın, gelsin sana.
Dün sadece seni üzmedi , bebeğini de üzdü önce bunun bilincine varsın.
Dediğin gibi hafta sonu da anneciğine git biraz kafa dağıtırsın ana kız torun oturursunuz gezersiniz yer içersiniz. O da iyice hatasını anlasın.
Üzme kendini ağlama, bebeğini düşün

LadyMorganas leydim sende tartışmışsın sanırım ..

Cinsellik demişsin ?
Eşini geri çevirme bence.. Dinimizce de bu böyle yani çok din kitap girmem ben ama sen gene de araya soğukluk sokma en azından durup dururken bir şeye sinirli kızgın küs değilsen eşini geri çevirmemeni tavsiye ediyorum ..
umarım bir an önce öpüşür barışırsınız balımm

Üzgün baya
Ki çok da haklı
Geysadan beklenmeyen hareketler
Öyle rosum hem ondan beklemeyiz hem de her kim Olursa olsun yani eşinin yaşadığı tüm süreçleri birebir bilen bile bu kadr ileri gitmemeliydi. Şeye çok üzüldüm ağlarken o yatttı dedi ya cici.

Minnos minnos herkese ogutler vermissin yaa sen nasilsin
İyiyim çayım ben çok şükür, yılbaşını bıraktık geride.. güzel geçti şükür.
Dün öğlen çıktım işten kuaföre gittim fön çektirdim eve geldim hazırlandım eşimde traşa gitmişti akşam 6 gibi geldi aldı, Avrupa yakasında bir yere yemeğe gittik. Oradan annemlere geçtik babacığımın Doğum günü idi; pasta aldık gittik pasta kestik. Ablamlarda oradaydı.. 11 gibi eve geldik ablamlarla birlikte girdik yeni yıla. Saat 4e geliyordu yattık; sabahta 12 de kalktık kahvaltı kahve falan derken öyle geçti gitti işte :))
Sen nasılsın ? Ne yaptın

Öyle rosum hem ondan beklemeyiz hem de her kim Olursa olsun yani eşinin yaşadığı tüm süreçleri birebir bilen bile bu kadr ileri gitmemeliydi. Şeye çok üzüldüm ağlarken o yatttı dedi ya cici.
Kesinlikle
Hamile hamile streste girmemesi gerekirken aksine hepsi strese sokuyor

ByNkoaLa gülimmm nasılsın ?

Nasıl geçti yeni yıl ?
Keyfin nasıl balımm
Valla biz akrosla dizi izledik nasıl gevmis zaman anlamadkk havai fişek falan patladı odumuz koptu o kdr kendimizi filme vermişiz

Onun dışında iyiydi patilim sen nasılsın
Ciciye üzgünüm baya keyfim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…