Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle
Hamile hamile streste girmemesi gerekirken aksine hepsi strese sokuyor
İşte filan mı bişey oldu acaba. Benm aklıma bir de gün içinde yakuzagillerin geyşayı arayıp bişeyler dedikleri geliyor. Ama haklı etmiyor tabiki hiçbir şekilde

Valla biz akrosla dizi izledik nasıl gevmis zaman anlamadkk havai fişek falan patladı odumuz koptu o kdr kendimizi filme vermişiz

Onun dışında iyiydi patilim sen nasılsın
Ciciye üzgünüm baya keyfim yok
Gene bir akros gene bir olay
Bütün sene film izlersiniz artık diye espri yapayım bari
İyiyim bende gülim, evdeyim camış gibi yatıyorum şuan

Bende üzüldüm broma keşke böyle olmasaydı, olmamalıydı yani

İşte filan mı bişey oldu acaba. Benm aklıma bir de gün içinde yakuzagillerin geyşayı arayıp bişeyler dedikleri geliyor. Ama haklı etmiyor tabiki hiçbir şekilde
Dedm bendd bütün ihtimalleri olsa bana söylerdi dedi
Benm aklıma yakuzagil doldurmuş geliyor başka seçeneği yok
Hiç haklı değil hemde hiç.

Bende öyle yatiorm hiç halim yok sabahtir
Zorla evi supurdum bı
Çok halsizm sabahtan beri de kasıklarım ağrıyor bı basım donyor anlamadm

Normalde akrosun tatili o da bıraktı gitti dağlara attı kendini

Bu kdr çok çocuk isteyen bir baba bunu yapıyorsa istemeyen neler yapar

Valla bende bi Evi süpürdüm bir de mutfak toparladım o kadar temizliği hafta sonu halledicem inşallah gülimm kalsın şimdilik aman..
dağlar da napıyo gülim

Evet çok şaşırdım gerçekten keşke böyle yapmasaydı, bence gerçekten ya işte canını sıkan bir durum oldu.. ya da annesi tarafından dolduruşa geldi .
Gene diyorum insan annesini görmek isteyebilir bu çok doğal bir durum, ve hakkı.
Ama eşinin de fikrini alması gerekliydi.. o kadar söze o kadar lafa gerek yoktu ya da madem gittin 1 saat oturdun kalk zaten planın var. Annenin gönlünü hoş ettin karının da et yani bu bencillik neden ..
yazık valla ..

Kar havası alacakmış iyi al dedm
Bir on gün de onun hastalığıyla uğraşırım artık

Bnce bebek fikri zorlukları cicinin kötü hallerde olması hepsi kafasını karistiyir

Annesi de fisfisliyor olan cicime oluyor
İns en kısa zamanda atlatirlar

Ana ne güzel kar havası he
Birdahakine enişteye bende takılam da gidip kar havası alam İstanbul’a yağmayacak belli

Akros diye diye yedin bitirdin adamı 1 hafta uğraş hastalığı iLe bir şey olmaz be gülimm

Umarım hemencik toparlanırlar canım brom

Yüksek yerlere yağdı burda teleferik falan kar yeri
Koş gel seni teleferiği çıkarayım kara boğayim :)

Bir büyük oglumjn hastalığı iki akrosun hastalığı hiç çekilmiyor
Kucukle ben sağlam irade

Iyiyim bende canm orgu oruyorum

Canım patilim düşüncelim teşekkür ederim ama hallettik biz öpüştük barıştık sıkıntı yok yani, bebek tedavisinde baya yiprandik çok harcadık sonuç alamadık fln biraz o durumun dışa yansimalari var bende önemli değil yani,benim kafa karışıklığım işteşimdi de nöbete yolladım eşimi, kahve mi aldım elime oturdum miss sen neler yapiyosun tatil diye temizliğe fln girismemissin iyi bari :)

Denizli'ye gelmiştik,teleferikle yaylaya çıkmıştık çok güzeldi ,dur foto bulursam oranın atayım

Denizli'ye gelmiştik,teleferikle yaylaya çıkmıştık çok güzeldi ,dur foto bulursam oranın atayım
Ben üç yılda bir kere çıktım onda da ödüm koptu
Smdi bembeyazmis gerçi ama yine de gitmem heralde evin içinde bile usuyorm orda donarm heralde :)
Bir daha yolun düşerse beklerm bizm ev teleferife çok yakın mehlikacim

Evet canim tartıştık biraz
Ama ne yapip ne edip istediğini aliyo
Zaten aramizda tartisiriz anca ama hemen barisiyoruz esim biraz sinirli sonradan cok pişman oluyo ozur diliyo falan

Kızım ağladı teleferikte yükseklikten, eşim de bayağı tırstı, Pamukkale ye gitmiştik Denizliyi de gezdik, teşekkürler canım
Bağlarbaşı yaylasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…