Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel :)
Biz yaylaya yürüyerek çıkmıştık felegimiz sasmisti :)
Yürüyerek çok uzun olur ya,biz minibüsle çıkmıştık,
Dağın yüksekliği çok fazlaydı, teleferikle ürkütücü biraz aslında
Pamukkaleden

Benimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dedi
Bende inat yapinca kizdi
Canım cicim ne desem ki ❤ dikkat et kendine.
Canım çok üzüldüm mm gerçekten eşin çok ayip etmiş .Zaten hamilesin düşük tehliken var bide ustune stres falan hic iyi degil
Uzme o tatli canini bebisin icin
İyiyim çok şükür canm
Ciciye çok üzgünüm sabahtir ona modum düşük
Geri kalan herşey aynı bende
Üzgün baya
Ki çok da haklı
Geysadan beklenmeyen hareketler
Öyle rosum hem ondan beklemeyiz hem de her kim Olursa olsun yani eşinin yaşadığı tüm süreçleri birebir bilen bile bu kadr ileri gitmemeliydi. Şeye çok üzüldüm ağlarken o yatttı dedi ya cici.
Aynen rosum. Cici de çok hırpalamasın kendini. Seviyoruz onu ❤
Kuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Sonuç olarak aldım moral ve motivasyonu...
Benim için en kıymetli yıla beni bu şekilde yükselmiş tansiyon ile sokmasını, düşük tehlikeme rağmen üzmesini hazmedemiyorum. Doktor stres yaşamaman lazım rahim bir kas ve stres yaşadıkça kasılıp bebeği atmaya çalışıyor dediğinde yanımdaydı bu adam.
Mesele beni üzmesi de değil, dolaylı yoldan bebeğimi üzmesi. Bu bana affedilir birşey gelmiyor.
Dün bebeği kaybetsem bu sinir krizleri üstüne bugün boşanmış bir çifttik. Sırf bebeğe bildiğim kadarıyla birşey olmadı diye masum ve affedilir hale gelemiyor gözümde.
Geçer mi bilmiyorum ama içimdeki sevgi tamamen nefrete dönüşmüş durumda.
En ağrıma giden de üzülüp ağlıyorum, sinirleniyorum diye utanmadan bir de beni suçlaması. Bebeğini düşünmeyen anne imalarında bulunması.. Ben ağlarken dönüp uyuması..
Daha düne kadar bizi ayırsın diye atla karayı seçen zebani ailesi yüzünden bana ve bebeğime yaşattığını asla ama asla unutmayacağım.
Gerçekten sindiremiyorum kızlar. Çok dolu ve sinirliyim. Geçen hiçbir dakika sinirimi üzgünlüğümü hafifletmedi.
Asla beklemezdim ondan böyle birşey asla. Sizden daha fazla ben beklemezdim inanın. Bambaşka bir adam gördüm ve bambaşka birine dönüştü gözümde.
Zaman geçtikçe daha da kin bağlıyorum sanki.

Canim cok uzgunuz hepimiz senin adina ... diyebilecek sey bulamiyorum ama sakinles 3 5 gun gecsin hersey tazeyken insan daha fevri davraniyor ... bize yaz icini dok esin de anlar hatasni telafi eder insallah bidaha yapmaz. Gercekten yapmayacagi biseydir ama o gun bambaska ruh halndedir sinirlidir yorgndur ne bileym her daim ayni tahammulde seyde olamiyoruz elbet kabul edilir hale getirmez durumu ama az ilimli olarak degerlendirmeye calis cnm

Canım üzme kendini daha fazla,
Geyşa da hatasını anlamıştır özür diler bence
2020 nin daha 364 günü var,daha çok güzel günleriniz olacak inşaallah,
İkiniz de stresli zamanlar geçirdiniz, onun da etkisi var,gelip geçici şeyler bunlar,

Şuan bunları söylemekte çok ama çok haklısın
Sana bunlari asla yasatmamasi lazımdı
Ne olursa olsjn kim.ne derse desin biz eşimle program yaptık diyebilirdi ki bunu diyecek biri nasıl oldu da böyle bir gerzeklik yaptı kafam almıyor
Ama lütfen kendini üzme kuzum bak strestli ve skntili gebelik yaşıyorsun lütfen üzülme
Bunu demek çok yersiz saçma ama minicik pitircigi düşün nolur

Cicim haklısın kesinlikle ama ben eşinin hata yaptığını anlayacağını düşünüyorum. Tabiki şuan sinirli olman böyle hissetmen çok doğal ama birkaç gün geçsin bi konuşun sonra. Sen de sinir stresini en aza düşürmeye gayret et. Tek misin şuan?

Canım sinirlisin tabi ki haklı olarak,sindirememekte de haklisin kendinden önce bebegin geliyo çünkü aklına ama sakinleseceksin, herşey yine normale dönecek elbet,kalbini kırdığı gibi onarmasini da bilecek eşin.
Şimdi çok üzülüp bebeği karnında daha da strese sokma şuan onceligin o olmalı kuzum.

ah cicim bende cok uzuldum malesef elden de birsey gelmiyor sabahtan beri seni dusunuyorum rabbim icine ferahlkk versin insallah. kendini cok yipratmamaya calis lutfen bebecigi dusun film izle kafani dagit icine kapanmak cozum olmuyor daha da kotu oluyor

Ay cicim inanamıyorum ya gerçekten zor bir gece geçirmişsin kıyamam ben sana cidden kanamaların falan oluyorken 6 kat merdiven nedir ya sana 2 dir dinlenmek için rapor veriyor doktor, çok bencilce davranmış eşin, inşallah 2020 nin diğer günleri çok daha güzel olur senin için bu günü unutturacak kadar mutlu olursunuz cicim ya

B Brunello Cicinelli acılarını tekrar hatırlatıp üzmek istemezdim ama yeni öğrendim sadece dualarimda olduğunu bilmeni isterim. Bu tür anlasmazliklarda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Aile söz konusu olduğunda erkekler çok anlayış göstermiyor eşine. En iyisi de böyle en kaba sabasi da. Sen kendi dünyanda huzuru mutluluğu yakalamaya bak. Canım benim şu saate kadar inşallah daha iyisindir. Allah yardımcın olsun canım. 2020 ' nin daha çok güzel günleri var olan olmuş sağlığının kıymetini bil... Rabbim seni inciten insanları ıslah etsin.

Cicim simdi girdim topige. Sinir oldum su an kocana.
Insan hamile jarisina karsi biraz daha hassas olur. Cok dusuncesizlik etmis cidden.
Sen cici bebeyi dusun. Sıkıntıya strese sokma kendini hic lutfen.
Sanirim cogu kisi 2020ye mutsuz girmis
Benim de modum pek iyi degil dunden beri.
En iyisi hicbiseyi takmamak. Olan daima bize oluyo cunku.

herkese günaydınnnn mutlu yıllarımız olsun inşallahhh

B Brunello Cicinelli canım çok üzüldüm senin için insan en hassas dönemlerinde evet biraz daha ilgi ve anlayışlı olunmasını bekliyor ki bu çok normal ilk lohusalığım da ve kürtajım da bende eşimden gerekli ilgiyi ve anlayışı görememiş ve bir çok kez boşanmayı düşünmüştüm ama zamanla geçti ben ara ara uzaklaşmayı tercih etmiştim bir kaç günlük aralar sende dediğin gibi haftasonunu ailenle geçirirsen daha iyi olur hem görmedikçe insanın siniride azalıyor şuan sen minik bebeğini düşün sadece sakin olmaya çalış mercimeğin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…