- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.941
Çok güzel :)Bunlardı, çok foto çekilmiştik,
Yürüyerek çok uzun olur ya,biz minibüsle çıkmıştık,Çok güzel :)
Biz yaylaya yürüyerek çıkmıştık felegimiz sasmisti :)
Cicim maddiyat yüzünden tartıştık eşimle biz biraz önemli değil o yüzden iki saate düzelir bizim durum
Ama size çok üzüldüm şuan ya kırılmakta çok çok haklısın inan kocana,hafta sonu git tabi biraz ayri kalın özlesin seni,sende kafanı toplar dinlenirsin biraz hiç degilse.
Ama bence çok ciddi bı konuşma yap geysayla derim,ne bu yani noldu bı anda bu adama
Bide inan ki büyü bile gelir aklıma bu durumda çünkü son derece farklı bi geysaya dönüşmüş resmen canım senin yakuzadan herşey beklenir,tanımadığımız halde biz bile irrite olduk kendisinden sana yaptığı kötülükleri anlattiginda
Yani hamile kalmani çok isteyen bı adam,oldu diye sevinçten ağlayan adam,kanamadan ötürü çok korkan bu adama noldu ki çok şaşkınım ben
Benimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dedi
Bende inat yapinca kizdi
Canım çok üzüldüm, önceden planınız olmasa eşine hak verebilirdim ama planınızı bozmaması gerekirdi,
Kaldı ki sen kırmayıp gitmişsin, sattlerce kalmak istemesi niye,
Neyse planı bozmanak için kalmadınız madem yolda burnundan getirmesi kötü olmuş,
Gece özrünü kabul etseydin tatlıya bağlanırdı gonlunu alırdı ,ama sen de çok kırılmışsın anlaşılan,
Yine de çok uzatmayın canım,
Olayın sıcaklığı ve hamilelik hormonlarının etkisiyke böyle düşünüyorsun ama öyle eşinden soğuyup görmek istemicek bir durum yok
yazılanları okudum bir yandan kafeye ciktim ders calismaya da bende cok mutsuz enerjisiz hissediyorum dunden bugunku halimle o kadar fark varki enerjimi sömürü çevremdeki insanlar hic böyle hayal etmemistim kotu gidiyor bugun canim cok sıkkın
B Brunello Cicinelli yani yanlış anlama cicim ama cok ayıp ettigi ya hani eski hallerini bilmesem ne bileyim bu adam ki bebege önem verir ailesini iyi bilir sanki büyü yapılmış gibi
Canım cicim ne desem ki ❤ dikkat et kendine.
B Brunello Cicinelli eşine ben de şaşırdım cicim ya. Acaba önden aradılar adama bişeyler filan mı dediler ki. Ne bilim eşin ve o halleri çok farklı geldi hepimize. Üzüldüm.
C Cay6 senin neyin var çayım ❤
K Kendinisevenbirii ❤❤
M mehlika nur mehlikam size sevindim
aypare ackerman kuzucukk
Valla benmde canım çok sıkkın.
Canım çok üzüldüm.cok yanlış zamanda yanlış şeyler olmuş.
Ben geyşanın dolduruşa geldiğini düşünüyorum.soyledikleri bunu gösteriyor.buyuk ihtimalle kısa süreliğine de olsa ailesiyle olanların sebebini sen olarak gördü.evet bu yanlış ama erkekler böyle.
Mesela eşim beni çok savunur ,hatta ailesinin deeikodusunu bile yaptığımız olur,ama başka zamanda ben bişey söylersem hemen savunmaya geçer ve ailesi kıymetli olur.
Hatasını anlayacaktır biraz zaman ver ve sadece çocuğunu düşün.
Bu arada eşin dahil hiç kimsenin seni anneliginle vurmasına ve anneligini elestirmesine izin verme.bu benim kırmızı cizgimdir.kimsenin haddi değil.kendi doğurduğumu kimse düşünmüyorsun diyemez.
Sn sadece sakin ol kıyamam gözyaşlarına.
Kıyamam kuzum üzülme
Canım çok üzüldüm mm gerçekten eşin çok ayip etmiş .Zaten hamilesin düşük tehliken var bide ustune stres falan hic iyi degil
Uzme o tatli canini bebisin icin
İyiyim çok şükür canm
Ciciye çok üzgünüm sabahtir ona modum düşük
Geri kalan herşey aynı bende
B Brunello Cicinelli brommçok üzüldüm gerçekten, inanki çok üzüldüm yani şurda herhangi biri şunu anlatsa çok yadırgamam belki ama geyşanın yapmış olma ihtimalini düşünmek bile üzücü :/ çok şaşırdım açıkçası.. yani sonuçta sizin planınız vardı bu plan dün bir anda cıkmadı günler öncesinde belli idi.. annesini görmek isteyebilir ama saat 10-11 e kadar kalmak yersiz.
Annesidir özlemiştir görmek istemiştir bunu anlarım ama yılbaşı yemeğine kalmak saatlerce oturmak yersiz ve gereksiz. Üstelik sen fikrini söylediğin halde iyi hissetmiyorum vs dediğin halde bunu üstelemesi çok saçma ve değişik bir hareket.
Ama neden böyle davrandığını anlamak gerek acaba işte bir şeye mi canı sıkıldı ya da başka bir sorunu vardı sana mı patladı ? Keza böyle bile olsa, hiç bir şey onun hatasını azaltmaz ama bir ihtimal diyorum..
Şuan sinirli olduğun için görmek duymak istemiyorsun ama 1-2 gün sessiz kal sorduklarına vs çok cevap verme.. yoksa aynı Çatı altında durmamak vs şuan sinirle düşünülüp söylenen şeyler .. çok yüz göz olma o da hatasını anlasın, gelsin sana.
Dün sadece seni üzmedi , bebeğini de üzdü önce bunun bilincine varsın.
Dediğin gibi hafta sonu da anneciğine git biraz kafa dağıtırsın ana kız torun oturursunuz gezersiniz yer içersiniz. O da iyice hatasını anlasın.
Üzme kendini ağlama, bebeğini düşün❣
Üzgün baya
Ki çok da haklı
Geysadan beklenmeyen hareketler
Öyle rosum hem ondan beklemeyiz hem de her kim Olursa olsun yani eşinin yaşadığı tüm süreçleri birebir bilen bile bu kadr ileri gitmemeliydi. Şeye çok üzüldüm ağlarken o yatttı dedi ya cici.
Kuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.Aynen rosum. Cici de çok hırpalamasın kendini. Seviyoruz onu ❤
Canim cok uzgunuz hepimiz senin adina ... diyebilecek sey bulamiyorum ama sakinles 3 5 gun gecsin hersey tazeyken insan daha fevri davraniyor ... bize yaz icini dok esin de anlar hatasni telafi eder insallah bidaha yapmaz. Gercekten yapmayacagi biseydir ama o gun bambaska ruh halndedir sinirlidir yorgndur ne bileym her daim ayni tahammulde seyde olamiyoruz elbet kabul edilir hale getirmez durumu ama az ilimli olarak degerlendirmeye calis cnmKuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Sonuç olarak aldım moral ve motivasyonu...
Benim için en kıymetli yıla beni bu şekilde yükselmiş tansiyon ile sokmasını, düşük tehlikeme rağmen üzmesini hazmedemiyorum. Doktor stres yaşamaman lazım rahim bir kas ve stres yaşadıkça kasılıp bebeği atmaya çalışıyor dediğinde yanımdaydı bu adam.
Mesele beni üzmesi de değil, dolaylı yoldan bebeğimi üzmesi. Bu bana affedilir birşey gelmiyor.
Dün bebeği kaybetsem bu sinir krizleri üstüne bugün boşanmış bir çifttik. Sırf bebeğe bildiğim kadarıyla birşey olmadı diye masum ve affedilir hale gelemiyor gözümde.
Geçer mi bilmiyorum ama içimdeki sevgi tamamen nefrete dönüşmüş durumda.
En ağrıma giden de üzülüp ağlıyorum, sinirleniyorum diye utanmadan bir de beni suçlaması. Bebeğini düşünmeyen anne imalarında bulunması.. Ben ağlarken dönüp uyuması..
Daha düne kadar bizi ayırsın diye atla karayı seçen zebani ailesi yüzünden bana ve bebeğime yaşattığını asla ama asla unutmayacağım.
Gerçekten sindiremiyorum kızlar. Çok dolu ve sinirliyim. Geçen hiçbir dakika sinirimi üzgünlüğümü hafifletmedi.
Asla beklemezdim ondan böyle birşey asla. Sizden daha fazla ben beklemezdim inanın. Bambaşka bir adam gördüm ve bambaşka birine dönüştü gözümde.
Zaman geçtikçe daha da kin bağlıyorum sanki.
Canım üzme kendini daha fazla,Kuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Benim için en kıymetli yıla beni bu şekilde yükselmiş tansiyon ile sokmasını, düşük tehlikeme rağmen üzmesini hazmedemiyorum. Doktor stres yaşamaman lazım rahim bir kas ve stres yaşadıkça kasılıp bebeği atmaya çalışıyor dediğinde yanımdaydı bu adam.
Mesele beni üzmesi de değil, dolaylı yoldan bebeğimi üzmesi. Bu bana affedilir birşey gelmiyor.
Dün bebeği kaybetsem bu sinir krizleri üstüne bugün boşanmış bir çifttik. Sırf bebeğe bildiğim kadarıyla birşey olmadı diye masum ve affedilir hale gelemiyor gözümde.
En ağrıma giden de üzülüp ağlıyorum, sinirleniyorum diye utanmadan bir de beni suçlaması. Bebeğini düşünmeyen anne imalarında bulunması.. Ben ağlarken dönüp uyuması..
Daha düne kadar bizi ayırsın diye atla karayı seçen zebani ailesi yüzünden bana ve bebeğime yaşattığını asla ama asla unutmayacağım.
Gerçekten sindiremiyorum kızlar. Çok dolu ve sinirliyim. Geçen hiçbir dakika sinirimi üzgünlüğümü hafifletmedi.
Asla beklemezdim ondan böyle birşey asla. Sizden daha fazla ben beklemezdim inanın. Bambaşka bir adam gördüm ve bambaşka birine dönüştü gözümde.
Şuan bunları söylemekte çok ama çok haklısınKuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Biz kendimize macera aradık bakma sen :)Yürüyerek çok uzun olur ya,biz minibüsle çıkmıştık,
Dağın yüksekliği çok fazlaydı, teleferikle ürkütücü biraz aslında
Pamukkaleden
Cicim haklısın kesinlikle ama ben eşinin hata yaptığını anlayacağını düşünüyorum. Tabiki şuan sinirli olman böyle hissetmen çok doğal ama birkaç gün geçsin bi konuşun sonra. Sen de sinir stresini en aza düşürmeye gayret et. Tek misin şuan?Kuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Canım sinirlisin tabi ki haklı olarak,sindirememekte de haklisin kendinden önce bebegin geliyo çünkü aklına ama sakinleseceksin, herşey yine normale dönecek elbet,kalbini kırdığı gibi onarmasini da bilecek eşin.Kuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
ah cicim bende cok uzuldum malesef elden de birsey gelmiyorKuzularım son zamanlarda kanamalardan dolayı yaşadığım stres, korku, döktüğüm göz yaşı malum zor bir gebelik geçiriyorum. Bir de 2020 benim için şuana kadar yaşadığım en kıymetli yıl olacak. O yüzden eşim kesin bana moral ve motivasyon verecek özel birşeyler hazırlar diye düşünmüştüm.
Ay cicim inanamıyorum ya gerçekten zor bir gece geçirmişsinDün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
poncikvegece
B BUSR4
Cicim simdi girdim topige. Sinir oldum su an kocana.Dün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
poncikvegece
B BUSR4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?