Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli kizz napiyosunuz bakalim ben arkadasim grlecek hazirlik yaptim oyle takiliyorm
Valla sabahtan beri yardırıyorum, o kadar yoğunum ki bugün..

Bütün yılın raporlarını hazırlıyorum. Daha öğlen yemeğini yiyemedim kii normalde 12:15 yemeğe çıkıyoruz.
Daha henüz 5 ayı bitirdim daha 7 ayın raporlarını yapacağım

Ohh ne güzel çayımm iyi sohbetlerr olsun size, siz takılın ben çalışayım

Kolay gelsin canim sana Allah kolaylastirsin islerini

Pıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç yüzüne bile bakmadım. Ne kadar ağlayıp sızlasa da pişman olsa da.. Ki gerçekten yüzünü görmek bile istemedim.
Bundan başka hatam olmayacak falan dedi. Şimdi affetmesende bana affetme fırsatı ver yeter dedi. Birşey demedim uyudum.
Şimdi çevremde dört dönüyor ama yine de çok soğuk hissediyorum. Şimdilik durum böyle.
Sanırım bu korku ve pişmanlık ona yeter.
Bir de Allah sana da benim ağrılarımdam yaşatsın da halimi anla dedim. 5 dk sonra adamın göğsü sıkışmaya başladı. Bir beddua bu kadar hızlı tutar mı diyor
Hiç ilgilenmedim bile..
3 aydır temas olmaması adamın başına mı vurdu, içine ecinniler mi kaçtı da böyle davrandı vallahi bilmiyorum.
Bir kere daha bebeğin üzüleceği birşey yaparsa boşanacağımı açık açık söyledim.

Hakkaten ulen nasil içten soylediysen hemen ağrı girmiş adama kız güldürdün bı yandan beni ama Cook iyi olmuş bak hatasını anlamış, kafası dank etmiş.ya hiç suçlu olduğunu farketmese tavrını sürdürse bu daha kötü.
Sevindim ağlaya zırlaya özurler dilemesine valla benim de içim soğudu bundan sonra anasigil tayfasinin yaninda iki kere düşünür seni de bebeğini de cicim sıkma artık canını

İnşallahhhh pamuğum. Bidaha tekrarı olursa çok kötü olur zaten bunu çok iyi biliyor.
Şimdilik daha fazla bebeğin hatrı izin uzatmayacağım. Soğuk şekilde yanında bulunuyorum.
Şu toparlağın 3ayda yaşadığı stres yeter benim için acıyor çocuğa artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…