- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.961
Yaaa buraya yagmiyor asiri yagmur var suan bize de gonder poncikvegeceKar yağıyorrrrrrrrrr
ay çocuklar gibi mutlu oldum
kar kalp ben
Kız buraya da yağmıyormuş çayımYaaa buraya yagmiyor asiri yagmur var suan bize de gonder poncikvegece
evet canım yağmadı, ben dışardaydım yağmur yağdı sadeceGerçi bizim işyeri camları puslu
yağmuru kar olarak görüyor da olabilirimihtimal var yani
Deli kizzKız buraya da yağmıyormuş çayım
Bizim işyerinin camları biraz değişikben yanlış görmüşüm yağmur yağıyor ahahahha öfffff
Valla sabahtan beri yardırıyorum, o kadar yoğunum ki bugün..Deli kizznapiyosunuz bakalim ben arkadasim grlecek hazirlik yaptim oyle takiliyorm
Kolay gelsin canim sana Allah kolaylastirsin isleriniValla sabahtan beri yardırıyorum, o kadar yoğunum ki bugün..
Bütün yılın raporlarını hazırlıyorum. Daha öğlen yemeğini yiyemedim kii normalde 12:15 yemeğe çıkıyoruz.
Daha henüz 5 ayı bitirdim daha 7 ayın raporlarını yapacağım
Ohh ne güzel çayımm iyi sohbetlerr olsun size, siz takılın ben çalışayım
Canim cok uzgunuz hepimiz senin adina ... diyebilecek sey bulamiyorum ama sakinles 3 5 gun gecsin hersey tazeyken insan daha fevri davraniyor ... bize yaz icini dok esin de anlar hatasni telafi eder insallah bidaha yapmaz. Gercekten yapmayacagi biseydir ama o gun bambaska ruh halndedir sinirlidir yorgndur ne bileym her daim ayni tahammulde seyde olamiyoruz elbet kabul edilir hale getirmez durumu ama az ilimli olarak degerlendirmeye calis cnm
Canım üzme kendini daha fazla,
Geyşa da hatasını anlamıştır özür diler bence
2020 nin daha 364 günü var,daha çok güzel günleriniz olacak inşaallah,
İkiniz de stresli zamanlar geçirdiniz, onun da etkisi var,gelip geçici şeyler bunlar,
Şuan bunları söylemekte çok ama çok haklısın
Sana bunlari asla yasatmamasi lazımdı
Ne olursa olsjn kim.ne derse desin biz eşimle program yaptık diyebilirdi ki bunu diyecek biri nasıl oldu da böyle bir gerzeklik yaptı kafam almıyor
Ama lütfen kendini üzme kuzum bak strestli ve skntili gebelik yaşıyorsun lütfen üzülme
Bunu demek çok yersiz saçma ama minicik pitircigi düşün nolur
Cicim haklısın kesinlikle ama ben eşinin hata yaptığını anlayacağını düşünüyorum. Tabiki şuan sinirli olman böyle hissetmen çok doğal ama birkaç gün geçsin bi konuşun sonra. Sen de sinir stresini en aza düşürmeye gayret et. Tek misin şuan?
Canım sinirlisin tabi ki haklı olarak,sindirememekte de haklisin kendinden önce bebegin geliyo çünkü aklına ama sakinleseceksin, herşey yine normale dönecek elbet,kalbini kırdığı gibi onarmasini da bilecek eşin.
Şimdi çok üzülüp bebeği karnında daha da strese sokma şuan onceligin o olmalı kuzum.
ah cicim bende cok uzuldum malesef elden de birsey gelmiyorsabahtan beri seni dusunuyorum rabbim icine ferahlkk versin insallah. kendini cok yipratmamaya calis lutfen bebecigi dusun film izle kafani dagit icine kapanmak cozum olmuyor daha da kotu oluyor
Ay cicim inanamıyorum ya gerçekten zor bir gece geçirmişsinkıyamam ben sana cidden kanamaların falan oluyorken 6 kat merdiven nedir ya sana 2 dir dinlenmek için rapor veriyor doktor, çok bencilce davranmış eşin, inşallah 2020 nin diğer günleri çok daha güzel olur senin için bu günü unutturacak kadar mutlu olursunuz cicim ya
B Brunello Cicinelli acılarını tekrar hatırlatıp üzmek istemezdim ama yeni öğrendim sadece dualarimda olduğunu bilmeni isterim. Bu tür anlasmazliklarda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Aile söz konusu olduğunda erkekler çok anlayış göstermiyor eşine. En iyisi de böyle en kaba sabasi da. Sen kendi dünyanda huzuru mutluluğu yakalamaya bak. Canım benim şu saate kadar inşallah daha iyisindir. Allah yardımcın olsun canım. 2020 ' nin daha çok güzel günleri var olan olmuş sağlığının kıymetini bil...Rabbim seni inciten insanları ıslah etsin.
Cicim simdi girdim topige. Sinir oldum su an kocana.
Insan hamile jarisina karsi biraz daha hassas olur. Cok dusuncesizlik etmis cidden.
Sen cici bebeyi dusun. Sıkıntıya strese sokma kendini hic lutfen.
Sanirim cogu kisi 2020ye mutsuz girmis
Benim de modum pek iyi degil dunden beri.
En iyisi hicbiseyi takmamak. Olan daima bize oluyo cunku.
Günaydın hatunlarrrrrr
1 yıl geçti ama aynı tas aynı hamambenim bebe hala doğmadı koskoca 1 sene oldu geçmiş yanii pessss
B Brunello Cicinelli balımm aklımdasınn, ne yaptın ? keşke 2 dk bir girsen de anlatsan .. son durum nedir ?
Pıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.B Brunello Cicinelli nerdesin naptın cicim?
Hakkaten ulen nasil içten soylediysen hemen ağrı girmiş adamaPıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç yüzüne bile bakmadım. Ne kadar ağlayıp sızlasa da pişman olsa da.. Ki gerçekten yüzünü görmek bile istemedim.
Bundan başka hatam olmayacak falan dedi. Şimdi affetmesende bana affetme fırsatı ver yeter dedi. Birşey demedim uyudum.
Şimdi çevremde dört dönüyor ama yine de çok soğuk hissediyorum. Şimdilik durum böyle.
Sanırım bu korku ve pişmanlık ona yeter.
Bir de Allah sana da benim ağrılarımdam yaşatsın da halimi anla dedim. 5 dk sonra adamın göğsü sıkışmaya başladı. Bir beddua bu kadar hızlı tutar mı diyor
Hiç ilgilenmedim bile..
3 aydır temas olmaması adamın başına mı vurdu, içine ecinniler mi kaçtı da böyle davrandı vallahi bilmiyorum.
Bir kere daha bebeğin üzüleceği birşey yaparsa boşanacağımı açık açık söyledim.
İnşallahhhh pamuğum. Bidaha tekrarı olursa çok kötü olur zaten bunu çok iyi biliyor.Hakkaten ulen nasil içten soylediysen hemen ağrı girmiş adamakız güldürdün bı yandan beni ama Cook iyi olmuş bak hatasını anlamış, kafası dank etmiş.ya hiç suçlu olduğunu farketmese tavrını sürdürse bu daha kötü.
Sevindim ağlaya zırlaya özurler dilemesine valla benim de içim soğudubundan sonra anasigil tayfasinin yaninda iki kere düşünür seni de bebeğini de cicim sıkma artık canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?