Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aypare ackerman bebeğim sınavında başarılar diliyorum hadi sen başarırsın
@Cay6 sorunun çözülmesine çok sevindim ❤
K Kendinisevenbirii siz sorunu çözdünüz mü pamuğum?
Evet canım dün nöbete yollamadan çözdük, hemde sarildı öptü özür diledi,bide çikolata almış gelmiş ekmek almaya gittiğinde çikolata yiyince mutluluk hormonu salgılarsın da belki gözüne yine haşmetli kocan olarak görünürüm özrümü kabul edersin diye aldım diyor bıyığı varmis gibi bıyık okşama hareketi fln yaptı karşımda beni vitesten attırdı tabi

Bı daha tekrarı olmayacağına eminim ben cicim,soğukluk hissinde geçip gider bir ikigune kalmadan zaten öpüşün barışın kuzum :)

Ulan
Sanki yeterince libişli değilmişsin gibi seni extra libişlendirecek hareketler sergiliyor
Sevindim pamuğum. İnşallah topikçe normal ayarlarımıza döneceğiz
2020 hepimizi kırıp geçirdi.

geyşanın hatasını anlayıp özür dilemesine sevindim cici,
bundan sonra daha dikkatli olur, hata yapmaz bence,

Ulan
Sanki yeterince libişli değilmişsin gibi seni extra libişlendirecek hareketler sergiliyor
Sevindim pamuğum. İnşallah topikçe normal ayarlarımıza döneceğiz
2020 hepimizi kırıp geçirdi.
Hee sorma biliyor karşı koyamayacagimi ne cakaldir o

Aminn inşallah cicim beklentim büyük valla benim bu seneden hayal kırıklığı yaşamak istemiyom du bakalım hayırlısı

Cicimmmm sen iyi ol da başka bir şey istemiyorum

ben bugün çok yorgunum dökülüyorum resmen,
sabah hastaneye gittim, giderken rahat gittim ama gelirken mahvoldum,
tek vasıta ne zaman geleceği belli değildi, çift vasıta yapayım dedim,
bilmediğim bir otobüse bindim, yağmur yağıyor camlar buğulu,
otobüsün durakları haber veren sesli görüntülü sistemi çalışmıyor,
durağı kaçırmışım, otobüste birine sordum çoktaan geçtik dedi,
neyse bir iki durak sonra indim, tekrar başka otobüse bindim,
2. vasıtaya binmek için bir durakta indim ama o kadar yürüdüm ki,
sabah kahvaltı da yapmamıştım, işe gelişim 12 yi buldu ki ben evden 7,5 ta çıkmıştım,
hastaneden de taş çatlasın 10,5 ta,
1,5-2 saat yok çektim bir sürü yürüdüm, yağmurdan ayaklarım su oldu, üşüdüm,
aç olunca öğlen yemekte çok yedim, şuan iyice mayışmış haldeyim

İştee böyleeeee

Off hamile halinle bide mehlikam,hava yağmurlu soğuk olmasa yine neyse,bugün erken uyu dinlen imkanın varsa, ama eve gidince ayaklarını sıcak suya sok biraz rahatlarsin

Off hamile halinle bide mehlikam,hava yağmurlu soğuk olmasa yine neyse,bugün erken uyu dinlen imkanın varsa, ama eve gidince ayaklarını sıcak suya sok biraz rahatlarsin
hastanede işlerimi kolay hallettim, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,
ama dönüş tam bir rezalet oldu, yağmurda aç acına koştur koştur o kadar yoruldum ki,
işyerime yakın devlet hastanesi var oraya gidip gelmesi kolay aylarca gittim yakın diye ama drlar çok ilgisiz,
eve gidince de yemek işi var, şuan kara kara onu düşünüyorum,
eşim benden geç geliyor bu hafta yemek işini ona da bırakamıyorum malesef,
çocuklar acıkmış oluyor mecbur gider gitmez mutfağa girecem

Allah bizi cicinin bedduasndan korusun

Ohh çok iyi olmuş yaa canıma değsin seni üzmek değil o iş

Canım bari kolayca makarna hasla salata yoğurt koy basit olsun yorma pek kendini,napicaksin bugün de böyle olsun

Kızlar
Az önce çatlama iğnesi kullandim
İnşallah bu sefer tutarrr
K Kendinisevenbirii D Dilos06 insallah isteyen herkeze nasip olur❤❤❤
Canimcim sen kendin mi yaptın çatlatma iğneni? Hadi hayırlısı stresten uzak dur bu süreçte bol bol da çikolata ve ananas yiyebilirsin canım,tutunmayı kolaylaştırıyor ananas özellikle,bana tüp bebek yaptirdigimizda doktor söylemişti nasip olmasa da bize:)

inşaallah güzel haberlerini alırız canım, bu gümleri iyi değerlendirin :)
folik asit kullan,
İnşallah canim
Yarin aksam ilişki olcak
İğne yaptigim yerde bana dediler 36 saat sonra catlicak doktorun dediğini yap dedi bana

Yok canim saglik ocağında yaptirdim
Doktor bana progesteron fitil verdi vajinal kullan dedi bebegin tutunması icin
Ha bide stres hep var bende umutlanmak istemiyorum ama cok heyecanliyim

ben geldim ben geldimmmm
asiri zor bi sinavdan 90 almisim , sinifin %85i bute kaldi , sanirim en siniftaki en yuksek notu ben aldim hic beklemiyordum ,gecersem en fazla 60 65le gecerim diyordum ama cook calismistim sinav kagidina cok sey yazmistim sevindim yaa,bugunde zordu ,75puanlik soru yaptim 60 verse geciyorum

minik kalp0753 canım sen naptın nasıl gidiyor tüp bebek süreci? İgnelerle aran nasıl

vALLA kuzum bi tane toz olan var sulandırıp normal iğne yapar gibi vuruyosun ya onla aram çok kötü göbişim morardı iğnenin yarısını soktuydum ilk seferdede tam sokmadım die şişti deneme tahtası oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…