- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.981
Evet canım dün nöbete yollamadan çözdük, hemde sarildı öptü özür diledi,bide çikolata almış gelmiş ekmek almaya gittiğindeaypare ackerman bebeğim sınavında başarılar diliyorum hadi sen başarırsın
@Cay6 sorunun çözülmesine çok sevindim ❤
K Kendinisevenbirii siz sorunu çözdünüz mü pamuğum?
Bı daha tekrarı olmayacağına eminim ben cicim,soğukluk hissinde geçip gider bir ikigune kalmadan zaten öpüşün barışın kuzumİnşallahhhh pamuğum. Bidaha tekrarı olursa çok kötü olur zaten bunu çok iyi biliyor.
Şimdilik daha fazla bebeğin hatrı izin uzatmayacağım. Soğuk şekilde yanında bulunuyorum.
Şu toparlağın 3ayda yaşadığı stres yeter benim için acıyor çocuğa artık.
UlanEvet canım dün nöbete yollamadan çözdük, hemde sarildı öptü özür diledi,bide çikolata almış gelmiş ekmek almaya gittiğindeçikolata yiyince mutluluk hormonu salgılarsın da belki gözüne yine haşmetli kocan olarak görünürüm özrümü kabul edersin diye aldım diyor bıyığı varmis gibi bıyık okşama hareketi fln yaptı karşımda beni vitesten attırdı tabi
geyşanın hatasını anlayıp özür dilemesine sevindim cici,Pıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç yüzüne bile bakmadım. Ne kadar ağlayıp sızlasa da pişman olsa da.. Ki gerçekten yüzünü görmek bile istemedim.
Bundan başka hatam olmayacak falan dedi. Şimdi affetmesende bana affetme fırsatı ver yeter dedi. Birşey demedim uyudum.
Şimdi çevremde dört dönüyor ama yine de çok soğuk hissediyorum. Şimdilik durum böyle.
Sanırım bu korku ve pişmanlık ona yeter.
Bir de Allah sana da benim ağrılarımdam yaşatsın da halimi anla dedim. 5 dk sonra adamın göğsü sıkışmaya başladı. Bir beddua bu kadar hızlı tutar mı diyor
Hiç ilgilenmedim bile..
3 aydır temas olmaması adamın başına mı vurdu, içine ecinniler mi kaçtı da böyle davrandı vallahi bilmiyorum.
Bir kere daha bebeğin üzüleceği birşey yaparsa boşanacağımı açık açık söyledim.
Hee sorma biliyor karşı koyamayacagimi ne cakaldir oUlan
Sanki yeterince libişli değilmişsin gibi seni extra libişlendirecek hareketler sergiliyor
Sevindim pamuğum. İnşallah topikçe normal ayarlarımıza döneceğiz
2020 hepimizi kırıp geçirdi.
Cicimmmm sen iyi ol da başka bir şey istemiyorumPıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç yüzüne bile bakmadım. Ne kadar ağlayıp sızlasa da pişman olsa da.. Ki gerçekten yüzünü görmek bile istemedim.
Bundan başka hatam olmayacak falan dedi. Şimdi affetmesende bana affetme fırsatı ver yeter dedi. Birşey demedim uyudum.
Şimdi çevremde dört dönüyor ama yine de çok soğuk hissediyorum. Şimdilik durum böyle.
Bir de Allah sana da benim ağrılarımdam yaşatsın da halimi anla dedim. 5 dk sonra adamın göğsü sıkışmaya başladı. Bir beddua bu kadar hızlı tutar mı diyor
Hiç ilgilenmedim bile..
3 aydır temas olmaması adamın başına mı vurdu, içine ecinniler mi kaçtı da böyle davrandı vallahi bilmiyorum.
İştee böyleeeeePıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç ilgilenmedim bile..
Off hamile halinle bide mehlikam,hava yağmurlu soğuk olmasa yine neyse,bugün erken uyu dinlen imkanın varsa, ama eve gidince ayaklarını sıcak suya sok biraz rahatlarsinben bugün çok yorgunum dökülüyorum resmen,
sabah hastaneye gittim, giderken rahat gittim ama gelirken mahvoldum,
tek vasıta ne zaman geleceği belli değildi, çift vasıta yapayım dedim,
bilmediğim bir otobüse bindim, yağmur yağıyor camlar buğulu,
otobüsün durakları haber veren sesli görüntülü sistemi çalışmıyor,
durağı kaçırmışım, otobüste birine sordum çoktaan geçtik dedi,
neyse bir iki durak sonra indim, tekrar başka otobüse bindim,
2. vasıtaya binmek için bir durakta indim ama o kadar yürüdüm ki,
sabah kahvaltı da yapmamıştım, işe gelişim 12 yi buldu ki ben evden 7,5 ta çıkmıştım,
hastaneden de taş çatlasın 10,5 ta,
1,5-2 saat yok çektim bir sürü yürüdüm, yağmurdan ayaklarım su oldu, üşüdüm,
aç olunca öğlen yemekte çok yedim, şuan iyice mayışmış haldeyim
hastanede işlerimi kolay hallettim, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,Off hamile halinle bide mehlikam,hava yağmurlu soğuk olmasa yine neyse,bugün erken uyu dinlen imkanın varsa, ama eve gidince ayaklarını sıcak suya sok biraz rahatlarsin
Allah bizi cicinin bedduasndan korusunPıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç ilgilenmedim bile..
inşaallah güzel haberlerini alırız canım, bu gümleri iyi değerlendirin :)Kızlar
Az önce çatlama iğnesi kullandim
İnşallah bu sefer tutarrr
K Kendinisevenbirii D Dilos06 insallah isteyen herkeze nasip olur❤❤❤
Canım bari kolayca makarna hasla salata yoğurt koy basit olsun yorma pek kendini,napicaksin bugün de böyle olsunhastanede işlerimi kolay hallettim, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,
ama dönüş tam bir rezalet oldu, yağmurda aç acına koştur koştur o kadar yoruldum ki,
işyerime yakın devlet hastanesi var oraya gidip gelmesi kolay aylarca gittim yakın diye ama drlar çok ilgisiz,
eve gidince de yemek işi var, şuan kara kara onu düşünüyorum,
eşim benden geç geliyor bu hafta yemek işini ona da bırakamıyorum malesef,
çocuklar acıkmış oluyor mecbur gider gitmez mutfağa girecem
Canimcim sen kendin mi yaptın çatlatma iğneni? Hadi hayırlısı stresten uzak dur bu süreçteKızlar
Az önce çatlama iğnesi kullandim
İnşallah bu sefer tutarrr
K Kendinisevenbirii D Dilos06 insallah isteyen herkeze nasip olur❤❤❤
İnşallah caniminşaallah güzel haberlerini alırız canım, bu gümleri iyi değerlendirin :)
folik asit kullan,
Yok canim saglik ocağında yaptirdimCanimcim sen kendin mi yaptın çatlatma iğneni? Hadi hayırlısı stresten uzak dur bu süreçtebol bol da çikolata ve ananas yiyebilirsin canım,tutunmayı kolaylaştırıyor ananas özellikle,bana tüp bebek yaptirdigimizda doktor söylemişti nasip olmasa da bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?