- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.001
oğlumun buğday ununa alerjisi var, makarnayı da çok seviyor onu yapamam,Canım bari kolayca makarna hasla salata yoğurt koy basit olsun yorma pek kendini,napicaksin bugün de böyle olsun
Nasıl, nerede kaybettin,Kızlar telefonumu kaybettim
nasil olduKızlar telefonumu kaybettim
Offf ne bileyim yaaaaNasıl, nerede kaybettin,
Bende anlamadım ki yarım saat 40 dk içinde oldu.. yemeğe giderken yanımdaydı işe geri döndüm yoknasil oldu
kamera falan yok mu?Bende anlamadım ki yarım saat 40 dk içinde oldu.. yemeğe giderken yanımdaydı işe geri döndüm yok
gittim baktım yemek yediğim yerde de yok.. cebimden mi çektiler anlamadım ki
Affeerin sanaa kuzucukben geldim ben geldimmmm
asiri zor bi sinavdan 90 almisim , sinifin %85i bute kaldi , sanirim en siniftaki en yuksek notu ben aldim hic beklemiyordum ,gecersem en fazla 60 65le gecerim diyordum ama cook calismistim sinav kagidina cok sey yazmistim sevindim yaa,bugunde zordu ,75puanlik soru yaptim 60 verse geciyorum
Hayır yemek yediğim yerde kamera yok, girişte var kapının önünü falan gösteren o da benim işime yaramıyor zatenkamera falan yok mu?
ay modum yukseldj valla,butler de 13unde basliyor simdilik sadece1 butvar :) butun sinif kaldi diye takmiyorum onu da :)) sen nasilsin kuzuAffeerin sanaa kuzucuksüpersin
aaa almışlar öyleyse ben acaba düştü de güvenlik vs bıraktılar mı ki diye düşünmüştümOfff ne bileyim yaaaa
Yemeğe çıkmıştım ofise geri döndüm telefon yok; yemek yediğim yere geri gittim orda da yok.
Iphone'umu bul açıktı eşim denedi o da kapalı hepsi 40 dk içinde oldu alan direk iptal etti demek ki.. gitti telefonay ağlıcam sinirimeee
Yok telatabisimaaa almışlar öyleyse ben acaba düştü de güvenlik vs bıraktılar mı ki diye düşünmüştüm
uzuldum ya. imei numarasindan takip falan edilmiyor mu sim kart konumundan falan?Hayır yemek yediğim yerde kamera yok, girişte var kapının önünü falan gösteren o da benim işime yaramıyor zaten
Bütsüz okulu bitiren var mı yaa ben görmedim hiçay modum yukseldj valla,butler de 13unde basliyor simdilik sadece1 butvar :) butun sinif kaldi diye takmiyorum onu da :)) sen nasilsin kuzu
onceki sene hic butum yoktu , bir dersten de 100 almisim . ama bu sene hocanin isi iste..Bütsüz okulu bitiren var mı yaa ben görmedim hiç
İyiyim kuzucuk napiim aynıı ben
Anladım canım ama gerçekten stres yapmamaya çalış çok etkiler yoksa boşa gider emeğin,hayırlısı olsun inşallahYok canim saglik ocağında yaptirdim
Doktor bana progesteron fitil verdi vajinal kullan dedi bebegin tutunması icin
Ha bide stres hep var bende umutlanmak istemiyorum ama cok heyecanliyim
Off canım ben hiç göbekten yapmadım hep kollarımdan yaptım o iğneleri,bide hep eşim yaptı hiç sismedi ağrımadi benim şükür,ama bence sen yapiyosan ondan ağrı şişlik fln oluyordur,eşin yapsa belki daha rahat olur.vALLA kuzum bi tane toz olan var sulandırıp normal iğne yapar gibi vuruyosun ya onla aram çok kötügöbişim morardı iğnenin yarısını soktuydum ilk seferdede tam sokmadım die şişti deneme tahtası oldum
Anladım canım o zmn en güzeli kuşbaşı sote afiyet olsun şimdiden kolay gelsinoğlumun buğday ununa alerjisi var, makarnayı da çok seviyor onu yapamam,
buzluktan içli köfte düşünmüştüm, bulgura da alerjisi var,
kuşbaşı vardı dolapta sote yapacam galiba
Ay, tüh ya kamera da görmüyormuşşYok telatabisim
Olsun kuzucuk o hocanın vicdansızlığı...onceki sene hic butum yoktu , bir dersten de 100 almisim . ama bu sene hocanin isi iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?