Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uzuldum ya. imei numarasindan takip falan edilmiyor mu sim kart konumundan falan?
Telefonun imei numarasını zaten bilmiyorum
ıphone'umu bul açıktı onu eşleştirip konumu direkt görebiliyorsun ama kapalı görünüyor yani belli biri çekmiş almış direk kapatmış kartı falan da atmıştır büyük ihtimal şuan okutuyordur telefonu

poncikvegece ah patilim geçmiş olsun ya bide iPhone calinmamistir da kaybolmuştur belki patilim inşallah bulunur ya üzüldüm valla
Yaa kaybolsa eşleştirip bulma özelliği kapanmaz kiii
telefonumda kapalıı resmen okutuyorlar suan telefonumu ölüyommmm

Yaa kaybolsa eşleştirip bulma özelliği kapanmaz kiii
telefonumda kapalıı resmen okutuyorlar suan telefonumu ölüyommmm
Canım sağlık olsun diyeceksiniz o zaman napican üzme kendini çok fazla, sende hamilesin bak kaç gündür ciciye diyoruz bide seni ve bebeğini kaygı etmeyelim kuzumnasipte varsa döner dolaşır eline düşer o tlfn zaten

eşimde bana kıyamıyor bide göbekten yap dediler die illa göbekten tap dio

Moralman çöktümm şuannn, şuan çöktüm çok net yani oturdum sinirime kahkaha atıyorum

eşimde bana kıyamıyor bide göbekten yap dediler die illa göbekten tap dio
Canım göbekten koldan diye ayırdıklarına göre bı bildikleri vardır illaki, göbekten dediyse ordan yapman doğru olur tabi ama hastaneyi hemşireleri arayarak bı sor istersen yada yakın zamanda muayenen varsa gittiğinde sor kola geçsem olur mu diye.

Kendin yaptığın için şişiyor bence,keşke eşin yapabilse,ben aşılamada göbekten yaptım hep şişti ağrıdı başıma bela oldu,ama tüp bebekte hep eşime yaptırdım hiç öyle bı problem olmadı

Moralman çöktümm şuannn, şuan çöktüm çok net yani oturdum sinirime kahkaha atıyorum
Olsun sen hep kahkaha at patilim yapacak bişe yok can sağlığı olsun moralini düzelt lütfen elini karnına koy, bebeğini sev konuş onunla canım

Olsun sen hep kahkaha at patilim yapacak bişe yok can sağlığı olsun moralini düzelt lütfen elini karnına koy, bebeğini sev konuş onunla canım
Onunla konuşa konuşa da iyice sıyırcam zaten
kendi kendime konuşup duruyorum

Eşime telefonu kaybettim diyorum tüneldeyim hayatım diyor, bende zannediyorum ki gerçekten tünelde ne bileyim asansörde falan telefon çekmiyor beni duymuyor sanıyorum; meğersem adam bana telefon al dememem için tüneldeyim diyormuş.
HasbinAllaahhhh

Senin eşin de yürek yemiş sanki patilim o tünele gerçekten sokarım seni bida sana hiç ulasamaz kimse deseydin insan bı şaşırır önce tüneldeyim nedir ya :)

Senin eşin de yürek yemiş sanki patilim o tünele gerçekten sokarım seni bida sana hiç ulasamaz kimse deseydin insan bı şaşırır önce tüneldeyim nedir ya :)
Yediği yemek fazla gelmiş ona, bizim orda arpan fazla gelmiş derler

Akşam konuşacağım bunu şuan sinirimden bir şey demek istemedim poğaça yanaklım. Modum zaten düşük, uğraşmak istemedim

Yediği yemek fazla gelmiş ona, bizim orda arpan fazla gelmiş derler

Akşam konuşacağım bunu şuan sinirimden bir şey demek istemedim poğaça yanaklım. Modum zaten düşük, uğraşmak istemedim
Aman patilim bosve oda takılmıştır zaten sana :) bozma moralini yarın görüşürüz inşallah

Geçmiş olsun rossum çok zor olur çoluk çocuğun hastalığı,yine kendini idare eder insan da
Ahh sorma hatun
Dün gece 5.30 a kadar uyumadm büyük atesliydi ki hala ateşi inip çıkıyor
Şimdide küçüğün ateşi var
Yarın öbür gün eşim de hasta olur hiç şaşırmam :)

Bu gece de uyku yok bana

yarın sorcam canım cünkü hep aynı yerede vurmak olmuyo delikler dip dibe oluyo

Gecmiş olsun balım benim hepsi geldimi üst üste gelir zaten sıradan geçer

@-Artemis bebeğim sınavında başarılar diliyorum hadi sen başarırsın
C Cay6 sorunun çözülmesine çok sevindim ❤
K Kendinisevenbirii siz sorunu çözdünüz mü pamuğum?
Dedim sana canim ya bazen herkesn saati vakti ayni olmayabiliyor hatalar hepimiz icin onemli olan anlamasi affettirmeye iyi olmaya calismasi ...

Bende sevndm rahatladim yaa bostan yere uzuyor iste ikmzde aslan burcu oldgmz icin inat cok fena ikmzde de hele bendeki dha cok ... sukur ki konusabildik hatta esime hak verdim geldim isten guzelce konustm ettm saygisizlk surat filan etmedim yani bu sana oyle gelms olabilir ama ben kendimden eminim dedi bende regldim belkj abartmis olabilirim yani sukur bugn nasl keyfim yernde evdeki esle olan huzursuzluk hc biseye benzemiyor ... birazdan sus pus yapcam iyuce havam yerine gelsn

Sende esini affet cicim huzura kavus sarilip uyuuun ve hakikaten temassizlik da insanda sinir stresi artiran bisey bu bi gercek ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…