Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim esin de biliyor senin onla kus duramayacagni

Allah kolaylik versin canimm yaa calisan bir hamile anne olmak ne kadar zor ve 32.haftadan sonra 37.ye kadar calisir raporu bende almistim ama resmen bu insalar bisey biliyoki 32.haftadan sonra rapor baslatabilme yetkisi vermisler cok zorluyor sonrakj hafta bile diye dusunmustum ... Allah yardimcin olsun

Cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerim

Yediği yemek fazla gelmiş ona, bizim orda arpan fazla gelmiş derler

Akşam konuşacağım bunu şuan sinirimden bir şey demek istemedim poğaça yanaklım. Modum zaten düşük, uğraşmak istemedim
Canim senin duruma da uzuldum insallah bulursun dicem de heralde bulamazsin artik cana gelcegne mala gelsn diyelim kuzu napalim

Hep üst üste olur zaten rossum sen bari kendine dikkat et
Canim esin de biliyor senin onla kus duramayacagni
İstesem süründürürüm bile canım küsmek ne ki ama işte uzatmadim büyük bişe değil diye bı çikolataya tav oldum iyi mi

Teşekkür ederim canimcim, yemekleri koydum uzanıyorum, eşim de sofrayı kursun

Tüh kötü olmuş patilim ya,şirket dışından birileri geliyor mu ofise, kamera falan yok mu, kayıtlara baktır

Maşaallah zeki ve çalışkan öğrenciye

Sağol canım,amin,
Sadece ise gidip gelmek çok yormuyordu ama bugün hastaneden dönüş çok aksilikli oldu,
Farklı bir çizme giyecegim tuttu,o da şu alıyormuş,ayağım su doldu, üşüdüm ,çok yürüdüm derken aşırı yorucu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…