- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.041
Canim esin de biliyor senin onla kus duramayacagniEvet canım dün nöbete yollamadan çözdük, hemde sarildı öptü özür diledi,bide çikolata almış gelmiş ekmek almaya gittiğindeçikolata yiyince mutluluk hormonu salgılarsın da belki gözüne yine haşmetli kocan olarak görünürüm özrümü kabul edersin diye aldım diyor bıyığı varmis gibi bıyık okşama hareketi fln yaptı karşımda beni vitesten attırdı tabi
ben bugün çok yorgunum dökülüyorum resmen,
sabah hastaneye gittim, giderken rahat gittim ama gelirken mahvoldum,
tek vasıta ne zaman geleceği belli değildi, çift vasıta yapayım dedim,
bilmediğim bir otobüse bindim, yağmur yağıyor camlar buğulu,
otobüsün durakları haber veren sesli görüntülü sistemi çalışmıyor,
durağı kaçırmışım, otobüste birine sordum çoktaan geçtik dedi,
neyse bir iki durak sonra indim, tekrar başka otobüse bindim,
2. vasıtaya binmek için bir durakta indim ama o kadar yürüdüm ki,
sabah kahvaltı da yapmamıştım, işe gelişim 12 yi buldu ki ben evden 7,5 ta çıkmıştım,
hastaneden de taş çatlasın 10,5 ta,
1,5-2 saat yok çektim bir sürü yürüdüm, yağmurdan ayaklarım su oldu, üşüdüm,
aç olunca öğlen yemekte çok yedim, şuan iyice mayışmış haldeyim
Allah kolaylik versin canimm yaa calisan bir hamile anne olmak ne kadar zor ve 32.haftadan sonra 37.ye kadar calisir raporu bende almistim ama resmen bu insalar bisey biliyoki 32.haftadan sonra rapor baslatabilme yetkisi vermisler cok zorluyor sonrakj hafta bile diye dusunmustum ... Allah yardimcin olsunhastanede işlerimi kolay hallettim, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,
ama dönüş tam bir rezalet oldu, yağmurda aç acına koştur koştur o kadar yoruldum ki,
işyerime yakın devlet hastanesi var oraya gidip gelmesi kolay aylarca gittim yakın diye ama drlar çok ilgisiz,
eve gidince de yemek işi var, şuan kara kara onu düşünüyorum,
eşim benden geç geliyor bu hafta yemek işini ona da bırakamıyorum malesef,
çocuklar acıkmış oluyor mecbur gider gitmez mutfağa girecem
Cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerimben geldim ben geldimmmm
asiri zor bi sinavdan 90 almisim , sinifin %85i bute kaldi , sanirim en siniftaki en yuksek notu ben aldim hic beklemiyordum ,gecersem en fazla 60 65le gecerim diyordum ama cook calismistim sinav kagidina cok sey yazmistim sevindim yaa,bugunde zordu ,75puanlik soru yaptim 60 verse geciyorum
Offf ne bileyim yaaaa
Yemeğe çıkmıştım ofise geri döndüm telefon yok; yemek yediğim yere geri gittim orda da yok.
Iphone'umu bul açıktı eşim denedi o da kapalı hepsi 40 dk içinde oldu alan direk iptal etti demek ki.. gitti telefonay ağlıcam sinirimeee
Canim senin duruma da uzuldum insallah bulursun dicem de heralde bulamazsin artik cana gelcegne mala gelsn diyelim kuzu napalimYediği yemek fazla gelmiş ona, bizim orda arpan fazla gelmiş derler
Akşam konuşacağım bunu şuan sinirimden bir şey demek istemedim poğaça yanaklım. Modum zaten düşük, uğraşmak istemedim
Hep üst üste olur zaten rossum sen bari kendine dikkat etAhh sorma hatun
Dün gece 5.30 a kadar uyumadm büyük atesliydi ki hala ateşi inip çıkıyor
Şimdide küçüğün ateşi var
Yarın öbür gün eşim de hasta olur hiç şaşırmam :)
Bu gece de uyku yok bana
İstesem süründürürüm bile canım küsmek ne kiCanim esin de biliyor senin onla kus duramayacagni
Teşekkür ederim canimcim, yemekleri koydum uzanıyorum, eşim de sofrayı kursunAnladım canım ama gerçekten stres yapmamaya çalış çok etkiler yoksa boşa gider emeğin,hayırlısı olsun inşallah
Off canım ben hiç göbekten yapmadım hep kollarımdan yaptım o iğneleri,bide hep eşim yaptı hiç sismedi ağrımadi benim şükür,ama bence sen yapiyosan ondan ağrı şişlik fln oluyordur,eşin yapsa belki daha rahat olur.
Anladım canım o zmn en güzeli kuşbaşı sote afiyet olsun şimdiden kolay gelsin
Ohh halletsin eşin artık kalkma dinlen yemek vaktine kadarTeşekkür ederim canimcim, yemekleri koydum uzanıyorum, eşim de sofrayı kursun
Geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin,Kizlar büyük oğlum atesliydi
Küçük de hasta oldu
Oynatmaya az kaldı.
Öyle yapacam canım sırtım falan ağrıyor ,Ohh halletsin eşin artık kalkma dinlen yemek vaktine kadar
Tüh kötü olmuş patilim ya,şirket dışından birileri geliyor mu ofise, kamera falan yok mu, kayıtlara baktırTelefonun imei numarasını zaten bilmiyorum
ıphone'umu bul açıktı onu eşleştirip konumu direkt görebiliyorsun ama kapalı görünüyor yani belli biri çekmiş almış direk kapatmış kartı falan da atmıştır büyük ihtimal şuan okutuyordur telefonu
Maşaallah zeki ve çalışkan öğrenciyeben geldim ben geldimmmm
asiri zor bi sinavdan 90 almisim , sinifin %85i bute kaldi , sanirim en siniftaki en yuksek notu ben aldim hic beklemiyordum ,gecersem en fazla 60 65le gecerim diyordum ama cook calismistim sinav kagidina cok sey yazmistim sevindim yaa,bugunde zordu ,75puanlik soru yaptim 60 verse geciyorum
Sağol canım,amin,Allah kolaylik versin canimm yaa calisan bir hamile anne olmak ne kadar zor ve 32.haftadan sonra 37.ye kadar calisir raporu bende almistim ama resmen bu insalar bisey biliyoki 32.haftadan sonra rapor baslatabilme yetkisi vermisler cok zorluyor sonrakj hafta bile diye dusunmustum ... Allah yardimcin olsun
Cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerim
Canim senin duruma da uzuldum insallah bulursun dicem de heralde bulamazsin artik cana gelcegne mala gelsn diyelim kuzu napalim
En güzeli sınavlardan sonra o gezme tozma dimiiiiisinemaya gittim sinavlar bitti kendime geldimm '))
Ses yok kuzum bende beklemedeyim ne olacagını bilmiyorumYoulost16 canım naptın eşinden ses çıktı mı?son durum ne?
evettttEn güzeli sınavlardan sonra o gezme tozma dimiiiii
Hayırlısı zebram, kafanı dağıtmaya calis birazSes yok kuzum bende beklemedeyim ne olacagını bilmiyorum
Yapıyorum ama ne bileyim... kimseyle de dertleşemiyorum anlatamıyorum bilmiyorum..Hayırlısı zebram, kafanı dağıtmaya calis biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?