Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıyorum ama ne bileyim... kimseyle de dertleşemiyorum anlatamıyorum bilmiyorum..
Bize anlat canım bize dök içini,ne var ne yok yaz dök burda.kimse seni reel de tanımıyorya, bı arkadaşınla yüz yüze konuşmakla burda içini dökmek bambaşka sonuçta,içinde tuttukca sana zarar verir bu durum kuzum herkesten herşeyden önce sen onemlisin senin sagligin,psikolojin önemli unutma lütfen ❤

Pek sanmam istesen surundurursun de istemessin iste esinde cok iyi biliyorr
Afiyet olsun kahveler bende kakaolu catlak kurabiye ve tiramisu yaptim
Aman büyük bişey olmasında bende süründürmeyim zaten canım,Allah ağız tadımızı bozmasın tabi
Ne bu hamaratlik çayım misafirin mi var ellerine saglik

Amin amin valla bdv okudukca bazeb esime bostan yere sardgmi anliyorum Allah baska dert vermesin
K Kendinisevenbirii
Yani cokca yaptim kurabiye ilk deneme amacli ve esim seviyor kakolu deneyeym dedm sonra komsuma gel dedm gelsede gelmesedw yeriz diye yaptim sabahtan ...

Son düzenleme:
Çok güzel olmuşlar canım hele kurabiyeler beni ye diyo resmen tramisu kedi diliyle guzel oluyor ve baton kalıpta da güzel durmuş ellerine saglik

Kurabiyenin tarifini verde bende yapıyım bari haftaya eltim de oturma var yapıp götürürüm
Canim oyle kolay ve az malzemeli ki nefis yemek tariflerinden aldim kakaolu catlak kurabiye istersen ordan bak bulamazsan soyle yazarim . Aksamdan yogurdum ben 4 5 saat dolapta durmasi gerekiyor sekil verip pisirebilmek icin

Canim oyle kolay ve az malzemeli ki nefis yemek tariflerinden aldim kakaolu catlak kurabiye istersen ordan bak bulamazsan soyle yazarim . Aksamdan yogurdum ben 4 5 saat dolapta durmasi gerekiyor sekil verip pisirebilmek icin
Anladım canım bı bakiyim saolasin

Bugun bi arkadaşıma çocukluğumdan beri arkadaşım olana anlattım şok oldu cok üzüldü.. ağladım anlattım ... ama içimdeki gecmiyo zoruma gidiyo ben bu adama boşuna emek vermişim köpek bak kaç gün oldu bi kere arayıp sormadı .. Allah’ımdan bulsun insalalh

Allah yardmcin olsun Youlost16 esin burayi okuyordur belki adimi biliyor filan demistin
Sanmıyorum okuduğunu... uğraş vereceğini düşünmüyorum ama belki de okur ne bileyim okuyorsa da görsün bilsin ve Allah’ından bulsun hakkım helal değil bunu da bilsin.. Allah’ın adaletinin şaşmayacağını da asla unutmasın...

Kuzum içimden bişey yapmak gelmiyo ki... diyorum saatlerce yürüyeyim kulagımda müzikle başka da bişey yapmayayım
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap kutsalım. Böyle böyle atacaksın yorgunluğunu, kırgınlığını.. Tekrar eskisinden çok daha iyi olcaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…