Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim 3 5 gun konusan konusur sonra unutulur gider . Sen ilk once kendini dusun lutfen

Akroşun ilgilenmesi çok iyi olmuş gülom
Hissediyorum bu gece ateşlenmeyecekler
Onun libişini kırıp köpeklere atıcam ben yakında dur sen

Libidom baş kaldırmış libiiddoom baş kaldırmış aman cici bir doktora gidin hemen sevişin enişte bu sinirle trafik polisi değilmiş iyiki gelene geçene ceza ã aaaaaa
Çevik kuvvet kendisi. Bu sinirle gazlar, joplar artık önüne geleni. İkinci bir emre kadar kimse ayaklanma, yürüyüş, direniş neyin yapmasın geyşa şuan çok tehlikeli

Yanmaz mı kutsişim.. Bak bizim ara bozuk girdik 2020 ye. O akşam küs ve saat 10 da yatıp uyuduk. Yaptığı bir öküzlükten dolayı 2 gün salya sümük ağladım.
Hala içime oturmuş durumda vaziyet. Tam toparlananadım.
E ben bile böyleysem kimbilir sen nasılsındır.. Tahmin bile edemem ama anlamaya çalışıyorum inan.
Keşke düzelseler ama inan insan değişmez kutsişim. Hele bu yaşlardan sonra mümkün değil. Değişir diye değil katlanabilirim diyorsan yola çık.
Çekişmeli ya da tek celsede farkı ne oluyor bilmiyorum ama şiddet olduğu için donuna kadar almaya bak eğer boşanacağım diyorsan..
O sevinecekler herkesin sülalesinde inan kutsişim. Ben hele boşansam var ya yakuzagiller yurt genelinde 40 gün 40 gece partiler düzenler.

Vay be abiye baksen hediye olarak netflix ha
Yakışır Artemisime..
Biz de şaka gibi ama netflixi %99 behzat ç için kullanıyoruz
Sevdiğim tüm yabancı diziler ya sezon finalinde ya bitti.
hangilerini izliyordun :)) bide en begendigin yabanci dizi hangisiydi
Canim ya atiye yeni film deglmiydi 8 bolum ne ara oldu cahilligmr ver
Netflixim olsa avlu yu izlerdm ya hala varsa tabi gecen sezon cok sevdgm dizi oraya gecnce izleyemedm tabi
netflix bolumlerin hepsini birden yayinliyor

Bende düzeleceğini düşünmüyorum... bugun kuzenime anlattım sok oldu hayret etti... dedi bizimde aramız kötü eşimle ama seninki neymiş yA dedi... hem agladım hem anlattım... ama benim canımı yakan canı yanacak günü beklesin bugünün yarını da var. Şiddet var cici elimde kanıtta var hatta sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi. Ama Allah soracak hesabını Allah’a havale ediyorum. Elbet bigün pişman olacak. Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Akroşun ilgilenmesi çok iyi olmuş gülom
Hissediyorum bu gece ateşlenmeyecekler
Onun libişini kırıp köpeklere atıcam ben yakında dur sen
ikisininkini de kirpalim ormanda Kurt babalara atalım jajabssbbsnaan

Dunki halimi gorunce git uyu dedi sen ilgilenme uyursun dedm git git uyu dedi uyudum cidden de ilgilenmiş saolsun bir ton fircadan sonra çok şükür

İns tubim en son 3 de verdm smdilik bişey yok gbi ins da cikmaz

Bebeğe zarar gelecek diye canın istemiyordur belki kuzum, Haklısın kuzum o konuda da

Belki de gerçekten senin için bu hayirlidir bilemeyiz kutsalm
Üç sene de bana oyle seyler yaşattı ki... hep kendimde aradım sucu hep o haklıymış gibi düşünüyodum istemsizce.. hak mı reva mı bu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…