- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.261
Canim 3 5 gun konusan konusur sonra unutulur gider . Sen ilk once kendini dusun lutfenAh ah kaç gündür içim yanıyo... kalbim ağzımda atıyo sanki o kadar hızlı ki ritmi.. ama artık bitti kuzum bitti benden ona karı ondan da bana koca olmaz. Biz artık olamayız. BBam gurbette onun gelmesini bekliyorum. Gelsin konuşulsun gitcem avukata vercem .. ama anlaşmalı mı çekişmeli mi olsun kararsızım... kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum. Herkesin gelip soracak olması bile beni irrite ediyo. Ve ben boşanacağım için sevinecek insanlar tanıyorum. Ooffff offfff....
Akroşun ilgilenmesi çok iyi olmuş gülomBen aslında bu ihtimali söylemiştim cicim de isteeeeee sınırlı olunca sen çok ustelemedmjajansbsbsnama
İyi gibiler dört saat arayla dönüşümlü ateş düşürücü kullanıyoruz
Gece 5 e kdr akros baktı çocuklara ben uyudum çok yorulmuştum dün iyi oldu yani :)
6 da ben uyanmisim çocuklar çocuklar diye sayikliyorm başlarına ıslak bez koyup ateş düşürücü verdm biraz bekledim başlarında ateşleri düşünce geri uyudum 11 de zaten ateşten uyandirdilar tekrar karınları acıkmış kaç gündür bişey yiyemiuorlar tabi
İns bu gece ateslenmzler gece daha zor
Çevik kuvvet kendisi. Bu sinirle gazlar, joplar artık önüne geleni.Libidom baş kaldırmış libiiddoom baş kaldırmışaman cici bir doktora gidin hemen sevişin enişte bu sinirle trafik polisi değilmiş iyiki gelene geçene ceza ã aaaaaa
Yanmaz mı kutsişim.. Bak bizim ara bozuk girdik 2020 ye. O akşam küs ve saat 10 da yatıp uyuduk. Yaptığı bir öküzlükten dolayı 2 gün salya sümük ağladım.Ah ah kaç gündür içim yanıyo... kalbim ağzımda atıyo sanki o kadar hızlı ki ritmi.. ama artık bitti kuzum bitti benden ona karı ondan da bana koca olmaz. Biz artık olamayız. BBam gurbette onun gelmesini bekliyorum. Gelsin konuşulsun gitcem avukata vercem .. ama anlaşmalı mı çekişmeli mi olsun kararsızım... kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum. Herkesin gelip soracak olması bile beni irrite ediyo. Ve ben boşanacağım için sevinecek insanlar tanıyorum. Ooffff offfff....
hangilerini izliyordun :)) bide en begendigin yabanci dizi hangisiydiVay be abiye baksen hediye olarak netflix ha
Yakışır Artemisime..
Biz de şaka gibi ama netflixi %99 behzat ç için kullanıyoruz
Sevdiğim tüm yabancı diziler ya sezon finalinde ya bitti.
netflix bolumlerin hepsini birden yayinliyorCanim ya atiye yeni film deglmiydi 8 bolum ne ara oldu cahilligmr ver
Netflixim olsa avlu yu izlerdm ya hala varsa tabi gecen sezon cok sevdgm dizi oraya gecnce izleyemedm tabi
Isine duygularini karistirmaz yaaÇevik kuvvet kendisi. Bu sinirle gazlar, joplar artık önüne geleni.İkinci bir emre kadar kimse ayaklanma, yürüyüş, direniş neyin yapmasın geyşa şuan çok tehlikeli
Bende düzeleceğini düşünmüyorum... bugun kuzenime anlattım sok oldu hayret etti... dedi bizimde aramız kötü eşimle ama seninki neymiş yA dedi... hem agladım hem anlattım... ama benim canımı yakan canı yanacak günü beklesin bugünün yarını da var. Şiddet var cici elimde kanıtta var hatta sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi. Ama Allah soracak hesabını Allah’a havale ediyorum. Elbet bigün pişman olacak. Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum...Yanmaz mı kutsişim.. Bak bizim ara bozuk girdik 2020 ye. O akşam küs ve saat 10 da yatıp uyuduk. Yaptığı bir öküzlükten dolayı 2 gün salya sümük ağladım.
Hala içime oturmuş durumda vaziyet. Tam toparlananadım.
E ben bile böyleysem kimbilir sen nasılsındır.. Tahmin bile edemem ama anlamaya çalışıyorum inan.
Keşke düzelseler ama inan insan değişmez kutsişim. Hele bu yaşlardan sonra mümkün değil. Değişir diye değil katlanabilirim diyorsan yola çık.
Çekişmeli ya da tek celsede farkı ne oluyor bilmiyorum ama şiddet olduğu için donuna kadar almaya bak eğer boşanacağım diyorsan..
O sevinecekler herkesin sülalesinde inan kutsişim. Ben hele boşansam var ya yakuzagiller yurt genelinde 40 gün 40 gece partiler düzenler.
ikisininkini de kirpalim ormanda Kurt babalara atalım jajabssbbsnaanAkroşun ilgilenmesi çok iyi olmuş gülom
Hissediyorum bu gece ateşlenmeyecekler
Onun libişini kırıp köpeklere atıcam ben yakında dur sen
Yok kuzum aramaz zaten. Bende babamı bekliyorum artık karara bağlansınHala arama sorma gelme yok dmi esinden
Gururundan mi aramyiorYok kuzum aramaz zaten. Bende babamı bekliyorum artık karara bağlansın
Ama olsun insan düşünmeden edemiyor babam bile bunu dedi bana ve en cok sevinecekte en yakınlarımızın olması...Canim 3 5 gun konusan konusur sonra unutulur gider . Sen ilk once kendini dusun lutfen
Valla gurur seye vurur derler gülo...Gururundan mi aramyior
Akillanir da iş işten gevtikten sonraValla gurur seye vurur derler gülo...
Bebeğe zarar gelecek diye canın istemiyordur belki kuzum, Haklısın kuzum o konuda daBenim libişim aksine çok sönük büşom. Baya bildiğin morgta yatıyor benim libiş
Artık kırgınlığımdan mı böyle yoksa hissettiğim ağrı ve kramplardan mı bilmiyorum.
Hatasının farkında ama benim içim çok kırılınca çok zor soğuyor işte
Aynen oyle olacak canım benim.. dönüp baktığında daha güçlü bi kadın görecek. Ve ben çekip gtcem buralardan...Akillanir da iş işten gevtikten sonra
Belki de gerçekten senin için bu hayirlidir bilemeyiz kutsalmAynen oyle olacak canım benim.. dönüp baktığında daha güçlü bi kadın görecek. Ve ben çekip gtcem buralardan...
Valla ben bilmiyorum ki ne zaman benim yüzüm gülecek...Belki de gerçekten senin için bu hayirlidir bilemeyiz kutsalm
En kısa zamanda bence..Valla ben bilmiyorum ki ne zaman benim yüzüm gülecek...
Üç sene de bana oyle seyler yaşattı ki... hep kendimde aradım sucu hep o haklıymış gibi düşünüyodum istemsizce.. hak mı reva mı bu..Belki de gerçekten senin için bu hayirlidir bilemeyiz kutsalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?