- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.281
İzlediklerim= game of thrones, la casa de papel, slasher, this is us, how ı met your mother, sex education, Black mirror, the witcher (yeni başladım), master of sex.hangilerini izliyordun :)) bide en begendigin yabanci dizi hangisiydi
netflix bolumlerin hepsini birden yayinliyor
İşte hep kendinde aradığın için seni ezmis durmusÜç sene de bana oyle seyler yaşattı ki... hep kendimde aradım sucu hep o haklıymış gibi düşünüyodum istemsizce.. hak mı reva mı bu..
İnşallahhhhIsine duygularini karistirmaz yaa
Şiddet kanıtlanmasın diye telefonunu kıran adamın mahkemedeki hali gözümün önünde. Kimbilir nelerle seni suçlayıp şiddet gösterdiğini kabul etmeyecek.Bende düzeleceğini düşünmüyorum... bugun kuzenime anlattım sok oldu hayret etti... dedi bizimde aramız kötü eşimle ama seninki neymiş yA dedi... hem agladım hem anlattım... ama benim canımı yakan canı yanacak günü beklesin bugünün yarını da var. Şiddet var cici elimde kanıtta var hatta sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi. Ama Allah soracak hesabını Allah’a havale ediyorum. Elbet bigün pişman olacak. Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum...
Akroş duruyor duruyor sonra şaşırtıyor insanıikisininkini de kirpalim ormanda Kurt babalara atalım jajabssbbsnaan
Dunki halimi gorunce git uyu dedi sen ilgilenme uyursun dedm git git uyu dedi uyudum cidden de ilgilenmiş saolsun bir ton fircadan sonraçok şükür
İns tubim en son 3 de verdm smdilik bişey yok gbi ins da cikmaz
Sevinecek olan senin en yakının olamaz kutsişim. Kan bağına bakma en uzağındır onlar senin. Umarım görüşmüyorsundur hiçbiriyle.Ama olsun insan düşünmeden edemiyor babam bile bunu dedi bana ve en cok sevinecekte en yakınlarımızın olması...
Hem öyle büşom hem de kızgınlık..Bebeğe zarar gelecek diye canın istemiyordur belki kuzum, Haklısın kuzum o konuda da
Kiz bursa da da cok olay oluyor yildirim da genelde bide adana daİnşallahhhhcinnet geçiren polis haberleri duyarsanız o benimkidir bilin
Hoşgeldin şamdanım.yeni yılınız kutlu olsun beybiler
ben geldim
en son gelmeye çalışıp gelemedim bi türlü
nabersiniz
Eşimin şubenin dolayları orası. 2 yıl önce çevik kuvvete bombalı saldırı yapılmış 1 polis gazi olmuştu. Malesef bursanın en pislik muhiti.Kiz bursa da da cok olay oluyor yildirim da genelde bide adana da
Hoşgeldin şamdanım.
Bizler dağıldık inan çok kötüyüz. 2020 ilk saniyeden hepimizi kırıp geçirdi. Bazılarımız toparlandı bazılarımız hala dağınık
Sen nasılsın bebeğim neden gelemedin ki, kuzucuk nasıl?
Dur ben sana özetlerim şamdanım çok geçmişte kaldı.noldu be kuzum
ayyy duyunca içim burkuldu
geçmişten okuyum bari
Allah sabır selamet ferahlık versin inşallah
oğlum iyice iyilesti işim yoğundu evde çok işim vardı giremedim bi türlü. kreşe başladı tekrar dün ve bugün gitti :)
Dur ben sana özetlerim şamdanım çok geçmişte kaldı.
K Kendinisevenbirii C Cay6Youlost16 ve bendeniz kocalarla birbirimize girerek 2020 karşıladık. Sanırım 1 kişi daha vardı ama unuttum kimdi
Tabiki en ağır durum şuan kutsalın. Eşi malesef psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyormuş elleri kırılsın inşallah.Şuan boşanmanın eşiğindeler. Kutsal babasını bekliyor kesin kararı vermek için, annesinde kalıyor zaten
Kendinisevenbirii ve eşi maddiyat yüzünden birbirlerine girmişler. Ama kocası 2 bıyık düzeltme hareketi yapınca gidip girdi hemen tabiki koynuna zalım Kız
Çay6 da büyük birşey değildi düzelttiler.
Bana gelirsek;
Yakuzaya çok doluyum ne arayıp soruyor bebeği ne kanamalarıma geçmiş olsun diyor. Bir kez kalkıp geleyim de kontrole gidelim bebeği göreyim demeyen kadın yılbaşı eğlencesi için yaşadığı şehirden çetesinin yanına geldi. Geyşa da tutturdu hoşgeldinize gidelim diye. Okuldan çıktım o gün çok stresli geçirdim kasıklarımda sancı vardı. Kötüysen gitmeyelim demedi istemememe rağmen zorla götürdü. 6 kat merdiven çıkarttırdı o halimle. Bir de yılbaşı yemeğine kalalım hep birlikte geçirelim diye tutturdu orda. O kadar planımız vardı..
Tabiki kalmadık. Dönüş yolunda bağırıp çağırdı bana çok ağır şeyler söyledi. Bende sinir ve ağlama krizi geçirdim. Sabaha kadar göz yaşı döktüm umursamadı döndü uyudu. Uyuyarak ve küs yeni yıla girdik.
Düşük tehlikeme rağmen bunu bana yaptı.
Değil şamdanım hiç değil..kutsalı biliyodum az çokcayinkinin de başını biliyodum kuzum. kendini seven birine şaşırdım mi yoooo
ama senin yazdıklarını okuyunca içim burkuldu resmeneski günlerim geldi aklıma ne hissettiğini ne düşündüğünü o kadar iyi anlıyorum ki. üstelik düşük riskin var senin en son üzülecek insan sensin içtiğin süte karışıp anandan emdiğin sütü burnundan getirmek de nesi acaba
eşin ayıp etmiş cidden.ama biseyin ya da birinin etkisinde kaldığını düşündüm ben cicim. kendi kendine bu hale getirmemistir olayi. yakuzayi da boşver sırf sen üzül diye kasıtlı yapıyo bence herşeyi. her hareketi hesapli planlı o cadınınsen de onun burnundan getir cici. bu hafife alınacak bişey değil hiç.
Ah be cicim bende ilk çocuğumda aileden dolayı çok çektim inanki sürekli sürekli haftada fix 3 gün bizdelerdi ki bazen 3 5 de buluyordu seni o kadar iyi anlıyorum ki ha doğurdum doğuracağım diyordum ve hala geliyorlardı esim de ne diye bilirim ki filan diyordu ama beni hiç yormuyor yardim ediyordu inan ki sevgisinden emin olmasam bende çeker giderdim ama biliyordum çok seviyordu beni , o kadar çok ağladım ki ama değmiyormuş be canm ( o kadar çok ağlamışım ki çocuğa da işlemiş bu hal erkek çocuğu ve çok ağlak bi çocuk) .. Su an ben hadi gelsinler hadi gidelim diyorum eşim kessinlikle istemiyor .. umarım senin eşinde yaptığı hatayı anlar ne kadar ailesi olsada seni ve bebegini üzmeye değmeyecek şeyler için tartışmaz üzme kendini kuzum bebişi düşün çekilmiyor inanki ağlak çocuk , geçen öğretmeni söylüyor çantasını kapatamamış diye ağlamaya başlamışDur ben sana özetlerim şamdanım çok geçmişte kaldı.
K Kendinisevenbirii C Cay6Youlost16 ve bendeniz kocalarla birbirimize girerek 2020 karşıladık. Sanırım 1 kişi daha vardı ama unuttum kimdi
Tabiki en ağır durum şuan kutsalın. Eşi malesef psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyormuş elleri kırılsın inşallah.Şuan boşanmanın eşiğindeler. Kutsal babasını bekliyor kesin kararı vermek için, annesinde kalıyor zaten
Kendinisevenbirii ve eşi maddiyat yüzünden birbirlerine girmişler. Ama kocası 2 bıyık düzeltme hareketi yapınca gidip girdi hemen tabiki koynuna zalım Kız
Çay6 da büyük birşey değildi düzelttiler.
Bana gelirsek;
Yakuzaya çok doluyum ne arayıp soruyor bebeği ne kanamalarıma geçmiş olsun diyor. Bir kez kalkıp geleyim de kontrole gidelim bebeği göreyim demeyen kadın yılbaşı eğlencesi için yaşadığı şehirden çetesinin yanına geldi. Geyşa da tutturdu hoşgeldinize gidelim diye. Okuldan çıktım o gün çok stresli geçirdim kasıklarımda sancı vardı. Kötüysen gitmeyelim demedi istemememe rağmen zorla götürdü. 6 kat merdiven çıkarttırdı o halimle. Bir de yılbaşı yemeğine kalalım hep birlikte geçirelim diye tutturdu orda. O kadar planımız vardı..
Tabiki kalmadık. Dönüş yolunda bağırıp çağırdı bana çok ağır şeyler söyledi. Bende sinir ve ağlama krizi geçirdim. Sabaha kadar göz yaşı döktüm umursamadı döndü uyudu. Uyuyarak ve küs yeni yıla girdik.
Düşük tehlikeme rağmen bunu bana yaptı.
Değil şamdanım hiç değil..
Ben ağlarken dönüp uyudu ya ben bunu ölsem unutmam...
Unutmam da unutturmam da.
Sabaha kadar ağlamama rağmen kalkıp işe gitti 1 kez arayıp sormadı iyi misin nasılsın diye.
İnan okul olmasa çekip gidecektim annemin evine ama annemin evinden okula ulaşım yok diye kalmak zorunda kaldım.
Sonra ertesi gün1 ocakta gece iş çıkışı geldi eve. Düşünmüş taşınmış çok pişman olmuş. Ayaklarıma kapanıyor ağlıyor sızlıyor özür diliyor. Suratına bile bakmadım.
Eğer senin yüzünden bebeğe birşey olsaydı şuan boşanmış bir çifttik, Sırf bebeğe bildiğim kadarıyla birşey olmadı diye gözümde masum bir adam olamazsın dedim. Sen kendi bebeğinin hayatıyla oynadın dedim. İyice hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.
Hamile olduğunu düşünemedim o an falan dedi. Bunların olabileceğini düşünmedim ama inan tekrarı olmayacak çok pişmanım dedi.
Hiç yüzüne bakmadım döndüm uyudum.
Dünde birlikte dizi falan izledik ama içim soğumuyor. Soğudum adamdan.
Benimkisi de kesin çok ağlak olacak çünkü gerekli gereksiz herşeye çok ağlayasım geliyor. 3 aydır alamadığım 2 gün geçmediAh be cicim bende ilk çocuğumda aileden dolayı çok çektim inanki sürekli sürekli haftada fix 3 gün bizdelerdi ki bazen 3 5 de buluyordu seni o kadar iyi anlıyorum ki ha doğurdum doğuracağım diyordum ve hala geliyorlardı esim de ne diye bilirim ki filan diyordu ama beni hiç yormuyor yardim ediyordu inan ki sevgisinden emin olmasam bende çeker giderdim ama biliyordum çok seviyordu beni , o kadar çok ağladım ki ama değmiyormuş be canm ( o kadar çok ağlamışım ki çocuğa da işlemiş bu hal erkek çocuğu ve çok ağlak bi çocuk) .. Su an ben hadi gelsinler hadi gidelim diyorum eşim kessinlikle istemiyor .. umarım senin eşinde yaptığı hatayı anlar ne kadar ailesi olsada seni ve bebegini üzmeye değmeyecek şeyler için tartışmaz üzme kendini kuzum bebişi düşün çekilmiyor inanki ağlak çocuk , geçen öğretmeni söylüyor çantasını kapatamamış diye ağlamaya başlamışO kadar alışmışım ki ben de ağlamasına bana garip gelmiyordu o kadar ağlaması öğretmen söyleyince farkına vardım
Çok haklısın şamdanım. Huzursuzluk bebeğe zarar diye düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum olayın. Dün oturup birlikte dizi falan izledik mesela. Ama yok sıcak hissedemiyorum. İnan gözüme bile bir tipsiz gelmeye başladı yüzünü göresim yokyani cici şimdi buldum mesajlarını okuyodum geçmişten. söyledikleri yaptıkları unutulacak şeyler değil. benim eşimle ilgili bı kaç sey var unutup affetmeyeceğim. senin de öyle bi olay olmuş. zamanla soğukluk azalır. ama eskisi gibi olabilir misin bilmiyorum kuzum ya. hani etle tırnak gibi ayrilmaz olduğumuzu düşünsen adam bildiğin tırnağı kanirttirmis kanatıp ayırmışiyilessin diye ne kadar bandaj pansuman yaptığının bi önemi yok.
ama ben tamamen eşinden olduğunu düşünmüyorum kuzum. yakuzagillerin parmağı var bence. sen onları alma evine geyşana şart koş bunu. ben o kadından en ufak hayır geleceğini sanmıyorum.
ama icim parça parça oldu gözüm doldu okuyuncakontrol ne zaman cici bebisi ne zaman gorceksin
Çok haklısın şamdanım. Huzursuzluk bebeğe zarar diye düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum olayın. Dün oturup birlikte dizi falan izledik mesela. Ama yok sıcak hissedemiyorum. İnan gözüme bile bir tipsiz gelmeye başladı yüzünü göresim yok
Ben ağlarken kedim geldi girdi koynuma mırlıyor, patisi ile yüzümü okşuyor. Benim öküzüm dönüp uyuyor. Hangisi hayvan şimdi?
Dün biz diziyi izlerken bir sevişme sahnesi vardı şamdanım. "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah" diye bir laf etti. Önce güldüm baya ama baktım o gülmüyor. Sonra benzer 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi.
3 aydır temas olmaması acaba adamın ayarlarını mı bozdu diyorum bende
8 yıldır bana ilk defa bağırdı.
Pazartesi kontrol şamdanım.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?