Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hangilerini izliyordun :)) bide en begendigin yabanci dizi hangisiydi

netflix bolumlerin hepsini birden yayinliyor
İzlediklerim= game of thrones, la casa de papel, slasher, this is us, how ı met your mother, sex education, Black mirror, the witcher (yeni başladım), master of sex.
Aklıma gelenler bunlar Artemisim.
En beğendiklerim:.
1-tabiki rezalet bitse de game of thrones
2-how ı met your mother
3-La casa de papel
4-Slasher (gerilim korku çok severim)
Diğerlerinin hepsi benim için 5 numara

Şiddet kanıtlanmasın diye telefonunu kıran adamın mahkemedeki hali gözümün önünde. Kimbilir nelerle seni suçlayıp şiddet gösterdiğini kabul etmeyecek.
Sen nerden bulmuşsun kutsişim bunu ya? Tanımadan mı evlendin?
Allah senin gözyaşlarının hesabını sormaz m ona.. O konuda en ufak şüphen olmasın.

Akroş duruyor duruyor sonra şaşırtıyor insanı
2 3 güne toparlar gülom. Bende öğrencilerden biliyorum. Hastalanan 2 gün yok fix.
3. Gün okulda oluyorlar dipçik gibin

Ama olsun insan düşünmeden edemiyor babam bile bunu dedi bana ve en cok sevinecekte en yakınlarımızın olması...
Sevinecek olan senin en yakının olamaz kutsişim. Kan bağına bakma en uzağındır onlar senin. Umarım görüşmüyorsundur hiçbiriyle.

Bebeğe zarar gelecek diye canın istemiyordur belki kuzum, Haklısın kuzum o konuda da
Hem öyle büşom hem de kızgınlık..
Bu arada işin için söylemeyi unuttum, o kadar çok sevindim ki.
Sana söylemiştim her şerde bir hayır, her hayırda bir şer gizlidir. Bu en iyi ve en kötü görünende bile böyledir asla sekmez
Bak ne güzel olmuş herşey maşallah subhanallah

yeni yılınız kutlu olsun beybiler

ben geldim

en son gelmeye çalışıp gelemedim bi türlü
nabersiniz
Hoşgeldin şamdanım.
Bizler dağıldık inan çok kötüyüz. 2020 ilk saniyeden hepimizi kırıp geçirdi. Bazılarımız toparlandı bazılarımız hala dağınık
Sen nasılsın bebeğim neden gelemedin ki, kuzucuk nasıl?

Kiz bursa da da cok olay oluyor yildirim da genelde bide adana da
Eşimin şubenin dolayları orası. 2 yıl önce çevik kuvvete bombalı saldırı yapılmış 1 polis gazi olmuştu. Malesef bursanın en pislik muhiti.
Çok şükür adana kadar olaylı değiliz ama arada böyle şeyler oluyor.
Özellikle şu sıralar işçiler çok ayaklanıyor. Parasızlık kırıp geçirdi insanları artık herkesin canına tak etmiş onları da anlıyorum. Çevik kuvvet hep tetikte. Bakalım izni bile yanabilir şu birkaç gün.

noldu be kuzum
ayyy duyunca içim burkuldu
geçmişten okuyum bari

Allah sabır selamet ferahlık versin inşallah

oğlum iyice iyilesti işim yoğundu evde çok işim vardı giremedim bi türlü. kreşe başladı tekrar dün ve bugün gitti :)

Dur ben sana özetlerim şamdanım çok geçmişte kaldı.
K Kendinisevenbirii C Cay6 Youlost16 ve bendeniz kocalarla birbirimize girerek 2020 karşıladık. Sanırım 1 kişi daha vardı ama unuttum kimdi
Tabiki en ağır durum şuan kutsalın. Eşi malesef psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyormuş elleri kırılsın inşallah. Şuan boşanmanın eşiğindeler. Kutsal babasını bekliyor kesin kararı vermek için, annesinde kalıyor zaten
Kendinisevenbirii ve eşi maddiyat yüzünden birbirlerine girmişler. Ama kocası 2 bıyık düzeltme hareketi yapınca gidip girdi hemen tabiki koynuna zalım Kız
Çay6 da büyük birşey değildi düzelttiler.
Bana gelirsek;
Yakuzaya çok doluyum ne arayıp soruyor bebeği ne kanamalarıma geçmiş olsun diyor. Bir kez kalkıp geleyim de kontrole gidelim bebeği göreyim demeyen kadın yılbaşı eğlencesi için yaşadığı şehirden çetesinin yanına geldi. Geyşa da tutturdu hoşgeldinize gidelim diye. Okuldan çıktım o gün çok stresli geçirdim kasıklarımda sancı vardı. Kötüysen gitmeyelim demedi istemememe rağmen zorla götürdü. 6 kat merdiven çıkarttırdı o halimle. Bir de yılbaşı yemeğine kalalım hep birlikte geçirelim diye tutturdu orda. O kadar planımız vardı..
Tabiki kalmadık. Dönüş yolunda bağırıp çağırdı bana çok ağır şeyler söyledi. Bende sinir ve ağlama krizi geçirdim. Sabaha kadar göz yaşı döktüm umursamadı döndü uyudu. Uyuyarak ve küs yeni yıla girdik.
Düşük tehlikeme rağmen bunu bana yaptı.

kutsalı biliyodum az çok cayinkinin de başını biliyodum kuzum. kendini seven birine şaşırdım mi yoooo

ama senin yazdıklarını okuyunca içim burkuldu resmen eski günlerim geldi aklıma ne hissettiğini ne düşündüğünü o kadar iyi anlıyorum ki. üstelik düşük riskin var senin en son üzülecek insan sensin içtiğin süte karışıp anandan emdiğin sütü burnundan getirmek de nesi acaba

eşin ayıp etmiş cidden.ama biseyin ya da birinin etkisinde kaldığını düşündüm ben cicim. kendi kendine bu hale getirmemistir olayi. yakuzayi da boşver sırf sen üzül diye kasıtlı yapıyo bence herşeyi. her hareketi hesapli planlı o cadının sen de onun burnundan getir cici. bu hafife alınacak bişey değil hiç.

Değil şamdanım hiç değil..
Ben ağlarken dönüp uyudu ya ben bunu ölsem unutmam...
Unutmam da unutturmam da.
Sabaha kadar ağlamama rağmen kalkıp işe gitti 1 kez arayıp sormadı iyi misin nasılsın diye.
İnan okul olmasa çekip gidecektim annemin evine ama annemin evinden okula ulaşım yok diye kalmak zorunda kaldım.
Sonra ertesi gün1 ocakta gece iş çıkışı geldi eve. Düşünmüş taşınmış çok pişman olmuş. Ayaklarıma kapanıyor ağlıyor sızlıyor özür diliyor. Suratına bile bakmadım.
Eğer senin yüzünden bebeğe birşey olsaydı şuan boşanmış bir çifttik, Sırf bebeğe bildiğim kadarıyla birşey olmadı diye gözümde masum bir adam olamazsın dedim. Sen kendi bebeğinin hayatıyla oynadın dedim. İyice hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.
Hamile olduğunu düşünemedim o an falan dedi. Bunların olabileceğini düşünmedim ama inan tekrarı olmayacak çok pişmanım dedi.
Hiç yüzüne bakmadım döndüm uyudum.
Dünde birlikte dizi falan izledik ama içim soğumuyor. Soğudum adamdan.

Ah be cicim bende ilk çocuğumda aileden dolayı çok çektim inanki sürekli sürekli haftada fix 3 gün bizdelerdi ki bazen 3 5 de buluyordu seni o kadar iyi anlıyorum ki ha doğurdum doğuracağım diyordum ve hala geliyorlardı esim de ne diye bilirim ki filan diyordu ama beni hiç yormuyor yardim ediyordu inan ki sevgisinden emin olmasam bende çeker giderdim ama biliyordum çok seviyordu beni , o kadar çok ağladım ki ama değmiyormuş be canm ( o kadar çok ağlamışım ki çocuğa da işlemiş bu hal erkek çocuğu ve çok ağlak bi çocuk) .. Su an ben hadi gelsinler hadi gidelim diyorum eşim kessinlikle istemiyor .. umarım senin eşinde yaptığı hatayı anlar ne kadar ailesi olsada seni ve bebegini üzmeye değmeyecek şeyler için tartışmaz üzme kendini kuzum bebişi düşün çekilmiyor inanki ağlak çocuk , geçen öğretmeni söylüyor çantasını kapatamamış diye ağlamaya başlamış O kadar alışmışım ki ben de ağlamasına bana garip gelmiyordu o kadar ağlaması öğretmen söyleyince farkına vardım

yani cici şimdi buldum mesajlarını okuyodum geçmişten. söyledikleri yaptıkları unutulacak şeyler değil. benim eşimle ilgili bı kaç sey var unutup affetmeyeceğim. senin de öyle bi olay olmuş. zamanla soğukluk azalır. ama eskisi gibi olabilir misin bilmiyorum kuzum ya. hani etle tırnak gibi ayrilmaz olduğumuzu düşünsen adam bildiğin tırnağı kanirttirmis kanatıp ayırmış iyilessin diye ne kadar bandaj pansuman yaptığının bi önemi yok.

ama ben tamamen eşinden olduğunu düşünmüyorum kuzum. yakuzagillerin parmağı var bence. sen onları alma evine geyşana şart koş bunu. ben o kadından en ufak hayır geleceğini sanmıyorum.

ama icim parça parça oldu gözüm doldu okuyunca kontrol ne zaman cici bebisi ne zaman gorceksin

Benimkisi de kesin çok ağlak olacak çünkü gerekli gereksiz herşeye çok ağlayasım geliyor. 3 aydır alamadığım 2 gün geçmedi
Benimki beni ailesine hiç ezdirmedi. Zaten ezdirse inan o yakuza ve çetesi beni diri diri toprağa gömerdi. Öyle cani onlar.
İlk defa böyle gördüm ben eşimi. Hatta şöyle söyleyeyim 8 yıldır bana ilk defa bağırdı. Ve bu ilkin benim hamileliğimde yaşanması beni çok sarstı.
Bir de zaten zor ve riskli bir gebelik yaşıyorum. Doktor stres yapmaman gerekiyor derken yanımdaydı bu adam.
O zebani ailesi yüzünden beni ve bebeğimi hiçe saydı.

Çok haklısın şamdanım. Huzursuzluk bebeğe zarar diye düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum olayın. Dün oturup birlikte dizi falan izledik mesela. Ama yok sıcak hissedemiyorum. İnan gözüme bile bir tipsiz gelmeye başladı yüzünü göresim yok
Ben ağlarken kedim geldi girdi koynuma mırlıyor, patisi ile yüzümü okşuyor. Benim öküzüm dönüp uyuyor. Hangisi hayvan şimdi?
Dün biz diziyi izlerken bir sevişme sahnesi vardı şamdanım. "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah" diye bir laf etti. Önce güldüm baya ama baktım o gülmüyor. Sonra benzer 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi.
3 aydır temas olmaması acaba adamın ayarlarını mı bozdu diyorum bende
8 yıldır bana ilk defa bağırdı.
Pazartesi kontrol şamdanım.

inşallah güzel hayırlı haberlerle gel cicim

yani gerginlik yapmış olabilir birlikte olamamak. az buz bi zaman değil sonuçta. birden bire için isinmaz zaten cici. zamana birak. herşey çok yeni, bebeği görünce bence biraz daha iyi olur araniz

ha siddetle surundurmeni tavsiye ederim:) için sogusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…