- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.301
Kızlar içine cin kaçmış, büyü yapılmış falan dedilerinşallah güzel hayırlı haberlerle gel cicim
yani gerginlik yapmış olabilir birlikte olamamak. az buz bi zaman değil sonuçta. birden bire için isinmaz zaten cici. zamana birak. herşey çok yeni, bebeği görünce bence biraz daha iyi olur araniz
ha siddetle surundurmeni tavsiye ederim:) için sogusun
O kadar haklısın ki umarım bunları unutturacak telafisini sağlayacak şeyler yapabilir ,Benimkisi de kesin çok ağlak olacak çünkü gerekli gereksiz herşeye çok ağlayasım geliyor. 3 aydır alamadığım 2 gün geçmedi
Benimki beni ailesine hiç ezdirmedi. Zaten ezdirse inan o yakuza ve çetesi beni diri diri toprağa gömerdi. Öyle cani onlar.
İlk defa böyle gördüm ben eşimi. Hatta şöyle söyleyeyim 8 yıldır bana ilk defa bağırdı. Ve bu ilkin benim hamileliğimde yaşanması beni çok sarstı.
Bir de zaten zor ve riskli bir gebelik yaşıyorum. Doktor stres yapmaman gerekiyor derken yanımdaydı bu adam.
O zebani ailesi yüzünden beni ve bebeğimi hiçe saydı.
Cici yeni resmn hayirli olsnÇok haklısın şamdanım. Huzursuzluk bebeğe zarar diye düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum olayın. Dün oturup birlikte dizi falan izledik mesela. Ama yok sıcak hissedemiyorum. İnan gözüme bile bir tipsiz gelmeye başladı yüzünü göresim yok
Ben ağlarken kedim geldi girdi koynuma mırlıyor, patisi ile yüzümü okşuyor. Benim öküzüm dönüp uyuyor. Hangisi hayvan şimdi?
Dün biz diziyi izlerken bir sevişme sahnesi vardı şamdanım. "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah" diye bir laf etti. Önce güldüm baya ama baktım o gülmüyor. Sonra benzer 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi.
3 aydır temas olmaması acaba adamın ayarlarını mı bozdu diyorum bende
8 yıldır bana ilk defa bağırdı.
Pazartesi kontrol şamdanım.❤
Peşimde pervane gibi dönüyor ama içim bir türlü soğumuyor incimO kadar haklısın ki umarım bunları unutturacak telafisini sağlayacak şeyler yapabilir ,
Bi yandanda bi an önce bu soğukluğu da atmaya bak unutulmaz tabiki cok-da haklısın hemde çok ama bebeğine geçerse bu hisler babasına da sevgisi azalmasın
Ve ve temassızlığın kesinlikle sinirlere etkisi var . Ben çok gergin ve sinirli olabiliyorum hiç olmadık zamanda olmadık şeye takabiliyorum
Cici yeni resmn hayirli olsn
YaAaa beğendiniz demek sizi şapşiklerkk birinci noteri Samdanım hoşgeldiiin ❤
B Brunello Cicinelli ciciim o profil fotoğrafı taam cuk yaniipörfektooo
Ama ben en çok sözlerini sevdimYaAaa beğendiniz demek sizi şapşikler
Artık sadece sırma sarı saçlarıyla değil birçok yönüyle benden izler taşıyor.
Zaman diyelim o zaman be cicim zaman ne gösterecek bu durum çok canını sıktı ama annelik hislerinden alalım bide bebeğinin cinsiyetini içinde pıt pıt kalbi atan pıtırcığın cinsiyetini ne hissediyorsun bakalımPeşimde pervane gibi dönüyor ama içim bir türlü soğumuyor incim
Çünkü girdiğim sinir krizi çok büyük çaplı bir sinir kriziydi. Bebek bunu haketmedi
Onu da anlayabiliyorum. Yeni halime ben bile alışamadım incim. Kendimden soğudum nerdeyse. Ne aynaya bakasım var, ne saçımı tarıyasım var. Sadece yatıp uyumak ve 9 ay uyanmamak istiyorum. Eskisi gibi davranamıyorum. Ben çok hareketli biriydim şimdi durağan, halsiz biri oldum.
O da benim yeni haline adapte olmakta zorlanıyor. Üstüne de 3 aydır temas olamaması.. Bence çok gerdi onu.
Anlıyorum ama affedemiyorum işte.
Ezdirmiyorum aslında misliyle karşılık veriyorum ama işte ufak ufak işledi beni... mafetti insanlıgımı yitirttirdi...İşte hep kendinde aradığın için seni ezmis durmus
Artık ezdirme kendini ve dimdik ayakta dur
Evet biliyorum kuzum... tanımadan evlendim .. cünkü 10 yıldır beni seviyordu çocukluktan beri yAni ben oyle düşünüyodum ama değilmiş...Şiddet kanıtlanmasın diye telefonunu kıran adamın mahkemedeki hali gözümün önünde. Kimbilir nelerle seni suçlayıp şiddet gösterdiğini kabul etmeyecek.
Sen nerden bulmuşsun kutsişim bunu ya? Tanımadan mı evlendin?
Allah senin gözyaşlarının hesabını sormaz m ona.. O konuda en ufak şüphen olmasın.
Hayır görüşmüyorum ... onlar insan değil zaten belki onlar oyle yapacağına destek olacak olsalar bana o kadar zor olmaz..Sevinecek olan senin en yakının olamaz kutsişim. Kan bağına bakma en uzağındır onlar senin. Umarım görüşmüyorsundur hiçbiriyle.
Sanki erkek gibi geliyor incim.Zaman diyelim o zaman be cicim zaman ne gösterecek bu durum çok canını sıktı ama annelik hislerinden alalım bide bebeğinin cinsiyetini içinde pıt pıt kalbi atan pıtırcığın cinsiyetini ne hissediyorsun bakalım
Kızlar içine cin kaçmış, büyü yapılmış falan dediler
O kadar beklendik bir davranış değil yani ondan. Hala inanamıyorum.
3 aydır temas olmaması, sürekli hasta gibi yatıyor olmam, eskisi gibi davranamamam, hem işi hem evin işini tek başına götürüyor olması, hamile olduğum psikolojisi onda bana karşı yabancılaşma meydana getirdi gibi geliyor şamdanım.
Bazen yeni tanışmışız gibi yanımda ne diyeceğini, ne yapacağını bilemiyor.
Onun için de zor ve alışması zor bir süreç diye düşünmeye çalışıyorum.
Şahsen kendim bile kendime alışamadım. Bazen canım aynaya bile bakmak istemiyor. Ben bile kendime yabancılaştım neden bilmiyorum.
Olaydan önce de ilgiliydi de olaydan sonra iyice pervane olmaya başladı etrafımda ama yok içim soğumıuor şamdanım.
kk birinci noteri Samdanım hoşgeldiiin ❤
B Brunello Cicinelli ciciim o profil fotoğrafı taam cuk yaniipörfektooo
Evet biliyorum kuzum... tanımadan evlendim .. cünkü 10 yıldır beni seviyordu çocukluktan beri yAni ben oyle düşünüyodum ama değilmiş...
Allah acısını çıkartsın ondan...
Ah be kuzum çok haklısın..Hayır görüşmüyorum ... onlar insan değil zaten belki onlar oyle yapacağına destek olacak olsalar bana o kadar zor olmaz..
Senin bebegin sonuçta cici hareketli olmasına çok şaşırmamak gerek + bide senin hareket edemeyisin ona yansıdıysa ne fırtınalar kopar içerdeSanki erkek gibi geliyor incim.
Rüyamda kız ismi gördüm ama kız derse şaşırırım. Erkek derse hiç şaşırmam. Bir yanım erkek olduğuna inanıyor garip bir şekilde
Ve 16.haftalarda hissetmem gereken bebek 1 haftadır hareketlilikten bana uyku uyutmuyor. Kıpır kıpır daha 11.haftada ya.
O hareket ettikçe ilk defa böyle birşey yaşadığım için midem bulanıyor tansiyonum yükseliyor
Canim ya ben sana bi ara bahsetmistim ya bizde uzun zamandan sonra bebek yapmaya karar vermstik iste o surecte iyice alisiyorsun basbasa olmaya ilgiyi hep brbrne vermeye filan dogm sonrasi ilk sene bizim cok zorlu gecmsti ilgimin bebege bolunmesinden esim asabilesmisti kavgalarmz artmisti asil ben ondan ilgi beklerken ustelik. Insallah sizinde bu tarz sornlar olmaz ..Kızlar içine cin kaçmış, büyü yapılmış falan dediler
O kadar beklendik bir davranış değil yani ondan. Hala inanamıyorum.
3 aydır temas olmaması, sürekli hasta gibi yatıyor olmam, eskisi gibi davranamamam, hem işi hem evin işini tek başına götürüyor olması, hamile olduğum psikolojisi onda bana karşı yabancılaşma meydana getirdi gibi geliyor şamdanım.
Bazen yeni tanışmışız gibi yanımda ne diyeceğini, ne yapacağını bilemiyor.
Onun için de zor ve alışması zor bir süreç diye düşünmeye çalışıyorum.
Şahsen kendim bile kendime alışamadım. Bazen canım aynaya bile bakmak istemiyor. Ben bile kendime yabancılaştım neden bilmiyorum.
Olaydan önce de ilgiliydi de olaydan sonra iyice pervane olmaya başladı etrafımda ama yok içim soğumıuor şamdanım.
Yaparlar şamdanım. İnan yapmayacak insanlar değil gibi geliyor bana. Büyü yapmasalar da o kenafir gözleri değiyordur. Bakışları bakış değil. Hepsinden korkuyorum. Ve herşeyi de bekliyorum hepsinden..bak herşey olur biter geçer kuzum ama bunlar eşinin bahanesi olamaz. yok evi çekip ceviriyodu yok hamileliğe alisiyodu yok işe gidiyodu.
bebek diye direten o tabiki herşeyi yapacak. Allah korusun kimildamadan yatman da gerebilirdi dokuz ay. onun basireti baglanmis bi hata yapmış. ama bu düşündüklerin onun gergin oluşunu açıklasa da tolere edilebilir yapmaz. bundan sonraki hayatını tamamen sana yaranmaya çalışmakla gecirmeli bencebaşka türlü kurtarmaz yani
ama ben de büyü diye düşündüm vallakem göz de değmiş olabilir. senin aklın mantığın alıyo mu benim almiyo olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?