Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar içine cin kaçmış, büyü yapılmış falan dediler
O kadar beklendik bir davranış değil yani ondan. Hala inanamıyorum.
3 aydır temas olmaması, sürekli hasta gibi yatıyor olmam, eskisi gibi davranamamam, hem işi hem evin işini tek başına götürüyor olması, hamile olduğum psikolojisi onda bana karşı yabancılaşma meydana getirdi gibi geliyor şamdanım.
Bazen yeni tanışmışız gibi yanımda ne diyeceğini, ne yapacağını bilemiyor.
Onun için de zor ve alışması zor bir süreç diye düşünmeye çalışıyorum.
Şahsen kendim bile kendime alışamadım. Bazen canım aynaya bile bakmak istemiyor. Ben bile kendime yabancılaştım neden bilmiyorum.
Olaydan önce de ilgiliydi de olaydan sonra iyice pervane olmaya başladı etrafımda ama yok içim soğumıuor şamdanım.

O kadar haklısın ki umarım bunları unutturacak telafisini sağlayacak şeyler yapabilir ,

Bi yandanda bi an önce bu soğukluğu da atmaya bak unutulmaz tabiki cok-da haklısın hemde çok ama bebeğine geçerse bu hisler babasına da sevgisi azalmasın

Ve ve temassızlığın kesinlikle sinirlere etkisi var . Ben çok gergin ve sinirli olabiliyorum hiç olmadık zamanda olmadık şeye takabiliyorum

Cici yeni resmn hayirli olsn

Peşimde pervane gibi dönüyor ama içim bir türlü soğumuyor incim
Çünkü girdiğim sinir krizi çok büyük çaplı bir sinir kriziydi. Bebek bunu haketmedi
Onu da anlayabiliyorum. Yeni halime ben bile alışamadım incim. Kendimden soğudum nerdeyse. Ne aynaya bakasım var, ne saçımı tarıyasım var. Sadece yatıp uyumak ve 9 ay uyanmamak istiyorum. Eskisi gibi davranamıyorum. Ben çok hareketli biriydim şimdi durağan, halsiz biri oldum.
O da benim yeni haline adapte olmakta zorlanıyor. Üstüne de 3 aydır temas olamaması.. Bence çok gerdi onu.
Anlıyorum ama affedemiyorum işte.

Zaman diyelim o zaman be cicim zaman ne gösterecek bu durum çok canını sıktı ama annelik hislerinden alalım bide bebeğinin cinsiyetini içinde pıt pıt kalbi atan pıtırcığın cinsiyetini ne hissediyorsun bakalım

İşte hep kendinde aradığın için seni ezmis durmus
Artık ezdirme kendini ve dimdik ayakta dur
Ezdirmiyorum aslında misliyle karşılık veriyorum ama işte ufak ufak işledi beni... mafetti insanlıgımı yitirttirdi...

Evet biliyorum kuzum... tanımadan evlendim .. cünkü 10 yıldır beni seviyordu çocukluktan beri yAni ben oyle düşünüyodum ama değilmiş...

Allah acısını çıkartsın ondan...

Sevinecek olan senin en yakının olamaz kutsişim. Kan bağına bakma en uzağındır onlar senin. Umarım görüşmüyorsundur hiçbiriyle.
Hayır görüşmüyorum ... onlar insan değil zaten belki onlar oyle yapacağına destek olacak olsalar bana o kadar zor olmaz..

Sanki erkek gibi geliyor incim.
Rüyamda kız ismi gördüm ama kız derse şaşırırım. Erkek derse hiç şaşırmam. Bir yanım erkek olduğuna inanıyor garip bir şekilde
Ve 16.haftalarda hissetmem gereken bebek 1 haftadır hareketlilikten bana uyku uyutmuyor. Kıpır kıpır daha 11.haftada ya.
O hareket ettikçe ilk defa böyle birşey yaşadığım için midem bulanıyor tansiyonum yükseliyor

bak herşey olur biter geçer kuzum ama bunlar eşinin bahanesi olamaz. yok evi çekip ceviriyodu yok hamileliğe alisiyodu yok işe gidiyodu.

bebek diye direten o tabiki herşeyi yapacak. Allah korusun kimildamadan yatman da gerebilirdi dokuz ay. onun basireti baglanmis bi hata yapmış. ama bu düşündüklerin onun gergin oluşunu açıklasa da tolere edilebilir yapmaz. bundan sonraki hayatını tamamen sana yaranmaya çalışmakla gecirmeli bence başka türlü kurtarmaz yani

ama ben de büyü diye düşündüm valla kem göz de değmiş olabilir. senin aklın mantığın alıyo mu benim almiyo olanları

Evet biliyorum kuzum... tanımadan evlendim .. cünkü 10 yıldır beni seviyordu çocukluktan beri yAni ben oyle düşünüyodum ama değilmiş...

Allah acısını çıkartsın ondan...
Hayır görüşmüyorum ... onlar insan değil zaten belki onlar oyle yapacağına destek olacak olsalar bana o kadar zor olmaz..
Ah be kuzum çok haklısın..
Ama işte insanları değil, kendini düşünmelisin. Nil karaibrahimgilin bir sözü var ya insanlar senin hakkında hepi topu 15 dakika konuşacak, sense onu bir ömür yaşayacaksın diye. O yüzden onu bunu bırakıp kendin için en doğrusunu yap.
Kaldı ki hakkında konuşacak olan evli kalsan da konuşur başka şeylere sebep bulur göbek atar.
Kötüye sebep mi lazım?
Çok şükür elinde mesleğin var. Ya mesleği olmayan, ailesi sahip çıkmayan biri olup kocanın ettiklerine katlanmak zorunda olsaydın. Hiçbir çıkış yolun olmasaydı? O kadar çok hayat var ki böyle..
Elinde olanların kıymetini bilerek kendin için en doğru karar neyse onu ver.

Senin bebegin sonuçta cici hareketli olmasına çok şaşırmamak gerek + bide senin hareket edemeyisin ona yansıdıysa ne fırtınalar kopar içerde

Heyecanla bekliyorum cinsiyetini kuzum inşallah sağlıklı akilli çok cici bi bebek olur

Canim ya ben sana bi ara bahsetmistim ya bizde uzun zamandan sonra bebek yapmaya karar vermstik iste o surecte iyice alisiyorsun basbasa olmaya ilgiyi hep brbrne vermeye filan dogm sonrasi ilk sene bizim cok zorlu gecmsti ilgimin bebege bolunmesinden esim asabilesmisti kavgalarmz artmisti asil ben ondan ilgi beklerken ustelik. Insallah sizinde bu tarz sornlar olmaz ..

Yaparlar şamdanım. İnan yapmayacak insanlar değil gibi geliyor bana. Büyü yapmasalar da o kenafir gözleri değiyordur. Bakışları bakış değil. Hepsinden korkuyorum. Ve herşeyi de bekliyorum hepsinden..
Çok şükür ertesi gün kendine geldi. Ama o akşamki halini bende ilk defa gördüm 8 senedir.
Diyorum ya 8 sene bana bırak bağırmayı sesini yükseltmemiş adam, ben ağlasam gözleri dolan, üstüme aşırı titreyen adam bana hamile halimle bu sinir krizini nasıl yaşatır. Ettiği cümleler hele aklımdan çıkmıyor.
Geldiği zaman yeniden bir konuşsam mı ne yapsam bilmiyorum. Sürekli kavga edesim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…