- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.321
Canım kuzum teşekkür ederim, yeni profil foton da yakıyor maşallahHem öyle büşom hem de kızgınlık..
Bu arada işin için söylemeyi unuttum, o kadar çok sevindim ki.
Sana söylemiştim her şerde bir hayır, her hayırda bir şer gizlidir. Bu en iyi ve en kötü görünende bile böyledir asla sekmez
Bak ne güzel olmuş herşey maşallah subhanallah
Yaaaa seni yerim incim amin inşallahSenin bebegin sonuçta cici hareketli olmasına çok şaşırmamak gerek + bide senin hareket edemeyisin ona yansıdıysa ne fırtınalar kopar içerde
Heyecanla bekliyorum cinsiyetini kuzum inşallah sağlıklı akilli çok cici bi bebek olur
Yaparlar şamdanım. İnan yapmayacak insanlar değil gibi geliyor bana. Büyü yapmasalar da o kenafir gözleri değiyordur. Bakışları bakış değil. Hepsinden korkuyorum. Ve herşeyi de bekliyorum hepsinden..
Çok şükür ertesi gün kendine geldi. Ama o akşamki halini bende ilk defa gördüm 8 senedir.
Diyorum ya 8 sene bana bırak bağırmayı sesini yükseltmemiş adam, ben ağlasam gözleri dolan, üstüme aşırı titreyen adam bana hamile halimle bu sinir krizini nasıl yaşatır. Ettiği cümleler hele aklımdan çıkmıyor.
Geldiği zaman yeniden bir konuşsam mı ne yapsam bilmiyorum. Sürekli kavga edesim var
İnşallahhhh çayımCanim ya ben sana bi ara bahsetmistim ya bizde uzun zamandan sonra bebek yapmaya karar vermstik iste o surecte iyice alisiyorsun basbasa olmaya ilgiyi hep brbrne vermeye filan dogm sonrasi ilk sene bizim cok zorlu gecmsti ilgimin bebege bolunmesinden esim asabilesmisti kavgalarmz artmisti asil ben ondan ilgi beklerken ustelik. Insallah sizinde bu tarz sornlar olmaz ..
Canım kuzum teşekkür ederim, yeni profil foton da yakıyor maşallah
Ne gülüyonuz gızlar sanat bu sanat.
İyiyim napiim Samdanım aynı bennhosbuldum fıstığım nasılsınnapiyosun bakalım
İyiyim napiim Samdanım aynı bennsen nasılsın bakalım, oğlun iyi dimi
Şuan koptumvalla ben beyni bitine kadar yerdim heralde
acimam asla. aglasin surunsun beter olsun diyen tarafim benmustehak :)
8 yılda bir olduysa affedlebilir kuzum:) sonuçta arada sırada yaptığı şey değilmiş:) benim eşim muhtelif aralıklarla yaptığı için beyinsiz geziyo beynini yiyom mesela
önce yapar sonra düşünür benimki
Şuan koptum
Helal olsun sana şamdanım. Ne yapacak beyni zaten. Beyni olsa seni üzmez. O yüzden olanı da sen ye ki boşa gitmesin
Beyinyiyicim benim, al benimkini de ye diyesim geldi
Normalde olsa bende daha pis tepkilerle olayı söndürmem ama uzattıkça huzursuzluktan bebek etkileniyor gibi geliyor. O yüzden hadi diyorum neyse. Ama inan bir ömür kafasına kakacağım Allah şahidim olsun..
Şu 1 haftadır çok stresliydim bide bu olay oldu. Bebek aşırı hareketli bir halde. Normalde 16.haftada hissedilirmiş hareketleri ben çok net hissediyordum kıpır kıpır içimde. Hatta bazen gece rahatsız olup uyuyamıyorum.
İnşallahhhh normal bir durumdur
Böyle bir insandan kurtilduguma sonra çok dua edeceksin kutsalmEzdirmiyorum aslında misliyle karşılık veriyorum ama işte ufak ufak işledi beni... mafetti insanlıgımı yitirttirdi...
Bebegm telefonimi babam gaspetti
Geyşaya savaş ilan ediyorumben de yok artik denecek kadar erken hissettim hareketlerinio yüzden doğru hislerin tabiki hareketlerini hissediyosun cici herşey normal bence:)
aynen cici aklı olsa beni üzmez yanizaten kendisi de kabul ediyo sacma sapan şeyler yapıp katlanilmaz bi insan olduğunu
bebek anne karnında herşeyi hissediyo. ama sen etkilenmesin diye kendini strese sokarak zorlama. akışına bırak:) biseyler iste eşinden:) kanalize et dağıt öfkeni.ve evet ömür boyu kak kafasına tabiki
Bende dedim yine mi akroşu yoluyor, dövüşmeye mi başladılar dedimBebegm telefonimi babam gaspetti
Oyun oynadı falangelemedim bir türlü
Benm akros geceye gitti bugün yok çok şükürBende dedim yine mi akroşu yoluyor, dövüşmeye mi başladılar dedim
Benim de geyşa öyle pubg kurdu telefonuma. Zırt pırt alıp oynuyor. Sonra sabah bi kalkıyorum bakıyorum telefonun şarjı bitmiş. Bir koyuyorum tekmeyi yataktan uçuyor
Ne, candy crush mı yoksaBenm akros geceye gitti bugün yok çok şükür
Artık uğraşmıyor benle deliye vuruyorm vuruyorm dovuyom dermism jajasnsbsbsbsnnaan
Valla babam da benmkini bitiriyor pubg olsa keşke daha saçma oyun
Ayyy Candyu crush deme bana hala midem bulanır duydukça gördükçeNe, candy crush mı yoksa
Bir oyun vardı adını unuttum renkli taşları birbirine vurup yok etmeye çalışıyordum. Geyşa polis okulundayken delirmemek için sarmıştım. Çok saçma bir oyundu, ondan mı yoksa
Benimki de yolda geliyor
Geyşaya savaş ilan ediyorum
Aldım gazı geberticem birazdan onu, saçını başını yolucam
Şamdanım bu çocuk kımıl kımıl hareket ettikçe ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok tuhafıma gidiyor midem bulanıyor tansiyonum bir fena oluyor, çarpıntım başlıyor sanki
Allahım alışırım inşallah
Ben ilk 8.haftada karnımda göz seğirmesi gibi hissettim. Ama kimseye söylemiyorum inanmaz çünkü. Şimdi öyle net ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?