Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kuzum teşekkür ederim, yeni profil foton da yakıyor maşallah

Yaaaa seni yerim incim amin inşallah
Bende diyorum benden genetik aktarım olmuş bebekten ben korkuyorum diye kimse beni dinlemiyor
Ben annemin karnında 9 ay duramayıp 8. ayda 2 kilodan az doğup bir de hayata tutunmuş bir bebeğim
Allah'ım inşallah bu durur. Şimdiden durmuyor ne yapacağım bilmiyorum

valla ben beyni bitine kadar yerdim heralde

acimam asla. aglasin surunsun beter olsun diyen tarafim ben mustehak :)

8 yılda bir olduysa affedlebilir kuzum:) sonuçta arada sırada yaptığı şey değilmiş:) benim eşim muhtelif aralıklarla yaptığı için beyinsiz geziyo beynini yiyom mesela

önce yapar sonra düşünür benimki

İnşallahhhh çayım
Ama neden böyle oldun bilmiyorum benim kendimi şu halden çıkarmam lazım önce.
Benim önce kendime alışmam lazım ki adamdan da alışmasını bekleyeyim.
Benim kendimle hiçbir alakam kalmadı ya. Enerjik, hareketli, pozitif halim gitti. Durağan, hareketsiz, karamsar, endişeli biri geldi.
Bu durumda yaşadığım gebeliğin riskli olmasının da etkisi var elbette ama yine de şu halden çıkmalıyım

Şuan koptum
Helal olsun sana şamdanım. Ne yapacak beyni zaten. Beyni olsa seni üzmez. O yüzden olanı da sen ye ki boşa gitmesin
Beyinyiyicim benim, al benimkini de ye diyesim geldi
Normalde olsa bende daha pis tepkilerle olayı söndürmem ama uzattıkça huzursuzluktan bebek etkileniyor gibi geliyor. O yüzden hadi diyorum neyse. Ama inan bir ömür kafasına kakacağım Allah şahidim olsun..
Şu 1 haftadır çok stresliydim bide bu olay oldu. Bebek aşırı hareketli bir halde. Normalde 16.haftada hissedilirmiş hareketleri ben çok net hissediyordum kıpır kıpır içimde. Hatta bazen gece rahatsız olup uyuyamıyorum.
İnşallahhhh normal bir durumdur

ben de yok artik denecek kadar erken hissettim hareketlerini o yüzden doğru hislerin tabiki hareketlerini hissediyosun cici herşey normal bence:)

aynen cici aklı olsa beni üzmez yani zaten kendisi de kabul ediyo sacma sapan şeyler yapıp katlanilmaz bi insan olduğunu

bebek anne karnında herşeyi hissediyo. ama sen etkilenmesin diye kendini strese sokarak zorlama. akışına bırak:) biseyler iste eşinden:) kanalize et dağıt öfkeni.ve evet ömür boyu kak kafasına tabiki

Geyşaya savaş ilan ediyorum
Aldım gazı geberticem birazdan onu, saçını başını yolucam
Şamdanım bu çocuk kımıl kımıl hareket ettikçe ilk defa böyle birşey yaşadığım için çok tuhafıma gidiyor midem bulanıyor tansiyonum bir fena oluyor, çarpıntım başlıyor sanki
Allahım alışırım inşallah
Ben ilk 8.haftada karnımda göz seğirmesi gibi hissettim. Ama kimseye söylemiyorum inanmaz çünkü. Şimdi öyle net ki..

Bebegm telefonimi babam gaspetti
Oyun oynadı falan gelemedim bir türlü
Bende dedim yine mi akroşu yoluyor, dövüşmeye mi başladılar dedim
Benim de geyşa öyle pubg kurdu telefonuma. Zırt pırt alıp oynuyor. Sonra sabah bi kalkıyorum bakıyorum telefonun şarjı bitmiş. Bir koyuyorum tekmeyi yataktan uçuyor

Benm akros geceye gitti bugün yok çok şükür
Artık uğraşmıyor benle deliye vuruyorm vuruyorm dovuyom dermism jajasnsbsbsbsnnaan

Valla babam da benmkini bitiriyor pubg olsa keşke daha saçma oyun

Benm akros geceye gitti bugün yok çok şükür
Artık uğraşmıyor benle deliye vuruyorm vuruyorm dovuyom dermism jajasnsbsbsbsnnaan

Valla babam da benmkini bitiriyor pubg olsa keşke daha saçma oyun
Ne, candy crush mı yoksa
Bir oyun vardı adını unuttum renkli taşları birbirine vurup yok etmeye çalışıyordum. Geyşa polis okulundayken delirmemek için sarmıştım. Çok saçma bir oyundu, ondan mı yoksa
Benimki de yolda geliyor

Ayyy Candyu crush deme bana hala midem bulanır duydukça gördükçe

Yok Tetris gbi saçma bı oyun :)
Kendi rekorunu kendi kırmaya çalışıyor

Sen bugün gececi ol gelme de

yaaaa yerim ben onu ama 8. haftada farklı bişey sanırım hareket etmiyo diyolardi. tabi ben yanlış biliyo da olabilirim:)

sen savaş ilan etme de çok fazla istekte bulun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…