Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy Candyu crush deme bana hala midem bulanır duydukça gördükçe

Yok Tetris gbi saçma bı oyun :)
Kendi rekorunu kendi kırmaya çalışıyor

Sen bugün gececi ol gelme de
Gelsin de acık dövüşeyim. Hıncımı alamıyorum adamdan
Nasılsa yarın okul yok gece o uyurken cimcikliycem, kafasına vurup beyninin pekmezini akıtıcam, tekmeler atıcam dur sen ben biliyorum yapacaklarımı

Ahahajajajaja
Bende sabah işkence yapicam hain planları var
Pekmez akitirken dikkat et etraf batmasın

yaaaa yerim ben onu ama 8. haftada farklı bişey sanırım hareket etmiyo diyolardi. tabi ben yanlış biliyo da olabilirim:)

sen savaş ilan etme de çok fazla istekte bulun
Dur şimdi şamdanım ben kafada tasarladım ona gece yapacağım işkenceleri
Yolda kendisi geliyor.
Ringe çıkmaya hazırım

Yok kuzum ya sabah bir tane Türk kahvesi içtim.
Ama yine canım bir istiyor aman yarabbi. Öğlene uyudum çünkü şimdi içersem nolur ama içeceğim biliyorum kendimi
Sen de çarpın tımı yapıyor.
Bende bu ara yapıyor neden anlamadm :)
Uyutmuyor da gece falan

Uykusuz her gece sana o zaman :)

Yani ben sende biraz mukemmeliyetcilik goruyorum cici ve de bu seni yoruyo mutsuz ediyo aslnda bilinc altinda . Makyaj yapmiyosn caninin istedgi yedgnde mutlu olacagn seyleri yemiyosun esinle munasebet olamiyor esinle yaptgn kavgada bilr bebek cok etkileniyor filan diyorsn okey hepsi dogru seyler ama sen biraz da ha ust noktada yasiyosun biseyleri cnm .. bana kalirsa biraz dha tolere edebilir sklde mutlu olacagn seyler yaparak modunu yukseltmelisin . Hamilelikte gayet olagan normal bisey tamam cok dikkat ediyorsun buda guzel ama seni yoruyor bu bi tik salabilsen belki dha mutlu bi anne adayi olursun

Dur şimdi şamdanım ben kafada tasarladım ona gece yapacağım işkenceleri
Yolda kendisi geliyor.
Ringe çıkmaya hazırım

aserip gece üçte bişey almaya yolla uykunun en tatlı olduğu saatler 3-5 arası

neler yapcn kiz

Canım libişi enerjiyi atamıyor adam tabiki çok normla böyle başına vurması,çok güldüm çocuğunuz olurda sevisemezsiniz lafına gece gece iyi geldi inşallah o sogukluk gecerde hemen artık bı bomba patlatirsiniz yarin

Bu arada bizi hiicc sorma bu akşam yine bı mevzu oldu çekiştik konuşmuyoruz yinebakalım canım sıkılıyor bi kac gündür, 2020 benim Senem olsun diye umitlenirken hiçte iyi gelmedi valla artık bişey demiyorum ya
Beğeniler kraliçem libişlim geliyor K Kendinisevenbirii
Anca geldi libişlin libişi sönük ama bu gece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…