- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.341
Askmmmmmmm
Telefonumu buldunKizlarrr bn geldmmmm
Çarpıntı yapmıyor muBu saate canım bir kahve çekiyor ki sorma.
Gelsin de acık dövüşeyim. Hıncımı alamıyorum adamdanAyyy Candyu crush deme bana hala midem bulanır duydukça gördükçe
Yok Tetris gbi saçma bı oyun :)
Kendi rekorunu kendi kırmaya çalışıyor
Sen bugün gececi ol gelme de
Yok kuzum ya sabah bir tane Türk kahvesi içtim.Çarpıntı yapmıyor mu
Yokk be gulimm gitti artik o balimmTelefonumu buldun
Hoşgeldin poncikkm
AhahajajajajaGelsin de acık dövüşeyim. Hıncımı alamıyorum adamdan
Nasılsa yarın okul yok gece o uyurken cimcikliycem, kafasına vurup beyninin pekmezini akıtıcam, tekmeler atıcam dur sen ben biliyorum yapacaklarımı
Dur şimdi şamdanım ben kafada tasarladım ona gece yapacağım işkenceleriyaaaa yerim ben onuama 8. haftada farklı bişey sanırım hareket etmiyo diyolardi. tabi ben yanlış biliyo da olabilirim:)
sen savaş ilan etme de çok fazla istekte bulun
Hayırlı olsun canmYokk be gulimm gitti artik o balimm
Esim gelirken telefon almiss
Kak kız üşenme yapBu saate canım bir kahve çekiyor ki sorma.
Bende bu ara yapıyor neden anlamadm :)Yok kuzum ya sabah bir tane Türk kahvesi içtim.
Ama yine canım bir istiyor aman yarabbi. Öğlene uyudum çünkü şimdi içersem nolur ama içeceğim biliyorum kendimi
Sen de çarpın tımı yapıyor.
Yani ben sende biraz mukemmeliyetcilik goruyorum cici ve de bu seni yoruyo mutsuz ediyo aslnda bilinc altinda . Makyaj yapmiyosn caninin istedgi yedgnde mutlu olacagn seyleri yemiyosun esinle munasebet olamiyor esinle yaptgn kavgada bilr bebek cok etkileniyor filan diyorsn okey hepsi dogru seyler ama sen biraz da ha ust noktada yasiyosun biseyleri cnm .. bana kalirsa biraz dha tolere edebilir sklde mutlu olacagn seyler yaparak modunu yukseltmelisin . Hamilelikte gayet olagan normal bisey tamam cok dikkat ediyorsun buda guzel ama seni yoruyor bu bi tik salabilsen belki dha mutlu bi anne adayi olursunİnşallahhhh çayım
Ama neden böyle oldun bilmiyorum benim kendimi şu halden çıkarmam lazım önce.
Benim önce kendime alışmam lazım ki adamdan da alışmasını bekleyeyim.
Benim kendimle hiçbir alakam kalmadı ya. Enerjik, hareketli, pozitif halim gitti. Durağan, hareketsiz, karamsar, endişeli biri geldi.
Bu durumda yaşadığım gebeliğin riskli olmasının da etkisi var elbette ama yine de şu halden çıkmalıyım
Dur şimdi şamdanım ben kafada tasarladım ona gece yapacağım işkenceleri
Yolda kendisi geliyor.
Ringe çıkmaya hazırım
Samdanimmmm kuzummm nasilsin beybimmhoşgeldin beybi
Canım libişi enerjiyi atamıyor adam tabiki çok normla böyle başına vurması,çok güldüm çocuğunuz olurda sevisemezsiniz lafına gece gece iyi geldiİyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladıBenim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
K Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
@Kutsal_zebra seni ayrı etiketleyeceğim
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Anca geldi libişlin
Yapayım dimi cici yapayım yaKak kız üşenme yap
Şöyle şekersiz bir Türk kahvesi iç
Bebiş sevmiyordur tadınıBende bu ara yapıyor neden anlamadm :)
Uyutmuyor da gece falan
Uykusuz her gece sana o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?