- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.361
Uyku uyutmuyor :)Yapayım dimi cici yapayım ya
Bebiş sevmiyordur tadınıaman dikkat
Samdanimmmm kuzummm nasilsin beybimm
Sağol kuşumUyku uyutmuyor :)
Bende icmiyorm pek :)
Sana afiyet olsun cnmm
Malesef mükemmeliyetçilik var her konuda bu böyle ama malesef salamıyorumYani ben sende biraz mukemmeliyetcilik goruyorum cici ve de bu seni yoruyo mutsuz ediyo aslnda bilinc altinda . Makyaj yapmiyosn caninin istedgi yedgnde mutlu olacagn seyleri yemiyosun esinle munasebet olamiyor esinle yaptgn kavgada bilr bebek cok etkileniyor filan diyorsn okey hepsi dogru seyler ama sen biraz da ha ust noktada yasiyosun biseyleri cnm .. bana kalirsa biraz dha tolere edebilir sklde mutlu olacagn seyler yaparak modunu yukseltmelisin . Hamilelikte gayet olagan normal bisey tamam cok dikkat ediyorsun buda guzel ama seni yoruyor bu bi tik salabilsen belki dha mutlu bi anne adayi olursun
Noldu kiz hayirdir yaaa valla kizlar size demistimya hani uzun suredir okdr iyiydikki nazar degdi diye aksam esim geldi yemek hazirladim tabak alacaktim baktimki en ustteki tabak sadece ortadan ikiye dik bi sekilde kirik oylece duruyor . Bulasikliktan alip koyarken kirik filan degildi tabak resmen durdugu yerde catlamis esime gosterdim nazar cikmis dedi resmen ki ona bize nazar degiyor filan dememistim yanii...Canım libişi enerjiyi atamıyor adam tabiki çok normla böyle başına vurması,çok güldüm çocuğunuz olurda sevisemezsiniz lafına gece gece iyi geldiinşallah o sogukluk gecerde hemen artık bı bomba patlatirsiniz yarin
Bu arada bizi hiicc sorma bu akşam yine bı mevzu oldu çekiştik konuşmuyoruz yinebakalım canım sıkılıyor bi kac gündür, 2020 benim Senem olsun diye umitlenirken hiçte iyi gelmedi valla artık bişey demiyorum ya
Anca geldi libişlinlibişi sönük ama bu gece
Şunları:aserip gece üçte bişey almaya yollauykunun en tatlı olduğu saatler 3-5 arası
neler yapcn kiz
Gelsin de acık dövüşeyim. Hıncımı alamıyorum adamdan
Nasılsa yarın okul yok gece o uyurken cimcikliycem, kafasına vurup beyninin pekmezini akıtıcam, tekmeler atıcam dur sen ben biliyorum yapacaklarımı
Canım libişi enerjiyi atamıyor adam tabiki çok normla böyle başına vurması,çok güldüm çocuğunuz olurda sevisemezsiniz lafına gece gece iyi geldiinşallah o sogukluk gecerde hemen artık bı bomba patlatirsiniz yarin
Bu arada bizi hiicc sorma bu akşam yine bı mevzu oldu çekiştik konuşmuyoruz yinebakalım canım sıkılıyor bi kac gündür, 2020 benim Senem olsun diye umitlenirken hiçte iyi gelmedi valla artık bişey demiyorum ya
Anca geldi libişlinlibişi sönük ama bu gece
Balli lokmam telefonu kaybettm yoktu o yuzden cok yoktum piyasada simdi esim gelirken almis hemen geldmNerdesin
Sen geldin ben gidiyorum işte
Şunları:
Bizde baristik valla barisma sonrasi gunleri seviyorum mühtesem oliyyyiyiyim hayatım sen nasılsın:) baristiniz mi esinle :) :)
ben benim danayla baristim
Tam diyecektim psikolog ama onundan onunu kapattin be cici seni iyi analiz etmisim dmi ama biraz bende de kontrolculuk var iste hatta baya ...Malesef mükemmeliyetçilik var her konuda bu böyle ama malesef salamıyorum
Çok deneyip başaramadığım bir olgu çayım.
Extra olarak fazla kontrolcülük de var.
Beni psikologlar çözemez
Gecen gunsenden korkulurtam benim kafamdansin ben tekme atarim saçını cekerim tokat atarim sirtina buz da at cici
Aman çayım bi ara hatirlat uzun uzun yazıp anlatıyım birazdan yatmaya gidecem yanına sokulucamNoldu kiz hayirdir yaaa valla kizlar size demistimya hani uzun suredir okdr iyiydikki nazar degdi diye aksam esim geldi yemek hazirladim tabak alacaktim baktimki en ustteki tabak sadece ortadan ikiye dik bi sekilde kirik oylece duruyor . Bulasikliktan alip koyarken kirik filan degildi tabak resmen durdugu yerde catlamis esime gosterdim nazar cikmis dedi resmen ki ona bize nazar degiyor filan dememistim yanii...
Hoşbuldum samdanimmhoşgeldin güzellikbu aralar herkesin kocasını uzaylılar kaçırıp deney yapıp salmış gerisin geriye yahu
Ula zalim bi gece de bizim icin 10 dk uykusuz kaliver yaz da gittAman çayım bi ara hatirlat uzun uzun yazıp anlatıyım birazdan yatmaya gidecem yanına sokulucamşimdi yazdıkça daha çok kendimi doldururum gider kavgayı fişeklerim
Ama dediğin gibi nazar olur canım, zaten bugün eşim de bende akşama kdr esnedik durduk öyle ya,ağzımız yırtıldı resmensürekli okudu eşim ikimizi de ama okudukça daha da esnedik inan. yine de nazara geliyoruz sanırım
Hoşbuldum samdanimm
Sorma ya valla kaldırıp balkondan uzaylilarin üstüne doğru geri atasım var adaminasılsın samdanim oğlusun iyileşmiş şükür bı nefes almışsındır sende inşallah uzuunca bı sure hastalık uğramaz size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?