Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef mükemmeliyetçilik var her konuda bu böyle ama malesef salamıyorum
Çok deneyip başaramadığım bir olgu çayım.
Extra olarak fazla kontrolcülük de var.
Beni psikologlar çözemez

Noldu kiz hayirdir yaaa valla kizlar size demistimya hani uzun suredir okdr iyiydikki nazar degdi diye aksam esim geldi yemek hazirladim tabak alacaktim baktimki en ustteki tabak sadece ortadan ikiye dik bi sekilde kirik oylece duruyor . Bulasikliktan alip koyarken kirik filan degildi tabak resmen durdugu yerde catlamis esime gosterdim nazar cikmis dedi resmen ki ona bize nazar degiyor filan dememistim yanii...

hoşgeldin güzellik bu aralar herkesin kocasını uzaylılar kaçırıp deney yapıp salmış gerisin geriye yahu

iyiyim hayatım sen nasılsın:) baristiniz mi esinle :) :)

ben benim danayla baristim
Bizde baristik valla barisma sonrasi gunleri seviyorum mühtesem oliyyy

Adamcagzim dedi ki inanki yaptgm bise yok cok yorgndum ve uykum vardi gene de kendimce gayet sohbette ettim guleryuzle de hosgeldiniz diyip yemek yedm cayimi ictim giderleken kapiya ciktim dedi .. sucsuz gunahsiz yere yaptin boyle djdi bende demekki bana oyle geldi dedm zaten de regldim iste bosa gecen 2 3 gn zehir

Malesef mükemmeliyetçilik var her konuda bu böyle ama malesef salamıyorum
Çok deneyip başaramadığım bir olgu çayım.
Extra olarak fazla kontrolcülük de var.
Beni psikologlar çözemez
Tam diyecektim psikolog ama onundan onunu kapattin be cici seni iyi analiz etmisim dmi ama biraz bende de kontrolculuk var iste hatta baya ...

senden korkulur tam benim kafamdansin ben tekme atarim saçını cekerim tokat atarim sirtina buz da at cici
Gecen gun ByNkoaLa esinin sirtindan asagiya soguk soda sisesi atmisti oyle canim cektikiii yapabilcemmi bi gun acaba bende helecanlaniyommm

Aman çayım bi ara hatirlat uzun uzun yazıp anlatıyım birazdan yatmaya gidecem yanına sokulucam şimdi yazdıkça daha çok kendimi doldururum gider kavgayı fişeklerim

Ama dediğin gibi nazar olur canım, zaten bugün eşim de bende akşama kdr esnedik durduk öyle ya,ağzımız yırtıldı resmensürekli okudu eşim ikimizi de ama okudukça daha da esnedik inan. yine de nazara geliyoruz sanırım
hoşgeldin güzellik bu aralar herkesin kocasını uzaylılar kaçırıp deney yapıp salmış gerisin geriye yahu
Hoşbuldum samdanimm
Sorma ya valla kaldırıp balkondan uzaylilarin üstüne doğru geri atasım var adami nasılsın samdanim oğlusun iyileşmiş şükür bı nefes almışsındır sende inşallah uzuunca bı sure hastalık uğramaz size canim

Ula zalim bi gece de bizim icin 10 dk uykusuz kaliver yaz da gitt

B BUSR4 canım bak üzülüyodun ama her şerde bir hayr arayin demiş efendimiz,herşey düzene girer kuzum sen sıkma yeter ki güzel canını inşallah bide hayırlı sağlıklı bebise hamile kalirsin da canım daha çok sevindirirsin bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…