Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hee yok yok gülom çok şükür güncel bir mevzu değil geçmiş mevzular
Yaa çok şükür, maşallah gülom. Toparlansınlar artık ya yeter hasta oldular
Tek geçmiş olsun yakuzagillerden olsun hahahaahahaj

Bncede toparlansinlar çok yoruldum üç gündür

Demekki kucuk bi yara iste .. buyuk olnca yakiyorlar ve benim cok zor olmustu iste korkarim hala yaram olursa diye filan ... antibiyotuk verdmi peki
Hayır canım fitil verdi peki fitil onu iyileştirir mi? Rahim ağzında yara olunca korktum akıntım var önceden kokuyordu şimdi öyle kokmuyor

Gercekten en yakın şahidi benm bu konuda ister ilk deneme olsun ister 6.
Beklemek ve istemek bu sürecin en yorucu yolu bence

Canım o saatte ben horul horul uyuyordum
Akşam koltukta eşimin yanına uzandım TV izliyorduk uyuyakalmisim, eşim yerine git uyu dedi, geçtim odada devam ettim uyumaya
Kahvaltı yapıp çıktık ,oğlumu biorezonans merkezine getirdik alerji tedavisi için, umarım faydası olur,
Burdan çıkıp markete gidecez, ben gelmicektim aslında çocuklar anne sen de gel dedi,
Çarşafları çıkardım yenilerini serecektim, çam.mak. çalıştıracaktim, bir sürü iş vardı evde,
Bu arada eşim kk ya girdigimi farketmiş, bugün sabah dedi sen niye kk ya giriyorsun dedi, ben de nerden biliyorsun girdigimi dedim,
Nerden bildiğim önemli değil ben sana girme dediğim halde girmen önemli dedi ,
Ben de bir şey demedim

Aynen öyle gülom. Hatta ilkte insan daha çok kafaya takıyor bile olabilir.
İlk kez denemişsin ilk heyecan ne oldu ne bitti oldu mu olmadı mı insan çok meraklı ve sabırsız oluyor.
2.aya kalsa bu kadar kafaya takmazdım oluruna bırakırdım gecikmeyi de mutlaka beklerdim gibime geliyor.
Hiç hatırlamak bile istemiyorum denemeden teste kadar geçen zaman zarfını.
O 2 hafta bana 2 sene gibi gelmişti

Yani muhakkak oyledir ama ilk deneme ile 5 6 ay deneme yapip acaba olmayacak mi endisesi ile kafaya takma ayri biseydir ayni olamaz diye dusunuyorum katilmiyomusunuz...

Abowww asayiş berkemal yakalamis :)
Kızıyor mu burda olmana

Valla o Kasım ayı bitmedi resmen
Hahahahaha
Senin başka strestlerin de vardı herkes de çok üzerine gelmişti o yüzden daha çok bekledin ne olacak diye

Yani muhakkak oyledir ama ilk deneme ile 5 6 ay deneme yapip acaba olmayacak mi endisesi ile kafaya takma ayri biseydir ayni olamaz diye dusunuyorum katilmiyomusunuz...
Belli bir süreden sonra insn seneye deneye oluruna bırakır gbi geliyor bana ama bu kişiye göre değişir kimisi çok takar kimisi hiç takmaz

Belli bir süreden sonra insn seneye deneye oluruna bırakır gbi geliyor bana ama bu kişiye göre değişir kimisi çok takar kimisi hiç takmaz
Kisiden kisiye degisir elbet ama genel kani gordugum okudugum konulara gore ozellkle kk da filan daha asiri halde takiyorlar kafaya ... Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…