- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.561
Tek geçmiş olsun yakuzagillerden olsunHee yok yok gülom çok şükür güncel bir mevzu değil geçmiş mevzular
Yaa çok şükür, maşallah gülom. Toparlansınlar artık ya yeter hasta oldular
Bu ara ben de derslere ağırlık vereyim dedim çayım ders programım yoğunlaştı da birazNeden yazmıyorsun noldu
Gözümden kaçtı sanma manit gbi durumlar varmış
Hayır canım fitil verdi peki fitil onu iyileştirir mi? Rahim ağzında yara olunca korktumDemekki kucuk bi yara iste .. buyuk olnca yakiyorlar ve benim cok zor olmustu iste korkarim hala yaram olursa diye filan ... antibiyotuk verdmi peki
Gercekten en yakın şahidi benm bu konuda ister ilk deneme olsun ister 6.Katılmıyorum çayım. Birkaç ay olmayınca kafaya takmaya stres, endişe ve umutsuzluk ekleniyor o yüzden daha ağır hale geliyor. İlk deneme olması kafaya takmaya engel değildi kaldı ki topikte söylenen bu kadar kafaya takarsan olmaz sözlerini hatırlıyorum.
Olacağına inanmak da kafaya takmaya engel değil. İnanç farklı birşey. Ben olumsuzu çağırmamaya çalıştım inanarak. Ama olmuş mudur diye diye günler, saatler geçiremedim en yakın şahidiByNkoaLa
Gecikmeyi bekleyemedim bu yüzden. 2 gün daha kafaya takacak halim kalmadığı için erken test yaptım.
Gülom bizim sülalede genetik olarak rahim kanseri vakaları var bu yüzden smear testlerini hiç aksatmıyorum diye anlattım patiliye. Ondan öyle söyledim.
İyileşti mi ponçiklerim
Ben RossBu ara ben de derslere ağırlık vereyim dedim çayım ders programım yoğunlaştı da birazama okuyorum hepinizi.
Canım o saatte ben horul horul uyuyordumM mehlika nur nerdesn kuzuuu
Kahvaltı yapıp çıktık ,oğlumu biorezonans merkezine getirdik alerji tedavisi için, umarım faydası olur,M mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba
@BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
@Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden
Tanımıyorum canimBen iyiyim çok şükür
Beni tanıyorsun heralde sormadogina göre
Aynen öyle gülom. Hatta ilkte insan daha çok kafaya takıyor bile olabilir.Gercekten en yakın şahidi benm bu konuda ister ilk deneme olsun ister 6.
Beklemek ve istemek bu sürecin en yorucu yolu bence
Yani muhakkak oyledir ama ilk deneme ile 5 6 ay deneme yapip acaba olmayacak mi endisesi ile kafaya takma ayri biseydir ayni olamaz diye dusunuyorum katilmiyomusunuz...Gercekten en yakın şahidi benm bu konuda ister ilk deneme olsun ister 6.
Beklemek ve istemek bu sürecin en yorucu yolu bence
Abowww asayiş berkemal yakalamis :)Canım o saatte ben horul horul uyuyordum
Akşam koltukta eşimin yanına uzandım TV izliyorduk uyuyakalmisim, eşim yerine git uyu dedi, geçtim odada devam ettim uyumaya
Kahvaltı yapıp çıktık ,oğlumu biorezonans merkezine getirdik alerji tedavisi için, umarım faydası olur,
Burdan çıkıp markete gidecez, ben gelmicektim aslında çocuklar anne sen de gel dedi,
Çarşafları çıkardım yenilerini serecektim, çam.mak. çalıştıracaktim, bir sürü iş vardı evde,
Bu arada eşim kk ya girdigimi farketmiş, bugün sabah dedi sen niye kk ya giriyorsun dedi, ben de nerden biliyorsun girdigimi dedim,
Nerden bildiğim önemli değil ben sana girme dediğim halde girmen önemli dedi ,
Ben de bir şey demedim
Valla o Kasım ayı bitmedi resmenAynen öyle gülom. Hatta ilkte insan daha çok kafaya takıyor bile olabilir.
İlk kez denemişsin ilk heyecan ne oldu ne bitti oldu mu olmadı mı insan çok meraklı ve sabırsız oluyor.
2.aya kalsa bu kadar kafaya takmazdım oluruna bırakırdım gecikmeyi de mutlaka beklerdim gibime geliyor.
Hiç hatırlamak bile istemiyorum denemeden teste kadar geçen zaman zarfını.
O 2 hafta bana 2 sene gibi gelmişti
KızzzzNeden yazmıyorsun noldu
Gözümden kaçtı sanma manit gbi durumlar varmış
Belli bir süreden sonra insn seneye deneye oluruna bırakır gbi geliyor bana ama bu kişiye göre değişir kimisi çok takar kimisi hiç takmazYani muhakkak oyledir ama ilk deneme ile 5 6 ay deneme yapip acaba olmayacak mi endisesi ile kafaya takma ayri biseydir ayni olamaz diye dusunuyorum katilmiyomusunuz...
Daha önce yasaklamıştı,girme demişti, şimdi çok yumuşak bir şekilde söyledi,bence bayağı önce farketti ama yeni söylüyorAbowww asayiş berkemal yakalamis :)
Kızıyor mu burda olmana
MiribaMerhaba cınııım
M er haba tatlııııımm
Yok canım bir yere gittiğim yok, ben de size çok alıştım,Niye girmeni istemiyor M mehlika nur sakin gideym deme cok alistikk sana zatenkk birinci noteri gidecek diye ikide bi korkuyorm bi gidip gelemedi baya diye travma olustrdu bend e
Anladım o zaman dikkat et cnmDaha önce yasaklamıştı,girme demişti, şimdi çok yumuşak bir şekilde söyledi,bence bayağı önce farketti ama yeni söylüyor
Kisiden kisiye degisir elbet ama genel kani gordugum okudugum konulara gore ozellkle kk da filan daha asiri halde takiyorlar kafaya ... Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli zamandaBelli bir süreden sonra insn seneye deneye oluruna bırakır gbi geliyor bana ama bu kişiye göre değişir kimisi çok takar kimisi hiç takmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?