Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla o Kasım ayı bitmedi resmen
Hahahahaha
Senin başka strestlerin de vardı herkes de çok üzerine gelmişti o yüzden daha çok bekledin ne olacak diye
Ben 2019 Kasım

Kaçıncı deneme olduğunun zerre önemi yok, çok zor beklemek vallahi Allah bekleyen herkese sabır versin.

Kisiden kisiye degisir elbet ama genel kani gordugum okudugum konulara gore ozellkle kk da filan daha asiri halde takiyorlar kafaya ... Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda
Buradaki kimisinin var kimisinin yok o yüzden bence takıntı halindeler bir çok konular açılıp okunmasa insnlar bu kdr kafaya takmaz gbime geliyor

Rabbam isteyen herkese nasip etsin

Benm görümcem bir sene olmadı olmadı gitmediği doktor kalmadı bu ay da mi bu ayda mi dedikçe olmadı en son saldılar bir bakmışlar hamile
Sorun yoksa salacaksin :)

İnşaallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun umarım mutlu olursunuz
Ben şu sıralar tüm erkeklerden nefret ettiğim için aman o topa hiç girme demeyecegim
Gülnihalim valla yeni yıl herkesi bi çarptı. O zmn biz de tartışmalı gibiydk valla üzüldüm.

Ama hayırlısı neyse o olsun inşallah teşekkür ederim

Ben 30 yaşında 7 yılı doldurmuş bir evlikige sahip :)
İki erkek çocuğu sahibi bir de akros var unutmadan
Bir de karnmda bebik var :)
Bir de koç burcu biriyim
Memnun oldum canim
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
Bende yay burcuyum

benim hattım cekmedi ya müşteri hizmetlerine zorla baglandim kaç saattir. yeni geldi hat net falan
napiyosun fıstık
aaa neden ki Samdanım, iyi bari düzelmiş

Napiim şimdi bir kahve yaptım bugün resmen yaz günü gibi çıktım balkona oturuyorum sen napıyosun Samdanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…