Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum zaten ekole baksan, şımarık çocuk yetiştirmemek, kendi ihtiyaçlarını giderebilen, çarşıda pazarda histeri krizlerine girmeyen, akşam olduğu zaman itiraz etmeden yatıp uyuyan bir çocuk yetiştirme üzerine kurulu. Fransız çocukları cidden böyleymiş ve Araştırma konusu olmuşlar.
Teori ile pratik daima birbirini tutmasa da ben nasıl davranmam gerektiği konusunda bir fikir sahibi olacağım sadece. En azından kendime bir çerçeve belirlerim. Ağaç yaşken eğilir demişler.
En önemlisi insanın kendisini tanıması balım. Hamileliğimin nasıl geçeceğini de kestiriyordum, lohusalığımı da, anneliğimi de az buçuk kestiriyorum. Hamilelik psikolojik olarak umduğumdan iyi geçiyor kendimden daha zorunu beklemiştim. İnşallah darısı lohusalığa. Ama psikolojik olarak hassas biri olduğum için çıldırmadan bir lohusalık geçirmek için elimden geleni yapacağım
Beşiklerin ömrü en fazla o kadardır kuzum zaten. Çok kullanışlı değiller. Ama güzel de görünüyor meretler

kanserden kurtulmanın yolu bazen o kanserli parçanin kesilip atılmasıdır. hakkınızda hayirlisi olsun. soylemek dile kolay ama size hayati zindan eden deymeyecek birisi icin daha fazla yipratmayin kendinizi. mutluluklar dilerim
Aynen oyle cokkk teşekkür ederim canım benim insallah daha güzel günler beni bekliyor

Hatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
Youlost16 olmuşsun kuzum hayırlı olsun.
Ailen arkandaysa senden şanslısı yok inan bana. Sırf ailesi arkasında olmadığı ve kendi ayakları üzerinde duramadığı için şiddete mecbur kalan bir sürü insan var.

Aynen oyle cokkk teşekkür ederim canım benim insallah daha güzel günler beni bekliyor ❤
sevindim boyle dusunmenize. cocugunuzun bile olmamasi bir lütuf şuan. her şerde bir hayır vardır mutlaka. guzel gunler sizinle olacak insallah

Ama eski olan şeyler için darp raporu alınmaz ki.. boşanacağım zaman bütün delilleri sunacağım Bakalım mjlar da var onları da aynı şekil yapacagım

mantıklı cnm aynen hepsi aynı anda olmaz çünki hayırlısi olsun insAllah
Hatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
İyi ki gördüm arar dururdm artık seni nasılsın canım

Yakışmış mı..

Şükürler olsun canım o yüzden cok mutluyum Teyzemle konuştuk oda dedi ben zaten bazen konuşuyorduk içimden geçiriyordum ki bu çocuğunsonu ne olacak diye..

sevindim boyle dusunmenize. cocugunuzun bile olmamasi bir lütuf şuan. her şerde bir hayır vardır mutlaka. guzel gunler sizinle olacak insallah
Evet ve bu ay da ümitle adet olmayı bekliyorum insallah olurum duş eder misin lütfen

Kuzum makine hızlıca yapıyor yoğurdu. Çok pratik. Aynı zamanda içine kavonazlarla hazırlayıp koyuyorsun. Kısa sürede kavonozlarda yenmeye hazır birkaç yoğurdun oluyor. Kıvamlı da oluyor.
Çok pratik kısacası. Kız kardeşimde var ona göz koymuştum ama benimki ek gıdaya geçtiğinde onunki de hala bebek olacak. Verir mi emin değilim
Verirse onunkini alırım, kullanıyor alırsa kendime alırım.
Dizi beğenilerin şahane

mantıklı cnm aynen hepsi aynı anda olmaz çünki hayırlısi olsun insAllah

İyi ki gördüm arar dururdm artık seni nasılsın canım
Şükür kuzum zamanla iyileşiyorum ama daha yeni başlıyoruz aslında... keske direk burdan uzaklaşsam uzun bi süre..

fiyati ne kadar peki pratikmis:))

Şükür kuzum zamanla iyileşiyorum ama daha yeni başlıyoruz aslında... keske direk burdan uzaklaşsam uzun bi süre..
Kolay olmayacak canım ama Rabb'im sabrını bol versin insAllah atlatacaksn nasıl iyi hissedeceksen öyle yap kuuzm bence uzaklaşmak iyi gelecekse bı sure farkli şeylerle ilgilen

Gunaydin B Brunello Cicinelli planlarinu gerceklestirdinmi geysana supriz yaptin mi birde geysaya geysa dedgni geysa biliyurrr muuu
Günaydın çayım.
Yok planları gerçekleştirmek içimden gelmedi. İçimin biraz daha soğumasını bekliyorum
Topiğe dair herşeyi biliyor. Geyşa olduğunu, anasının yakuza olduğunu, hatta sizleri bile tanıyor. Bahsediyorum sizlerden
Bazen topik nasıl gidiyor, kaç K oldunuz diye bile soruyor o kadar adapte
Hatta geçen yaptığı öküzlükten sonra tüm topik sana lanet ediyor haberin olsun dedim.
Allah Allah illa üyelik açtıracaksınız bana diyor

Yakışmış mı..

Şükürler olsun canım o yüzden cok mutluyum Teyzemle konuştuk oda dedi ben zaten bazen konuşuyorduk içimden geçiriyordum ki bu çocuğunsonu ne olacak diye..
Şimdi sana kutsişim acaba daha pozitif bir nick mi koysan enerji açısından desem ben ne haldeyim sen bana pozitif diyorsun başlatma pozitifine deme ihtimalini düşündüğüm için yakışmış deyip kenara çekiliyorum
Bak çevrende de onaylanmıyormuş ilişkiniz demekki kutsişim. Onlar da birşeylerin yanlış gittiğini farkediyormuş demekki..

fiyati ne kadar peki pratikmis:))
İnanır mısın fiyatlarına hiç bakmamıştım. Sen sorunca baktım baya uygunmuş bu ben gözümde büyütmüşüm.

Fiyat aralıkları 150 lira ile 500 arasında değişiyor. Ortalama bir tanesini göstermelik paylaşıyorum.
Bak içinde böyle minik minik kavanozlarda oluyor yoğurdun. Ek gıdadan sonra her gün yiyeceği için ve taze yemesi gerektiği için pratiklik sağlıyor.

Canlarım 2020 bana güzel geldi inşallah.
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
C Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım

aa pratikmis bayaa :))

hic anlamam amaa cift cizgi olmasi gerekmiyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…