- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.821
Kuzum zaten ekole baksan, şımarık çocuk yetiştirmemek, kendi ihtiyaçlarını giderebilen, çarşıda pazarda histeri krizlerine girmeyen, akşam olduğu zaman itiraz etmeden yatıp uyuyan bir çocuk yetiştirme üzerine kurulu. Fransız çocukları cidden böyleymiş ve Araştırma konusu olmuşlar.süpersin cicien güçlüyüm diyenin bile zorlandığı bi süreç zaten cici. o yüzden kendini hatalı eksik ya da güçsüz hissetme kimse de güçlü dirayetli olmak zorunda değil bence zaten:)
park beşik benim de hiç içime sinmiyoaldığım beşik de 70×140 yatak olan besiklerdendi ama benim oğlan sigamadi koca beşiğe 6. aydan itibaren şimdi 90×190 bazasi var anca sigiyo hıyar adam.
geyşa itiraz etmez bence :) senin dediğini okeyler sonuçta afaki bisey istemiyosun gayet mantıklı makul bi teklifin var :)
Aynen oyle cokkk teşekkür ederim canım benimkanserden kurtulmanın yolu bazen o kanserli parçanin kesilip atılmasıdır. hakkınızda hayirlisi olsun. soylemek dile kolay ama size hayati zindan eden deymeyecek birisi icin daha fazla yipratmayin kendinizi. mutluluklar dilerim
Youlost16 olmuşsun kuzum hayırlı olsun.Hatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
sevindim boyle dusunmenize. cocugunuzun bile olmamasi bir lütuf şuan. her şerde bir hayır vardır mutlaka. guzel gunler sizinle olacak insallahAynen oyle cokkk teşekkür ederim canım beniminsallah daha güzel günler beni bekliyor ❤
Ama eski olan şeyler için darp raporu alınmaz ki.. boşanacağım zaman bütün delilleri sunacağım Bakalım mjlar da var onları da aynı şekil yapacagımdarp raporu alabilirsin. koruma kararı cikartabilirsin. delil varsa bisey olmaz ama yine de bi üst asamaya taşı delilleri zepram
iyi ki cesaret edip çıkıp gitmişsin ya. Allah korusun ya sana bişey olsaydıannen baban arkanda kuzum işin var eğitimin var. aklı başında gencecik kadinsin hayat sana yeni başlıyo. sakın karamsar kötümser olma herşey bizim için. bi kabustu bitti diye düşün.
ne zaman ne kadar konusmak istersen biz hep burdayiz canım zepram
mantıklı cnm aynen hepsi aynı anda olmaz çünki hayırlısi olsun insAllahGünaydın annecik ♥
Benim almayı planladığım şeyler cinsiyetli şeyler değil kuzum.
Bebek arabası (cinsiyeti ne olursa olsun siyah ya da hoş bir tondaysa gri istiyorum), bebek kamerası, oda termometresi, göğüs pompası, yoğurt yapma makinesi, ateş ölçer, göğüs pedi, kanguru, biberon-emzik ve bunların sterilazatörü tarzı şeyler..
Zaten maliyetli olan kısımlar da bunlar. Hazır çalışırken aylara bölüp her ay 2 tanesini 2 tanesini alsam anca tamamlanır.
Kıyafet almayı açıkçası son aylara kadar düşünmüyorum. Ama cinsiyetsiz zıbın tarzı şeyleri alabilirim.
İyi ki gördüm arar dururdm artık seni nasılsın canımHatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
Yakışmış mı..Youlost16 olmuşsun kuzum hayırlı olsun.
Ailen arkandaysa senden şanslısı yok inan bana. Sırf ailesi arkasında olmadığı ve kendi ayakları üzerinde duramadığı için şiddete mecbur kalan bir sürü insan var.
Evet ve bu ay da ümitle adet olmayı bekliyorum insallah olurum duş eder misin lütfensevindim boyle dusunmenize. cocugunuzun bile olmamasi bir lütuf şuan. her şerde bir hayır vardır mutlaka. guzel gunler sizinle olacak insallah
Kuzum makine hızlıca yapıyor yoğurdu. Çok pratik. Aynı zamanda içine kavonazlarla hazırlayıp koyuyorsun. Kısa sürede kavonozlarda yenmeye hazır birkaç yoğurdun oluyor. Kıvamlı da oluyor.bu alintida kalmis cevap vermemisimm :))
game oft finali kotu olsada diger bolumleri cok iyiydi, benim en sevdiklerim de sanirim game oft,fringe,the walking dead,la casa de papel ve vis a vis
iyi karar vermissin cici yavas yavas almak iyi olur bence de :) yogurt yapma makinasini niye aliyosun onu merak ettim :) birde hangi sampuani kullaniyosun :)
benim bugunku plan spor + dus + dizi :))
Şükür kuzum zamanla iyileşiyorum ama daha yeni başlıyoruz aslında... keske direk burdan uzaklaşsam uzun bi süre..mantıklı cnm aynen hepsi aynı anda olmaz çünki hayırlısi olsun insAllah
İyi ki gördüm arar dururdm artık seni nasılsın canım
fiyati ne kadar peki pratikmis:))Kuzum makine hızlıca yapıyor yoğurdu. Çok pratik. Aynı zamanda içine kavonazlarla hazırlayıp koyuyorsun. Kısa sürede kavonozlarda yenmeye hazır birkaç yoğurdun oluyor. Kıvamlı da oluyor.
Çok pratik kısacası. Kız kardeşimde var ona göz koymuştum ama benimki ek gıdaya geçtiğinde onunki de hala bebek olacak. Verir mi emin değilim
Verirse onunkini alırım, kullanıyor alırsa kendime alırım.
Dizi beğenilerin şahane
Kolay olmayacak canım ama Rabb'im sabrını bol versin insAllah atlatacaksn nasıl iyi hissedeceksen öyle yap kuuzm bence uzaklaşmak iyi gelecekse bı sure farkli şeylerle ilgilenŞükür kuzum zamanla iyileşiyorum ama daha yeni başlıyoruz aslında... keske direk burdan uzaklaşsam uzun bi süre..
Günaydın çayım.Gunaydin B Brunello Cicinelli planlarinu gerceklestirdinmi geysana supriz yaptin mi birde geysaya geysa dedgni geysa biliyurrr muuu
Şimdi sana kutsişim acaba daha pozitif bir nick mi koysan enerji açısından desem ben ne haldeyim sen bana pozitif diyorsun başlatma pozitifine deme ihtimalini düşündüğüm için yakışmış deyip kenara çekiliyorumYakışmış mı..
Şükürler olsun canım o yüzden cok mutluyumTeyzemle konuştuk oda dedi ben zaten bazen konuşuyorduk içimden geçiriyordum ki bu çocuğunsonu ne olacak diye..
İnanır mısın fiyatlarına hiç bakmamıştım. Sen sorunca baktım baya uygunmuş bu ben gözümde büyütmüşüm.fiyati ne kadar peki pratikmis:))
ederim tabiki ne demekEvet ve bu ay da ümitle adet olmayı bekliyorum insallah olurum duş eder misin lütfen
aa pratikmis bayaa :))İnanır mısın fiyatlarına hiç bakmamıştım. Sen sorunca baktım baya uygunmuş bu ben gözümde büyütmüşüm.
Eki Görüntüle 2572757
Fiyat aralıkları 150 lira ile 500 arasında değişiyor. Ortalama bir tanesini göstermelik paylaşıyorum.
Bak içinde böyle minik minik kavanozlarda oluyor yoğurdun. Ek gıdadan sonra her gün yiyeceği için ve taze yemesi gerektiği için pratiklik sağlıyor.
hic anlamam amaa cift cizgi olmasi gerekmiyor muCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
C Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2572768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?