Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neeeeeeeeeeeeeee
Elim ayağım titriyor çocuğumu doğurucam şimdi kız büşom ben burda çift çizgi görüyorum
Allahım bu heyecanı kaldıramayabilirim
1 tane mi yaptın.
Hemen kana gitmelisin

Cicimmmmmm kahvaltı yapıyorum hemen gideceğim acile kuzummmm
Eğer kana gitmeyeceksen productor marka alıp yap diyecektim. Çünkü onda kabak gibi belirgin çıkıyor 2.çizgi.
Ben 3 gün kala yapmıştım biliyosun.
Bu çubuk testleri hiç sevmiyorum. Zor görülüyor.
Ama kana gideceksen hiç gerek yok. Hadi hayırlı sonuçlarla gel ama var belli

Hemen etiketlerim sizi kuzumm merak etme

Hemen etiketlerim sizi kuzumm merak etme
Ama sana bir tavsiyem büşom. İdrar testini bir ömür saklamak istersen daha belirgin çıkması açısından dediğim markadan alıp yap bugün.
Ben testimi bir kutuda saklıyorum. Anı kalsın diye. Sende saklamak istersen..
Buda saklanır ama daha belirgin gözükse sanki daha zevkle saklanır

Hala gelemedi ben kahvaltı yapıyorum daha yeni
Yaa bı tatili hakettiniz bence cicim hazır oda izne ayriliyorken,güzelce dinlenebileceğiniz bı tatil ayarlasaniz keske,herşeyden herkesten uzak
Kız gerçek mi oha
Ya busraa ikinci silik çizgi belli canım kan testinde güzel bı değerle öğrenirsin sanırım güzelim benim şimdiden tebrik ederim
Şer görünen de hayr varmış bak işyerinin attığı kazığın sana getirisi bebiş oldu sanırım :) iki katı sevinebiliriz bence

Günaydın kuzum
Enerjinin yerine gelmeye başlıyor bende 3. Ayı doldurduktan sonra daha iyiyim uykusuzluğun gitti direnci yerine geldi sende artık kendine gelmeye başlıyorsun. Alış veriş içinde göğüs pompasına falan acele etme bende doğurdum 3. Gün gittim aldım ama benim kızım hiç emmedi mamayla büyüdü boşuna o paraları verdim. Şuan dediğin gibi beşik kıyafet cinsiyetsiz olanlardan alabilirsin. Onun içinde biz kapalı çarşıya gitmiştik tanıdık bebecimiz vardı onlar çok tecrübeli olduğu için ne gerekli şak şak çıkarıyor toplu olarak almıştım. Benimde bu sefer erkek olduğu için hepsini sil baştan düzmem lazım ama daha beklicem kızıma 7. Ayda almıştım bunuda o zamana alırım artık.

Dediğini yapmayı düşündüm şu an cicim Saklamayı çok istiyorum çünkü

Valla öyle kuzum benim çok şükür ya

Afiyet olsun pamuğum
Bende yeni kahvaltı ettim, annemi bekledim. Börekçiden bir şey istemiştim şansıma börekçi kapanmış
Ve istediğim şey sadece o Börekçide vardı.
Moralim bozuldu azcıkın ama napalım
Büşo şuan değerini en aşağı 50 lerde öğrenecek Allahın izniyle
Benim adet günü 192.2 ile öğrenmiştim.
İnşallahhhh sonuçlansın da sevinelim.
En dört gözle beklediğim diğer gebelik seninki pamuğum.
Bak çok dua ettim büşo sonunda hamile kaldı. Sıra sende inşallah
Tatile çıkma planımız var aslında birkaç günlüğüne. Ama bugün tatile para vermektense bebeğin ihtiyaçlarını karşılama düşüncesi doğdu
O paraya bebek arabasını alabilirim.

Ya cicim tamamen mi kapanmış börekçi yoksa bugünlük mü kapaliymis? Hamileyken canının istediği bı şeyi yimememek kötü olur elbet ama üzülme annen kendi elleriyle sana börek yapsın olmaz mi tatil yerine ihtiyaç alisveriside mantıklı aslına balim en doğrusunu bilirsiniz siz :)
Duaların kabul olmaya başladı inşallah cicim 2020 güzel yüzünü yeni göstermeye başladı inşallah darısı da bize olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…