- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.841
NeeeeeeeeeeeeeeeCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
@ByNkoaLa
@HayatSevinceGuzeell
K Kendinisevenbirii
@Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2572768
Adet günün gecikmeden yapınca silik çizgi görünüyor gebeysen Artemisim. Dikkat et bak silik çizgi var ordahic anlamam amaa cift cizgi olmasi gerekmiyor mu
ay evet yakinlastirip baktim silik cizgi var :)Adet günün gecikmeden yapınca silik çizgi görünüyor gebeysen Artemisim. Dikkat et bak silik çizgi var orda
Cicimmmmmm kahvaltı yapıyorum hemen gideceğim acile kuzummmm
Eğer kana gitmeyeceksen productor marka alıp yap diyecektim. Çünkü onda kabak gibi belirgin çıkıyor 2.çizgi.Cicimmmmmm kahvaltı yapıyorum hemen gideceğim acile kuzummmm
Var varay evet yakinlastirip baktim silik cizgi var :)
Hemen etiketlerim sizi kuzumm merak etmeEğer kana gitmeyeceksen productor marka alıp yap diyecektim. Çünkü onda kabak gibi belirgin çıkıyor 2.çizgi.
Ben 3 gün kala yapmıştım biliyosun.
Bu çubuk testleri hiç sevmiyorum. Zor görülüyor.
Ama kana gideceksen hiç gerek yok. Hadi hayırlı sonuçlarla gel ama var belli
Ama sana bir tavsiyem büşom. İdrar testini bir ömür saklamak istersen daha belirgin çıkması açısından dediğim markadan alıp yap bugün.Hemen etiketlerim sizi kuzumm merak etme
Hala gelemedi ben kahvaltı yapıyorum daha yeniKoptum
Bilmem mi bit pazarlarını pamuğum. Macırım ben. Bizden çıkma o pazarlar
Ama eskisi gibi kurulmuyor bizim şehrimizde.
Avm'lerden beri çarşımız bile cansız bırak bit pazarını..
Ama çarşı pazar sizin için vazgeçilmez bunu anladım pamuğum
Hadi gelsin de güzel bir pazar geçirin
Bu arada geyşam benim sömestr ım ile birlikte yıllık iznine çıkacak 2 hafta
Kız gerçek mi ohaGünaydın çayım.
Yok planları gerçekleştirmek içimden gelmedi. İçimin biraz daha soğumasını bekliyorum
Topiğe dair herşeyi biliyor. Geyşa olduğunu, anasının yakuza olduğunu, hatta sizleri bile tanıyor.Bahsediyorum sizlerden
Bazen topik nasıl gidiyor, kaç K oldunuz diye bile soruyor o kadar adapte
Hatta geçen yaptığı öküzlükten sonra tüm topik sana lanet ediyor haberin olsun dedim.
Allah Allah illa üyelik açtıracaksınız bana diyor
Ya busraa ikinci silik çizgi belli canım kan testinde güzel bı değerle öğrenirsin sanırım güzelim benim şimdiden tebrik ederimCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
@ByNkoaLa
@HayatSevinceGuzeell
K Kendinisevenbirii
@Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2572768
Günaydın kuzumGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Büşra aaaa ne görüyorummm ayy hadi inşallah canım m çok sevindimCicimmmmmm kahvaltı yapıyorum hemen gideceğim acile kuzummmm
Dediğini yapmayı düşündüm şu an cicimAma sana bir tavsiyem büşom. İdrar testini bir ömür saklamak istersen daha belirgin çıkması açısından dediğim markadan alıp yap bugün.
Ben testimi bir kutuda saklıyorum. Anı kalsın diye. Sende saklamak istersen..
Buda saklanır ama daha belirgin gözükse sanki daha zevkle saklanır
Valla öyle kuzum benim çok şükür yaHala gelemedi ben kahvaltı yapıyorum daha yeni
Yaa bı tatili hakettiniz bence cicim hazır oda izne ayriliyorken,güzelce dinlenebileceğiniz bı tatil ayarlasaniz keske,herşeyden herkesten uzak
Kız gerçek mi oha
Ya busraa ikinci silik çizgi belli canım kan testinde güzel bı değerle öğrenirsin sanırım güzelim benim şimdiden tebrik ederim
Şer görünen de hayr varmış bak işyerinin attığı kazığın sana getirisi bebiş oldu sanırım :) iki katı sevinebiliriz bence
Kan verdin mi kuzumValla öyle kuzum benim çok şükür ya
Daha yeni gidebiliyoruz kuzum şimdi çıkıyoruzKan verdin mi kuzum
Afiyet olsun pamuğumHala gelemedi ben kahvaltı yapıyorum daha yeni
Yaa bı tatili hakettiniz bence cicim hazır oda izne ayriliyorken,güzelce dinlenebileceğiniz bı tatil ayarlasaniz keske,herşeyden herkesten uzak
Kız gerçek mi oha
Ya busraa ikinci silik çizgi belli canım kan testinde güzel bı değerle öğrenirsin sanırım güzelim benim şimdiden tebrik ederim
Şer görünen de hayr varmış bak işyerinin attığı kazığın sana getirisi bebiş oldu sanırım :) iki katı sevinebiliriz bence❤
Hadi hayırlısı canim,en güzel gün bugün olsun senin içinDaha yeni gidebiliyoruz kuzum şimdi çıkıyoruz
Ya cicim tamamen mi kapanmış börekçi yoksa bugünlük mü kapaliymis? Hamileyken canının istediği bı şeyi yimememek kötü olur elbet ama üzülme annen kendi elleriyle sana börek yapsın olmaz miAfiyet olsun pamuğum
Bende yeni kahvaltı ettim, annemi bekledim. Börekçiden bir şey istemiştim şansıma börekçi kapanmış
Ve istediğim şey sadece o Börekçide vardı.
Moralim bozuldu azcıkın ama napalım
Büşo şuan değerini en aşağı 50 lerde öğrenecek Allahın izniyle
Benim adet günü 192.2 ile öğrenmiştim.
İnşallahhhh sonuçlansın da sevinelim.
En dört gözle beklediğim diğer gebelik seninki pamuğum.
Bak çok dua ettim büşo sonunda hamile kaldı. Sıra sende inşallah
Tatile çıkma planımız var aslında birkaç günlüğüne. Ama bugün tatile para vermektense bebeğin ihtiyaçlarını karşılama düşüncesi doğdu
O paraya bebek arabasını alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?