Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ben izne ayrıldıktan sonra değirmenin suyu şimdiki gibi akmayacak ve farklı masraflar olacak o süreçte.
O yüzden şimdiden pahalı olan şeyleri almak zorundayım. Belki bazıları için erken belki bazıları için gereksiz olacak ama riske atamam
Gereksiz aldıklarımı ihtiyaç sahiplerine veririm artık ne yapalım ben işimi sıkı tutayım da
İnşaallah şu 3 ay bitsin bende artık enerjik ve iyi hissetmek istiyorum. Ömrümden ömür gitti şu 3 ay..

Günaydın cici gerçekten çok düşünceli ve hassas bir annesin
Ben asıl eşine güzellik yaptın mı onu merak ediyorum
Biz de dün aksiyon sonrası Atiyeyi izledik 2 bölümünü ama ben korktum ya, çok esrarengiz, ürkütücü geldi bana,
İkinci bölümde banyoya girdim ama korktum resmen
Normalde de hiç korku filmi izleyemeyen çok korkak birisiyim,
Bir de gecenin 12 sinden sonra izleyince

Dediğini yapmayı düşündüm şu an cicim ❤ Saklamayı çok istiyorum çünkü
Mutlaka yap kuzum. İlerde çocuğuna gösterirsin. Anı kalır.
Silik çizgiyi izah etmek zorunda kalmazsın belirgin olursa
Zaten durdukça ikinci çizgi soluklaştı ilk yaptığım gibi kalmadı.
Silik çizgi hepten yok olur süreç içinde.
Testini de kan sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum

Ay hayırlı olsun canım, heyecanlandım, Allah tamamına erdirsin
Benim yaptığım testte duruyor hala

Ayyy silik çizgiii varrrr kuzuum hadiii inşallahh bekliyoruz seniiii

Maşaallah cici gerçekten çok hassas bir annesin,
Ben asıl eşine güzellik yaptın mı onu merak ediyorum
Dün atiyeyi izledik iki bölümünü ikinci bölümde ben duşa girdiğim için ixleyemedim
Oy benim canım mehlikam hoşgeldin
İlk 3 ay çok hassas davrandım ama 3 ayın sonuna doğru gelirken biraz biraz esnettim sınırları. Canımın istediği ama sağlıksız denilebilecek şeylerden az az yemeye başladım. Asla ağzıma sürmeyeceğim tek şey kola.
Onun dışında cipse göre daha az yağlı olduğu için birkaç tane pringles, hamburger, 1 2 parça etsiz çiğ köfte falan yedim son zamanlarda
Eşime güzellik yapmadım mehlikam
Asla yapmadığı birşeydir çok dikkat eder ama niyetlendiğim gün şubede soğan yiyip gelmiş
Soğan kokusuna tahammülüm yok. Adam 8 yıldır tüketmiyor tüketesi gelmiş Allahım.
Neden yaptın bunu diyorum. Zayıflatıyor dediler hem ne bileyim yüzümüzü güldürdüğün mü var sakınayım diyor
Beğendin mi atiyeyi

Bilir misin bilmiyorum ama kürt böreği diye birşey var, adının küt böreği olduğu da söyleniyor ismi biraz tartışma konusu
Üstüne pudra şekeri dökülerek yeniyor.
Ama evde yapınca dışarıdaki gibi olacağını hiç düşünmüyorum. Kat kat ve değişik formlu bir börek. Annemin hele hamur işinde becerisi hiç yoktur.
Bakayım tarifleri varsa yapılacak birşeyse kendim denerim.
Koca bursada sadece 1 börekçide varmış. Hep İstanbuldan gidip alıyorduk.
O börekçiyi yeni öğrendim. 2 kez aldım kapandı
Geç buldum erken kaybettim
Tatile geyşanın da benim de çok ihtiyacımız var ama sanırım ihtiyaçları almak daha mantıklı olacak. Akşam geldiğinde konuşacağım bakalım bu konuyu..
Geyşanın topiği bilmesine neden şaşırdın kız

Tüh talihsizlik olmuş,soğan kokusunu ben de sevmiyorum ama bir kere ikimiz de yemiştik,çok rahatsız etmemişti beni, burundan nefer vermek gerekiyor o durumlarda
Ben dün makarnamin yoğurduna az sarımsak rendeledim, yoğurtlu makarna sarimsaksiz yenmiyor, tavuklu makarna yapmıştık dün, tüm gün disarda olunca,
Oğluma da glutensiz makarna un falan aldık,
Eşim bir şey demedi ilişki de, ama disimi fırçaladim ve nefes vermedim
Bixim bugün mü programımız temizlik temizlik temizlik çamaşır
Eşim de kızımı bursluluk sınavına götürecek

Küt böreğini biliyorum güzel oluyor,ben de küt böreği olarak biliyorum adını

Geçiyo Geçiyo kuzum bak ben kızımla dans ediyorum şaşırıyorum kendime ama diyorum ki bitti hepsi. Hamileliğin en güzel zamanına girdim seninde az kaldı 2. Trimester dedikleri zaman yani ben hiç bişeyi vermedim sakladım 2. Yi düşünüyorduk çünkü o yüzden tekrar aynı masrafı yapmak istemedim. Şuan sadece kıyafet alıcam beşik araba VS hepsi var

Yaaaaaaaa inanmiyormmmmm ciddi misinnn
Coooook sevndm
Dedm ama bu ay olmazsa öteki ay diyeee
İns kanında ki sonuç da yüksektir busummmmmmm :)
Hayırlı olsun kuzummm
Çok sevndmmmmmmmmm

Mehlikam şöyle şöyle planlarım vardı diye söyledim adam nasıl pişman oldu üst üste 3 kere diş fırçaladı ama yok o koku gitmiyor
Hatta bugüne kadar da aldım o soğan kokusunu.
Bugün de annem geldi haftasonuna kadar kalacak. Dolayısıyla haftasonuna kadar da bu işi unutacak
Yine nasip olmadı be mehlikam
Hadi kızına başarılar inşallah

Senin ilkten kalanlar olacağı için şanslısın diloyum. Benim elde avuçta hiçbirşey yok
Kız kardeşimden gelecek şeyler var ama onlar da kısıtlı çünkü onun da bebeği var.
El mahkum alınacak herşey
Masraf büyük Allah yardımcımız olsun

Coooook sevndm
Hayırlı olsun kuzummm
Çok sevndmmmmmmmmm
En aşağı 50 ile öğrenir gülom Allahın izniyle hatta 50 den bile yüksek olacak muhtemelen
Gerçi geç döllenmeyse daha düşük değerde de öğrenebilir.
Ay aman 5 bile olsa gebeliktir

Coooook sevndm
Hayırlı olsun kuzummm
Çok sevndmmmmmmmmm

Kan verdm bekliyoruz acilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…