- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.861
Kuzum ben izne ayrıldıktan sonra değirmenin suyu şimdiki gibi akmayacak ve farklı masraflar olacak o süreçte.Günaydın kuzum
Enerjinin yerine gelmeye başlıyor bende 3. Ayı doldurduktan sonra daha iyiyim uykusuzluğun gitti direnci yerine geldi sende artık kendine gelmeye başlıyorsun. Alış veriş içinde göğüs pompasına falan acele etme bende doğurdum 3. Gün gittim aldım ama benim kızım hiç emmedi mamayla büyüdü boşuna o paraları verdim. Şuan dediğin gibi beşik kıyafet cinsiyetsiz olanlardan alabilirsin. Onun içinde biz kapalı çarşıya gitmiştik tanıdık bebecimiz vardı onlar çok tecrübeli olduğu için ne gerekli şak şak çıkarıyor toplu olarak almıştım. Benimde bu sefer erkek olduğu için hepsini sil baştan düzmem lazım ama daha beklicem kızıma 7. Ayda almıştım bunuda o zamana alırım artık.
Günaydın cici gerçekten çok düşünceli ve hassas bir annesinGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Mutlaka yap kuzum. İlerde çocuğuna gösterirsin. Anı kalır.Dediğini yapmayı düşündüm şu an cicim ❤ Saklamayı çok istiyorum çünkü
Ay hayırlı olsun canım, heyecanlandım, Allah tamamına erdirsinCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
@Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2572768
Ayyy silik çizgiii varrrrCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
@Cay6
Eki Görüntüle 2572768
Oy benim canım mehlikam hoşgeldinMaşaallah cici gerçekten çok hassas bir annesin,
Ben asıl eşine güzellik yaptın mı onu merak ediyorum
Dün atiyeyi izledik iki bölümünü ikinci bölümde ben duşa girdiğim için ixleyemedim
Bilir misin bilmiyorum ama kürt böreği diye birşey var, adının küt böreği olduğu da söyleniyor ismi biraz tartışma konusuYa cicim tamamen mi kapanmış börekçi yoksa bugünlük mü kapaliymis? Hamileyken canının istediği bı şeyi yimememek kötü olur elbet ama üzülme annen kendi elleriyle sana börek yapsın olmaz mitatil yerine ihtiyaç alisveriside mantıklı aslına balim en doğrusunu bilirsiniz siz :)
Duaların kabul olmaya başladı inşallah cicim2020 güzel yüzünü yeni göstermeye başladı inşallah darısı da bize olsun ❤
Tüh talihsizlik olmuş,soğan kokusunu ben de sevmiyorum ama bir kere ikimiz de yemiştik,çok rahatsız etmemişti beni, burundan nefer vermek gerekiyor o durumlardaOy benim canım mehlikam hoşgeldin
İlk 3 ay çok hassas davrandım ama 3 ayın sonuna doğru gelirken biraz biraz esnettim sınırları. Canımın istediği ama sağlıksız denilebilecek şeylerden az az yemeye başladım. Asla ağzıma sürmeyeceğim tek şey kola.
Onun dışında cipse göre daha az yağlı olduğu için birkaç tane pringles, hamburger, 1 2 parça etsiz çiğ köfte falan yedim son zamanlarda
Eşime güzellik yapmadım mehlikam
Asla yapmadığı birşeydir çok dikkat eder ama niyetlendiğim gün şubede soğan yiyip gelmiş
Soğan kokusuna tahammülüm yok. Adam 8 yıldır tüketmiyor tüketesi gelmiş Allahım.
Neden yaptın bunu diyorum. Zayıflatıyor dediler hem ne bileyim yüzümüzü güldürdüğün mü var sakınayım diyor
Beğendin mi atiyeyi
Küt böreğini biliyorum güzel oluyor,ben de küt böreği olarak biliyorum adınıBilir misin bilmiyorum ama kürt böreği diye birşey var, adının küt böreği olduğu da söyleniyor ismi biraz tartışma konusu
Üstüne pudra şekeri dökülerek yeniyor.
Ama evde yapınca dışarıdaki gibi olacağını hiç düşünmüyorum. Kat kat ve değişik formlu bir börek. Annemin hele hamur işinde becerisi hiç yoktur.
Bakayım tarifleri varsa yapılacak birşeyse kendim denerim.
Koca bursada sadece 1 börekçide varmış. Hep İstanbuldan gidip alıyorduk.
O börekçiyi yeni öğrendim. 2 kez aldım kapandı ☹
Geç buldum erken kaybettim
Tatile geyşanın da benim de çok ihtiyacımız var ama sanırım ihtiyaçları almak daha mantıklı olacak. Akşam geldiğinde konuşacağım bakalım bu konuyu..
Geyşanın topiği bilmesine neden şaşırdın kız
Geçiyo Geçiyo kuzum bak ben kızımla dans ediyorum şaşırıyorum kendime ama diyorum ki bitti hepsi. Hamileliğin en güzel zamanına girdim seninde az kaldı 2. Trimester dedikleri zaman yaniKuzum ben izne ayrıldıktan sonra değirmenin suyu şimdiki gibi akmayacak ve farklı masraflar olacak o süreçte.
O yüzden şimdiden pahalı olan şeyleri almak zorundayım. Belki bazıları için erken belki bazıları için gereksiz olacak ama riske atamam
Gereksiz aldıklarımı ihtiyaç sahiplerine veririm artık ne yapalım ben işimi sıkı tutayım da
İnşaallah şu 3 ay bitsin bende artık enerjik ve iyi hissetmek istiyorum. Ömrümden ömür gitti şu 3 ay..
Yaaaaaaaa inanmiyormmmmm ciddi misinnnCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
@Cay6
Eki Görüntüle 2572768
Mehlikam şöyle şöyle planlarım vardı diye söyledim adam nasıl pişman oldu üst üste 3 kere diş fırçaladı ama yok o koku gitmiyorTüh talihsizlik olmuş,soğan kokusunu ben de sevmiyorum ama bir kere ikimiz de yemiştik,çok rahatsız etmemişti beni, burundan nefer vermek gerekiyor o durumlarda
Ben dün makarnamin yoğurduna az sarımsak rendeledim, yoğurtlu makarna sarimsaksiz yenmiyor, tavuklu makarna yapmıştık dün, tüm gün disarda olunca,
Oğluma da glutensiz makarna un falan aldık,
Eşim bir şey demedi ilişki de, ama disimi fırçaladim ve nefes vermedim
Bixim bugün mü programımız temizlik temizlik temizlik çamaşır
Eşim de kızımı bursluluk sınavına götürecek
Neyse işte adı ondanKüt böreğini biliyorum güzel oluyor,ben de küt böreği olarak biliyorum adını
Senin ilkten kalanlar olacağı için şanslısın diloyum. Benim elde avuçta hiçbirşey yokGeçiyo Geçiyo kuzum bak ben kızımla dans ediyorum şaşırıyorum kendime ama diyorum ki bitti hepsi. Hamileliğin en güzel zamanına girdim seninde az kaldı 2. Trimester dedikleri zaman yaniben hiç bişeyi vermedim sakladım 2. Yi düşünüyorduk çünkü o yüzden tekrar aynı masrafı yapmak istemedim. Şuan sadece kıyafet alıcam beşik araba VS hepsi var
En aşağı 50 ile öğrenir gülom Allahın izniyle hatta 50 den bile yüksek olacak muhtemelenYaaaaaaaa inanmiyormmmmm ciddi misinnn
Coooook sevndm
Dedm ama bu ay olmazsa öteki ay diyeee
İns kanında ki sonuç da yüksektir busummmmmmm :)
Hayırlı olsun kuzummm
Çok sevndmmmmmmmmm
Yaaaaaaaa inanmiyormmmmm ciddi misinnn
Coooook sevndm
Dedm ama bu ay olmazsa öteki ay diyeee
İns kanında ki sonuç da yüksektir busummmmmmm :)
Hayırlı olsun kuzummm
Çok sevndmmmmmmmmm
Ben bu heyecanlara gelemiyorum ya. Pamuk yüreğim kaldırmıyorKan verdm bekliyoruz acilde
1-1,5 saate dediler CicimBen bu heyecanlara gelemiyorum ya. Pamuk yüreğim kaldırmıyor
Ne zaman çıkacak sonuç
Tam kaçta verdin ona göre saat tutarım şimdi ben1-1,5 saate dediler Cicim
Daha 5 dk falan oldu 13.40 diyelimTam kaçta verdin ona göre saat tutarım şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?