- 12 Mart 2019
- 16.651
- 36.036
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.881
Gec oldu ama.gunaydin tatlimGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
İşyerinde yiyince daha mı ağır kokuyor nedir, eşim de işyerinde yediğinde iki gün falan çıkmıyor kokusu, o durumlarda ben de rahatsız oluyorum,Mehlikam şöyle şöyle planlarım vardı diye söyledim adam nasıl pişman oldu üst üste 3 kere diş fırçaladı ama yok o koku gitmiyor
Hatta bugüne kadar da aldım o soğan kokusunu.
Bugün de annem geldi haftasonuna kadar kalacak. Dolayısıyla haftasonuna kadar da bu işi unutacak
Yine nasip olmadı be mehlikam
Hadi kızına başarılar inşallah
Olacağız tabi delü kızDaha 5 dk falan oldu 13.40 diyelim
Ya seni yerim iyi ki varsınız hepiniz heyecanıma ortak oluyosunuz ❤❤
Yaa canim cok sevindm insallah cok guzel sonuclar alirsinKan verdm bekliyoruz acilde
İyi ki varsınız canlarımOlacağız tabi delü kız
Ben o anları yaşarken sen yok muydun yanımda
Saat 15 e kadar öğrenmiş olacağız o zaman nasipse. Ay Allahım en güzel an, en güzel gün ya
Eşin yanında mı?
İnşallah kuzumm aminnYaa canim cok sevindm insallah cok guzel sonuclar alirsin
Günaydın yasnazımGec oldu ama.gunaydin tatlim
Biz sabah kahvaltiya disariya gttik ordanda beni annemlere birakti gitti bugun annemlerle disarıya cikicam gün süper yaniannen geliyormus siz napicaksiniz
Analar iste yapiyolar kıyamıyolar hicGünaydın yasnazım
Vay be pazar gibi pazar yaşıyorsun desene
Hiçç ne yaparız birşey yapmayız evdeyiz öylehaftasonına kadar bende kalacak. Sağolsun ev işlerimi hallediyor. Ki ben bu sefer evi baya bir kendinden geçirmiş olabilirim
Direkt sevişme sahnesi ile başlıyor gibi birşey mehlikam.İşyerinde yiyince daha mı ağır kokuyor nedir, eşim de işyerinde yediğinde iki gün falan çıkmıyor kokusu, o durumlarda ben de rahatsız oluyorum,
Dün ben de sarımsağı çok çok az rendeledim yarım dis bile değil koku olmadı bende,
Eşim de bir şey demedi ki şimdiye kadar o bana hiç demedi benim dediğim zamanlar oldu,
Hatta bir kere ikimizde soğan yemiştik eşim rahatsız olmasın mı falan diye sordu yok dedim sen rahatsız olmadin mi dedim yok kokmuyor dedi,
Atiyeyi de bir bölümünü tam izledim ikinciyi yarım yamalak izledim ama ürkütücü geldi, söz kesilirken kadının kendini yere atması o kadının ve kızın ürkütücü bakışları korku filmi gibi geldi bana,
Sevişme sahnesi de ilk bölümde kısa bir sevişme sahnesi vardı,ortalarda,baş kısımda varsa bilemem baş kısmını da izleyemedim
Açıklanana kadar birşeyler yapın. Avm gezin, yemek yiyin falan. Geçmez şimdi dakikalar.İyi ki varsınız canlarım ❤
Evet kuzum yanımda dokuz doğuruyor
Bncede bir liste yap kuzum ama bazı şeyler hiç kullanılmıyor çok gerekli gibi duruyor ama hiç kullanılmıyor :)Günaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kuzum bundan önceki aylarda geciktiğimde de devletin acile geliyordum ben bizim burası o açıdan çok iyi hemen alıyorlar sonra 1 saate çıkıyor bekleme salonu var gayet rahat orda oturuyorum avm yakında ama şimdi gitmek istemedim sonucu alıp gideceğizAçıklanana kadar birşeyler yapın. Avm gezin, yemek yiyin falan. Geçmez şimdi dakikalar.
Biz hem yemek yiyip hem avm gezmiştik
Devlette mi yaptırdın, barkod sistemi ile mi öğreneceksin?
İns tubimmEn aşağı 50 ile öğrenir gülom Allahın izniyle hatta 50 den bile yüksek olacak muhtemelen
Gerçi geç döllenmeyse daha düşük değerde de öğrenebilir.
Ay aman 5 bile olsa gebeliktir
Bak gebelik takvimini tiklaya tiklaya oldu gördün müKan verdm bekliyoruz acilde
Valla rossumm tıklaya tıklaya bana da bulaştıİns tubimm
Aynen beş bile olsa halay çekilir bu habere
Bak gebelik takvimini tiklaya tiklaya oldu gördün mü
Ahhaahahhaahah
Çok heycanli sonucu bize de söyle ölürüz burda meraktan
40 kere tiklamissik demekki bak olmuşValla rossumm tıklaya tıklaya bana da bulaştı
Gülom senin çoğu şeyin vardır ama iki çocuktan sonra. Bende hiçbirşey yokBncede bir liste yap kuzum ama bazı şeyler hiç kullanılmıyor çok gerekli gibi duruyor ama hiç kullanılmıyor :)
Ben o kdr rahatım ki daha bir zıbın bile almadm
Aynen tubim çoğu şey mevcut şuanGülom senin çoğu şeyin vardır ama iki çocuktan sonra. Bende hiçbirşey yok
Erkek olursa belki de masraf etmeyeceksin. Kız olursa biraz masrafın çoğalabilir.
Kıyafet dışında hiçbirşeyi cinsiyetli almayacağım için ben alışveriş konusunda rahat hissediyorum.
Bebek odasının tüm parçalarını düz beyaz alacağım mesela. Cinsiyetine göre renkleri nevresimlerde, perde ve halıda ve aksesuarlarda kullanacağım.
Bebek arabasını da siyah istiyorum.
Kıyafetleri en son alacağım.
Cinsiyet öğrenmek şuan bende birşey değiştirmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?