Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gec oldu ama.gunaydin tatlim
Biz sabah kahvaltiya disariya gttik ordanda beni annemlere birakti gitti bugun annemlerle disarıya cikicam gün süper yani annen geliyormus siz napicaksiniz

İşyerinde yiyince daha mı ağır kokuyor nedir, eşim de işyerinde yediğinde iki gün falan çıkmıyor kokusu, o durumlarda ben de rahatsız oluyorum,
Dün ben de sarımsağı çok çok az rendeledim yarım dis bile değil koku olmadı bende,
Eşim de bir şey demedi ki şimdiye kadar o bana hiç demedi benim dediğim zamanlar oldu,
Hatta bir kere ikimizde soğan yemiştik eşim rahatsız olmasın mı falan diye sordu yok dedim sen rahatsız olmadin mi dedim yok kokmuyor dedi,
Atiyeyi de bir bölümünü tam izledim ikinciyi yarım yamalak izledim ama ürkütücü geldi, söz kesilirken kadının kendini yere atması o kadının ve kızın ürkütücü bakışları korku filmi gibi geldi bana,
Sevişme sahnesi de ilk bölümde kısa bir sevişme sahnesi vardı,ortalarda,baş kısımda varsa bilemem baş kısmını da izleyemedim

Daha 5 dk falan oldu 13.40 diyelim
Ya seni yerim iyi ki varsınız hepiniz heyecanıma ortak oluyosunuz ❤❤
Olacağız tabi delü kız
Ben o anları yaşarken sen yok muydun yanımda
Saat 15 e kadar öğrenmiş olacağız o zaman nasipse. Ay Allahım en güzel an, en güzel gün ya
Eşin yanında mı?

Olacağız tabi delü kız
Ben o anları yaşarken sen yok muydun yanımda
Saat 15 e kadar öğrenmiş olacağız o zaman nasipse. Ay Allahım en güzel an, en güzel gün ya
Eşin yanında mı?
İyi ki varsınız canlarım
Evet kuzum yanımda dokuz doğuruyor

Gec oldu ama.gunaydin tatlim
Biz sabah kahvaltiya disariya gttik ordanda beni annemlere birakti gitti bugun annemlerle disarıya cikicam gün süper yani annen geliyormus siz napicaksiniz
Günaydın yasnazım
Vay be pazar gibi pazar yaşıyorsun desene
Hiçç ne yaparız birşey yapmayız evdeyiz öyle haftasonına kadar bende kalacak. Sağolsun ev işlerimi hallediyor. Ki ben bu sefer evi baya bir kendinden geçirmiş olabilirim

Analar iste yapiyolar kıyamıyolar hic rabbim basımizdan eksik etmesin insallah

Direkt sevişme sahnesi ile başlıyor gibi birşey mehlikam.
Dizinin türü gerilim zaten. Ama diğer bölümlerde korkunçlu kısımlar azalıyor daha gizem hakim oluyor.
Ama evet ürkütür cinsten bir dizi.
Geçmişin meşhur büyü filmini anımsattı biraz bana
Ama seviyorum kadının oyunculuğunu ve Mehmet günsuru.. Neyde oynasalar izlerim herhalde.
Soğan konusunda da ben asla yemem. Sarımsağı da sadece köftenin içine katıldığında. Tahammül edebildiğim kokular değil. Sirke de öyle
Sirkeyi sadece sebze temizliğinde kullanıyorum.

İyi ki varsınız canlarım ❤
Evet kuzum yanımda dokuz doğuruyor
Açıklanana kadar birşeyler yapın. Avm gezin, yemek yiyin falan. Geçmez şimdi dakikalar.
Biz hem yemek yiyip hem avm gezmiştik
Devlette mi yaptırdın, barkod sistemi ile mi öğreneceksin?

Bncede bir liste yap kuzum ama bazı şeyler hiç kullanılmıyor çok gerekli gibi duruyor ama hiç kullanılmıyor :)
Ben o kdr rahatım ki daha bir zıbın bile almadm

Açıklanana kadar birşeyler yapın. Avm gezin, yemek yiyin falan. Geçmez şimdi dakikalar.
Biz hem yemek yiyip hem avm gezmiştik
Devlette mi yaptırdın, barkod sistemi ile mi öğreneceksin?
Kuzum bundan önceki aylarda geciktiğimde de devletin acile geliyordum ben bizim burası o açıdan çok iyi hemen alıyorlar sonra 1 saate çıkıyor bekleme salonu var gayet rahat orda oturuyorum avm yakında ama şimdi gitmek istemedim sonucu alıp gideceğiz

En aşağı 50 ile öğrenir gülom Allahın izniyle hatta 50 den bile yüksek olacak muhtemelen
Gerçi geç döllenmeyse daha düşük değerde de öğrenebilir.
Ay aman 5 bile olsa gebeliktir
İns tubimm
Aynen beş bile olsa halay çekilir bu habere
Kan verdm bekliyoruz acilde
Bak gebelik takvimini tiklaya tiklaya oldu gördün mü
Ahhaahahhaahah
Çok heycanli sonucu bize de söyle ölürüz burda meraktan

İns tubimm
Aynen beş bile olsa halay çekilir bu habere

Bak gebelik takvimini tiklaya tiklaya oldu gördün mü
Ahhaahahhaahah
Çok heycanli sonucu bize de söyle ölürüz burda meraktan
Valla rossumm tıklaya tıklaya bana da bulaştı

Bncede bir liste yap kuzum ama bazı şeyler hiç kullanılmıyor çok gerekli gibi duruyor ama hiç kullanılmıyor :)
Ben o kdr rahatım ki daha bir zıbın bile almadm
Gülom senin çoğu şeyin vardır ama iki çocuktan sonra. Bende hiçbirşey yok
Erkek olursa belki de masraf etmeyeceksin. Kız olursa biraz masrafın çoğalabilir.
Kıyafet dışında hiçbirşeyi cinsiyetli almayacağım için ben alışveriş konusunda rahat hissediyorum.
Bebek odasının tüm parçalarını düz beyaz alacağım mesela. Cinsiyetine göre renkleri nevresimlerde, perde ve halıda ve aksesuarlarda kullanacağım.
Bebek arabasını da siyah istiyorum.
Kıyafetleri en son alacağım.
Cinsiyet öğrenmek şuan bende birşey değiştirmeyecek

Aynen tubim çoğu şey mevcut şuan
Kız olirsa dediğin gbi sadece kıyafet alicam
Erkekse kıyafet dolu zaten ortalık
Bir tek bebek arabası alicaz onu da bende siyah almayı dusunuyorm
Mobilyası yatağı herşeyi var sadece kurulacak
Banyo küveti tasi onları da kardesm verecek daha yeni almışlardı
Bez stoklamak lazm aklında olsun
Bez bitirecek bizi

Büşom birde trnsyl miydi nicki bir arkadaş vardı hani..
Geçen ona geçmiş olsun dilemişsin. Ne oldu ki ona? Soracaktım şimdi geldi aklıma unutmuşum
B BUSR4
Kanaması var sanirm ondan dilemiş olabilir
Konuya hakim değilim ama öyle gördüm gbi

Büşom birde trnsyl miydi nicki bir arkadaş vardı hani..
Geçen ona geçmiş olsun dilemişsin. Ne oldu ki ona? Soracaktım şimdi geldi aklıma unutmuşum
B BUSR4
Kuzum oda pozitif görmüştü sonra kanaması başlamıştı doktor pregeston vermiş dinlen demiş inşallah geçer kanamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…