Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E gülom daha ne olsun senin yerinde ben olsam bende alışveriş için no stres olurum
Ben nerden başlayacağımı bilemeyecek kadar cahilim
Kız kardeşimden gelecek eşyalar da var. Ama biliyorsun onunki de bebek o yüzden çok birşey ummuyorum ondan. Anca küçülenler. Yoksa bebek arabasına göz dikmiştim
Kanaması var sanirm ondan dilemiş olabilir
Konuya hakim değilim ama öyle gördüm gbi
Ana o hamile mi

Cicimm bende bembeyaz istiyorum zaten evimdd hep bembeyaz benim içimi açıyor o odalar

Kuzum oda pozitif görmüştü sonra kanaması başlamıştı doktor pregeston vermiş dinlen demiş inşallah geçer kanamaları
Aaaaa o hamile miiiii
Ben en son istediğini biliyorum. Pozitifi gördüğünü bilmiyordum.
Benimle aynı kaderi paylaşmış desene

Aaaaa o hamile miiiii
Ben en son istediğini biliyorum. Pozitifi gördüğünü bilmiyordum.
Benimle aynı kaderi paylaşmış desene
Evet kuzum çok olmamıştı öğreneli sanırım inşallah düzelecek onunda

Cicimm bende bembeyaz istiyorum zaten evimdd hep bembeyaz benim içimi açıyor o odalar
Kesinlikle büşom
Çok cinsiyetli renkleri sevmiyorum zaten. Erkekse gri konsept yapacağım kızsa pudra somon.

Ama işte kız olursa abartirim.ben kesn
Habahahaah
O da olsun bu da olsun
O da güzel bu da güzel
Mesela alt açmaları var hepsi mavi
Güzel açık renklerden alirm :)

Bebek Arabaları da çok pahalı anam Yaaa cidden
Sanki araba alıyoruz
Aliyoz da bebek için ama

Önce internetten arastir tubim ben sana gerekli gereksiz derim :)
Mesela ben kaç tane emzik aldm hiç birini emmediler ikiside

Sorma kuzum kıyafet baştan aşağı düzcem bende e doktoru doğumu derken büyük masraf Allah çalışma kuvveti verinde Allahın izniyle atlatalım

Koptum
Kızı o kadar bekledin ki Kızsa bütçe yettiğince herşeyi almakta haklısın gülom.
Ben tek bir emzik alacağım. Tamamen kauçuk olanlardan. Emerse emer emmezse kendi bilir

Aklı bi karış havada olunca öyle oluyor demek kiii

Valla senin için iyi olacaksa öyle yap Samdanım

Cicim SSVD konusunda Ros'a tavsiye etmiştim instagramda Hacer Cemre Kaplan var. Ben o kadını çok beğeniyorum ya. İzleyip bak bunları aklında tut diyorum bazen kendime başkalarını bilmiyorum tabiki, araştırıp örneklere bakmak lazım ama sen en güzelini yapmışsın

Ben evdeyim

Cok guldum cici yaaa ... icini isindirmasina izin ver su adama ama once doktor izin versin de oylesi dha rahat olursunuz

Busraaaa mutluluktan uctum suanda buyuk ihtimal var bebis benmde ilk yaptgmda cok silik cizgi vardi hatta ilk yapip attim cope yoktu sonra cop atacakken baktmki silik ve yamuk vardi 1 2 gun sonra tekrarlamistim netlesmisti .... ben sana ne dedmmm bi de bana bu ay bu hengamede dusunemedim kafama takamadim dedinya bende bu ay hamile kalabilirsin demistim sana cok heyecanlandm mutlaka etiketle beni de

Evet çayımm dediklerini hatırlıyorum kafana takmayı bıraktığında kalırsın demiştiniz M mehlika nur la ikiniz vallahi öyle oldu sanırım acildeyim kan verdim kuzum 25 dk kalmış şimdi sordum doktora

Tamam bakayım balım. Zaten alışverişten önce alacağım herşey için detaylı bir araştırma içine gireceğim. O ismi de değerlendireyim.
Aman evde ol yat dinlen

Msj yazarken gayrı ihtiyari 25 i değerin gibi gördüm havaya uçacaktım Allah cızırtını büşom.
Açıklanana dek rakamsal ifadeler kullanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…