- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.901
E gülom daha ne olsun senin yerinde ben olsam bende alışveriş için no stres olurumAynen tubim çoğu şey mevcut şuan
Kız olirsa dediğin gbi sadece kıyafet alicam
Erkekse kıyafet dolu zaten ortalık
Bir tek bebek arabası alicaz onu da bende siyah almayı dusunuyorm
Mobilyası yatağı herşeyi var sadece kurulacak
Banyo küveti tasi onları da kardesm verecek daha yeni almışlardı
Bez stoklamak lazm aklında olsun
Bez bitirecek bizi
Ana o hamile miKanaması var sanirm ondan dilemiş olabilir
Konuya hakim değilim ama öyle gördüm gbi
Cicimm bende bembeyaz istiyorum zaten evimdd hep bembeyaz benim içimi açıyor o odalarGülom senin çoğu şeyin vardır ama iki çocuktan sonra. Bende hiçbirşey yok
Erkek olursa belki de masraf etmeyeceksin. Kız olursa biraz masrafın çoğalabilir.
Kıyafet dışında hiçbirşeyi cinsiyetli almayacağım için ben alışveriş konusunda rahat hissediyorum.
Bebek odasının tüm parçalarını düz beyaz alacağım mesela. Cinsiyetine göre renkleri nevresimlerde, perde ve halıda ve aksesuarlarda kullanacağım.
Bebek arabasını da siyah istiyorum.
Kıyafetleri en son alacağım.
Cinsiyet öğrenmek şuan bende birşey değiştirmeyecek
Aaaaa o hamile miiiiiKuzum oda pozitif görmüştü sonra kanaması başlamıştı doktor pregeston vermiş dinlen demiş inşallah geçer kanamaları
Evet kuzum çok olmamıştı öğreneli sanırım inşallah düzelecek onundaAaaaa o hamile miiiii
Ben en son istediğini biliyorum. Pozitifi gördüğünü bilmiyordum.
Benimle aynı kaderi paylaşmış desene
Kesinlikle büşomCicimm bende bembeyaz istiyorum zaten evimdd hep bembeyaz benim içimi açıyor o odalar
Senden beslenmeye yönelik öneriler alcamKesinlikle büşom
Çok cinsiyetli renkleri sevmiyorum zaten. Erkekse gri konsept yapacağım kızsa pudra somon.
Ama işte kız olursa abartirim.ben kesnE gülom daha ne olsun senin yerinde ben olsam bende alışveriş için no stres olurum
Ben nerden başlayacağımı bilemeyecek kadar cahilim
Kız kardeşimden gelecek eşyalar da var. Ama biliyorsun onunki de bebek o yüzden çok birşey ummuyorum ondan. Anca küçülenler. Yoksa bebek arabasına göz dikmiştim
Ana o hamile mi
Sorma kuzum kıyafet baştan aşağı düzcem bende e doktoru doğumu derken büyük masraf Allah çalışma kuvveti verinde Allahın izniyle atlatalımSenin ilkten kalanlar olacağı için şanslısın diloyum. Benim elde avuçta hiçbirşey yok
Kız kardeşimden gelecek şeyler var ama onlar da kısıtlı çünkü onun da bebeği var.
El mahkum alınacak herşey
Masraf büyük Allah yardımcımız olsun
Nasılsa kartal gbi gozlermAaaaa o hamile miiiii
Ben en son istediğini biliyorum. Pozitifi gördüğünü bilmiyordum.
Benimle aynı kaderi paylaşmış desene
Her zaman biliyosunSenden beslenmeye yönelik öneriler alcam
KoptumAma işte kız olursa abartirim.ben kesn
Habahahaah
O da olsun bu da olsun
O da güzel bu da güzel
Mesela alt açmaları var hepsi mavi
Güzel açık renklerden alirm :)
Bebek Arabaları da çok pahalı anam Yaaa cidden
Sanki araba alıyoruz
Aliyoz da bebek için ama
Önce internetten arastir tubim ben sana gerekli gereksiz derim :)
Mesela ben kaç tane emzik aldm hiç birini emmediler ikiside
Aklı bi karış havada olunca öyle oluyor demek kiiiheeee onlar
valla dün baska bi arkadaşın yanına gitmişler sohbet ediyolardi. ben de bişey için gitmiştim. gidiklerin biri vardi oteki yoktu. neyse oranin şefi de kimse gelsin gitsin istemez. elindeki sirali evraklari bi atti yere gidelim diye. zaten baya kötü kötü bakiyodu :) ben hemen anlayıp çıktım. o kadar kaptirmislar ki kendilerini o kadar seslendim kaş göz ettim anlamadilar. sonradan yanıma geldiler niye gittin diye sordular. dedim böyle böyle oldu söyledim çağırdım anlamadiniz. yanlışlıkla düşürdü sanmislar, onlar da şefe sinir oldularuyanık geciniyolar ama bi halttan anladıkları yok
artık çok nadir gidiyorum yanlarına zaten :) şu devredilecek dosyaları devredeyim de belki yerim değişecek onu bekliyorum:)
Tamam kuzummHer zaman biliyosun
Sen inşallah bize şu güzel haberi ver ben senin gebelik koçun olmak için hazır ve nazırım
Cicim SSVD konusunda Ros'a tavsiye etmiştim instagramda Hacer Cemre Kaplan var. Ben o kadını çok beğeniyorum ya. İzleyip bak bunları aklında tut diyorum bazen kendimeGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Cok guldum cici yaaa ... icini isindirmasina izin ver su adamaGünaydın çayım.
Yok planları gerçekleştirmek içimden gelmedi. İçimin biraz daha soğumasını bekliyorum
Topiğe dair herşeyi biliyor. Geyşa olduğunu, anasının yakuza olduğunu, hatta sizleri bile tanıyor.Bahsediyorum sizlerden
Bazen topik nasıl gidiyor, kaç K oldunuz diye bile soruyor o kadar adapte
Hatta geçen yaptığı öküzlükten sonra tüm topik sana lanet ediyor haberin olsun dedim.
Allah Allah illa üyelik açtıracaksınız bana diyor
Busraaaa mutluluktan uctum suanda buyuk ihtimal var bebis benmde ilk yaptgmda cok silik cizgi vardi hatta ilk yapip attim cope yoktu sonra cop atacakken baktmki silik ve yamuk vardi 1 2 gun sonra tekrarlamistim netlesmisti .... ben sana ne dedmmm bi de bana bu ay bu hengamede dusunemedim kafama takamadim dedinya bende bu ay hamile kalabilirsin demistim sana cok heyecanlandm mutlaka etiketle beni deCanlarım 2020 bana güzel geldi inşallah. ❤
Daha ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama elim ayağım titriyor hala, yarın regl günüm ve test yapayım bu sabah dedim, haftaiçi çok erken uyanıyorum çünkü.. yaptım ama hiç umursamadım kenara bıraktım, az önce bi baktım test böyle valla ne yapacağımı bilemedim ellerim tir tir titriyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
C Cay6
Aklıma gelmeyen ama çok sevdğim diğer arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2572768
Evet çayımm dediklerini hatırlıyorum kafana takmayı bıraktığında kalırsın demiştiniz M mehlika nur la ikiniz vallahi öyle oldu sanırımCok guldum cici yaaa ... icini isindirmasina izin ver su adamaama once doktor izin versin de oylesi dha rahat olursunuz
Busraaaa mutluluktan uctum suanda buyuk ihtimal var bebis benmde ilk yaptgmda cok silik cizgi vardi hatta ilk yapip attim cope yoktu sonra cop atacakken baktmki silik ve yamuk vardi 1 2 gun sonra tekrarlamistim netlesmisti .... ben sana ne dedmmm bi de bana bu ay bu hengamede dusunemedim kafama takamadim dedinya bende bu ay hamile kalabilirsin demistim sana cok heyecanlandm mutlaka etiketle beni de
Tamam bakayım balım. Zaten alışverişten önce alacağım herşey için detaylı bir araştırma içine gireceğim. O ismi de değerlendireyim.Cicim SSVD konusunda Ros'a tavsiye etmiştim instagramda Hacer Cemre Kaplan var. Ben o kadını çok beğeniyorum ya. İzleyip bak bunları aklında tut diyorum bazen kendimebaşkalarını bilmiyorum tabiki, araştırıp örneklere bakmak lazım ama sen en güzelini yapmışsın
Ben evdeyim
Msj yazarken gayrı ihtiyari 25 i değerin gibi gördüm havaya uçacaktım Allah cızırtını büşom.Evet çayımm dediklerini hatırlıyorum kafana takmayı bıraktığında kalırsın demiştiniz M mehlika nur la ikiniz vallahi öyle oldu sanırımacildeyim kan verdim kuzum 25 dk kalmış şimdi sordum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?