Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bakayım balım. Zaten alışverişten önce alacağım herşey için detaylı bir araştırma içine gireceğim. O ismi de değerlendireyim.
Aman evde ol yat dinlen
Bak bi Cicimm, ben tesadüfen görmüştüm. O da öğretmen. Hatta yenidoğan bebeğinden topuk kanı filan aldırmak istemediği için devlet mahkemeye vermiş , bakıma muhtaç çocuk diye. Bu süreçte epey araştırılması gereken şey var sanırım. Kolay gelsin cicim

WhatsApp dan bile laf sokucu msjlar gönderiyorum hızımı alamıyorum adama karşı
Geçen hadi ısındırayım arayı dedim hiç yapmaz yapmaz eve soğan yiyip gelmiş.
Dedim sana lanet olsun yine şansını kaybettin.

Son düzenleme:
Niye istememiş yahu topuk kanı merak ettim şimdi
Ben önemli diye biliyorum.
Çok kasmadan mümkün mertebe araştırma içindeyim balım

Beren saatin oyunculuğu güzel evet ama kadın yaşlanmış çökmüş gibi geldi bize, eşim tanıyamadım diyor, Beren saat olduğunu anlamamıs bile,
Sen kokuya karşı bayağı hasaassin anlaşılan,
Eşine de yazık olmuş ya, hele de bir şeyler olabileceğini anladığında yediğine yiyeceğine pişman olmuştur her halde

Sonuna kadar katılıyorum kesinlikle çökmüş. İyice zayıflamış. Eski güzelliğinden eser yok. Benim de dikkatimi çekti.
Evet kuzum özellikle soğan sarımsak kokusuna tahammül edemiyorum. Gebelikten önce de edemezdim vampir miyim neyim olduğu yerden kaçarak uzaklaşasım geliyor

Ben ilk gebeliğimde kocamın ten kokusundan tiksinmiştim her gece pijama değiştiriyorum onun ama hiç söylemedim ona üzülmesin diye zor yattım yanında

Ay hayırlı olsun canım, heyecanlandım, Allah tamamına erdirsin
Benim yaptığım testte duruyor hala
Benim de duruyorrrr4 yil olduu

Küt böreğini biliyorum güzel oluyor,ben de küt böreği olarak biliyorum adını
Kut boregi diye derim bende cok severm heryerde var burda cici yaaa orda yok mu

Biz sarimsaksiz asla duramayizz her hafta sarimsakli yogurtlu seyler yapar yeriz cnm cok severiz

Evet canim dedigimi hatirliyorm buyuk bi umitle demistim tam da boyle zamanlarda hamile kaliyor insanlar diye
Hatta ben adet olmasam korku basiyor hamilemiym diye kafama taktkca gelmjyor filan sonra misafir gelrse yahut bi kosturmacam olurda aklimdan cikarsa bakiyorm olmusum
Cok sey kafada basliyor ve bitiyor

Ya okdr riskten sonra acikcasi ben doktora gjtmeden pek icime sinmemsti cnm bu hafta gtceksnz heralde dmi gdnce mutlaka sor kafan rahat olsn kafa rahat deglken adapte olaamzsn ki hamileyken insan pek rahat olamiyor

Ben ilk gebeliğimde kocamın ten kokusundan tiksinmiştim her gece pijama değiştiriyorum onun ama hiç söylemedim ona üzülmesin diye zor yattım yanında
Ay çok kötüymüş ya,
Ben hiç eşimden tiksinmedim
Biz bu ara çok sarımsak tüketiyoruz, bu hafta 3 gün evdeydik,eşim 3 ünde de sarımsaklı yumurtalı ekmek yaptı, tahilli ekmeklerden çok güzel oldu, yumuşacık,eşimle ikimiz huplettik, kızım tam buğday unlu ekmekleri sevmediği için yemedi,
Soğan o kadar değil de sarımsaklı şeyleri seviyorum, mantı, yoğurtlu makarna , yoğurtlu salatalar falan sarimsaksiz çok yavan oluyor,

Ayy o çok zor olur ya
Ben hiçbirşeyden tiksinmedim. Koku hassasiyetim hiç olmadı. Sadece brokoliden ve avakadodan soğudum
İnanır mısın gebelikten önce sanki daha iyi koku alıyordum

Yarın soracağım bakalım. Hep de soracağım zamanlar kız kardeşimin benimle kontrole geleceği zamanlara denk geliyor

Yiyebiliyorsan kokusuna tahammülün varsa çok şifalı zaten kuzum.
Bende yemek isterdim ama mimkin değil.
1 kere hastayım diye yutturmuşlardı (gebelikten önce)
1 hafta mide krampından ölüyorum sandım

Şarjım 1 kızlar sonuç 56,3 çok şükür
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
C Cay6
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Değerine kadar tutturdum beeeee 50 lerde bir değer görecektir demiştim güloya.
Allahım sana binlerce kez şükür olsun ya çok çok çok mutluyum
Bir Hayal daha gerçek oldu topiğe bir bebek daha geliyor.
Allahım anlatamam duygularımı öyle mutluyum. Gözlerim doldu
O gün bugünmüş

Ayy o çok zor olur ya
Ben hiçbirşeyden tiksinmedim. Koku hassasiyetim hiç olmadı. Sadece brokoliden ve avakadodan soğudum
İnanır mısın gebelikten önce sanki daha iyi koku alıyordum
Benim ikisininde de oldu ama çok kötü olmuştum eşimin ten kokusundan tiksinince ama allahtan 3 ay sonra bitti söyleyemedim ona hiç bişey diyorki akşam yeni giydim pijamayı neden yıkadın olsun temiz olsun diyordum bunda da parfüm ve yumuşatıcı kokusu midemi çok bulandırıyor ama hala devam ediyor geçmedi

Ayy çok zor diloyum bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum böyle şeyler duydukça. Ama tabi benim gebeliğim de farklı yönlerden zor geçti.
Annelik boşuna Kutsal değil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…