- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.921
Hahahahaha ay ciciMsj yazarken gayrı ihtiyari 25 i değerin gibi gördüm havaya uçacaktım Allah cızırtını büşom.
Açıklanana dek rakamsal ifadeler kullanma
Bak bi Cicimm, ben tesadüfen görmüştüm. O da öğretmen. Hatta yenidoğan bebeğinden topuk kanı filan aldırmak istemediği için devlet mahkemeye vermiş , bakıma muhtaç çocuk diye. Bu süreçte epey araştırılması gereken şey var sanırım. Kolay gelsin cicimTamam bakayım balım. Zaten alışverişten önce alacağım herşey için detaylı bir araştırma içine gireceğim. O ismi de değerlendireyim.
Aman evde ol yat dinlen
WhatsApp dan bile laf sokucu msjlar gönderiyorum hızımı alamıyorum adama karşıCok guldum cici yaaa ... icini isindirmasina izin ver su adamaama once doktor izin versin de oylesi dha rahat olursunuz
Busraaaa mutluluktan uctum suanda buyuk ihtimal var bebis benmde ilk yaptgmda cok silik cizgi vardi hatta ilk yapip attim cope yoktu sonra cop atacakken baktmki silik ve yamuk vardi 1 2 gun sonra tekrarlamistim netlesmisti .... ben sana ne dedmmm bi de bana bu ay bu hengamede dusunemedim kafama takamadim dedinya bende bu ay hamile kalabilirsin demistim sana cok heyecanlandm mutlaka etiketle beni de
3 e çeyrek kala çıkar sonuç. 3 e çeyrek kala sor. Öyle hissettimHahahahaha ay cici
Tamam yirmi dakika kaldı
Niye istememiş yahu topuk kanı merak ettim şimdiBak bi Cicimm, ben tesadüfen görmüştüm. O da öğretmen. Hatta yenidoğan bebeğinden topuk kanı filan aldırmak istemediği için devlet mahkemeye vermiş , bakıma muhtaç çocuk diye. Bu süreçte epey araştırılması gereken şey var sanırım. Kolay gelsin cicim
Beren saatin oyunculuğu güzel evet ama kadın yaşlanmış çökmüş gibi geldi bize, eşim tanıyamadım diyor, Beren saat olduğunu anlamamıs bile,Direkt sevişme sahnesi ile başlıyor gibi birşey mehlikam.
Dizinin türü gerilim zaten. Ama diğer bölümlerde korkunçlu kısımlar azalıyor daha gizem hakim oluyor.
Ama evet ürkütür cinsten bir dizi.
Geçmişin meşhur büyü filmini anımsattı biraz bana
Ama seviyorum kadının oyunculuğunu ve Mehmet günsuru.. Neyde oynasalar izlerim herhalde.
Soğan konusunda da ben asla yemem. Sarımsağı da sadece köftenin içine katıldığında. Tahammül edebildiğim kokular değil. Sirke de öyle
Sirkeyi sadece sebze temizliğinde kullanıyorum.
Sonuna kadar katılıyorum kesinlikle çökmüş. İyice zayıflamış. Eski güzelliğinden eser yok. Benim de dikkatimi çekti.Beren saatin oyunculuğu güzel evet ama kadın yaşlanmış çökmüş gibi geldi bize, eşim tanıyamadım diyor, Beren saat olduğunu anlamamıs bile,
Sen kokuya karşı bayağı hasaassin anlaşılan,
Eşine de yazık olmuş ya, hele de bir şeyler olabileceğini anladığında yediğine yiyeceğine pişman olmuştur her halde
Ben ilk gebeliğimde kocamın ten kokusundan tiksinmiştim her gece pijama değiştiriyorum onun ama hiç söylemedim ona üzülmesin diye zor yattım yanındaBeren saatin oyunculuğu güzel evet ama kadın yaşlanmış çökmüş gibi geldi bize, eşim tanıyamadım diyor, Beren saat olduğunu anlamamıs bile,
Sen kokuya karşı bayağı hasaassin anlaşılan,
Eşine de yazık olmuş ya, hele de bir şeyler olabileceğini anladığında yediğine yiyeceğine pişman olmuştur her halde
Benim de duruyorrrrAy hayırlı olsun canım, heyecanlandım, Allah tamamına erdirsin
Benim yaptığım testte duruyor hala
Kut boregi diye derim bende cok severm heryerde var burda cici yaaa orda yok muKüt böreğini biliyorum güzel oluyor,ben de küt böreği olarak biliyorum adını
Biz sarimsaksiz asla duramayizz her hafta sarimsakli yogurtlu seyler yapar yeriz cnm cok severizDirekt sevişme sahnesi ile başlıyor gibi birşey mehlikam.
Dizinin türü gerilim zaten. Ama diğer bölümlerde korkunçlu kısımlar azalıyor daha gizem hakim oluyor.
Ama evet ürkütür cinsten bir dizi.
Geçmişin meşhur büyü filmini anımsattı biraz bana
Ama seviyorum kadının oyunculuğunu ve Mehmet günsuru.. Neyde oynasalar izlerim herhalde.
Soğan konusunda da ben asla yemem. Sarımsağı da sadece köftenin içine katıldığında. Tahammül edebildiğim kokular değil. Sirke de öyle
Sirkeyi sadece sebze temizliğinde kullanıyorum.
Evet canim dedigimi hatirliyorm buyuk bi umitle demistim tam da boyle zamanlarda hamile kaliyor insanlar diyeEvet çayımm dediklerini hatırlıyorum kafana takmayı bıraktığında kalırsın demiştiniz M mehlika nur la ikiniz vallahi öyle oldu sanırımacildeyim kan verdim kuzum 25 dk kalmış şimdi sordum doktora
Ya okdr riskten sonra acikcasi ben doktora gjtmeden pek icime sinmemsti cnm bu hafta gtceksnz heralde dmi gdnce mutlaka sor kafan rahat olsn kafa rahat deglken adapte olaamzsn ki hamileyken insan pek rahat olamiyorWhatsApp dan bile laf sıkıcı msjlar gönderiyorum hızımı alamıyorum adama karşı
Geçen hadi ısındırayım arayı dedim hiç yapmaz yapmaz eve soğan yiyip gelmiş.
Dedim sana lanet olsun yine şansını kaybettin.
Ay çok kötüymüş ya,Ben ilk gebeliğimde kocamın ten kokusundan tiksinmiştim her gece pijama değiştiriyorum onun ama hiç söylemedim ona üzülmesin diye zor yattım yanında
Biz bu ara çok sarımsak tüketiyoruz, bu hafta 3 gün evdeydik,eşim 3 ünde de sarımsaklı yumurtalı ekmek yaptı, tahilli ekmeklerden çok güzel oldu, yumuşacık,eşimle ikimiz huplettik, kızım tam buğday unlu ekmekleri sevmediği için yemedi,Sonuna kadar katılıyorum kesinlikle çökmüş. İyice zayıflamış. Eski güzelliğinden eser yok. Benim de dikkatimi çekti.
Evet kuzum özellikle soğan sarımsak kokusuna tahammül edemiyorum. Gebelikten önce de edemezdim vampir miyim neyimolduğu yerden kaçarak uzaklaşasım geliyor
Ayy o çok zor olur yaBen ilk gebeliğimde kocamın ten kokusundan tiksinmiştim her gece pijama değiştiriyorum onun ama hiç söylemedim ona üzülmesin diye zor yattım yanında
Yarın soracağım bakalım. Hep de soracağım zamanlar kız kardeşimin benimle kontrole geleceği zamanlara denk geliyorBenim de duruyorrrr4 yil olduu
Kut boregi diye derim bende cok severm heryerde var burda cici yaaa orda yok mu
Biz sarimsaksiz asla duramayizz her hafta sarimsakli yogurtlu seyler yapar yeriz cnm cok severiz
Evet canim dedigimi hatirliyorm buyuk bi umitle demistim tam da boyle zamanlarda hamile kaliyor insanlar diye
Hatta ben adet olmasam korku basiyor hamilemiym diye kafama taktkca gelmjyor filan sonra misafir gelrse yahut bi kosturmacam olurda aklimdan cikarsa bakiyorm olmusum
Cok sey kafada basliyor ve bitiyor
Ya okdr riskten sonra acikcasi ben doktora gjtmeden pek icime sinmemsti cnm bu hafta gtceksnz heralde dmi gdnce mutlaka sor kafan rahat olsn kafa rahat deglken adapte olaamzsn ki hamileyken insan pek rahat olamiyor
Yiyebiliyorsan kokusuna tahammülün varsa çok şifalı zaten kuzum.Ay çok kötüymüş ya,
Ben hiç eşimden tiksinmedim
Biz bu ara çok sarımsak tüketiyoruz, bu hafta 3 gün evdeydik,eşim 3 ünde de sarımsaklı yumurtalı ekmek yaptı, tahilli ekmeklerden çok güzel oldu, yumuşacık,eşimle ikimiz huplettik, kızım tam buğday unlu ekmekleri sevmediği için yemedi,
Soğan o kadar değil de sarımsaklı şeyleri seviyorum, mantı, yoğurtlu makarna , yoğurtlu salatalar falan sarimsaksiz çok yavan oluyor,
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim ikisininde de oldu ama çok kötü olmuştum eşimin ten kokusundan tiksinince ama allahtan 3 ay sonra bitti söyleyemedim ona hiç bişey diyorki akşam yeni giydim pijamayı neden yıkadın olsun temiz olsun diyordum bunda da parfüm ve yumuşatıcı kokusu midemi çok bulandırıyor ama hala devam ediyor geçmediAyy o çok zor olur ya
Ben hiçbirşeyden tiksinmedim. Koku hassasiyetim hiç olmadı. Sadece brokoliden ve avakadodan soğudum
İnanır mısın gebelikten önce sanki daha iyi koku alıyordum
Maşaallah canım,çok sevindim
Ayy çok zor diloyumBenim ikisininde de oldu ama çok kötü olmuştum eşimin ten kokusundan tiksinince ama allahtan 3 ay sonra bitti söyleyemedim ona hiç bişey diyorki akşam yeni giydim pijamayı neden yıkadın olsun temiz olsun diyordum bunda da parfüm ve yumuşatıcı kokusu midemi çok bulandırıyor ama hala devam ediyor geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?