Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koptum
Kızı o kadar bekledin ki Kızsa bütçe yettiğince herşeyi almakta haklısın gülom. ♥
Ben tek bir emzik alacağım. Tamamen kauçuk olanlardan. Emerse emer emmezse kendi bilir
Emdiği kendine emmedigi de kendine

Valla akrosu batiricam zaten batırdım da hahahahaha
Azcik daha batsın

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba öncelikle hamile arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar nasip etsin allahım yeni hamile kalan arkadaşlarıma sağlıkla ilerlesin hamilelikleri ve bizim gibi isteyen herkese de Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda

Amin kuzum. Teşekkür ederiz
Rabbim bekleyen herkesin sevincini yaşamayı nasip etsin bizlere
Bebek haberi aldığım zaman öyle mutlu oluyorum ki hele sevdiğim biriyse havalara uçuyorum.
Bugün de B BUSR4 sayesinde öyle oldu Hadi sıra sizlerde.
Çifter çifter gebe kalın inşallah

Bu arada eşim dün daha önce istediğim tatlıyı alıp sürpriz yaptı, bir ara bizi arabada bırakıp sutcumuzden süt almaya gitmişti, gelirken tatlimi da almış
Çok sevindim busracim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimiz. 6 7 sayfa nasıl heyecanla okudum son sayfada aciklnamis neyseki ya çok sevindimmmm❤❤❤❤❤
Wouwwwwwww harikaaaaa
Çok sevndm hayırlı olsun bidenemmmm
Vavvvvv hayirli olsunn kuzummm cok mutlu oldum busra inanamiyorummm Allah saglikla tamamina erdirsin
Gebeler çoğalıyor
Yaaaa kıız nasıl sevindim yaaaa
Oyy çok şükür senin de gönlündeki olduuu
Şimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı koca Allahım hayatımın en güzel günüydü test günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…