- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.941
Emdiği kendine emmedigi de kendineKoptum
Kızı o kadar bekledin ki Kızsa bütçe yettiğince herşeyi almakta haklısın gülom. ♥
Ben tek bir emzik alacağım. Tamamen kauçuk olanlardan. Emerse emer emmezse kendi bilir
Yaa buşracm cok sevindm gözun aydın rabbim tamamini getirsin
Dilos u yazmamissn canmTopiğin gebeleri:
Bendeniz
Jawlensky (DOĞURDU)
Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
ByNkoaLa
poncikvegece
M mehlika nur
diloyloy1
Fit mutlu anne
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
K Kendinisevenbirii
LadyMorganas
@Yasnaz
2019 mutluluk
minik kalp0753
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
Doğru dedin hemen ekliyorumDilos u yazmamissn canmAllah razi olsn hamişler dua edin bizlerede ❤
Amin kuzum. Teşekkür ederizArkadaşlar merhaba öncelikle hamile arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar nasip etsin allahım yeni hamile kalan arkadaşlarıma sağlıkla ilerlesin hamilelikleri ve bizim gibi isteyen herkese de Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda
Çok sevindim busracim
Wouwwwwwww harikaaaaa
Saliya aldım.randevuyu balimm
Vavvvvv hayirli olsunn kuzummm cok mutlu oldum busra inanamiyorummm Allah saglikla tamamina erdirsin
Gebeler çoğalıyorTopiğin gebeleri:
Bendeniz
Jawlensky (DOĞURDU)
Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
ByNkoaLa
poncikvegece
M mehlika nur
diloyloy1
Fit mutlu anne
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
K Kendinisevenbirii
LadyMorganas
@Yasnaz
2019 mutluluk
minik kalp0753
D Dilos06
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
Baakkk ne guzell yapmis bravooBu arada eşim dün daha önce istediğim tatlıyı alıp sürpriz yaptı, bir ara bizi arabada bırakıp sutcumuzden süt almaya gitmişti, gelirken tatlimi da almış
Sor yaa kardesnden mi cekiniyosn ciciYarın soracağım bakalım. Hep de soracağım zamanlar kız kardeşimin benimle kontrole geleceği zamanlara denk geliyor
Yaaaa
Kardeşimden değil eşimle kardeşim aynı yerdeyken sormaktan çekiniyorum. Eşim yerin dibine giriyor gibi oluyorSor yaa kardesnden mi cekiniyosn cici
Bu arada eşim dün daha önce istediğim tatlıyı alıp sürpriz yaptı, bir ara bizi arabada bırakıp sutcumuzden süt almaya gitmişti, gelirken tatlimi da almış
Çok sevindim busracimsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimiz. 6 7 sayfa nasıl heyecanla okudum son sayfada aciklnamis neyseki ya çok sevindimmmm❤❤❤❤❤
Wouwwwwwww harikaaaaa
Çok sevndm hayırlı olsun bidenemmmm
Vavvvvv hayirli olsunn kuzummm cok mutlu oldum busra inanamiyorummm Allah saglikla tamamina erdirsin
Gebeler çoğalıyor
Şimdi kocasıyla deliriyorlardırYaaaakıız nasıl sevindim yaaaa
Oyy çok şükür senin de gönlündeki olduuu
Ne çabuk geçiyor yaa cicim dimiiiŞimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı kocaAllahım hayatımın en güzel günüydü test günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?