- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.961
Kız geysanin bu kdr ayrıntılı bildiğini bilmiyordum ona şaşırdımBilir misin bilmiyorum ama kürt böreği diye birşey var, adının küt böreği olduğu da söyleniyor ismi biraz tartışma konusu
Üstüne pudra şekeri dökülerek yeniyor.
Ama evde yapınca dışarıdaki gibi olacağını hiç düşünmüyorum. Kat kat ve değişik formlu bir börek. Annemin hele hamur işinde becerisi hiç yoktur.
Bakayım tarifleri varsa yapılacak birşeyse kendim denerim.
Koca bursada sadece 1 börekçide varmış. Hep İstanbuldan gidip alıyorduk.
O börekçiyi yeni öğrendim. 2 kez aldım kapandı ☹
Geç buldum erken kaybettim
Tatile geyşanın da benim de çok ihtiyacımız var ama sanırım ihtiyaçları almak daha mantıklı olacak. Akşam geldiğinde konuşacağım bakalım bu konuyu..
Geyşanın topiği bilmesine neden şaşırdın kız
Canım tekrar tekrar tebrik ederim gözünüz aydın
İnsallah canımın içiTopiğin gebeleri:
Bendeniz
@_Gulnihal_ (DOĞURDU)
@Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
ByNkoaLa
poncikvegece
@mehlika nur
diloyloy1
@bi prenses annesi
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
K Kendinisevenbirii
@LadyMorganas
@Yasnaz
@2019 mutluluk
@minik kalp0753
@Dilos06
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
Senin de önce everilme sevincini ardından bebek sevincini yaşayacağız balımNe çabuk geçiyor yaa cicim dimiii ❤
Hamişlerrr B BUSR4ByNkoaLa diloyloy1 poncikvegece @bi prenses annesi @mehlika nur bana daa hem sınavım hem de sonrasııı için dua ediiinn evlencem ben dahaa
İnsallah CicimmSenin de önce everilme sevincini ardından bebek sevincini yaşayacağız balım
İnşaallah şu sınavı da atlat artık
Olay tam olarak şu pamuğumKız geysanin bu kdr ayrıntılı bildiğini bilmiyordum ona şaşırdım
Hiç bilmiyorum küt böreğini canım adını duydum sadece,ama başka bı börek ye de bari nefsini köreltsin canım hiç değilse,kendin yapabilirsen de iyi olur aslını belki tutmaz ama hiç değilse canının isteği gider
Canım tekrar tekrar tebrik ederim gözünüz aydınAllah tamamına erdirsin de hayırla kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah❤
İnsallah canımın içi❤
AhhahahahaNe çabuk geçiyor yaa cicim dimiii ❤
Hamişlerrr B BUSR4ByNkoaLa diloyloy1 poncikvegece @bi prenses annesi @mehlika nur bana daa hem sınavım hem de sonrasııı için dua ediiinn evlencem ben dahaa
Ben ağlamıştımŞimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı kocaAllahım hayatımın en güzel günüydü test günü
Sende ben de ağlamıştım benim ayaklar ikimizin yerine de yerden kesilmiştiBen ağlamıştım
Hiç de ayaklarım yerden kesilmemişti
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Değerine kadar tutturdum beeeee 50 lerde bir değer görecektir demiştim güloya.
Allahım sana binlerce kez şükür olsun ya çok çok çok mutluyum
Bir Hayal daha gerçek oldu topiğe bir bebek daha geliyor.
Allahım anlatamam duygularımı öyle mutluyum. Gözlerim doldu
O gün bugünmüş
Maşaallah canım,çok sevindim
Topiğin gebeleri:
Bendeniz
@_Gulnihal_ (DOĞURDU)
@Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
ByNkoaLa
poncikvegece
@mehlika nur
diloyloy1
@bi prenses annesi
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
K Kendinisevenbirii
@LadyMorganas
@Yasnaz
@2019 mutluluk
@minik kalp0753
@Dilos06
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
Yaa buşracm cok sevindm gözun aydın rabbim tamamini getirsin
Çok sevindim busracimsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimiz. 6 7 sayfa nasıl heyecanla okudum son sayfada aciklnamis neyseki ya çok sevindimmmm❤❤❤❤❤
Wouwwwwwww harikaaaaa
Çok sevndm hayırlı olsun bidenemmmm
Yaaaakıız nasıl sevindim yaaaa
Oyy çok şükür senin de gönlündeki olduuu
Ne çabuk geçiyor yaa cicim dimiii ❤
Kız geysanin bu kdr ayrıntılı bildiğini bilmiyordum ona şaşırdım
Hiç bilmiyorum küt böreğini canım adını duydum sadece,ama başka bı börek ye de bari nefsini köreltsin canım hiç değilse,kendin yapabilirsen de iyi olur aslını belki tutmaz ama hiç değilse canının isteği gider
Canım tekrar tekrar tebrik ederim gözünüz aydınAllah tamamına erdirsin de hayırla kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah❤
İnsallah canımın içi❤
Teşekkür ederim RosuummAhhahahaha
Ev le ne ceeeemmm
Duamdasin balım sen
Ayy Allah korusun.Canlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
o kadar mutluyum ki anlatamam
hemen doktorumu aradım doktorum 1 hafta takip edelim kan ver yükselişi iyi giderse haftaya pazartesi ilk kontrolüne gelebilirsin dedi
bir de kızlar hem şarjım %1 di hemde neler oldu ya, acile ilk girdiğimde silahlı saldırıdan birisi gelmiş, biz bekliyoruz bekleme salonunda falan tam sonuçları aldım çıktım arkamdan bir el silah sesi geldi döndüm bi baktım ki arkamdaki adam bağırarak birini vurdu önümdeki ay size o anki korkumu anlatamam kan davası mı ne boksa allah bildiği gibi yapsın onları bir koştum bir koştum ki arkamda eşim kaldı hiç gözüm görmüyor korkudan, o kadar korktum ki korkudan bişey olacak diye, şimdi sağ salim eve geldik size yazıyorum, akşama yemeğe çıkcaz kutlamaya inşallah
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Allah cızırtını vermiye kız zilliyaa bana da dua edin, bende erken evlemmek isteyen biriyim okul bitsin soyle 24-25 civari evlenmek istiyorum bana da dua edin hamişler olur mu ve bekarlar evliler ozellkkle hamişler ama
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
diloyloy1
B BUSR4
Kucagina aldigin gun ennn guzeli olacakkŞimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı kocaAllahım hayatımın en güzel günüydü test günü
Yuhhhh Allah bildiğinden beter etsin o pislikleri.Canlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
hemen doktorumu aradım doktorum 1 hafta takip edelim kan ver yükselişi iyi giderse haftaya pazartesi ilk kontrolüne gelebilirsin dedi
bir de kızlar hem şarjım %1 di hemde neler oldu ya, acile ilk girdiğimde silahlı saldırıdan birisi gelmiş, biz bekliyoruz bekleme salonunda falan tam sonuçları aldım çıktım arkamdan bir el silah sesi geldi döndüm bi baktım ki arkamdaki adam bağırarak birini vurdu önümdeki ay size o anki korkumu anlatamam kan davası mı ne boksa allah bildiği gibi yapsın onları bir koştum bir koştum ki arkamda eşim kaldı hiç gözüm görmüyor korkudan, o kadar korktum ki korkudan bişey olacak diye, şimdi sağ salim eve geldik size yazıyorum, akşama yemeğe çıkcaz kutlamaya inşallah
Canlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
Topik her telden ayrı çalıyor çarşamba pazarına döndük balım ne ararsan varTopik geyik+gebelik+evlenmek isteyenlerin mekanına döndüüü ahey aheeeyyy
Yaaaaaaa inşallahhhhhhhhhKucagina aldigin gun ennn guzeli olacakk
Haahahah öyle valla cicciiim süperiizTopik her telden ayrı çalıyor çarşamba pazarına döndük balım ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?