Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız geysanin bu kdr ayrıntılı bildiğini bilmiyordum ona şaşırdım
Hiç bilmiyorum küt böreğini canım adını duydum sadece,ama başka bı börek ye de bari nefsini köreltsin canım hiç değilse,kendin yapabilirsen de iyi olur aslını belki tutmaz ama hiç değilse canının isteği gider
Şarjım 1 kızlar sonuç 56,3 çok şükür
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
C Cay6
Canım tekrar tekrar tebrik ederim gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin de hayırla kucağına aldığın günlerde gelsin inşallah
İnsallah canımın içi

Olay tam olarak şu pamuğum

İçi sade kat kat yağlı bir börek. Üstüne pudra şekeri ekiyorsun. Tatlı bir börek haline geliyor.
Ben normalde börek hamur işi sevmem. Ama bu bambaşka birşey
Deneyeyim bakalım

Şimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı koca Allahım hayatımın en güzel günüydü test günü
Ben ağlamıştım
Hiç de ayaklarım yerden kesilmemişti

B BUSR4 öğrendiniz kocanla kutlamaya dalıp bizi unuttun di mi, bırakın tepişmeyi çatladık burda
B BUSR4 canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber verdin bugün
Maşaallah canım,çok sevindim
B BUSR4 tebrik ederim ♥♥♥ cok sevindim adina istiyordun ♥♥ bir bebecik daha geliyor
Yaa buşracm cok sevindm gözun aydın rabbim tamamini getirsin
Çok sevindim busracim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimiz. 6 7 sayfa nasıl heyecanla okudum son sayfada aciklnamis neyseki ya çok sevindimmmm❤❤❤❤❤
Wouwwwwwww harikaaaaa
Çok sevndm hayırlı olsun bidenemmmm
Yaaaa kıız nasıl sevindim yaaaa
Oyy çok şükür senin de gönlündeki olduuu

Canlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
o kadar mutluyum ki anlatamam
hemen doktorumu aradım doktorum 1 hafta takip edelim kan ver yükselişi iyi giderse haftaya pazartesi ilk kontrolüne gelebilirsin dedi
bir de kızlar hem şarjım %1 di hemde neler oldu ya, acile ilk girdiğimde silahlı saldırıdan birisi gelmiş, biz bekliyoruz bekleme salonunda falan tam sonuçları aldım çıktım arkamdan bir el silah sesi geldi döndüm bi baktım ki arkamdaki adam bağırarak birini vurdu önümdeki ay size o anki korkumu anlatamam kan davası mı ne boksa allah bildiği gibi yapsın onları bir koştum bir koştum ki arkamda eşim kaldı hiç gözüm görmüyor korkudan, o kadar korktum ki korkudan bişey olacak diye, şimdi sağ salim eve geldik size yazıyorum, akşama yemeğe çıkcaz kutlamaya inşallah
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

Ayy Allah korusun.

Güzel bi kutlayın Kuzuuum

Şimdi kocasıyla deliriyorlardır
Öğrenilen o ilk birkaç gün insan mutluluk sarhoşu oluyor.
Şuan ayakları yerde değildir karı koca Allahım hayatımın en güzel günüydü test günü
Kucagina aldigin gun ennn guzeli olacakk

Yuhhhh Allah bildiğinden beter etsin o pislikleri.
Senin artık korkmaman, stres yaşamaman gerekiyor büşom. Öyle ortamlardan kaç hemen
2 günde bir kan vermelisin.
Salı günü en az 104 ü, perşembe günü en az 208 i görürsek bu iş tamamdır
Şuan 4 haftalıksın. Pazartesi keseyi de görürsün Allahın izniyle

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah korumuş verilmiş sadakan varmis Büşra. bugün yarın bi sadaka ver sen iyisi okuyunca ben korktum burdan ta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…