- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.981
ay gecmis olsun olayli olmus vallahiCanlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
o kadar mutluyum ki anlatamam
hemen doktorumu aradım doktorum 1 hafta takip edelim kan ver yükselişi iyi giderse haftaya pazartesi ilk kontrolüne gelebilirsin dedi
bir de kızlar hem şarjım %1 di hemde neler oldu ya, acile ilk girdiğimde silahlı saldırıdan birisi gelmiş, biz bekliyoruz bekleme salonunda falan tam sonuçları aldım çıktım arkamdan bir el silah sesi geldi döndüm bi baktım ki arkamdaki adam bağırarak birini vurdu önümdeki ay size o anki korkumu anlatamam kan davası mı ne boksa allah bildiği gibi yapsın onları bir koştum bir koştum ki arkamda eşim kaldı hiç gözüm görmüyor korkudan, o kadar korktum ki korkudan bişey olacak diye, şimdi sağ salim eve geldik size yazıyorum, akşama yemeğe çıkcaz kutlamaya inşallah
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
2020ye girdigimiz icin artik 21 diyebiliyo muyuzAllah cızırtını vermiye kız zilli
Okulu bitirmem için dua edin diyeceğine koca istettiriyor bize bak hele
Şuan kaç yaşındaydın Artemisim?
inşallah Cicimm 2 güne bir kan verip doktoruma atacağım bakalımYuhhhh Allah bildiğinden beter etsin o pislikleri.
Senin artık korkmaman, stres yaşamaman gerekiyor büşom. Öyle ortamlardan kaç hemen ♥
2 günde bir kan vermelisin.
Salı günü en az 104 ü, perşembe günü en az 208 i görürsek bu iş tamamdır
Şuan 4 haftalıksın. Pazartesi keseyi de görürsün Allahın izniyle ♥
bende öyle düşünüyorum şamdanım zaten öğrenirsem çok şey yapmak istiyordum inşallah hepsini tek tek yapabilirimcanım tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah korumuş verilmiş sadakan varmis Büşra. bugün yarın bi sadaka ver sen iyisiokuyunca ben korktum burdan ta
Büşom çıktığın yol çok zor, meşakatli ama bir o kadar da mucizevi bir yolinşallah Cicimm 2 güne bir kan verip doktoruma atacağım bakalım
bende öyle düşünüyorum şamdanım zaten öğrenirsem çok şey yapmak istiyordum inşallah hepsini tek tek yapabilirim
canım kuzucummmBüşom çıktığın yol çok zor, meşakatli ama bir o kadar da mucizevi bir yol ♥
Eğer folik asit başlamadıysan hemen başla.
Asla ama asla çiğ ete dokunma.
Bak yemeğe çıkacaksınız iyi pişmemiş et kesinlikle yeme.
Uzanmaktan, hafif şeyler kaldırmaktan hiçbirşey olmaz. Ama çok yüksek yerlere uzanma ve ağır şeyler kaldırma.
Unutma sağlıklı bebek hoplayıp zıplasan da tutunur. Tabi sen yine de pek hoplayıp zıplama
En zor anında, her aşamanda daima yanındayım
Olmaz hala 20 sinay gecmis olsun olayli olmus vallahi
aksama guzelcene kutlayin ♥♥♥
2020ye girdigimiz icin artik 21 diyebiliyo muyuzama daha 20yim
olsun siz edin yine deeee :))
Bitti artık temizlik devri büşomcanım kuzucummm
folik asiti 2 aydır kullanıyordum çok şükür başlamışım iyi ki dedim bu ay
öncesinde başlamam çok iyi oldu gerçekten
ve evetbugün detaylı ev temizliğine girişecektim hiçbir şey yapmadan oturuyorum şu an
kendimi asla yormam artıkınnn çok tezcanlı çok hareketliyim normalde nasıl olcak bilmiyorum ama
Allah razı olsun Cicim benim biliyorum hep yanımdasınız bende hep yanınızdayım iyi ki varsın
gebelik oncesj folik asit alinuyor ya ne ise yariyor tam olarak :)canım kuzucummm
folik asiti 2 aydır kullanıyordum çok şükür başlamışım iyi ki dedim bu ay
öncesinde başlamam çok iyi oldu gerçekten
ve evetbugün detaylı ev temizliğine girişecektim hiçbir şey yapmadan oturuyorum şu an
kendimi asla yormam artıkınnn çok tezcanlı çok hareketliyim normalde nasıl olcak bilmiyorum ama
Allah razı olsun Cicim benim biliyorum hep yanımdasınız bende hep yanınızdayım iyi ki varsın
tamam ama siz dua edin yine dee22den sonra bu kiz tez vakitte evlensin diye bende koca istiyom ahdjdjhdOlmaz hala 20 sin
Ben 22 de evlendim. Sana da 22 ye kadar evlenmeme yasağı koyuyorum
22 olunca helal süt emmiş damat bulursak olabilir
hahahhaahaBitti artık temizlik devri büşom
Tüm ev işlerini enişte beye havale edeceksin. Sen artık piremsessin benimki suyumu bile ayağıma getiriyor
Hiçbirşey bebeğinden önemli değil. Ne temizlik, ne düzen, ne sağlıksız yiyecekler..
Yalnız doktor yasaklar masaklar doktor kontrolüne kadar mutlaka şey edin benden ibret al
kuzum folik asit vücuda takviye, tüm eksikleri tamamlıyor süper bişey valla ben 2 aydır kullanıyorum ve düzensiz adetim bile düzene girdi,ilaç değil takviye diyor doktorlargebelik oncesj folik asit alinuyor ya ne ise yariyor tam olarak :)
tamam ama siz dua edin yine dee22den sonra bu kiz tez vakitte evlensin diye bende koca istiyom ahdjdjhd
yaaaa super oldu ogrendigim peki en iyi marka hangisi?kuzum folik asit vücuda takviye, tüm eksikleri tamamlıyor süper bişey valla ben 2 aydır kullanıyorum ve düzensiz adetim bile düzene girdi,ilaç değil takviye diyor doktorlar
Onlarında çok çeşidi var kuzumyaaaa super oldu ogrendigim peki en iyi marka hangisi?
gebelik oncesj folik asit alinuyor ya ne ise yariyor tam olarak :)
tamam ama siz dua edin yine dee22den sonra bu kiz tez vakitte evlensin diye bende koca istiyom ahdjdjhd
Artemisim folik asit bebeğin sinir ve omur ilik sistemi üzerinde etkili. Beyinsel ve fiziksel anormallikler oluşmasını engelliyor.yaaaa super oldu ogrendigim peki en iyi marka hangisi?
Onlarında çok çeşidi var kuzum
ben direk doktorumun yazdığını aldım
iyotlu falan detaylı olanları var
benimki folidoce marka
tesekkur ederimArtemisim folik asit bebeğin sinir ve omur ilik sistemi üzerinde etkili. Beyinsel ve fiziksel anormallikler oluşmasını engelliyor.
Gebelikten en az 3 ay önce başlamak gerekiyor.
Her doktor farklı birşey öneriyor benimki folattro marka kullandırıyor.
Buşra cok sevindim canim hayirli olsun gebeligin
Ayyy insallah bizlerede nasip olur ❤❤❤Topiğin gebeleri:
Bendeniz
@_Gulnihal_ (DOĞURDU)
@Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
@ByNkoaLa
@poncikvegece
@mehlika nur
@diloyloy1
@bi prenses annesi
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
@Kendinisevenbirii
LadyMorganas
@Yasnaz
@2019 mutluluk
@minik kalp0753
@Dilos06
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
Yaaa kıyamamhahahhaaha
zaten eşim diyor ki 3 ay yok mu şimdi diyor
Sebze yemiyor musun?tesekkur ederim ♥ ben de onceden folik asit eksikligi var diye sari bisey vermisti simdi hatirladim bak
Olacak olacakAyyy insallah bizlerede nasip olur ❤❤❤
onceden cok sagliksiz ve kotu besleniyordum o donemde vardi simdj sebze falan yiyorum bol bol duzelmistir :))Sebze yemiyor musun?
Yeşil yapraklı sebzelerde folik asit vardır.
Cicim sadece gebelik öncesinde miiArtemisim folik asit bebeğin sinir ve omur ilik sistemi üzerinde etkili. Beyinsel ve fiziksel anormallikler oluşmasını engelliyor.
Gebelikten en az 3 ay önce başlamak gerekiyor.
Her doktor farklı birşey öneriyor benimki folattro marka kullandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?