- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.001
inşallah kuzum çok teşekkür ederimm :)Buşra cok sevindim canim hayirli olsun gebeligin
İnsallah degerlerin ikiye katlar
ya geyşanın haline çok üzülüyorum Cicim yaYaaa kıyamam
İnşaallah benimki gibi yasaklanmaz.
Bize yasak 7. Haftada kondu.
7. Haftaya kadar geyşam da bende birşey olur korkusuyla yanaşamadık.
Sonra 7. Hafta baktık herşey güzel gidiyor tam cesaret edecektik ki kanama geldi doktor yasakladı.
Sonra kanama kesildi yine bir cesaretlenme geldi ikimize de yine yapamadan 9. Haftamda tekrar kanama geldi
Şimdi 1 hafta oldu kanamam kesileli.
Geçen geyşam yanaştı ben ona kızgınım diye red ettim.
Ertesi günde hadi neyse dedim ben yanaşacaktım temizlendim paklandım adam eve soğan yiyip gelmiş
Yine olmadı
Adamın soğan kokusu geçti bu sefer de annem geldi 1 hafta bizde kalacak.
Gördüğün gibi bizim bu iş yılan hikayesine döndü
Evet kuzum kabuklu kuruyemişleri ve yeşil yapraklı sebzeleri bol tüketonceden cok sagliksiz ve kotu besleniyordum o donemde vardi simdj sebze falan yiyorum bol bol duzelmistir :))
Balım şuan bunu hap olarak destek almana gerek yok. Doğal yollarla almaya çalış.Cicim sadece gebelik öncesinde mii
Mesela ben şimdi istesem kullanamaz mıyım
Anladım CicimmBalım şuan bunu hap olarak destek almana gerek yok. Doğal yollarla almaya çalış.
Kabuklu kuruyemişlerde ve ıspanak, brokoli gibi yeşil yapraklı sebzelerde doğal olarak bolca folik asit var.
Eğer sebze ağırlıklı bir beslenme düzeni oluşturursan zaten bebek aşamasına kadar değerlerin tavan yapacaktır.
Bende üzülüyordum ama geçen beni kızdırınca tüm üzülmem geri kaçtıinşallah kuzum çok teşekkür ederimm :)
ya geyşanın haline çok üzülüyorum Cicim ya
bakalım bizde durumlar ne olacak
Rica ederim pıtırcığım ne demekAnladım Cicimmtamamdır teşekkür ederim
kuzum bende uzun bi süre uzak dururum herhalde korkuyorum çünkü bişey olcak diyeBende üzülüyordum ama geçen beni kızdırınca tüm üzülmem geri kaçtı
Biz bu 3 ayı tecrübe ettik ya lohusalıktaki 40 günlük süreç bize çıtır çerez artık
İnşaallah böyle şeyler yaşamayın
Ayy yapsana cicciiim valla çok güzel olur heeeeRica ederim pıtırcığım ne demek
Gebeliğimin son dönemlerinde bir youtube kanalı açıp gebelere öneriler gibi birşey yapabilirim
Yaa şuan acayip canım istediiOlay tam olarak şu pamuğum
Eki Görüntüle 2572856
İçi sade kat kat yağlı bir börek. Üstüne pudra şekeri ekiyorsun. Tatlı bir börek haline geliyor.
Ben normalde börek hamur işi sevmem. Ama bu bambaşka birşey
Deneyeyim bakalım
Hadi bakalım bizim yolumuzdan gidecek bir çift dahakuzum bende uzun bi süre uzak dururum herhalde korkuyorum çünkü bişey olcak diye
Yaaa bana kalsa yaparım ama öğrenci veli çevresi çok çekinmeme sebep oluyorAyy yapsana cicciiim valla çok güzel olur heeee
Laz böreği hiç yemedim ama böyle birşeyse bayılırım eminimYaa şuan acayip canım istediibu biraz laz böreğine de benziyor sanki cicim.onun da arası muhallebili ve şerbetli ama şerbet yerine pudra şekeri serpilip servis edilebiliyor ay şuan fenalardayim kız gidip sütlü tatlı mı yapsam
Cicim senle aynı yolda olcam o zamanHadi bakalım bizim yolumuzdan gidecek bir çift daha
Ama insan korkuyor gerçekten.
Hatta biz korkmaya biraz erken başladık. Yumurtlama günlerinden sonra ya olduysa da birşey olursa diye geyşam yanaşmamıştı.
Biz daha öğrenmeden korkuya kapıldık
İşte olan en son yumurtlama günümde oldu
öyle düşünüyorum kuzum, inşallah artar şimdi de onun stresi başladı
Benim çok hoşuma gidiyor yaaa, vaktim olsa ben de yapacam daa şuan uygun durumda değilim cicim. Ama çok güzel olur, sonra senin için de bir anı olurYaaa bana kalsa yaparım ama öğrenci veli çevresi çok çekinmeme sebep oluyor
Belki youtube kanalı değil de blog da açabilirim.
Du bakalım bunu bir düşüneyim
Mecbur dayanacak ya da belki o yanaşmak istemeyecek. Dediğim gibi ovulasyondan 7.haftaya kadar benimki cesaret edemedi sonrasında da nasip olmadıCicim senle aynı yolda olcam o zaman
Artık yapcak bişey yok dayanacaklar
öyle düşünüyorum kuzum, inşallah artar şimdi de onun stresi başladı
Sende kpss yi nasıl kazandım diye video çekersinBenim çok hoşuma gidiyor yaaa, vaktim olsa ben de yapacam daa şuan uygun durumda değilim cicim. Ama çok güzel olur, sonra senin için de bir anı olur
Cicim benim 3 gündür adet olcam gibi rahim kısımlarında hareketlilik oluyordu ya belirtiydi dimi o kötü bişey değildirMecbur dayanacak ya da belki o yanaşmak istemeyecek. Dediğim gibi ovulasyondan 7.haftaya kadar benimki cesaret edemedi sonrasında da nasip olmadı
Zaten benim bu 3 ay 1 2 kez dışında hiç isteğim de olmadı. Senin de 1 2 hafta içinde rahmin büyümeye başlayacağı için adet sancısına benzer kramp ve ağrıların başlayacak. İstek hiç olmuyor o durumdayken.
Aman bebek sağlıklı olsun da en kötü 3 ay..
3 aydan sonra libiş de artıyormuş
AynennSende kpss yi nasıl kazandım diye video çekersin
ya gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahTopiğin gebeleri:
Bendeniz
@_Gulnihal_ (DOĞURDU)
@Psikolojik Deliii (DOĞURDU)
@ByNkoaLa
@poncikvegece
@mehlika nur
@diloyloy1
Fit mutlu anne
Ve aramıza yeni katılan B BUSR4
Gebelik sevincini beklediklerimiz
K Kendinisevenbirii
@LadyMorganas
@Yasnaz
@2019 mutluluk
@minik kalp0753
@Dilos06
Dualar sizler için
İnşallahhhh unuttuğum olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?