Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buşra cok sevindim canim hayirli olsun gebeligin
İnsallah degerlerin ikiye katlar
inşallah kuzum çok teşekkür ederimm :)
ya geyşanın haline çok üzülüyorum Cicim ya
bakalım bizde durumlar ne olacak

onceden cok sagliksiz ve kotu besleniyordum o donemde vardi simdj sebze falan yiyorum bol bol duzelmistir :))
Evet kuzum kabuklu kuruyemişleri ve yeşil yapraklı sebzeleri bol tüket
Evlendikten sonra bebek düşünmeden önceki 3 ay folik asite başla.
Ben gebelikten önce 3 ay elenetal 1 marka kullandım. Çok memnundum aslında. Ama doktor folattroya geçirdi.
3 aydır da folattro kullanıyorum.

Cicim sadece gebelik öncesinde mii
Mesela ben şimdi istesem kullanamaz mıyım
Balım şuan bunu hap olarak destek almana gerek yok. Doğal yollarla almaya çalış.
Kabuklu kuruyemişlerde ve ıspanak, brokoli gibi yeşil yapraklı sebzelerde doğal olarak bolca folik asit var.
Eğer sebze ağırlıklı bir beslenme düzeni oluşturursan zaten bebek aşamasına kadar değerlerin tavan yapacaktır.

Anladım Cicimm tamamdır teşekkür ederim

inşallah kuzum çok teşekkür ederimm :)

ya geyşanın haline çok üzülüyorum Cicim ya
bakalım bizde durumlar ne olacak
Bende üzülüyordum ama geçen beni kızdırınca tüm üzülmem geri kaçtı
Biz bu 3 ayı tecrübe ettik ya lohusalıktaki 40 günlük süreç bize çıtır çerez artık
İnşaallah böyle şeyler yaşamayın

kuzum bende uzun bi süre uzak dururum herhalde korkuyorum çünkü bişey olcak diye

Yaa şuan acayip canım istedii bu biraz laz böreğine de benziyor sanki cicim.onun da arası muhallebili ve şerbetli ama şerbet yerine pudra şekeri serpilip servis edilebiliyoray şuan fenalardayim kız gidip sütlü tatlı mı yapsam

kuzum bende uzun bi süre uzak dururum herhalde korkuyorum çünkü bişey olcak diye
Hadi bakalım bizim yolumuzdan gidecek bir çift daha
Ama insan korkuyor gerçekten.
Hatta biz korkmaya biraz erken başladık. Yumurtlama günlerinden sonra ya olduysa da birşey olursa diye geyşam yanaşmamıştı.
Biz daha öğrenmeden korkuya kapıldık
İşte olan en son yumurtlama günümde oldu

Ayy yapsana cicciiim valla çok güzel olur heeee
Yaaa bana kalsa yaparım ama öğrenci veli çevresi çok çekinmeme sebep oluyor
Belki youtube kanalı değil de blog da açabilirim.
Du bakalım bunu bir düşüneyim

Laz böreği hiç yemedim ama böyle birşeyse bayılırım eminim
Benim evde allahtan şuan tatlı var. Birazdan gömüleceğim. Yoksa fena kriz beni bekliyordu
Kalk yap vallahi ne yapabilirsin?

Cicim senle aynı yolda olcam o zaman
Artık yapcak bişey yok dayanacaklar
öyle düşünüyorum kuzum, inşallah artar şimdi de onun stresi başladı

Yaaa bana kalsa yaparım ama öğrenci veli çevresi çok çekinmeme sebep oluyor
Belki youtube kanalı değil de blog da açabilirim.
Du bakalım bunu bir düşüneyim
Benim çok hoşuma gidiyor yaaa, vaktim olsa ben de yapacam daa şuan uygun durumda değilim cicim. Ama çok güzel olur, sonra senin için de bir anı olur

Cicim senle aynı yolda olcam o zaman
Artık yapcak bişey yok dayanacaklar

öyle düşünüyorum kuzum, inşallah artar şimdi de onun stresi başladı
Mecbur dayanacak ya da belki o yanaşmak istemeyecek. Dediğim gibi ovulasyondan 7.haftaya kadar benimki cesaret edemedi sonrasında da nasip olmadı
Zaten benim bu 3 ay 1 2 kez dışında hiç isteğim de olmadı. Senin de 1 2 hafta içinde rahmin büyümeye başlayacağı için adet sancısına benzer kramp ve ağrıların başlayacak. İstek hiç olmuyor o durumdayken.
Aman bebek sağlıklı olsun da en kötü 3 ay..
3 aydan sonra libiş de artıyormuş

Benim çok hoşuma gidiyor yaaa, vaktim olsa ben de yapacam daa şuan uygun durumda değilim cicim. Ama çok güzel olur, sonra senin için de bir anı olur
Sende kpss yi nasıl kazandım diye video çekersin

Cicim benim 3 gündür adet olcam gibi rahim kısımlarında hareketlilik oluyordu ya belirtiydi dimi o kötü bişey değildir

Şarjım 1 kızlar sonuç 56,3 çok şükür
B Brunello Cicinelli
@ByNkoaLa
@Cay6
ya gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…