- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.021
Evet benm yerime sen havalara ucmustunSende ben de ağlamıştım benim ayaklar ikimizin yerine de yerden kesilmişti
Kız o ne öyle şok oldum dağ başımı orası yaaCanlarım hepinize çok çok çok teşekkür ederim
o kadar mutluyum ki anlatamam
hemen doktorumu aradım doktorum 1 hafta takip edelim kan ver yükselişi iyi giderse haftaya pazartesi ilk kontrolüne gelebilirsin dedi
bir de kızlar hem şarjım %1 di hemde neler oldu ya, acile ilk girdiğimde silahlı saldırıdan birisi gelmiş, biz bekliyoruz bekleme salonunda falan tam sonuçları aldım çıktım arkamdan bir el silah sesi geldi döndüm bi baktım ki arkamdaki adam bağırarak birini vurdu önümdeki ay size o anki korkumu anlatamam kan davası mı ne boksa allah bildiği gibi yapsın onları bir koştum bir koştum ki arkamda eşim kaldı hiç gözüm görmüyor korkudan, o kadar korktum ki korkudan bişey olacak diye, şimdi sağ salim eve geldik size yazıyorum, akşama yemeğe çıkcaz kutlamaya inşallah
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Seni de ekledim bebiş :)yaa bana da dua edin, bende erken evlemmek isteyen biriyim okul bitsin soyle 24-25 civari evlenmek istiyorum bana da dua edin hamişler olur mu ve bekarlar evliler ozellkkle hamişler ama
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@poncikvegece
@diloyloy1
B BUSR4
sorma gitsin Rossum oldum olası acilden korkarım zatenKız o ne öyle şok oldum dağ başımı orası yaa
Hiç insanın cnainin kıymeti kalmamış yemin ederm
Ayy size bişey olmamış Allah'tan
Bir kere ben sokak ortasında yakalanmıştım öyle bı olayasorma gitsin Rossum oldum olası acilden korkarım zaten
çok şükür bişey olmadan eve geldim
güvenlik var ama kendine faydası yokBir kere ben sokak ortasında yakalanmıştım öyle bı olaya
Allah korusun valla
Aciller tak yıkım Yaaa
Güvenlik tirt Yaaa sendn bendn önce kaçar öyle durumlarda :)güvenlik var ama kendine faydası yok
içeriye her Allahın kulu elini kolunu sallaya sallaya giriyor valla
sayenizde birsuru sey ogreniyorum tesekkur ederimEvet kuzum kabuklu kuruyemişleri ve yeşil yapraklı sebzeleri bol tüket
Evlendikten sonra bebek düşünmeden önceki 3 ay folik asite başla.
Ben gebelikten önce 3 ay elenetal 1 marka kullandım. Çok memnundum aslında. Ama doktor folattroya geçirdi.
3 aydır da folattro kullanıyorum.
bence de blog ac bizler de ogreniriz bir seyler :)))Yaaa bana kalsa yaparım ama öğrenci veli çevresi çok çekinmeme sebep oluyor
Belki youtube kanalı değil de blog da açabilirim.
Du bakalım bunu bir düşüneyim
allah razi olsunSeni de ekledim bebiş :)
aynen öyle kuzum vallaGüvenlik tirt Yaaa sendn bendn önce kaçar öyle durumlarda :)
amin çok teşekkür ederim canım
Ayy insallah ciciOlacak olacak
Bak olacak dediklerim oluyor allahın izniyle
Siz değerlendirdiniz mi şu malum günleri
Evet kuzum belirtiCicim benim 3 gündür adet olcam gibi rahim kısımlarında hareketlilik oluyordu ya belirtiydi dimi o kötü bişey değildir
Çeyizime neler aldım?Aynennsonra çeyiz hazırlıklarım neler aldım filan ahahaha
Benim yerime de sen havalara uçmuş tun çünkü ben mal gibiydimEvet benm yerime sen havalara ucmustun
Best friendlik bunu gerektirirdi cnku
Yuh ya. Allah onları kahretsin.Bir kere ben sokak ortasında yakalanmıştım öyle bı olaya
Allah korusun valla
Aciller tak yıkım Yaaa
3 değil kız 7Burda artık 3 hamiş var
Ayy hadi bakalım. Geçmek bilmez şimdi zamanAyy insallah cici
Evet degerlendiriyoruz
İki hafta sonra belli olcak tutmuş mu acaaba
Ayy koptum kaynanamıı bu akşam, nasıl öldürmedimÇeyizime neler aldım?
Kaynanamı düğün alışverişinde nasıl öldürmedim?
Kocişe bu akşam ne yemek yapıyorum?
Bunlar hep değerlendirilecek fikirler bak
Benim yerime de sen havalara uçmuş tun çünkü ben mal gibiydim
Yuh ya. Allah onları kahretsin.
En korktuğum şey silahlı bir durumun ortasında kalmak. Eşim müdahale etmeye kalkar da birşeyler olur diye çok korkuyorum.
Geçen gün bursada çantada bomba var deyip bir bankayı soydular.
Orda olsaydın müdahale eder miydin diyorum. Tabiki ederdim sonra orda olduğun halde neden müdahale etmedin diye sorarlar adama dedi.
Ne yapardın dedim. Bomba var dediği için silahla müdahale ederdim dedi.
Allahım sen koru yarabbim. Çok korkuyorum çok.
3 değil kız 7hatta 9 olacaktık ama 2 si doğurdu.
Sen nasılsın melankolimm ♥
Ayy hadi bakalım. Geçmek bilmez şimdi zaman
Seni yerim cicim yaEvet kuzum belirti
Hatta korkma artarak çoğalacak.
Yumruğun kadar olan rahmin her hafta bir önceki haftanın 50 kat büyüklüğüne ulaşacak. Önce greyfurt kadar sonra kavun kadar olacak ve giderek daha da büyüyecek
Bebeğin de şuan haşhaş tanesi kadar
O rahim büyümesi kolay değil. Adet sancısı gibi sancıların, krampların, batmaların, bel ağrıların olacak.
Hepsi normal ve bir mucizenin göstergesi
Kocişi aneyden uzak tutamıyorsan cilven azdırAyy koptum kaynanamıı bu akşam, nasıl öldürmedimgörümcem böyle olmayı nerden öğrendiii kocişş!! i annesinden nasıl uzak tutamadım
Oyy yüzü güzel gönlü güzel ponçiğim benimSeni yerim cicim ya
Nasılda rahatlatıyosun beni ❤
Eğitin benii eğitinnn 0 bilgiliyimKocişi aneyden uzak tutamıyorsan cilven azdır
Cilve erkeğe yapılan bağlama büyüsüdür miniğim. Seni eğiteceğiz minik kertenkele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?