- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.041
Zamanı gelecek kertenkeleEğitin benii eğitinnn 0 bilgiliyim
ya es adayi egitimine biran once baslayamiyor muyuzZamanı gelecek kertenkele
Önce koca adayı nasıl seçilir ve adayın uygun olup olmadığı nereden anlaşılır eğitimi alacaksın. Bu zor ve meşakkatli bir eğitim olacak. Hele yanlış birine aşık olduysan eğitim süresi daha sancılı ve uzun geçecek.
Sonra erkek ailesi ile tanışma eğitimi, kendini onlara ezdirmeme eğitimi, düğün alışverişi eğitimi, kaynana ile mücadelede eğitimi, kocayı baştan çıkarma eğitimleri alacaksın.
Yolumuz uzun
Artemisim sana daha önceden de söyledim ip atla.cicim sana bisey sorucam sen spor gecmisim var dedin ya. simdi ben aksamlari 20dk bacak icin pilates yapiyorum bilek agirligi ve dambil kullaniyorum, bacak kaslarimda belirgin bir sertlesme var dokundugumda sert hissediyorum ,kullandgim agirlik 3 kg sonra da bir hareket var onuda 5 kg ile yapiyrum
ama gel gor ki bacakta yag oldugu icin o kaslar ve sıkılık disardan belli olmuyorne yapmam lazim ,yaglari yakmak icin nasil bir yol izlemem lazim bir el ativer bana B Brunello Cicinelli
Senin 22 ye kadar yasağın var
tamamdir o zaman agirlikla calismayi birakayimArtemisim sana daha önceden de söyledim ip atla.
İple önce yağları yak. Yağ kütlen azaldığı zaman ondan sonra yapacaksın o dambıl hareketlerini.
Sen şuan yağlı bedende kas oluşturmaya çalışıyorsun. Yağı kasa çeviriyorsun ve sıkılaşsan da dışarıdan genişliğin aynı görünür. Hatta daha şişkin bile görünebilirsin.
Şöyle düşün hiç kiloluyken zayıflamadan kas yapan erkek görmedin mi? Camış gibi şişiyorlar kolları kapanmıyor. Şuan yaptığın şey bu.
Önce inceleksin ardından sıkılaşacaksın.
Şuan sadece sabah ve akşam ip atla. Ama dakika ile atla. Önce 1 dakika hiç durmadan ardından diğer günler 2 dk 3 dk 5 dk şeklinde ilerlemeye çalış. Sayılı değil dakikalı atla.
Önce yağ kütlesini biraz erit sonra sıkışlaşman için konuşuruz.
22ye geldigimde ogrenmis hazir ve nazir olurum isteeSenin 22 ye kadar yasağın var
Pıtırcığım pilates yağ yaktırmaz sadece sıkılaştırır.tamamdir o zaman agirlikla calismayi birakayim
bir de leslie var onu yapsam arkasina normal pilates yapsam nasil sonuc alirim
22ye geldigimde ogrenmis hazir ve nazir olurum istee
ip atlamayi da sevmem ama yapcak bisi yok desene onceden 500 atlardim paslandim ama basliyim bugundenPıtırcığım pilates yağ yaktırmaz sadece sıkılaştırır.
Şuan senin ihtiyacın yağ yakmak.
Ve bunun tek dermanı ip atlamak. Başka şeylerle enerji öldürme. Tüm enerjini ipe ver.
Tamam bu sene alttan dersin kalmazsa söz eğitime başlayacağız minik kertenkele
Napalım şamdanım mutluyuz bugünusenen kertenkele geldi
napiyonuz beybiler. okudum da azcik beynime enerji aktı valla
Cicim aslında şeeeyy...Zamanı gelecek kertenkele
Önce koca adayı nasıl seçilir ve adayın uygun olup olmadığı nereden anlaşılır eğitimi alacaksın. Bu zor ve meşakkatli bir eğitim olacak. Hele yanlış birine aşık olduysan eğitim süresi daha sancılı ve uzun geçecek.
Sonra erkek ailesi ile tanışma eğitimi, kendini onlara ezdirmeme eğitimi, düğün alışverişi eğitimi, kaynana ile mücadelede eğitimi, kocayı baştan çıkarma eğitimleri alacaksın.
Yolumuz uzun
Yolumuz uzun kuzucuk
Yaaaa maşallah barek allah.3 değil kız 7hatta 9 olacaktık ama 2 si doğurdu.
Sen nasılsın melankolimm ♥
Laz böreği hiç yemedim ama böyle birşeyse bayılırım eminim
Benim evde allahtan şuan tatlı var. Birazdan gömüleceğim. Yoksa fena kriz beni bekliyordu
Kalk yap vallahi ne yapabilirsin?
Bu eğitimi vermeye ben talibimkocayı baştan çıkarma eğitimleri alacaksın.
Kızzzzzzzzzzzzzzz puuuuu seni zilli seniCicim aslında şeeeyy...
Benim bir adayım var gibi
Yaaa cicim ama öyle demeeeKızzzzzzzzzzzzzzz puuuuu seni zilli seniiki arada bir derede koca mı buldun kendine
Biz seni kpss ye çalışıyor biliyoruz
Kıskanç kocan ile başın belada deseneYaaaa maşallah barek allah.
Elhamdülillah Canım ya Valla çok giremiyorum. Şuan elime aldim 3 mesaj yazdım diye eşim trip atıyor.
Yorgun bir anne baya uzağım . bir mesaj yazdım konuda birazdan üzerime yürürler bide aldim başa balayı
Cilve eğitimi sende pamuğumEki Görüntüle 2572940
Eki Görüntüle 2572941
Bak cicim tepsi de ki benim önceden yaptığım şerbetli olan,diğeri de pudra sekeri serpmisler, Kürt böreğiyle tek fark sanırım muhallebi var bunun içinde bi.
Ama o kdr lezzetli oluyo ki bunu da dene derim canım:)
Kiz valla eşim balık almış gelmiş onla uğraşmaktan tatlı yapamadım ama saray sarması yada tavuk göğsü yapabilirim yarın bakalım şimdi nasip olmadı
Bu eğitimi vermeye ben talibim
Kimdir nedir necidir hangi boyuttasınız anlat hemenYaaa cicim ama öyle demeeekpss yi aldatıyor gibi hissediyorum
Yani aslında sadece konuşuyoruz. Bakalım hayırlısı
Yok Cicimm baya büyük büyük anne bile sağ yanii öyle diyimKimdir nedir necidir hangi boyuttasınız anlat hemen
Anası ölü mü bide
Kız balım inan ben o msjı geçen okudum hatta şamdan cevap vermiş. Aklımdaydı. Bugün cevabını yazacaktım ama kim sormuştu unuttuğum için cevabını yazamadım. Senmişsin demekki soran söylediğin iyi olduYok Cicimm baya büyük büyük anne bile sağ yanii öyle diyim
Cicim dün etiket yapmıştım sana aslında görmedin heralde. Polis işte. Yani biz de 4 ay filan oldu konuşuyoruz.
Korktum da biraz hani eşin kaç yıldır görevde diye sormuştum sana. Yıllanınca zor bi insan olur mu diye korktum da biraz ben. Ben de şimdi kpss olduğu için 1 yıl içinde bişey istemedim ki o da öyle meslek gereği biraz sıkıntılı gibi. Öyle yani. Hayırlısı neyse o olsun. Güzel şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?