- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.061
Cicim 3 yıllık terör vs olan birim var ya bilmiyorum burdan yazsam sıkıntı olur mu. Daha zor olan birim yani. Anladın mı. Gerçi hepsi öyle Allah yardımcıları olsunKız balım inan ben o msjı geçen okudum hatta şamdan cevap vermiş. Aklımdaydı. Bugün cevabını yazacaktım ama kim sormuştu unuttuğum için cevabını yazamadım. Senmişsin demekki soran söylediğin iyi oldu
Benimki yeni polis 1 yıl bitti 2.yılına girdi
Seninki kaç yıllık polis kuzum? Yaşı kaç ve birimi ne. Ona göre konuşayım.
Valla canım bazı pastaneler de bulursun sanırım heryerde olmasa da bı baktır eşine amaCilve eğitimi sende pamuğum
Benim uzmanlık alanım aday seçme ve kaynana terörü ile mücadele
Ay çok güzelmiş ya vallahi nerden bulurum ben bu laz böreğini.
Sömestr da üşenmeyip yapayım bari
Napalım şamdanım mutluyuz bugün
Sabah kalktım zaten pozitif ve az da olsa enerjili güne başladım. Güzel bir haber gelecek gibiydi inan hissetmişim resmen, B BUSR4 dan geldi haber.
Daha da pozitif hale geldim
İnşallahhhh yarın kontrolden güzel haberler alırsam hele de cinsiyet tahmini alırsam daha da iyi olacağım inşallah ♥
Sen neler yaptın şamdanım bugün beğenilerin vardı sen yoktun
Cicim 3 yıllık terör vs olan birim var ya bilmiyorum burdan yazsam sıkıntı olur mu. Daha zor olan birim yani. Anladın mı. Gerçi hepsi öyle Allah yardımcıları olsun
tem :) terörle mücadele:)
Anladım kuzum birimi.Cicim 3 yıllık terör vs olan birim var ya bilmiyorum burdan yazsam sıkıntı olur mu. Daha zor olan birim yani. Anladın mı. Gerçi hepsi öyle Allah yardımcıları olsun
Yok Samdanım özel harekat. Bişey olmaz heralde ya.
Düştüm börek derdine hadi bakalımValla canım bazı pastaneler de bulursun sanırım heryerde olmasa da bı baktır eşine ama
Gerçi muhallebili pişirip kenara koyduktan sonra hazır baklavalık yufkaların aralarını tereyağıyla yağlayarak hemen hızlıca borcamin içine yapabilirsin,sonra ister şerbet ister pudra şekeri yapıp ye canım isteklerin önemli simdi senin
Doğru söylüyosun cicim haklısın. Bazen hani seni samdanı görüyorum psikolojik süreçten bahsediyosunuz ya. Ben de yapı olarak güçsüz biri değilim de arada da düşünüyorm kötü davranır mı filan diye. Başlarım ağlamaya o zmnAnladım kuzum birimi.
Polislik tek düze bir meslek olmadığı için kıdemin hiç önemi yok inan bana.
10 yıl sevdiği birimlerde çalışır 11.Yıl sıkıntılı bir birime denk gelir adam cozutur.
Ya da 5 yıl zor şartlarda çalışır 6. Yıl sevdiği birime sevdiği ile gider bir anda huzura erer.
Yani 1 yıllık polis bulunduğu şartlar dolayısıyla 10 yıllık polisten daha yıpranmış olabilir.
Yani yıl hesaplaması hiç yapma seni yanıltır.
Kaldı ki kolay bir birim de olmadığı için daima stresle mücadele içindeler. Tayinler çok, birim değişikliği çok dolayısıyla hep farklı bir psikoloji onu bekleyecek.
Polis eşi olmak zor ama gururlu. Tüm zorluğa rağmen yıpranmalarıma rağmen ben memnunum eşimin mesleğinden.
Yaşı kaç balım?
Düştüm börek derdine hadi bakalım
Çevremde laz da yokki orjinalini yapsın
Evet vardısen terör deyince tem geldi ilk aklıma:)
onların daha karışık ama doğu batı işleri kuzum:)
bide ben sana demistim demi bulcaksan oğlak koca bul yengeçler mutlu oluyo oglakla diyeonu dedigimde var miydi bu arkadaş
Anam şanssızlığa bak ben söve söve dönerdim eveinşallah güzel haberlerle bekliyoruz cici:) :)
çok sevindim Büşraya ya:) o kadar kötü zamandan bu kadar karlı çıkması çok güzelAllah sabrının karşılığını verdi inşallah bundan sonra hep böyle olur B BUSR4
nazar değmesin ama totonu kası kuzu
ben de tencere tencere yemek yaptım ciciyoğurt mayaladim, yeşillik yıkayıp süzüp dolaba kaldirdim. bı kaç gün yemek yapmak istemiyorum çünkü öğlen yemeğini evden götürüyorum ben. inam yanımda götürmeye yemek kalmiyo hergun hergun yemek yapmak çok yorucu geliyo artık:) işten geliyorum mutfağa koşup yemek yapıyorum sonra cocukla oynuyorum ayaklarımı uzatip dinlenmek istiyorum ben de
hatta bugün markete gittim kredi kartı aldim cüzdan taşımayim diye. limit yetersiz dedieve gidip cüzdanı alıp gittim tekrar
Bende terör sanmıştım. Kuzum birimini yazınca birşey olmaz merak etmesen terör deyince tem geldi ilk aklıma:)
onların daha karışık ama doğu batı işleri kuzum:)
bide ben sana demistim demi bulcaksan oğlak koca bul yengeçler mutlu oluyo oglakla diyeonu dedigimde var miydi bu arkadaş
Doğru söylüyosun cicim haklısın. Bazen hani seni samdanı görüyorum psikolojik süreçten bahsediyosunuz ya. Ben de yapı olarak güçsüz biri değilim de arada da düşünüyorm kötü davranır mı filan diye. Başlarım ağlamaya o zmn
25 cicim.
Tamamdır Cicimm
Kız baştan birimini söyleseydin daha farklı konuşurdum şuan konuştuğum herşey geçersiz kaldı birimini öğreninceDoğru söylüyosun cicim haklısın. Bazen hani seni samdanı görüyorum psikolojik süreçten bahsediyosunuz ya. Ben de yapı olarak güçsüz biri değilim de arada da düşünüyorm kötü davranır mı filan diye. Başlarım ağlamaya o zmn
25 cicim.
Geysaya söylesen bulacam diye perti çıkarDüştüm börek derdine hadi bakalım
Çevremde laz da yokki orjinalini yapsın
Kız şamdanım yollar mısın sahidenacaba katmer bulsaniz üstüne pudra şekeri dökülse yakın bi tata vermez miburda inan her yerde var
bulamazsan ben sana yollayayim cici kargoyla
Ben de yaparım da Samdanım diyorum adam ben bunları yaparken manevi olarak destek olmazsa çok zorlanırım o zmn. Bakalım onu da zmn gösterirağlamak iyidir göze parlaklık verirben de ağlıyorum arada ama benim esimin karakteri zor beybi polislikle ilgisi yok
özel harekatsa belli dönemlerde evde olmayabilir. o dönemlerde evde yalnız geçirmen ya da evi kapatip ailene veya ailesine gitmen gerekebilir.
tüm bunlara hazır olman lazım hazır derkenben mesela hamilelik ve doğum sonrası sık sık günlerce yalnız kaldım:) çocuğu alıp hastaneye aşıya tek gitmek durumunda kaldım falan:) yapiyosun hepisini korkma ama tabiki yıpratıcı
Evet vardıo yüzden sormuştum aslında biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?