- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.081
Cicim ben pek bilmiyorum yahu birim filan. Anlaşılır dediydimKız baştan birimini söyleseydin daha farklı konuşurdum şuan konuştuğum herşey geçersiz kaldı birimini öğrenince
Geçen sarma çekti canım dedim iş çıkışı 2 saat aramış. Zaten 12 de gelecekti 2 de geldi adam. Bıraktım hiçbirşey bulmasın bana 2 dk yüzünü görücem o da gidiyorGeysaya söylesen bulacam diye perti çıkarsonuçta bebeginin canı cekiyo herşeyden önce yada ona yaptırsana cici evdeyken ellerinden bı laz böreği ye şu geysanin
Olur tabi o zmn. Ayy bilmiyorm ki Samdanımseni seniiiiii
dikkat et çok dik uçlarda aykırı kültür ve kafada olmasın:) hani geleneklerine bağlı olması seni cezbetmis. göreve gittigimde annemlerde kalcaksin, annenlerde ne kadar kaliyosan annemlerde de o kadar kalacaksinci bi adamla zor olabilir
Anam şanssızlığa bak ben söve söve dönerdim eve
Çalışırken ev idaresi çok zor kuzum. Cumartesi pazar tatil bile yetmiyor adama Allah tek gün tatil yapanlara sabır selamet versin.
Hem çalışan olup hem ev idaresi hem çocuk hele ay düşünemiyorum ya
İçim karardı şuan
Kız şamdanım yollar mısın sahiden
Sen istanbuldaydın gerçi dimi orda kürt böreği hemen hemen her börekçide var.
Bulamazsam vallahi yollayabilirsin
Çok sağol şamdanım, ilaç gibi geldi bu kötü günlerden sonrainşallah güzel haberlerle bekliyoruz cici:) :)
çok sevindim Büşraya ya:) o kadar kötü zamandan bu kadar karlı çıkması çok güzelAllah sabrının karşılığını verdi inşallah bundan sonra hep böyle olur B BUSR4
nazar değmesin ama totonu kası kuzu
ben de tencere tencere yemek yaptım ciciyoğurt mayaladim, yeşillik yıkayıp süzüp dolaba kaldirdim. bı kaç gün yemek yapmak istemiyorum çünkü öğlen yemeğini evden götürüyorum ben. inam yanımda götürmeye yemek kalmiyo hergun hergun yemek yapmak çok yorucu geliyo artık:) işten geliyorum mutfağa koşup yemek yapıyorum sonra cocukla oynuyorum ayaklarımı uzatip dinlenmek istiyorum ben de
hatta bugün markete gittim kredi kartı aldim cüzdan taşımayim diye. limit yetersiz dedieve gidip cüzdanı alıp gittim tekrar
Yok yok anlaşılmaz Türkiyede o birimin binlerce polisi varCicim ben pek bilmiyorum yahu birim filan. Anlaşılır dediydim
Ben de yaparım da Samdanım diyorum adam ben bunları yaparken manevi olarak destek olmazsa çok zorlanırım o zmn. Bakalım onu da zmn gösterir
Çok sağol şamdanım, ilaç gibi geldi bu kötü günlerden sonra
Terör tem'dir ama şamdanım bizde kabahat yokiçime su serptin cicisaka bi yana benim arkadaşım altı gün ful calisiyo küçük çocuk var ve esi hiç yardımcı olmuyo inan halime sukrediyorum onu gördükçe.
demi ama yaniterör deyince tem gelmesi polis karısı olmaktan mi kaynaklı acaba on kişiye sorduk anketi yapasim geldi
Aslında çok doğru diyorsun ya cicim. Ben de şöyle düşündüm. Hani devam edersek nasip olursa da sonradan bana kötü olursa filan zorlanırım. yoksa insan eşine her zmn destek olur zaten. Hayırlısı olsun artıkYok yok anlaşılmaz Türkiyede o birimin binlerce polisi var
Vallahi kuzum demin söylediğim şeyler geçersiz. Pöh'ler polistir ama polis gibi değiller. Şartları çok zor daima kırsalda olurlar. Çalışma düzenleri çok ağır.
O yüzden şamdan ve bana göre daha yıpranmış bir eş olursun.
Göreve gidip belki günlerce, belki aylarca, belki daha da uzun gelmeyebilir
Eşim de pöhten girecekti sınava ki pöh parkurunu da derece ile bitiriyordu. Aile düzenin olmaz diye vazgeçirdiler pomemden girdi.
Birim olarak kesinlikle bizimkilere göre daha havalı ama zorluk açısından 2 misli.
Ama şunu unutma çalışma şartı ne olursa sana bağırıp çağırması insanlığının bozukluğunu gösterir. Yok öyle benim işim zorun arkasına sığınıp öküzlük taslamak.
Benim eşim bana sadece 1 kez bağırdı. O da geçenki mesele işte..
8 yıldır ilk kez..
Ne özel sektörde ne polislik hayatında asla böyle birşey yapmamıştı.
İçim hazır soğumamışken kıysam mı acabatabiki de yollarim kilo kilo hem dene zaman istersen söyle yeter :) burda satmayan borekciyi dovuyolar
geyşa ya söyle vapurla gelip alıp dönsün eziyet olsunama sen kiyamazsin
Nasıl yani ikincide göreve dönüşüyor Samdanım bnm miiheeee yaptığın herşey ikincide görevine dönüşüyo kuzum:) manevi destek veren bi adamsa kelepcele kacamasin zatenbenimki kimi zaman destek olur kimi zaman köstek yuvarlanip gidiyoruz
89thKıskanç kocan ile başın belada desene
O işteyken gel kuzucum. Ben öyle yapıyorum eşim yokken giriyorum. Ama benimki fazlaca evde olmadığı için çok giriyorum tabi
Ne yazdın kii
Benim de geçen bir yorumuma 2 tane beğenmedim 10 tane komik surat birkaç tane düz beğeni 2 tane kalpli göz geldi
Polis olup seni başının tacı yapacak adam da var masa başı memuru olup hayatının içine edecek insancıklar da var balım.Aslında çok doğru diyorsun ya cicim. Ben de şöyle düşündüm. Hani devam edersek nasip olursa da sonradan bana kötü olursa filan zorlanırım. yoksa insan eşine her zmn destek olur zaten. Hayırlısı olsun artık
Zaten bir gün uzuuun bişey yazmıştın cicim. Trafikte, garsonlara filan. Hep onlar aklıma geliyorPolis olup seni başının tacı yapacak adam da var masa başı memuru olup hayatının içine edecek insancıklar da var balım.
Sen meslekten karakter analizi yapma.
Hal hareket davranışlarına dikkat et. Sadece sana karşı değil herkese..
Bir kasiyere garsona, trafikte kızdığı adama, arkadaşlarına vesaire.
Kolay sinirlenen bir adamsa şamdanın da dediği gibi ağlamaktan gözlerin parıl parıl parlak olur
Aynen balım o dediklerimi unutma hep dikkat et..Zaten bir gün uzuuun bişey yazmıştın cicim. Trafikte, garsonlara filan. Hep onlar aklıma geliyorbakalım inşallah hayırlı güzel olur
Yaaaaa kıyamam canım borekmi çekti sizinİçim hazır soğumamışken kıysam mı acaba
Bir börekçi adı verildi oraya bakın diye. Orda da yoksa umut sensin artık
Evet ama istediğim böreği bulamıyorumYaaaaa kıyamam canım borekmi çekti sizin
bende 22 de evlendim cicii cok erkenmis suan yeni evlenebilirdim aslinda yaaOlmaz hala 20 sin
Ben 22 de evlendim. Sana da 22 ye kadar evlenmeme yasağı koyuyorum
22 olunca helal süt emmiş damat bulursak olabilir
Canim herkesn aynj olmaz doktor yasak demedigi surece ozenle dikkatle devam ediliyorhahahhaaha
zaten eşim diyor ki 3 ay yok mu şimdi diyor
Yalniz cicci o 40 gun oncesinde de dogum oncesi 6 6.aydan sonra da tik olmayabilir tek 40 gunle kalmiyor dostumBende üzülüyordum ama geçen beni kızdırınca tüm üzülmem geri kaçtı
Biz bu 3 ayı tecrübe ettik ya lohusalıktaki 40 günlük süreç bize çıtır çerez artık
İnşaallah böyle şeyler yaşamayın
Ay bende dedm sabah burda heryerde var diye orda yokmu cici diye ama cevap vermediacaba katmer bulsaniz üstüne pudra şekeri dökülse yakın bi tata vermez miburda inan her yerde var
bulamazsan ben sana yollayayim cici kargoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?