Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geysaya söylesen bulacam diye perti çıkar sonuçta bebeginin canı cekiyo herşeyden önce yada ona yaptırsana cici evdeyken ellerinden bı laz böreği ye şu geysanin
Geçen sarma çekti canım dedim iş çıkışı 2 saat aramış. Zaten 12 de gelecekti 2 de geldi adam. Bıraktım hiçbirşey bulmasın bana 2 dk yüzünü görücem o da gidiyor
Ay o tombik elleriyle ne de güzel yapar yerim dolma parmakları

Olur tabi o zmn. Ayy bilmiyorm ki Samdanım

içime su serptin cici saka bi yana benim arkadaşım altı gün ful calisiyo küçük çocuk var ve esi hiç yardımcı olmuyo inan halime sukrediyorum onu gördükçe.

Bende terör sanmıştım. Kuzum birimini yazınca birşey olmaz merak etme
HayatSevinceGuzel

demi ama yani terör deyince tem gelmesi polis karısı olmaktan mi kaynaklı acaba on kişiye sorduk anketi yapasim geldi

Kız şamdanım yollar mısın sahiden
Sen istanbuldaydın gerçi dimi orda kürt böreği hemen hemen her börekçide var.
Bulamazsam vallahi yollayabilirsin

tabiki de yollarim kilo kilo hem de ne zaman istersen söyle yeter :) burda satmayan borekciyi dovuyolar

geyşa ya söyle vapurla gelip alıp dönsün eziyet olsun ama sen kiyamazsin

Çok sağol şamdanım, ilaç gibi geldi bu kötü günlerden sonra

Cicim ben pek bilmiyorum yahu birim filan. Anlaşılır dediydim
Yok yok anlaşılmaz Türkiyede o birimin binlerce polisi var
Vallahi kuzum demin söylediğim şeyler geçersiz. Pöh'ler polistir ama polis gibi değiller. Şartları çok zor daima kırsalda olurlar. Çalışma düzenleri çok ağır.
O yüzden şamdan ve bana göre daha yıpranmış bir eş olursun.
Göreve gidip belki günlerce, belki aylarca, belki daha da uzun gelmeyebilir
Eşim de pöhten girecekti sınava ki pöh parkurunu da derece ile bitiriyordu. Aile düzenin olmaz diye vazgeçirdiler pomemden girdi.
Birim olarak kesinlikle bizimkilere göre daha havalı ama zorluk açısından 2 misli.
Ama şunu unutma çalışma şartı ne olursa sana bağırıp çağırması insanlığının bozukluğunu gösterir. Yok öyle benim işim zorun arkasına sığınıp öküzlük taslamak.
Benim eşim bana sadece 1 kez bağırdı. O da geçenki mesele işte..
8 yıldır ilk kez..
Ne özel sektörde ne polislik hayatında asla böyle birşey yapmamıştı.

Ben de yaparım da Samdanım diyorum adam ben bunları yaparken manevi olarak destek olmazsa çok zorlanırım o zmn. Bakalım onu da zmn gösterir

heeee yaptığın herşey ikincide görevine dönüşüyo kuzum:) manevi destek veren bi adamsa kelepcele kacamasin zaten benimki kimi zaman destek olur kimi zaman köstek yuvarlanip gidiyoruz

Terör tem'dir ama şamdanım bizde kabahat yok
Her pöh terörle ilgilenmiyor ki narkotik baskınlarına da, kalpazan basmaya da gidiyor bu adamlar
Bize yanlış bilgi verildi
Allah yardımcısı olsun arkadaşının
Ama evde oturmaktansa bu düzen iyidir şamdanım.

Aslında çok doğru diyorsun ya cicim. Ben de şöyle düşündüm. Hani devam edersek nasip olursa da sonradan bana kötü olursa filan zorlanırım. yoksa insan eşine her zmn destek olur zaten. Hayırlısı olsun artık

tabiki de yollarim kilo kilo hem de ne zaman istersen söyle yeter :) burda satmayan borekciyi dovuyolar

geyşa ya söyle vapurla gelip alıp dönsün eziyet olsun ama sen kiyamazsin
İçim hazır soğumamışken kıysam mı acaba
Bir börekçi adı verildi oraya bakın diye. Orda da yoksa umut sensin artık

heeee yaptığın herşey ikincide görevine dönüşüyo kuzum:) manevi destek veren bi adamsa kelepcele kacamasin zaten benimki kimi zaman destek olur kimi zaman köstek yuvarlanip gidiyoruz
Nasıl yani ikincide göreve dönüşüyor Samdanım bnm mii

Ne bilim insan çocukluktan çıkınca herşeyi düşünüyor işte. Eskiden olsa gözü kapalı giderdim heralde

89th
Aldatildiginizi nasıl anladınız gibi bir konu şimdi bildirimde biri alıntılamış

Polis olup seni başının tacı yapacak adam da var masa başı memuru olup hayatının içine edecek insancıklar da var balım.
Sen meslekten karakter analizi yapma.
Hal hareket davranışlarına dikkat et. Sadece sana karşı değil herkese..
Bir kasiyere garsona, trafikte kızdığı adama, arkadaşlarına vesaire.
Kolay sinirlenen bir adamsa şamdanın da dediği gibi ağlamaktan gözlerin parıl parıl parlak olur

Zaten bir gün uzuuun bişey yazmıştın cicim. Trafikte, garsonlara filan. Hep onlar aklıma geliyor bakalım inşallah hayırlı güzel olur

Zaten bir gün uzuuun bişey yazmıştın cicim. Trafikte, garsonlara filan. Hep onlar aklıma geliyor bakalım inşallah hayırlı güzel olur
Aynen balım o dediklerimi unutma hep dikkat et..
Arkadaşlarıyla konuşmasına, trafikteki haline, hemen sinirlenebilirliğine, ağzının bozuk olup olmamasına hep dikkat et.
Sana karşı davranışları değil dışarıya karşı davranışları belirleyici olan.
Çünkü bir gün sana da onlara davrandığı gibi davranmaya başlayacak.

Olmaz hala 20 sin
Ben 22 de evlendim. Sana da 22 ye kadar evlenmeme yasağı koyuyorum
22 olunca helal süt emmiş damat bulursak olabilir
bende 22 de evlendim cicii cok erkenmis suan yeni evlenebilirdim aslinda yaa

hahahhaaha
zaten eşim diyor ki 3 ay yok mu şimdi diyor
Canim herkesn aynj olmaz doktor yasak demedigi surece ozenle dikkatle devam ediliyor

Yalniz cicci o 40 gun oncesinde de dogum oncesi 6 6.aydan sonra da tik olmayabilir tek 40 gunle kalmiyor dostum

acaba katmer bulsaniz üstüne pudra şekeri dökülse yakın bi tata vermez mi burda inan her yerde var

bulamazsan ben sana yollayayim cici kargoyla
Ay bende dedm sabah burda heryerde var diye orda yokmu cici diye ama cevap vermedi B Brunello Cicinelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…