Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam the aney kertenkelemm vee kk birinci noteri ıımm teşekkür ederiiim

pöh lerin ve ailelerinin Allah yardımcısı olsun ya çok ağır bi psikoloji Allah bütün askerleri polisleri korusun

yeni başladı zaten cici cocuk biraz büyüsün diye bırakmıştı işi:) belki boşanır kendini toparlayinca. kocasi tam bir umutsuz vaka

Ne yazdın kız görmedim kaçmış gözümden
Yok yavrum katmerde o tadı vermez. Katmere hiç benzemiyor hamuru
Ben de aksine 22 den önce evlenseymişiz keşke diyorum ama bekarlar duymasın
Bir problem olmazsa 8.aya kadar serbestmiş kuzum. Problemsiz bir durumda 2 aylık bir süreç ediyor.
Ama benim gebeliğimden ben herşeyi beklerim.

İçim hazır soğumamışken kıysam mı acaba
Bir börekçi adı verildi oraya bakın diye. Orda da yoksa umut sensin artık

ben hiç acimam da sen kocana kiyamazsin cicu
umudumuz Şaban gibi oldum kiz çok havalı oldum haaa

Amin kuzum
Deme ya Allah yardımcısı olsun. İşte eş seçimi hayat seçimi.
Annem giydiğin ya gelinlik olur ya kefen derdi. Çok doğru vallahi.

Nasıl yani ikincide göreve dönüşüyor Samdanım bnm mii

Ne bilim insan çocukluktan çıkınca herşeyi düşünüyor işte. Eskiden olsa gözü kapalı giderdim heralde

mesela bi kez hasta olduğum halde çocuğa bakıp günlük hayatı devam ettirmek zorunda kalırsın ikinci ve devamında tabiki yapacaksına dönüyor ki benim kocam beni 39.5 ateş varken bırakıp şehir dışına çıktı:) üstelik oğlum gece aglarken ben ayağımda sallayıp uyutuyodum kendime de ateşim düşsün diye kompres yapiyodum. eşim de bebeğin aglamasi uykusunu bolmesin diye baska odada uyuyodu. bunun sebebi ne peki:) ben malım çünkü sesimi çıkarmadim sen uyu dedim. sandim ki vicdan yapar gelir bakar. izin alır ilgilenir falan

farketmemistir ki ben mesela kime yazdim kimi atladim inan bilmiyorum

Yanii ben böyle yapmiiim miii

Yaaa kıyamam Samdanım ya Allah kolaylık versin sana da. Ama galiba fazla fedakar olunca istisnasız her erkek böyle yapıyor heralde.niye çünkü yapan var.

Amin kuzum
Deme ya Allah yardımcısı olsun. İşte eş seçimi hayat seçimi.
Annem giydiğin ya gelinlik olur ya kefen derdi. Çok doğru vallahi.

aynen öyle evliliği kaçış olarak gördü ama şu an bin pişman Allah öyle adamlardan uzak tutsun hepimizi narsist gibi bişey üstelik de cahil ve geri kafali

Yaaa kıyamam Samdanım ya Allah kolaylık versin sana da. Ama galiba fazla fedakar olunca istisnasız her erkek böyle yapıyor heralde.niye çünkü yapan var.
Fazla fedakarlik vefasizlik getirir

yani kim olursa olsun sınırını cizeceksin kuzucum:) anan baban kocan evladin her kimse. kimseyi kendin gibi bilip de yanilmican. notuna göre mesafe koycan.

ateşim olduğunu kimse olmadığını biliyo kuzum. ben havale falan gecirsem bayilsam bisey olsa kapima gelecek adam yok. bebekle nasil gitcem muayene olcam falan:) yani benim kocam beyin yetmezliği çekiyo bazı durumlarda. beni de ölümden ecel koruyo

Ah samdan ben asla yapamiyorm bnu iste herkesi kendm gbi bilip aciyorm kendimi hemen sonra uzulen ben ...

Kesinlikle öyle samdanım.

Ya ben eşini şöyle düşünüyorum. Sana karşı bişeye kırılıyor yada kızıyor ve tepkisini böyle gösteriyor. O an ne durumda olduğunu da biraz da erkek aklıyla düşünemiyor galiba. Bence bu erkekler kaç yaşında olursa olsn büyümüyor yaa.

Ah samdan ben asla yapamiyorm bnu iste herkesi kendm gbi bilip aciyorm kendimi hemen sonra uzulen ben ...

yeterince darbe alıp yaralandığında yaralı kurt gibi oluyosun çay

demekki o aşamaya henüz gelememissin :) Allah da getirmesin zaten
ben baya kötü süreçlerden geçip geldim bu hale:) önceden çok ponçik pamuk gibi bi insandim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…