- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.101
Tamam the aney kertenkelemm veeAynen balım o dediklerimi unutma hep dikkat et..
Arkadaşlarıyla konuşmasına, trafikteki haline, hemen sinirlenebilirliğine, ağzının bozuk olup olmamasına hep dikkat et.
Sana karşı davranışları değil dışarıya karşı davranışları belirleyici olan.
Çünkü bir gün sana da onlara davrandığı gibi davranmaya başlayacak.
Terör tem'dir ama şamdanım bizde kabahat yok
Her pöh terörle ilgilenmiyor ki narkotik baskınlarına da, kalpazan basmaya da gidiyor bu adamlar
Bize yanlış bilgi verildi
Allah yardımcısı olsun arkadaşının
Ama evde oturmaktansa bu düzen iyidir şamdanım.
Ne yazdın kız görmedim kaçmış gözümdenbende 22 de evlendim cicii cok erkenmis suan yeni evlenebilirdim aslinda yaa
Canim herkesn aynj olmaz doktor yasak demedigi surece ozenle dikkatle devam ediliyor
Yalniz cicci o 40 gun oncesinde de dogum oncesi 6 6.aydan sonra da tik olmayabilir tek 40 gunle kalmiyor dostum
Ay bende dedm sabah burda heryerde var diye orda yokmu cici diye ama cevap vermediB Brunello Cicinelli
İçim hazır soğumamışken kıysam mı acaba
Bir börekçi adı verildi oraya bakın diye. Orda da yoksa umut sensin artık
Amin kuzumpöh lerin ve ailelerinin Allah yardımcısı olsun yaçok ağır bi psikoloji Allah bütün askerleri polisleri korusun
yeni başladı zaten cici cocuk biraz büyüsün diye bırakmıştı işi:) belki boşanır kendini toparlayinca. kocasi tam bir umutsuz vaka
Çare şamdanben hiç acimam da sen kocana kiyamazsin cicu
umudumuz Şaban gibi oldum kizçok havalı oldum haaa
Nasıl yani ikincide göreve dönüşüyor Samdanım bnm mii
Ne bilim insan çocukluktan çıkınca herşeyi düşünüyor işte. Eskiden olsa gözü kapalı giderdim heralde
bende 22 de evlendim cicii cok erkenmis suan yeni evlenebilirdim aslinda yaa
Canim herkesn aynj olmaz doktor yasak demedigi surece ozenle dikkatle devam ediliyor
Yalniz cicci o 40 gun oncesinde de dogum oncesi 6 6.aydan sonra da tik olmayabilir tek 40 gunle kalmiyor dostum
Ay bende dedm sabah burda heryerde var diye orda yokmu cici diye ama cevap vermediB Brunello Cicinelli
Yanii ben böyle yapmiiim miiimesela bi kez hasta olduğum halde çocuğa bakıp günlük hayatı devam ettirmek zorunda kalırsın ikinci ve devamında tabiki yapacaksına dönüyorki benim kocam beni 39.5 ateş varken bırakıp şehir dışına çıktı:) üstelik oğlum gece aglarken ben ayağımda sallayıp uyutuyodum kendime de ateşim düşsün diye kompres yapiyodum. eşim de bebeğin aglamasi uykusunu bolmesin diye baska odada uyuyodu. bunun sebebi ne peki:) ben malım çünkü sesimi çıkarmadim sen uyu dedim. sandim ki vicdan yapar gelir bakar. izin alır ilgilenir falan
İnşallahh Samdanımne demek kuzumtedbir senden takdir Allahtan:)
Allah hayırlısını versin
Amin kuzum
Deme ya Allah yardımcısı olsun. İşte eş seçimi hayat seçimi.
Annem giydiğin ya gelinlik olur ya kefen derdi. Çok doğru vallahi.
Fazla fedakarlik vefasizlik getirirYanii ben böyle yapmiiim miii
Yaaa kıyamam Samdanım ya Allah kolaylık versin sana da. Ama galiba fazla fedakar olunca istisnasız her erkek böyle yapıyor heralde.niye çünkü yapan var.
Çare şamdan
Havalılık pointini yükselttin hadi yine seni hınzır
Yanii ben böyle yapmiiim miii
Yaaa kıyamam Samdanım ya Allah kolaylık versin sana da. Ama galiba fazla fedakar olunca istisnasız her erkek böyle yapıyor heralde.niye çünkü yapan var.
Ah samdan ben asla yapamiyorm bnu iste herkesi kendm gbi bilip aciyorm kendimi hemen sonra uzulen ben ...yani kim olursa olsun sınırını cizeceksin kuzucum:) anan baban kocan evladin her kimse. kimseyi kendin gibi bilip de yanilmican. notuna göre mesafe koycan.
ateşim olduğunu kimse olmadığını biliyo kuzum. ben havale falan gecirsem bayilsam bisey olsa kapima gelecek adam yok. bebekle nasil gitcem muayene olcam falan:) yani benim kocam beyin yetmezliği çekiyo bazı durumlarda. beni de ölümden ecel koruyo
Kesinlikle öyle samdanım.yani kim olursa olsun sınırını cizeceksin kuzucum:) anan baban kocan evladin her kimse. kimseyi kendin gibi bilip de yanilmican. notuna göre mesafe koycan.
ateşim olduğunu kimse olmadığını biliyo kuzum. ben havale falan gecirsem bayilsam bisey olsa kapima gelecek adam yok. bebekle nasil gitcem muayene olcam falan:) yani benim kocam beyin yetmezliği çekiyo bazı durumlarda. beni de ölümden ecel koruyo
Ah samdan ben asla yapamiyorm bnu iste herkesi kendm gbi bilip aciyorm kendimi hemen sonra uzulen ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?