Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hala cok poncik bi insansin ama adamina gore muameleyi ogrenmissin ben bunu basaramiyorum iste malesef

yok o durum olduğunda aramızda hiç sorun yoktu. ben yalnız ve sürece hakim olan kişi olduğum için eşim hiç zahmet etmemisti sorumluluk almaya:)

benim eşim aşırı düşüncesiz. çünkü ailesinde düşünceli kimse yok. ailesi düşünceli olup kendi böyle olsa şansı yoktu bu evliliğin devam etmesinde.
aile çok önemli:) esimin annesi bencilliği öğretmiş sadece kendini koru başlığı altında. paylaşım merhamet düşünce vicdan adalet gibi temel ahlaki öğeler hep altı boş kelime tanımı olarak kalmış:)
zamanla öğrendiği için hala evliyiz :) o doğru ogrenmese ya da kendi yaptığını diretse yürümezdi zaten. resmen çocuk büyütür gibi koca büyüttüm kız ben

Bence hala cok poncik bi insansin ama adamina gore muameleyi ogrenmissin ben bunu basaramiyorum iste malesef

seni yerim
yol cidden eskisi gibi değilim hiç eskiden sinirin s si yoktu şuan sinirden titreme geliyo

onu da yapmak zorundasin çay. sen annesin essin. kendini esin ve kızın için koruyup kollamak zorundasin kendini düşünmüyosan onları dusuneceksin

Dogru ilk bas ta kendim icinn

Hic kıyabilir misin geysana sen tabiibizimki de laf

Anladım Samdanım. Ya cidden aile çok çok önemli. Zor ya cidden. Yıllarca bi adamı yontmaya çalışıyorsun işte. Ve genelde de hep öyle zaten. 10 da 1 2 filan dır bence tam olmuşunu bulmak.

Valla büyütüyorsun seviyosun ama işte. Zaten bide sevgi olmazsa hiç çekmez insan.

canim cekti yaaa ((
bu arada banna o egitimi verebilirsin :))
aypare ackerman cnm folik asit vs ile ilgli yazdgn icin diyorm doktora dahiliyeye gidip hatta saglk ocagi bile olabilir kan tahlili ver ne vitamin eksikse sana ona gore ilac igne vs versinler bu dha iyi olur

tamamdir,
farketmemistir ki ben mesela kime yazdim kimi atladim inan bilmiyorum
samdann ablacigimmm nasilsnnnn

Kız eğitim versek duvarlara mi hallenecen tövbe kimi ayartmayi düşünüyorsun eğitim alınca,adı üstünde "kocayı" ayartma dersi
evlenince cepte olur iste evlenene kadar bekleyemem hemen baslayalim hocam 2 seneye ohooo

evlenince cepte olur iste evlenene kadar bekleyemem hemen baslayalim hocam 2 seneye ohooo
Şimdi aldığın eğitim belki o zmna kadar bayatlar güvenme sen manit durumları olunca görüşürüz cınımm

nalet olsun içimdeki insan sevgisine
aynen kuzum dediğin gibi :) Allah sabır selamet versin hepimize:)

nalet olsun içimdeki insan sevgisine
aynen kuzum dediğin gibi :) Allah sabır selamet versin hepimize:)
Önceden ben de sen gibiydim Samdanım, herkesin herşeyine koşar alttan alır masum masum takılırdım sonra bi baktım işler öyle değil, herşey herkes bi değişik snra içimden bi değişik çıktı benmde fazla fedakar olmayınca en azından kişisine göre daha güzel oluyor.

adamsin
aynen kuzum ben de artık kimseyi çok yakinima sokmuyorum zaten cimri birine bonkör olmuyorum:) bencil birine adil olmuyorum. böyle olunca sorunlar doğmadan kaynağında çözüme kavuşuyo
eskiden olsa hergun üzülecek bisey cikarirdim kendime kesin

kafa önemli hacı kafa sakin olcak

Kuzularım belim koptu
. 2 koca borcam pasta yaptım. Birini yarın öğretmen arkadaşlara götüreceğim. Diğerinden birkaç tane doktoruma ve bankodaki sekreterlere götüreceğim. Birkaç dilim bana hamileyim diye börek yapıp getiren öğretmen arkadaşın annesine götüreceğim. Birkaç dilim kız kardeşime vereceğim.
Puuuu bana birşey kalmadı

Aynen öyle valla samdanım sonra yapmasaydın oluyor.
Amaan böyle kafalar pırıl pırıll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…