- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.121
Bence hala cok poncik bi insansin ama adamina gore muameleyi ogrenmissin ben bunu basaramiyorum iste malesefyeterince darbe alıp yaralandığında yaralı kurt gibi oluyosun çay
demekki o aşamaya henüz gelememissin :) Allah da getirmesin zaten
ben baya kötü süreçlerden geçip geldim bu hale:) önceden çok ponçik pamuk gibi bi insandim:)
Kesinlikle öyle samdanım.
Ya ben eşini şöyle düşünüyorum. Sana karşı bişeye kırılıyor yada kızıyor ve tepkisini böyle gösteriyor. O an ne durumda olduğunu da biraz da erkek aklıyla düşünemiyor galiba. Bence bu erkekler kaç yaşında olursa olsn büyümüyor yaa.
Bence hala cok poncik bi insansin ama adamina gore muameleyi ogrenmissin ben bunu basaramiyorum iste malesef
Dogru ilk bas ta kendim icinnseni yerim
yol cidden eskisi gibi değilim hiçeskiden sinirin s si yoktu şuan sinirden titreme geliyo
onu da yapmak zorundasin çay. sen annesin essin. kendini esin ve kızın için koruyup kollamak zorundasinkendini düşünmüyosan onları dusuneceksin
Dogru ilk bas ta kendim icinn
Hic kıyabilir misin geysana sen tabiiGeçen sarma çekti canım dedim iş çıkışı 2 saat aramış. Zaten 12 de gelecekti 2 de geldi adam. Bıraktım hiçbirşey bulmasın bana 2 dk yüzünü görücem o da gidiyor
Ay o tombik elleriyle ne de güzel yapar yerim dolma parmakları
yok o durum olduğunda aramızda hiç sorun yoktu. ben yalnız ve sürece hakim olan kişi olduğum için eşim hiç zahmet etmemisti sorumluluk almaya:)
benim eşim aşırı düşüncesiz. çünkü ailesinde düşünceli kimse yok. ailesi düşünceli olup kendi böyle olsa şansı yoktu bu evliliğin devam etmesinde.
aile çok önemli:) esimin annesi bencilliği öğretmiş sadece kendini koru başlığı altında. paylaşım merhamet düşünce vicdan adalet gibi temel ahlaki öğeler hep altı boş kelime tanımı olarak kalmış:)
zamanla öğrendiği için hala evliyiz :) o doğru ogrenmese ya da kendi yaptığını diretse yürümezdi zaten. resmen çocuk büyütür gibi koca büyüttüm kız ben
canim cekti yaaaEki Görüntüle 2572940
Eki Görüntüle 2572941
Bak cicim tepsi de ki benim önceden yaptığım şerbetli olan,diğeri de pudra sekeri serpmisler, Kürt böreğiyle tek fark sanırım muhallebi var bunun içinde bi.
Ama o kdr lezzetli oluyo ki bunu da dene derim canım:)
Kiz valla eşim balık almış gelmiş onla uğraşmaktan tatlı yapamadım ama saray sarması yada tavuk göğsü yapabilirim yarın bakalım şimdi nasip olmadı
Bu eğitimi vermeye ben talibim
aypare ackerman cnm folik asit vs ile ilgli yazdgn icin diyorm doktora dahiliyeye gidip hatta saglk ocagi bile olabilir kan tahlili ver ne vitamin eksikse sana ona gore ilac igne vs versinler bu dha iyi olur
farketmemistir kiben mesela kime yazdim kimi atladim inan bilmiyorum
samdann ablacigimmm nasilsnnnnyeterince darbe alıp yaralandığında yaralı kurt gibi oluyosun çay
demekki o aşamaya henüz gelememissin :) Allah da getirmesin zaten
ben baya kötü süreçlerden geçip geldim bu hale:) önceden çok ponçik pamuk gibi bi insandim:)
Hele zamanı gelsin eğitimin alâsını veririz tatlımcanim cekti yaaa((
bu arada banna o egitimi verebilirsin :))
hep zamani gelsin bende buyudum artikHele zamanı gelsin eğitimin alâsını veririz tatlım
Kız eğitim versek duvarlara mi hallenecen tövbehep zamani gelsin bende buyudum artik
evlenince cepte olur iste evlenene kadar bekleyemem hemen baslayalim hocam 2 seneye ohoooKız eğitim versek duvarlara mi hallenecen tövbekimi ayartmayi düşünüyorsun eğitim alınca,adı üstünde "kocayı" ayartma dersi
Şimdi aldığın eğitim belki o zmna kadar bayatlar güvenme senevlenince cepte olur iste evlenene kadar bekleyemem hemen baslayalim hocam 2 seneye ohooo
Anladım Samdanım. Ya cidden aile çok çok önemli. Zor ya cidden. Yıllarca bi adamı yontmaya çalışıyorsun işte. Ve genelde de hep öyle zaten. 10 da 1 2 filan dır bence tam olmuşunu bulmak.
Valla büyütüyorsunseviyosun ama işte. Zaten bide sevgi olmazsa hiç çekmez insan.
canim cekti yaaa((
bu arada banna o egitimi verebilirsin :))
tamamdir,
samdann ablacigimmm nasilsnnnn
Önceden ben de sen gibiydim Samdanım, herkesin herşeyine koşar alttan alır masum masum takılırdımnalet olsun içimdeki insan sevgisine
aynen kuzum dediğin gibi :) Allah sabır selamet versin hepimize:)
Önceden ben de sen gibiydim Samdanım, herkesin herşeyine koşar alttan alır masum masum takılırdımsonra bi baktım işler öyle değil, herşey herkes bi değişik snra içimden bi değişik çıktı benmde fazla fedakar olmayınca en azından kişisine göre daha güzel oluyor.
Aynen öyle valla samdanım sonra yapmasaydın oluyor.adamsin
aynen kuzum ben de artık kimseyi çok yakinima sokmuyorum zatencimri birine bonkör olmuyorum:) bencil birine adil olmuyorum. böyle olunca sorunlar doğmadan kaynağında çözüme kavuşuyo
eskiden olsa hergun üzülecek bisey cikarirdim kendime kesin
kafa önemli hacıkafa sakin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?