- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.141
Tüh yazıklar olsun ya ne biçim adammış en çekilmeyecek tiplerden. Malesef evlilik kaçış değil şamdanım. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. Ben geyşaya rast gelmesem 30 uma kadar bu seçicilikle evlenemez evde kalırdım belki 30 u bile geçerdi. Bazı kızlar çok cesaretliaynen öyleevliliği kaçış olarak gördü ama şu an bin pişman Allah öyle adamlardan uzak tutsun hepimizi narsist gibi bişey üstelik de cahil ve geri kafali
Peki ben ponçik miyim bana neden güzel sözler söylemiyorsunBence hala cok poncik bi insansin ama adamina gore muameleyi ogrenmissin ben bunu basaramiyorum iste malesef
5 gün önce çok pis kıyardım da şuan tam kestiremiyorum.Hic kıyabilir misin geysana sen tabiibizimki de laf
Elhanım sen nerelerdesin. Gözüm folik asitli kertenkelemi arar oldu bunlar hep folik asitsizB Brunello Cicinelli yavrum Allah'a şükür diyorum başka da bir şey demiyorum.
Etiketini daha önce okusaydim keşke...
Ooo ellerine sağlık ciciimmKuzularım belim koptu
. 2 koca borcam pasta yaptım. Birini yarın öğretmen arkadaşlara götüreceğim. Diğerinden birkaç tane doktoruma ve bankodaki sekreterlere götüreceğim. Birkaç dilim bana hamileyim diye börek yapıp getiren öğretmen arkadaşın annesine götüreceğim. Birkaç dilim kız kardeşime vereceğim.
Puuuu bana birşey kalmadı
Yoo gucluyum sadece herkesi kendm gbi saniyorn hatam bu malesefaynen öyle :) senden bi tane var :) kızın güçlü bi anneyi hal ediyo
Aynen öyle valla samdanım sonra yapmasaydın oluyor.
Amaan böyle kafalar pırıl pırıll
Vavvv muhtesem ellerine saglik ...Kuzularım belim koptu
. 2 koca borcam pasta yaptım. Birini yarın öğretmen arkadaşlara götüreceğim. Diğerinden birkaç tane doktoruma ve bankodaki sekreterlere götüreceğim. Birkaç dilim bana hamileyim diye börek yapıp getiren öğretmen arkadaşın annesine götüreceğim. Birkaç dilim kız kardeşime vereceğim.
bende iyiyim ablacim sukur bitti finaller bir butum var o kadar :)iyiyim fıstığım sen nasılsın:) hala sınavlarla ugrasiyosun sanırım:)
resmini ativer bari :))) ellerine saglikKuzularım belim koptu
Kiz dema oyleee deliii hepinizi seviyorm yoksa burda olarmiyimmm gece gnduz her an ...Tüh yazıklar olsun ya ne biçim adammış en çekilmeyecek tiplerden. Malesef evlilik kaçış değil şamdanım. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. Ben geyşaya rast gelmesem 30 uma kadar bu seçicilikle evlenemez evde kalırdım belki 30 u bile geçerdi. Bazı kızlar çok cesaretli
Peki ben ponçik miyim bana neden güzel sözler söylemiyorsun
5 gün önce çok pis kıyardım da şuan tam kestiremiyorum.Kıyarım gibi de geliyor kıyamam gibi de geliyor pamuğum
Elhanım sen nerelerdesin. Gözüm folik asitli kertenkelemi arar oldu bunlar hep folik asitsiz
Ooo ellerine sağlık ciciimm
Teşekkür ederim kuzularım ama resmini ancak yarın atabilirimVavvv muhtesem ellerine saglik ...
Ne şenliğiymiş kızHerkese selamlar olsun gece gece sıkıldım şenlik var dediler geldim:)
Bizde seni seviyoruz çayımKiz dema oyleee deliii hepinizi seviyorm yoksa burda olarmiyimmm gece gnduz her an ...
tamamdirrTeşekkür ederim kuzularım ama resmini ancak yarın atabilirimaypare ackerman kuzusu. Şuan dolapta hezimetime uğramış vaziyette kendine gelmeye çalışıyor
Kıyma kıyma ciciğğmm yasakta bitti adam sana lazımTüh yazıklar olsun ya ne biçim adammış en çekilmeyecek tiplerden. Malesef evlilik kaçış değil şamdanım. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. Ben geyşaya rast gelmesem 30 uma kadar bu seçicilikle evlenemez evde kalırdım belki 30 u bile geçerdi. Bazı kızlar çok cesaretli
Peki ben ponçik miyim bana neden güzel sözler söylemiyorsun
5 gün önce çok pis kıyardım da şuan tam kestiremiyorum.Kıyarım gibi de geliyor kıyamam gibi de geliyor pamuğum
Elhanım sen nerelerdesin. Gözüm folik asitli kertenkelemi arar oldu bunlar hep folik asitsiz
Libiş muhabbeti de etmedik kiHerkese selamlar olsun gece gece sıkıldım şenlik var dediler geldim:)
Şenlik var dedi kaçtıKıyma kıyma ciciğğmm yasakta bitti adam sana lazım
Libiş muhabbeti de etmedik kihangi senlikmis o hosgeldin :)
İçimden bir ses yine telefonunu çaldırdı diyor
Bu sefer tünelde kurtarmaz dağlara taşlara çıktım duyamiyom seni patiliii der kocası ajhsjsjİçimden bir ses yine telefonunu çaldırdı diyor
Bitmiştir yaa sizinki de can ulen doktora böyle de yasak hala devam ediyor derseŞenlik var dedi kaçtı
Yasak bitti mi acaba bilmiyürüm yarın öğrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?