Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sefer tünelde kurtarmaz dağlara taşlara çıktım duyamiyom seni patiliii der kocası ajhsjsj
Bitmiştir yaa sizinki de can ulen doktora böyle de yasak hala devam ediyor derse
3. Bir telefon alır mı acaba ben o kısımdayım.
Ben 2 kere telefon kaybedip 3.yü istesem geyşamın vereceği tek cevap şu olurdu:

Hatta ilk çaldırışta 2.telefon için bile yapabilirdi
Bizim doktorun gözünü bilim bürümüş, kurallar bürümüş. Anlamaz o şehvetten. Kadın tuzlu krakerin bile düşmanı, sevişmenin nasıl olmasın

Ya kulağıma su kaçtı şuan hiç bişey duyamiyom yaa nasıl açılacak bu kulak
Sağ kulağınsa sol ayağının üstünde başını yana eğip zıpla. Sol kulağınsa sağ bacağının üstünde başını yana eğip zıpla

Yaaa ciciiiiii ahahahahkaldır lütfen resmi kizz o aradan çıkan barnaklar bambaşka şeyler getirdi aklıma benim içim fesat iciimmm

Yaaa ciciiiiii ahahahahkaldır lütfen resmi kizz o aradan çıkan barnaklar bambaşka şeyler getirdi aklıma benim içim fesat iciimmm
Kaldırmam görün banane
Bir sürü nahı kim sevmez, iç açar
Hadi kuzum ben yattım. İyi geceler balım yarın inşallah güzel haberlerle gelirim,,

B BUSR4 canım çok sevindim gözün aydın tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum çok
Bugün heyecanla bekledim sonucunu çevrimdışı okuyabildim topigi mutlu oldum sonu çok güzel olsun hak ediyorsun
İsteyen herkeze nasip etsin rabbim bu duyguyu

evlilik akıl işi değil zaten pek yaşasın bekarlık

kızdan resmen haber bekliyoruz baska bi arkadaşla beraber. bosaniyorum desin de yardımcı olalım diye

Anamm Diloşum gelmişşş
Çok teşekür ederim canım kuzum
Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

Ve ben geldim yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin para getirsin
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma bebek getirsinve bana da,bebek getirsin ❤

sana ben ekstradan bansiz bir yıl diliyorum dilos sen artık ban yeme bi dur durduğun yerde emi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…