- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.161
Bu sefer tünelde kurtarmaz dağlara taşlara çıktım duyamiyom seni patiliii der kocası ajhsjsj
3. Bir telefon alır mı acaba ben o kısımdayım.Bitmiştir yaa sizinki de can ulen doktora böyle de yasak hala devam ediyor derse
Sağ kulağınsa sol ayağının üstünde başını yana eğip zıpla. Sol kulağınsa sağ bacağının üstünde başını yana eğip zıplaYa kulağıma su kaçtı şuan hiç bişey duyamiyom yaanasıl açılacak bu kulak
Yaaa ciciiiiii ahahahah3. Bir telefon alır mı acaba ben o kısımdayım.
Ben 2 kere telefon kaybedip 3.yü istesem geyşamın vereceği tek cevap şu olurdu:
Eki Görüntüle 2573061
Hatta ilk çaldırışta 2.telefon için bile yapabilirdi
Bizim doktorun gözünü bilim bürümüş, kurallar bürümüş. Anlamaz o şehvetten. Kadın tuzlu krakerin bile düşmanı, sevişmenin nasıl olmasın
Yaa evet sağ kulağım dur deneyim hemenSağ kulağınsa sol ayağının üstünde başını yana eğip zıpla. Sol kulağınsa sağ bacağının üstünde başını yana eğip zıpla
Baktım buralarda tanışmalar yorumlar var ben de katılayım dedim. :) pazar şenliği:) muhabbet köyü bakiyorum daNe şenliğiymiş kızhoşgeldin tanışalım
Kaldırmam görün bananeYaaa ciciiiiii ahahahahkaldır lütfen resmi kizz o aradan çıkan barnaklar bambaşka şeyler getirdi aklıma benim içim fesat iciimmm
Iyigeceler cnmm insallah...İyi geceler kuzularım.Yarın büyük gün
İnşaallah güzel haberlerle gelmek nasip olur. ♥
İnşallah canım bekliyor olucazKaldırmam görün banane
Bir sürü nahı kim sevmez, iç açar
Hadi kuzum ben yattım. İyi geceler balımyarın inşallah güzel haberlerle gelirim,, ♥
Kacar tabiii okadar banyo yapmayaYa kulağıma su kaçtı şuan hiç bişey duyamiyom yaanasıl açılacak bu kulak
Tüh yazıklar olsun ya ne biçim adammış en çekilmeyecek tiplerden. Malesef evlilik kaçış değil şamdanım. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. Ben geyşaya rast gelmesem 30 uma kadar bu seçicilikle evlenemez evde kalırdım belki 30 u bile geçerdi. Bazı kızlar çok cesaretli
Peki ben ponçik miyim bana neden güzel sözler söylemiyorsun
5 gün önce çok pis kıyardım da şuan tam kestiremiyorum.Kıyarım gibi de geliyor kıyamam gibi de geliyor pamuğum
Elhanım sen nerelerdesin. Gözüm folik asitli kertenkelemi arar oldu bunlar hep folik asitsiz
Yoo gucluyum sadece herkesi kendm gbi saniyorn hatam bu malesef
bende iyiyim ablacim sukur bitti finaller bir butum var o kadar :)
resmini ativer bari :))) ellerine saglik
Anamm Diloşum gelmişşş
Ve ben geldim yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin para getirsin
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma bebek getirsin❤ ve bana da,bebek getirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?