Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay balayinda kaldigimiz otelin yakinlarindaydi burasi. bu kadar guzel oldugunu bilsem orda kalirdim. Hurma odasi kalp ben su an

Ben geldim
Sultanımın piremsesi geliyormuşşşşşşş çok şükür güzel haberler yağıyor topiğe ya
Benimki erkekse gelinim yolda ama benimki de kızsa 2 tane helal süt emmiş damat avına çıkmamız gerekecek ByNkoaLa
Allah'ım şükrümüzü, güzel haberlerimizi, mutluluğumuzu arttırsın
Bende 5'ten beri uyanık olduğum lanet bir geceden sonra ayakta kalmaya çalışarak karne hazırlamaya çalışıyorum. Demin sistem çökünce girdiğim tüm davranış notları sizlere ömür
Nefret ediyorum e-okuldan
Bu arada haftaya perşembe 2'li teste giriyorum. Tam o tarihte 12 hafta 3 günlük oluyor cici bebe. Cinsiyet tahmini gelir belki
Nasılsınız ne var ne yok ballarım
B Brunello Cicinelli canim ya ben başladim progestona gunde iki defa başim cok fena donuyor sendede oyle oluyormu acaba
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.
----------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Limonsuzzcay
Elhan
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas

Ross canimm gözün aydın çok sevindim prensesleri cogalttik

Senin ki erkek bence, kertin gitsin
Hayırlı haberler al inşaallah taramadan

Bu yaz dusunebilirim beyimlen ve kizcemlen cocuklu tatil icin agva cok ideal
Ağva mi agvaya gittiğimde hamileydim ve çok korkmuştum yolundan. Sanırım tekrar gitmeye cesaretim yok.. ne telefon çekiyordu ne de etrafta birileri vardı çok korkmuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…