- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.601
Tabi canım orası öyleeSevdik dee gerisi yok evlenmeden
Ay balayinda kaldigimiz otelin yakinlarindaydi burasi.D Dilos06
Hurma Odası
35 m2, 32 inç lcd tv, uydu yayını, dvd player, ücretsiz dvd film, 180X200 cm büyük çift kişilik yatak, cam kenarında büyük boy jakuzzi, nehir manzarası. İncir Oda Gül Oda Safran Oda Ceviz Oda Nar Oda Defne Oda Zeytin Odaagvabeyazev.com
ban yersem sebebi sensin
Bilirim bilirim artık hiç girmiyorum orayaEvet malesefdogru soyleyince banliyolar orda daha da dogruyu yazasim gelmiyor
Çokkkkk güzellll çokkkkkkkkkkkAy balayinda kaldigimiz otelin yakinlarindaydi burasi.bu kadar guzel oldugunu bilsem orda kalirdim. Hurma odasi kalp ben su an
Sinir basti bende girmicem girsem de yazmicam dogrulariBilirim bilirim artık hiç girmiyorum oraya
Doktor da seni fit görmek istiyor sanirm esin dedi o da güldüBen bile güldümrossummmmmm
Ayyy canlarım yaaa sevinmisler ne güzel bir duygu
Bu yaz dusunebilirim beyimlen ve kizcemlenÇokkkkk güzellll çokkkkkkkkkkk
Sinir basti bende girmicem girsem de yazmicam dogrulari
Hos ben dayanamam yine
Hangi otelde kalmistiniz biz shelale de kalmstk bungalov odalardaBu yaz dusunebilirim beyimlen ve kizcemlencocuklu tatil icin agva cok ideal
Gizemli nehir diye bir oteldeydik. Bizimki de bungalovdu. Nehir manzaraliHangi otelde kalmistiniz biz shelale de kalmstk bungalov odalarda
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.B Brunello Cicinelli canim ya ben başladim progestona gunde iki defa başim cok fena donuyor sendede oyle oluyormu acaba
Ross canimm gözün aydın çok sevindim prensesleri cogalttikNe zaman dogcak diye soruyorlar doktora
O da dahaaa üç ay var deyince hee tamam dediler
Küçük oğlan hep erkek olsun diyordu
Kız olacağını öğrenince başak gördün mü Talha kız kardesmz olcak ben sana demiştim hem kız daha iyi olur diyor büyük oğlan
Eşim zaten doktora sordufu soru bu kdr kilo alması normal mi
Bu ay almamism geçen kilomda kalmism
Daha dur kimbilir ne kdr sisecek diyor hadi yaa diuir
Bnde dedm herkese bnm şişman olduğunu soyluyir deyince doktor yanlış yapıyorsun prenses gelicem prensesler gbi davranmalisin eşine dedi
Çocuklarda kıs kıs gülüyorlar
Senin ki erkek bence, kertin gitsinBen geldim
Sultanımın piremsesi geliyormuşşşşşşş çok şükür güzel haberler yağıyor topiğe ya
Benimki erkekse gelinim yoldaama benimki de kızsa 2 tane helal süt emmiş damat avına çıkmamız gerekecek ByNkoaLa
Allah'ım şükrümüzü, güzel haberlerimizi, mutluluğumuzu arttırsın
Bende 5'ten beri uyanık olduğum lanet bir geceden sonra ayakta kalmaya çalışarak karne hazırlamaya çalışıyorum. Demin sistem çökünce girdiğim tüm davranış notları sizlere ömür
Nefret ediyorum e-okuldan
Bu arada haftaya perşembe 2'li teste giriyorum. Tam o tarihte 12 hafta 3 günlük oluyor cici bebe. Cinsiyet tahmini gelir belki
Nasılsınız ne var ne yok ballarım
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.
----------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Limonsuzzcay
Elhan
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Nasılsın canım, bebekler nasıl?Ross canimm gözün aydın çok sevindim prensesleri cogalttik
beyaz ev çocuk kabul etmiyor canım +18 bi otel bende bakmıştım geçen yıl çok beğendimBu yaz dusunebilirim beyimlen ve kizcemlencocuklu tatil icin agva cok ideal
Ağva miBu yaz dusunebilirim beyimlen ve kizcemlencocuklu tatil icin agva cok ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?