Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tahminim 2 li testte tahmin geleceği kuzummm
Kesin az çok belli olur hele erkekse kesin olur
Benim pipişli beyy, ayaklar tepede açıktı bir baktıkk ordaaa kocamannnn birrr pipiiii

karne zamanı geldi değil mi.. Allah kolaylık versin aşk böceğimmm

bende 10 gün sonraya 3d için randevu aldımm
doktora sormuştum 3d ile görebilir miyim diye, oda bana demek bebeğinle tanışmak istiyorsun dedi. 10 gün sonra gel bakalım ağzı yüzü iyice çıkar ortaya net bir şekilde görürüz dedi :)

hoşgeldin canımmm

bakk eğer kızsa kızın kızımdır ona göre bende helal süt emmiş gelin arıyorum

Cicim hoşgeldin canım sbhn köründe uyanıp uyuyamamak çok iğrenç bişey ya tüm gününü etkiliyor illaki.
cinsiyet tahmini gelir bence artık cicim baya büyüdü bebiş hayırlısı inşallah canim :)

Nasılsın canım, bebekler nasıl?
İyiyim inşaallah. Bebeklerin bugün kalça ultrason u vardı diye biliyorduk gittik prematüre dogdukalri için ertelediler ama çocuk doktoru kalbinde ufurum var dedi birinden için 4. Ayda kardiyolog a götürün dedi

Cicimm kolay gelsin. Bence de seninki erkek boşuna uğraşma

İyiyim inşaallah. Bebeklerin bugün kalça ultrason u vardı diye biliyorduk gittik prematüre dogdukalri için ertelediler ama çocuk doktoru kalbinde ufurum var dedi birinden için 4. Ayda kardiyolog a götürün dedi
Kalbini ferah tut canım, üfürüm olan çok, büyüdükçe kapanıyor

Kolay gelsin cnm sağlıklı olsun öncelik ama insan merak ediyor cinsiyeti benim randevuma 10 gün kaldı bklm gösterecek mi 2 li teste geç kalmış olucam snrm ben o zmn 13+3 falan oluyorum bklm hyrlisi ölüyorum yorgunluktan bugün bı haftalik hastalıktan dolayı tatili bitti kızımın okula gitmişti ama yine okulda kusmus getirdim gitmisken öğretmenimizle konuştuk uzun uzun kızım okula başlamadan önce çok konuşkan girişken bı çocuktu cekingenligi yoktu hiç ama okulun başından beri tam tersi durum söz konusu alışma süreci falan dedik ama yarı dönem geldi hala isteksiz arkadaslarini seviyor öğretmenini de ama çok sıkılıyorum okulda, seni özlüyorum diyor bana sürekli zorla gönderiyorum nasıl aşıcaz bu durumu bilemiyorum sanrm daha gelmeden kardeş kıskançlığı oturdu biraz birinci sınıf çok daha gözümü korkutuyor açıkçası o zmn nasip olursa kardeşi doğmuş olacak yine gitmicem diye tutturursa napixaz bilmiroum okulda serbest etkinlik saatinde arkadaşları oyun oynarken kızım kenarda kendi halinde oturuyormuş sürekli

Erkekse ya senin oğlan ya senin oğlan
:d
Rabbim hayirlisini versin ikimize de güzel gonullum

Canım 13+3 de test yapılıyor geç kalmış sayılmıyorsun..

Senin ki erkek bence, kertin gitsin
Hayırlı haberler al inşaallah taramadan
Bana da erkek gibin geliyor
Bir açmış ultrasonda bacaklarını görmen lazım sergilemeye çok hazır ve nazır
Hafif çıkıntı vardı ama bu klitorise de dönebilir dediler.
Geldi zamanı gelmez mi haftaya cuma karne günü
Patilim benim doktor bu hafta 4d fotosunu çekti cici bebenin. Hani böyle gerçekçi gibi sarı renkli üstünde 4d yazıyor. Ondan mı diyorsun sende?
hoşgeldin canımmm

bakk eğer kızsa kızın kızımdır ona göre bende helal süt emmiş gelin arıyorum
Koptum
Eğer karlı bir anlaşma yaparsak neden olmasın
Gecenin bir yarısı kabus görüp kalp sıkışması, şok ve kan ter içinde uyanınca gününde haliyle berbat geçiyor pamuğum, rüyadan sonra uyuyamadım.
İnşallahhhh gelir seksü şempazem
Cicimm kolay gelsin. Bence de seninki erkek boşuna uğraşma
Bana da öyle geliyor gülparem
İkizler nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…