- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.641
Testi doktor mu söylüyor isteğe bağlı mı ben kızımda ikili üçlü hiç birini yaptirmamistimCanım 13+3 de test yapılıyor geç kalmış sayılmıyorsun..
kaynişimden aldığım dersler sonucu aslaa gelinim olmaz kızım olur bilesinBana da erkek gibin geliyor
Bir açmış ultrasonda bacaklarını görmen lazım sergilemeye çok hazır ve nazır
Hafif çıkıntı vardı ama bu klitorise de dönebilir dediler.
Geldi zamanı gelmez mi haftaya cuma karne günü
Patilim benim doktor bu hafta 4d fotosunu çekti cici bebenin. Hani böyle gerçekçi gibi sarı renkli üstünde 4d yazıyor. Ondan mı diyorsun sende?
Koptum
Eğer karlı bir anlaşma yaparsak neden olmasın
Gecenin bir yarısı kabus görüp kalp sıkışması, şok ve kan ter içinde uyanınca gününde haliyle berbat geçiyor pamuğum, ☹ rüyadan sonra uyuyamadım.
İnşallahhhh gelir seksü şempazem
Bana da öyle geliyor gülparem
İkizler nasıl?
Hayırlara çıksın cnm ne çok rüya goruyon kız sen ben çok nadir görürüm dün gece rüyamda yiyecek gördüm istisnasız WC için uyanıp uyudukca aynı rüyaydı dedim bu bı isaret akşama hemen yaptım artıkBana da erkek gibin geliyor
Geldi zamanı gelmez mi haftaya cuma karne günü
Patilim benim doktor bu hafta 4d fotosunu çekti cici bebenin. Hani böyle gerçekçi gibi sarı renkli üstünde 4d yazıyor. Ondan mı diyorsun sende?
Koptum
Eğer karlı bir anlaşma yaparsak neden olmasın
Gecenin bir yarısı kabus görüp kalp sıkışması, şok ve kan ter içinde uyanınca gününde haliyle berbat geçiyor pamuğum, ☹ rüyadan sonra uyuyamadım.
Bana da öyle geliyor gülparem
İkizler nasıl?
Oo bacaklar açıksa kesin erkekBana da erkek gibin geliyor
Heh evet ondan bahsediyorum bendeGeldi zamanı gelmez mi haftaya cuma karne günü
Bir pipili kontenjanı kendime ayırdım ponçiğimBize pipililer kaldı diye boşuna demiyorum
sen kendine de +1 pipili yaz :d
Biz erkek istemirük biz pipili istirük.Erkek değil
Pipiliihahahahahahahah
İsteğe bağlı canım, benim eşim istedi ondan yaptırdım.Testi doktor mu söylüyor isteğe bağlı mı ben kızımda ikili üçlü hiç birini yaptirmamistim
Yaşasın pipililerBir pipili kontenjanı kendime ayırdım ponçiğim
Biz erkek istemirük biz pipili istirük.
Ya pipili ya kukuşlu
Birinde ufurum var dedi doktor zaten bozulmaya yer arayan moralmanim bozuldu.Bana da öyle geliyor gülparem
İkizler nasıl?
Bakalım bizimkiler ne olacak Cicim
Bu arada bugünde kan verdim değerim artmış çok şükür 56,3-163,3
Üfürüm hemen her cocukta rastlanıyor gülnihalim sıkma canını bazen kalp kan basıncı yaparken duyulan ses te olabiliyor.Birinde ufurum var dedi doktor zaten bozulmaya yer arayan moralmanim bozuldu.Bugün hastanedeydik. Haftaya benim işler var sonraki hafta yine ikizlerin kalça USG leri falan hastane yolları taştan anlayacağın
Geç kalmış sayılmazsın bence kuzum.Kolay gelsin cnmsağlıklı olsun öncelik ama insan merak ediyor cinsiyeti benim randevuma 10 gün kaldı bklm gösterecek mi 2 li teste geç kalmış olucam snrm ben o zmn 13+3 falan oluyorum bklm hyrlisi ölüyorum yorgunluktan bugün bı haftalik hastalıktan dolayı tatili bitti kızımın okula gitmişti ama yine okulda kusmus getirdim gitmisken öğretmenimizle konuştuk uzun uzun kızım okula başlamadan önce çok konuşkan girişken bı çocuktu cekingenligi yoktu hiç ama okulun başından beri tam tersi durum söz konusu alışma süreci falan dedik ama yarı dönem geldi hala isteksiz arkadaslarini seviyor öğretmenini de ama çok sıkılıyorum okulda, seni özlüyorum diyor bana sürekli zorla gönderiyorum nasıl aşıcaz bu durumu bilemiyorum sanrm daha gelmeden kardeş kıskançlığı oturdu biraz birinci sınıf çok daha gözümü korkutuyor açıkçası o zmn nasip olursa kardeşi doğmuş olacak yine gitmicem diye tutturursa napixaz bilmiroum okulda serbest etkinlik saatinde arkadaşları oyun oynarken kızım kenarda kendi halinde oturuyormuş sürekli
Ne gördün cicim kalbini bile sıkıştıracakecenin bir yarısı kabus görüp kalp sıkışması, şok ve kan ter içinde uyanınca gününde haliyle berbat geçiyor pamuğum, ☹ rüyadan sonra uyuyamadım.
Hmmm beni etiketlemeyi başardın diloyumkaynişimden aldığım dersler sonucu aslaa gelinim olmaz kızım olur bilesin
anladm cnm saolasin hayırlısı bklmİsteğe bağlı canım, benim eşim istedi ondan yaptırdım.
Yoksa sana kalmış yaptırmayabilirsin bende 3 lü falan yaptırmayacağım
Vala cici çabuk atlatırız insAllah su dönemi inan çok yorgun hissediyorum kızım böyle yaptıkça ya hep böyle sessiz kendini geri planda bırakırsa okulda diye düşünüyorum ona sevgimizi her daim hissettirmeye çalışıyoruz ama işimiz zor snrmGeç kalmış sayılmazsın bence kuzum.
Kardeşinin olacağı düşüncesi her çocuğun okul başarısını mutlaka etkiler. Hele anne özleme 1.sınıflarda çok sık karşılaşılan bir durumdur. Zamanla alışacak kuzum. İçini sıkma
Evet insan çok merak ediyor cinsiyeti. İçinde ne var bilmek istiyorsun
İnşaallah patilimmÜfürüm hemen her cocukta rastlanıyor gülnihalim sıkma canını bazen kalp kan basıncı yaparken duyulan ses te olabiliyor.
Allah korusun sapasağlamlar inşallah hiç merak etme
Diloss ne hediyesi ben kaçırdım sanırımKocammmmm geldiiiihediyesi ile gelmissss
cnm hamiellikte bielmicem ama kızımda da doğduktan sonra üfürük var demişlerdi bı kez götürdük muayeneye zamanla kapanır bı dhaa kontrole gelmemize bile gerek yok demişlerdi düzelir insAllah sıkma canınıİnşaallah patilimm
nasil deliller bunlar ,Hmmm beni etiketlemeyi başardın diloyum
Ama hiç kız bekleme benden, kız derse kalp krizi geçirecek kadar çok şaşırırım. Bütün deliller erkeği gösteriyor
Ne getirmişKocammmmm geldiiiihediyesi ile gelmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?