Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaynişimden aldığım dersler sonucu aslaa gelinim olmaz kızım olur bilesin

Hayırlara çıksın cnm ne çok rüya goruyon kız sen ben çok nadir görürüm dün gece rüyamda yiyecek gördüm istisnasız WC için uyanıp uyudukca aynı rüyaydı dedim bu bı isaret akşama hemen yaptım artık

Bana da erkek gibin geliyor
Bir açmış ultrasonda bacaklarını görmen lazım sergilemeye çok hazır ve nazır
Hafif çıkıntı vardı ama bu klitorise de dönebilir dediler.
Oo bacaklar açıksa kesin erkek

Geldi zamanı gelmez mi haftaya cuma karne günü
Patilim benim doktor bu hafta 4d fotosunu çekti cici bebenin. Hani böyle gerçekçi gibi sarı renkli üstünde 4d yazıyor. Ondan mı diyorsun sende?
Heh evet ondan bahsediyorum bende direkt ona gireceğim işte onunla izlicez bi 10 dk falan
16. haftaya falan geliyorum o zaman net belli olur herşeyi ağzı yüzü bakalım kime benziyor dedi heyecan yaptım

Testi doktor mu söylüyor isteğe bağlı mı ben kızımda ikili üçlü hiç birini yaptirmamistim
İsteğe bağlı canım, benim eşim istedi ondan yaptırdım.
Yoksa sana kalmış yaptırmayabilirsin bende 3 lü falan yaptırmayacağım

Bana da öyle geliyor gülparem
İkizler nasıl?
Birinde ufurum var dedi doktor zaten bozulmaya yer arayan moralmanim bozuldu. Bugün hastanedeydik. Haftaya benim işler var sonraki hafta yine ikizlerin kalça USG leri falan hastane yolları taştan anlayacağın

Bakalım bizimkiler ne olacak Cicim

Bu arada bugünde kan verdim değerim artmış çok şükür 56,3-163,3

Yaaaa maşallah subhanallah büşom
2 katından bile fazla artmış.
Şuan gayet kesin ama istersen bir de perşembe ver. Düzenli mi artış onu görsün doktor. Onun da en az 326 ,6 çıkması lazım

Birinde ufurum var dedi doktor zaten bozulmaya yer arayan moralmanim bozuldu. Bugün hastanedeydik. Haftaya benim işler var sonraki hafta yine ikizlerin kalça USG leri falan hastane yolları taştan anlayacağın
Üfürüm hemen her cocukta rastlanıyor gülnihalim sıkma canını bazen kalp kan basıncı yaparken duyulan ses te olabiliyor.
Allah korusun sapasağlamlar inşallah hiç merak etme

Geç kalmış sayılmazsın bence kuzum.
Kardeşinin olacağı düşüncesi her çocuğun okul başarısını mutlaka etkiler. Hele anne özleme 1.sınıflarda çok sık karşılaşılan bir durumdur. Zamanla alışacak kuzum. İçini sıkma
Evet insan çok merak ediyor cinsiyeti. İçinde ne var bilmek istiyorsun

ecenin bir yarısı kabus görüp kalp sıkışması, şok ve kan ter içinde uyanınca gününde haliyle berbat geçiyor pamuğum, ☹ rüyadan sonra uyuyamadım.
İnşallahhhh gelir seksü şempazem
Ne gördün cicim kalbini bile sıkıştıracak

kaynişimden aldığım dersler sonucu aslaa gelinim olmaz kızım olur bilesin
Hmmm beni etiketlemeyi başardın diloyum
Ama hiç kız bekleme benden, kız derse kalp krizi geçirecek kadar çok şaşırırım. Bütün deliller erkeği gösteriyor

İsteğe bağlı canım, benim eşim istedi ondan yaptırdım.
Yoksa sana kalmış yaptırmayabilirsin bende 3 lü falan yaptırmayacağım
anladm cnm saolasin hayırlısı bklm
Vala cici çabuk atlatırız insAllah su dönemi inan çok yorgun hissediyorum kızım böyle yaptıkça ya hep böyle sessiz kendini geri planda bırakırsa okulda diye düşünüyorum ona sevgimizi her daim hissettirmeye çalışıyoruz ama işimiz zor snrm

İnşaallah patilimm
cnm hamiellikte bielmicem ama kızımda da doğduktan sonra üfürük var demişlerdi bı kez götürdük muayeneye zamanla kapanır bı dhaa kontrole gelmemize bile gerek yok demişlerdi düzelir insAllah sıkma canını
Hmmm beni etiketlemeyi başardın diloyum
Ama hiç kız bekleme benden, kız derse kalp krizi geçirecek kadar çok şaşırırım. Bütün deliller erkeği gösteriyor
nasil deliller bunlar ,
Kocammmmm geldiiiihediyesi ile gelmissss
Ne getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…