Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen aşermişsin balım
Ne gördün o kadar?
Oo bacaklar açıksa kesin erkek
Oo hemde nasıl yaymış kendini negom bir görsen
Üst bedenini kapamış kolları ile yüzünü kapanış öne doğru eğik duruyor belden aşağısı müze sergisi gibi
Heh evet ondan bahsediyorum bende direkt ona gireceğim işte onunla izlicez bi 10 dk falan
16. haftaya falan geliyorum o zaman net belli olur herşeyi ağzı yüzü bakalım kime benziyor dedi heyecan yaptım
E bizim doktor niye bu kadar erken 4d çekti
Senin ilk mi çekilecek Patilim. Çok güzel ve gerçekten çok ayrıntılı görünüyor.
Birinde ufurum var dedi doktor zaten bozulmaya yer arayan moralmanim bozuldu. Bugün hastanedeydik. Haftaya benim işler var sonraki hafta yine ikizlerin kalça USG leri falan hastane yolları taştan anlayacağın
Gülparem üzülme hemen hemen her çocukta var. Yeğenimde de var, öğrencilerimin çoğunda da var. Hiç birşey olmuyor. Sıkma canını. Allah kötü dert vermesin balım

Ağva mi agvaya gittiğimde hamileydim ve çok korkmuştum yolundan. Sanırım tekrar gitmeye cesaretim yok.. ne telefon çekiyordu ne de etrafta birileri vardı çok korkmuştum
Benim vecihi o yollara dogru ucura ucura goturdu beni kac defa bayramlarda filan da gunubirlik kahvaltiya da gittik hamileyken de gitmistik korkuyor insan korkunclu yolll da biz alistik artik ...

Yaaaa maşallah subhanallah büşom
2 katından bile fazla artmış.
Şuan gayet kesin ama istersen bir de perşembe ver. Düzenli mi artış onu görsün doktor. Onun da en az 326 ,6 çıkması lazım
Valla bende çok mutlu oldum cicim 120 falan beklerken 160 olması çok mutlu etti beni doktorum verme artık gerek yok dedi bende vermek istiyordum ama kanama olmadığı sürece verme dedi pazartesi gideceğim zaten ya, yinede duramazsam eğer acile giderim gerçi onada gitmeye korkuyorum artık

Ne gördün cicim kalbini bile sıkıştıracak
Ya eşim komiserlik sınavını kazanmış. Sınavı kazanan 1 otobüs dolusu polis Ankaraya eğitime yola çıkacak. Ben ve diğer polislerin aileleri eşleri otobüsteyiz onları geçireceğiz. Hatta ben Ankaraya kadar gelebilir miyim ordan kendim dönerim falan diyorum. Otobüsteki tüm polisler aynı tip pijamalı. Birkaç tane yaşı büyük özel harekatçı ve komiserler var onlar ümfilrmalı.
Sonra yolun karşısında 50 tane falan kız erkek karışık üniformalı polis grubu ellerinde silahlarla otobüse pis pis bakmaya başladı. Derken 10 saniye geçmeden komiserler ve özel harekatçı abiler tüm polisler silah düzeni alıp otobüsü terketsin diye büyük bir panikle bağırdılar. Bunların hepsi indi. Bende inecektim geyşam durdurdu beni otobüste kal dedi.
Bizimkiler indi enteresan bir düzen aldılar ama çok nizami hareketlerle. Derken iki taraflı silahlı çatışma başladı otobüs ortalarında. Silah sesleri, bombalar, otobüsün her yerinden geçiyor. Biz aileler yattık yere ama delirirsin, yanıma mermiler mi düşmüyor neler neler. Bir yandan aklım geyşada. Sonra otobüsten indik baktım yaşıyor ama birkaç kişi şehit olmuş bizden. Sonra kalan polisler ve bizler aşağı yola yürümeye başladık ordan da bu sefer asker üniformalı kalabalık grup gelip ateş açmaya başladı. Biri tam beni vuracakken özel harekatçı bir abi onu vurdu falan.
Darbe gibi birşeydi anladığım kadarıyla.
Ama hayatımda ilk kez çığlıklarla uyandım. Ölüyorum sandım. Geyşa nasıl sakinleştireceğini şaşırdı.
Allahım hayra çıkarsın ya.

İnşaallah canım çok teşekkür ederim ben hamile değilim ikizlerim var 2 aylık onları kalça usg su için götürmüştük onu çektiremedik prematüre olduklarından ama bunu duyduk işte

Allah'a hayırla çıkarsın tatlimmmm

Cicisim bu rüya mı?? Arka sokaklar mi?
Allah hayırlara çıkarsın gerçekten korkuncmus

İnşaallah canım çok teşekkür ederim ben hamile değilim ikizlerim var 2 aylık onları kalça usg su için götürmüştük onu çektiremedik prematüre olduklarından ama bunu duyduk işte
Ha pardon canım ben hamilesn sandım genelde çocukların bı çoğunda oluyor diye biliyorum zamanla kapanır insAllah sağlıkla büyüsün ikizlerin MaşAllah

Kese şekli, genital nub teorisi falan hep erkeğe işaret ediyor.
Yaa asermek tam olarak böyle mi oluyormuş hiç bilemedm
Börek diyelim her seferinde böldüm yiyemedim rüyamda
O kadar istemişsin ki rüyana kadar girmiş pıtırcığım
Yap da ye
Verme dediyse gerek yoktur büşom.
Ben bat günümde 123,3 ile öğrenip direkt doktora koşmuştum. Doktorum kese görünmesi için hcg nin binlere çıkması lazım, 2 gün sonra kan ver 2 kat artarsa haftaya gel demişti.
2 gün 612,5 çıkmıştı.
Sonraki hafta gittiğimde 5 haftalıktım ve kese görünmüştü. Hatta içinde nokta kadardı kalbi pıt pıt atıyordu. Sesi duyulmadı kalbin ama ekranda çok belliydi atış
Seninde değerin haftaya kadar binlerin üstüne çıkacak. Allahın izniyle kese görürsün

Hayırlı olsun diloşum şahane

Ha pardon canım ben hamilesn sandım genelde çocukların bı çoğunda oluyor diye biliyorum zamanla kapanır insAllah sağlıkla büyüsün ikizlerin MaşAllah
Estağfurullah canım benim çok teşekkürler inşaallah siz de sağlıkla kavuşun bebeklerinize

İnşallah görürüm kuzum ya pazartesiye 6 gün var inşallah çıkar 1000 lere

aynen canım yedim bebisime yarasın insAllah anladım canım valla bende ultrason fotoğrafı yok vermediler o yüzden hiç tahminim yok bklm nolcak
Estağfurullah canım benim ❤❤ çok teşekkürler inşaallah siz de sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Amin insAllah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…