- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.681
Bol bol dua et canım rüyayi gördüğünde mutlaka banyoya git suyu aç ve anlat ne gorduysen akıp gitsin duanida et rahatlarsın kuuzm ❤Çok korkunçtu kızlar ve o kadar gerçekçiydi ki
İçim daralıyor rüyadan beri..
Uyku uyuyamadım zaten 5 den beri ayaktayım.
Ay cicim hayra yoralım hayır çıksınYa eşim komiserlik sınavını kazanmış. Sınavı kazanan 1 otobüs dolusu polis Ankaraya eğitime yola çıkacak. Ben ve diğer polislerin aileleri eşleri otobüsteyiz onları geçireceğiz. Hatta ben Ankaraya kadar gelebilir miyim ordan kendim dönerim falan diyorum. Otobüsteki tüm polisler aynı tip pijamalı. Birkaç tane yaşı büyük özel harekatçı ve komiserler var onlar ümfilrmalı.
Sonra yolun karşısında 50 tane falan kız erkek karışık üniformalı polis grubu ellerinde silahlarla otobüse pis pis bakmaya başladı. Derken 10 saniye geçmeden komiserler ve özel harekatçı abiler tüm polisler silah düzeni alıp otobüsü terketsin diye büyük bir panikle bağırdılar. Bunların hepsi indi. Bende inecektim geyşam durdurdu beni otobüste kal dedi.
Bizimkiler indi enteresan bir düzen aldılar ama çok nizami hareketlerle. Derken iki taraflı silahlı çatışma başladı otobüs ortalarında. Silah sesleri, bombalar, otobüsün her yerinden geçiyor. Biz aileler yattık yere ama delirirsin, yanıma mermiler mi düşmüyor neler neler. Bir yandan aklım geyşada. Sonra otobüsten indik baktım yaşıyor ama birkaç kişi şehit olmuş bizden. Sonra kalan polisler ve bizler aşağı yola yürümeye başladık ordan da bu sefer asker üniformalı kalabalık grup gelip ateş açmaya başladı. Biri tam beni vuracakken özel harekatçı bir abi onu vurdu falan.
Darbe gibi birşeydi anladığım kadarıyla.
Ama hayatımda ilk kez çığlıklarla uyandım. Ölüyorum sandım. Geyşa nasıl sakinleştireceğini şaşırdı.
Allahım hayra çıkarsın ya.
Hesaplamalarıma göre pazartesi en az 1200 falan oluyor. 2. Kez ölçtürme bencede, 2kat artmış tamam işteİnşallah görürüm kuzum ya pazartesiye 6 gün var inşallah çıkar 1000 lere
Neden vermediler ki fıstığımaynen canım yedim bebisime yarasın insAllahanladım canım valla bende ultrason fotoğrafı yok vermediler o yüzden hiç tahminim yok bklm nolcak
Amin insAllah canım
Doktor bana vajinal al dedi zaten ama hepsi dökülüyor dinlenmeye ragmen bide vajinal kullansam sabah aksam banyo yapmam gerekiyo zaten üşutmusumBen geldim
Sultanımın piremsesi geliyormuşşşşşşş çok şükür güzel haberler yağıyor topiğe ya
Benimki erkekse gelinim yoldaama benimki de kızsa 2 tane helal süt emmiş damat avına çıkmamız gerekecek ByNkoaLa
Allah'ım şükrümüzü, güzel haberlerimizi, mutluluğumuzu arttırsın
Bende 5'ten beri uyanık olduğum lanet bir geceden sonra ayakta kalmaya çalışarak karne hazırlamaya çalışıyorum. Demin sistem çökünce girdiğim tüm davranış notları sizlere ömür
Nefret ediyorum e-okuldan
Bu arada haftaya perşembe 2'li teste giriyorum. Tam o tarihte 12 hafta 3 günlük oluyor cici bebe. Cinsiyet tahmini gelir belki
Nasılsınız ne var ne yok ballarım
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.
----------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Bilmem devlet hastanesi olduğu içindir büyük ihtimal doktorum çok ilgili çok anlayışlı biri şükür amaNeden vermediler ki fıstığım
Rahim tarafları kasıklarımda hep bi his var böyle sancı gibi de tam o kadar ağrılı bir sancı değil gibi de değişik, ne zaman geçerki bu tahminiHesaplamalarıma göre pazartesi en az 1200 falan oluyor. 2. Kez ölçtürme bencede, 2kat artmış tamam işte
Allah korusun artacağına azalırsa adetin başlar zaten. Ordan anlarsın artmadığını.
Adetinin gelmediği her gün hcg değerin kat kat artıyor demektir ♥
Bol bol dua et canım rüyayi gördüğünde mutlaka banyoya git suyu aç ve anlat ne gorduysen akıp gitsin duanida et rahatlarsın kuuzm ❤
Ay cicim hayra yoralım hayır çıksın
Nasıl korkunç bir rüyaymış böyle
Kuzularım dün geyşamla behzat ç izliyorduk. Bir sahnede hiç böyle beklenmedik bir anda korkunç bir silah sesiyle başrol polislerinden biri vuruldu. Bende o sıra öyle bir dizinin içine dalmışım ki çok da ani patlama sesi olunca büyük bir korkuyla çığlık atıp yerimden hopladım
AhahahasssKuzularım dün geyşamla behzat ç izliyorduk. Bir sahnede hiç böyle beklenmedik bir anda korkunç bir silah sesiyle başrol polislerinden biri vuruldu. Bende o sıra öyle bir dizinin içine dalmışım ki çok da ani patlama sesi olunca büyük bir korkuyla çığlık atıp yerimden hopladım
Sanırım o korku bilinç altımı şeyettirdi
evet once okulTeşekkür ederim kuzum
Önce okulunu oku güzel bir meslek kariyer
Ondan sonra koca
Benim gibi kaçarak evlenme
Kuzum günde kaç defa alıyorsun. Vajinal aldıktan sonra 1 2 saat yatman lazım. Sonra kalkınca dökülenler ilacın artıkları. Tabki dökülecek ordan ilerleyecek yer yok, yer çekimi malum.Doktor bana vajinal al dedi zaten ama hepsi dökülüyor dinlenmeye ragmen bide vajinal kullansam sabah aksam banyo yapmam gerekiyo zaten üşutmusum
Doktor agiz yoluyla alabilirsin ama cok baş dönmesi olur oyuzden vajinal al demişti
Doktorunla iletişim tamamsa, bebeğin sağlığı iyiyse fotoğraf olmasa da olur kuzum ya boşver. Ben devlette de veriyor sanıyordum ondan şaşırdım. Ama çok da önemli değil nasılsa gözünle görüyorsun her gittiğinde,Bilmem devlet hastanesi olduğu içindir büyük ihtimal doktorum çok ilgili çok anlayışlı biri şükür ama
Kuzu yveste satılmaz olurmu ödüllü mutlaka vardır kokusu çok hoş tam bir kış kokusu bütün serilerini kullandım ama bunun kokusu daha tatlı diyerleri de güzel kalıcı tekrar araştırma yapevet once okuldilos bu parfumu arattimda yvesde artik satilmiyomus vanilya deyince ilgimi cekti bakim dedim yada ben bylamadim nasil kokusuu
tamam Rüya sebebi bulundu izleme cicim atraksiyonlu diziler filmler sen iyisiKuzularım dün geyşamla behzat ç izliyorduk. Bir sahnede hiç böyle beklenmedik bir anda korkunç bir silah sesiyle başrol polislerinden biri vuruldu. Bende o sıra öyle bir dizinin içine dalmışım ki çok da ani patlama sesi olunca büyük bir korkuyla çığlık atıp yerimden hopladım
Sanırım o korku bilinç altımı şeyettirdi
Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da hayırlısıDoktorunla iletişim tamamsa, bebeğin sağlığı iyiyse fotoğraf olmasa da olur kuzum ya boşver. Ben devlette de veriyor sanıyordum ondan şaşırdım. Ama çok da önemli değil nasılsa gözünle görüyorsun her gittiğinde,♥
Teşekkür ederim bal peteğimmmm
Cevap veriyorum: Hiçbir zamanRahim tarafları kasıklarımda hep bi his var böyle sancı gibi de tam o kadar ağrılı bir sancı değil gibi de değişik, ne zaman geçerki bu tahmini
Katılıyorum bende de var hala o Ağrı ama sanki adet döngüsünün olduğu tarihlerde daha belli ediyor bı kaç gündür bende daha yoğun Ağrı varCevap veriyorum: Hiçbir zaman
O adet olacakmışsın gibi sancılar hiç bitmiyor kuzum. Çünkü rahminin büyümesi doğuma kadar asla bitmeyecekAma şöyle bir iyi haber verebilirim bir noktadan sonra sancılara öyle çok alışıyorsun ki duyup hissetmemeye başlıyorsun. Ben 10. Haftadan beri hiç rahatsız olmuyorum. Parçam gibi oldu zevk almaya başladım Hatta ağrı kesilince ulan birşey mi oldu diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?