Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok korkunçtu kızlar ve o kadar gerçekçiydi ki
İçim daralıyor rüyadan beri..
Uyku uyuyamadım zaten 5 den beri ayaktayım.
Bol bol dua et canım rüyayi gördüğünde mutlaka banyoya git suyu aç ve anlat ne gorduysen akıp gitsin duanida et rahatlarsın kuuzm ❤

Ay cicim hayra yoralım hayır çıksın
Nasıl korkunç bir rüyaymış böyle

İnşallah görürüm kuzum ya pazartesiye 6 gün var inşallah çıkar 1000 lere
Hesaplamalarıma göre pazartesi en az 1200 falan oluyor. 2. Kez ölçtürme bencede, 2kat artmış tamam işte
Allah korusun artacağına azalırsa adetin başlar zaten. Ordan anlarsın artmadığını.
Adetinin gelmediği her gün hcg değerin kat kat artıyor demektir

Çok korkunçtu kızlar ve o kadar gerçekçiydi ki
İçim daralıyor rüyadan beri..
Uyku uyuyamadım zaten 5 den beri ayaktayım.
Düşünmemeye çalış canım eşin polis olunca bilinç altın böyle rüyalar gördürüyor bence
D Dilos06 güle güle kullan canım hediyeni

aynen canım yedim bebisime yarasın insAllah anladım canım valla bende ultrason fotoğrafı yok vermediler o yüzden hiç tahminim yok bklm nolcak

Amin insAllah canım
Neden vermediler ki fıstığım

Doktor bana vajinal al dedi zaten ama hepsi dökülüyor dinlenmeye ragmen bide vajinal kullansam sabah aksam banyo yapmam gerekiyo zaten üşutmusum
Doktor agiz yoluyla alabilirsin ama cok baş dönmesi olur oyuzden vajinal al demişti

Rahim tarafları kasıklarımda hep bi his var böyle sancı gibi de tam o kadar ağrılı bir sancı değil gibi de değişik, ne zaman geçerki bu tahmini

Bol bol dua et canım rüyayi gördüğünde mutlaka banyoya git suyu aç ve anlat ne gorduysen akıp gitsin duanida et rahatlarsın kuuzm ❤
Ay cicim hayra yoralım hayır çıksın
Nasıl korkunç bir rüyaymış böyle
Düşünmemeye çalış canım eşin polis olunca bilinç altın böyle rüyalar gördürüyor bence
D Dilos06 güle güle kullan canım hediyeni
Kuzularım dün geyşamla behzat ç izliyorduk. Bir sahnede hiç böyle beklenmedik bir anda korkunç bir silah sesiyle başrol polislerinden biri vuruldu. Bende o sıra öyle bir dizinin içine dalmışım ki çok da ani patlama sesi olunca büyük bir korkuyla çığlık atıp yerimden hopladım
Sanırım o korku bilinç altımı şeyettirdi

Ahahahasss
Bir an kendimi gördüm cicim elimde bişey varsa o kesin tavana çarpıp iniyor attığım çığlık ve ufaktan etmiş olduğum küfürde yanında eşantiyonu

Teşekkür ederim kuzum
Önce okulunu oku güzel bir meslek kariyer
Ondan sonra koca
Benim gibi kaçarak evlenme
evet once okul dilos bu parfumu arattimda yvesde artik satilmiyomus vanilya deyince ilgimi cekti bakim dedim yada ben bylamadim nasil kokusuu

Kuzum günde kaç defa alıyorsun. Vajinal aldıktan sonra 1 2 saat yatman lazım. Sonra kalkınca dökülenler ilacın artıkları. Tabki dökülecek ordan ilerleyecek yer yok, yer çekimi malum.
Ama sana yarayacak kısmı içinde aktive oluyor zaten sen dökülenlere aldırış etme.
Öte yandan her gün neden banyo yapman gereksin ki?
Fitil atmadan önce tuvalette şöyle bir yıkatıver özel bölgeni, sonra kurula tamamdır.
Vajinal almak varken ağızdan alma kuzum keşke bende vajinal alabilsem.

Bilmem devlet hastanesi olduğu içindir büyük ihtimal doktorum çok ilgili çok anlayışlı biri şükür ama
Doktorunla iletişim tamamsa, bebeğin sağlığı iyiyse fotoğraf olmasa da olur kuzum ya boşver. Ben devlette de veriyor sanıyordum ondan şaşırdım. Ama çok da önemli değil nasılsa gözünle görüyorsun her gittiğinde,

evet once okul dilos bu parfumu arattimda yvesde artik satilmiyomus vanilya deyince ilgimi cekti bakim dedim yada ben bylamadim nasil kokusuu
Kuzu yveste satılmaz olurmu ödüllü mutlaka vardır kokusu çok hoş tam bir kış kokusu bütün serilerini kullandım ama bunun kokusu daha tatlı diyerleri de güzel kalıcı tekrar araştırma yap
Eşim de bir mağazada kalmamış sipariş vermiş önceden gelmiş cnm

tamam Rüya sebebi bulundu izleme cicim atraksiyonlu diziler filmler sen iyisi
Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da hayırlısı

Rahim tarafları kasıklarımda hep bi his var böyle sancı gibi de tam o kadar ağrılı bir sancı değil gibi de değişik, ne zaman geçerki bu tahmini
Cevap veriyorum: Hiçbir zaman
O adet olacakmışsın gibi sancılar hiç bitmiyor kuzum. Çünkü rahminin büyümesi doğuma kadar asla bitmeyecek Ama şöyle bir iyi haber verebilirim bir noktadan sonra sancılara öyle çok alışıyorsun ki duyup hissetmemeye başlıyorsun. Ben 10. Haftadan beri hiç rahatsız olmuyorum. Parçam gibi oldu zevk almaya başladım Hatta ağrı kesilince ulan birşey mi oldu diyor insan
2.trimester ile birlikte bitiyorsa bilmiyorum tabi. Ama ilk 3 ay bitmiyor.

Katılıyorum bende de var hala o Ağrı ama sanki adet döngüsünün olduğu tarihlerde daha belli ediyor bı kaç gündür bende daha yoğun Ağrı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…