- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.701
Bu ara hep erkek çıkıyo erkek zamanı herhalde uzun zaman sonra bugün kız haberi aldımHmmm beni etiketlemeyi başardın diloyum
Ama hiç kız bekleme benden, kız derse kalp krizi geçirecek kadar çok şaşırırım. Bütün deliller erkeği gösteriyor
Ahahahasss
Bir an kendimi gördüm cicim elimde bişey varsa o kesin tavana çarpıp iniyor attığım çığlık ve ufaktan etmiş olduğum küfürde yanında eşantiyonu
Atraksiyonsuz dizi film de izleyemiyorum ki lanet olsun içimdeki atraksiyon sevgisinetamam Rüya sebebi bulundu izleme cicim atraksiyonlu diziler filmler sen iyisi
Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da hayırlısı❣
Cicimmm seni bu bebek sakinleştirdi yoksa senin uslu bir kız olmaya niyetin yoktuAtraksiyonsuz dizi film de izleyemiyorum ki lanet olsun içimdeki atraksiyon sevgisine
Ama gebeliğimden beri inanılmaz korkak biri oldum. Özellikle ani şeyler yüreğimi çıkartacak gibi oluyor.
Ben hiç o döngüleri takip etmiyorum pıtırcığımKatılıyorum bende de var hala o Ağrı ama sanki adet döngüsünün olduğu tarihlerde daha belli ediyor bı kaç gündür bende daha yoğun Ağrı var
Atraksiyonsuz dizi film de izleyemiyorum ki lanet olsun içimdeki atraksiyon sevgisine
Ama gebeliğimden beri inanılmaz korkak biri oldum. Özellikle ani şeyler yüreğimi çıkartacak gibi oluyor.
Ben hiç o döngüleri takip etmiyorum pıtırcığım
Bazen hafif bazen orta bazenn şiddetli sürekli var ama ilk 3 ay bitmediğini kanıtlamış olduk
Zaten şiddetleri yaşayınca hafif ağrılar yokmuş gibi geliyor insana
Evet erkek revaçta bir sene diyorlar ama benim çevremde eşit gibi.Bu ara hep erkek çıkıyo erkek zamanı herhalde uzun zaman sonra bugün kız haberi aldım
Evet Allahın sopası yok dedikleri bu olsa gerek diloşumCicimmm seni bu bebek sakinleştirdi yoksa senin uslu bir kız olmaya niyetin yoktu
Ama ben soğandan gebelikten önce de tiksiniyordum yine de sayılıyor mu
SayılıyorAma ben soğandan gebelikten önce de tiksiniyordum yine de sayılıyor mu
Kolay gelsin kuzumKızlar ben bir e okul işlemlerine kadar gidip birazdan geleyim
Görüşürük
Akros bank baticak zaten batikTeşekkür ederim bal peteğimmmmdaha iyisi en güzeli senin olsun
Şimdi kızında oluyor ki neler alırsınız neler
ay ne bilm goremedim bende bi parfum aldim cicek kokulu ama yaz kokusu kis icin biseyler ariyodum :)) tekrardan guzel gunlerde kullanKuzu yveste satılmaz olurmu ödüllü mutlaka vardır kokusu çok hoş tam bir kış kokusu bütün serilerini kullandım ama bunun kokusu daha tatlı diyerleri de güzel kalıcı tekrar araştırma yap
Eşim de bir mağazada kalmamış sipariş vermiş önceden gelmiş cnm❤
Teşekkür ederim güzelimay ne bilm goremedim bende bi parfum aldim cicek kokulu ama yaz kokusu kis icin biseyler ariyodum :)) tekrardan guzel gunlerde kullanso elixir olan var o.nasil onuda gormustum aklimda kaldi
Gülüyim mi ağliyim mı ne poh yiyeceğimi bilemedim rossummmAkros bank baticak zaten batik
Amin cnm cümlemizin olsun ins :)
Ay o zaman alışcam mecbur cicimCevap veriyorum: Hiçbir zaman
O adet olacakmışsın gibi sancılar hiç bitmiyor kuzum. Çünkü rahminin büyümesi doğuma kadar asla bitmeyecekAma şöyle bir iyi haber verebilirim bir noktadan sonra sancılara öyle çok alışıyorsun ki duyup hissetmemeye başlıyorsun. Ben 10. Haftadan beri hiç rahatsız olmuyorum. Parçam gibi oldu zevk almaya başladım Hatta ağrı kesilince ulan birşey mi oldu diyor insan
2.trimester ile birlikte bitiyorsa bilmiyorum tabi. Ama ilk 3 ay bitmiyor.
V
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?