Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmmm beni etiketlemeyi başardın diloyum
Ama hiç kız bekleme benden, kız derse kalp krizi geçirecek kadar çok şaşırırım. Bütün deliller erkeği gösteriyor
Bu ara hep erkek çıkıyo erkek zamanı herhalde uzun zaman sonra bugün kız haberi aldım

Ahahahasss
Bir an kendimi gördüm cicim elimde bişey varsa o kesin tavana çarpıp iniyor attığım çığlık ve ufaktan etmiş olduğum küfürde yanında eşantiyonu
tamam Rüya sebebi bulundu izleme cicim atraksiyonlu diziler filmler sen iyisi

Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da hayırlısı
Atraksiyonsuz dizi film de izleyemiyorum ki lanet olsun içimdeki atraksiyon sevgisine
Ama gebeliğimden beri inanılmaz korkak biri oldum. Özellikle ani şeyler yüreğimi çıkartacak gibi oluyor.

Atraksiyonsuz dizi film de izleyemiyorum ki lanet olsun içimdeki atraksiyon sevgisine
Ama gebeliğimden beri inanılmaz korkak biri oldum. Özellikle ani şeyler yüreğimi çıkartacak gibi oluyor.
Cicimmm seni bu bebek sakinleştirdi yoksa senin uslu bir kız olmaya niyetin yoktu

Katılıyorum bende de var hala o Ağrı ama sanki adet döngüsünün olduğu tarihlerde daha belli ediyor bı kaç gündür bende daha yoğun Ağrı var
Ben hiç o döngüleri takip etmiyorum pıtırcığım
Bazen hafif bazen orta bazenn şiddetli sürekli var ama ilk 3 ay bitmediğini kanıtlamış olduk
Zaten şiddetleri yaşayınca hafif ağrılar yokmuş gibi geliyor insana

Aman dikkat et canım fazla korku da iyi değil içerdeki minik hoşlanmıyor sanırım korkutucu şeylerden

Evet alıştık artık

Bu ara hep erkek çıkıyo erkek zamanı herhalde uzun zaman sonra bugün kız haberi aldım
Evet erkek revaçta bir sene diyorlar ama benim çevremde eşit gibi.
Kız kardeşim bu sene kız doğurdu mesela. Gülnihal kız doğurdu. Bir arkadaşım kız bebeğe hamile. RosSsS dan da kız bebek haberi geldi.
Çevremdeki erkekler bir arkadaşım, sen, mehlikanur ve patili.
Bende eşitlik hakim diyebiliriz

ay ne bilm goremedim bende bi parfum aldim cicek kokulu ama yaz kokusu kis icin biseyler ariyodum :)) tekrardan guzel gunlerde kullan so elixir olan var o.nasil onuda gormustum aklimda kaldi

ay ne bilm goremedim bende bi parfum aldim cicek kokulu ama yaz kokusu kis icin biseyler ariyodum :)) tekrardan guzel gunlerde kullan so elixir olan var o.nasil onuda gormustum aklimda kaldi
Teşekkür ederim güzelim
Bu ikisini mutlaka kullan diğerlerini bilemem ben bu 3nü kullanıyorum başkasını kullanmam kuzu çok uzun kalıcı kokusu var durdukça da güzelleşiyor

Eki Görüntüle 2573736 Eki Görüntüle 2573737

Ay o zaman alışcam mecbur cicim

Kız B BUSR4 gebelik takvimlerine bir sen bir basa basa 40 kere basılırsa olurmuş kızlar öyle dediler sende 40 kere bastın oldu kız vuuuuuuuuooooöwwwöwwwvwvwvwwv
V
Diloşum valla patilinin rossum mehlikanın habire basıp duruyordum sonra cicininkine de basmaya başladım sayfayı kaydırırken bi baktım uğurlu gelmiş meğerse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…