- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.721
Batiricam onu mahvedicem hahahahahaGülüyim mi ağliyim mı ne poh yiyeceğimi bilemedim rossummm
Canim kese 2000 lerde kalp atisi 5000 lerde duyuluyor .. hemen pazartesi goremesen bile panik yapma ama gorunur gibime geljyo daha kan vermene gerek yok bencede yanii masallah saglkli gebelkİnşallah görürüm kuzum ya pazartesiye 6 gün var inşallah çıkar 1000 lere
Bence seninki de pipili@diloyloy1 pipili
@poncikvegece pipili
M mehlika nur pipili
ByNkoaLa kukuşlu
@_Gulnihal_ kukuşlu+ kukuşlu
B BUSR4 Bilinmiyor
@bi prenses annesi Bilinmiyor
B Brunello Cicinelli Bilinmiyor
(ANAAAA KENDİMİ ETİKETLEDİM)
Bende vermek istemiyorum çayım gebelik testi yapıyorum evde onda da anlaşılıyor koyulaşıyor bak sırasıyla 3 gündür yaptıklarıma, doktora gitmeden önce de yaparım şu 4-5 günde, elimde son 3-4 test kaldı zatenCanim kese 2000 lerde kalp atisi 5000 lerde duyuluyor .. hemen pazartesi goremesen bile panik yapma ama gorunur gibime geljyo daha kan vermene gerek yok bencede yanii masallah saglkli gebelk
Aynen oyle kuzum gerek yokBende vermek istemiyorum çayım gebelik testi yapıyorum evde onda da anlaşılıyor koyulaşıyor bak sırasıyla 3 gündür yaptıklarıma, doktora gitmeden önce de yaparım şu 4-5 günde, elimde son 3-4 test kaldı zaten
Eki Görüntüle 2573744
Seninki de erkek diye düşünüyorumMehlikam sence benimki ne olcak
Yok kuzum doğum günü değil arada sırada böyle şeyler yapiyor
Hadi hayırlısı herkes erkek diyor banadaSeninki de erkek diye düşünüyorum
Biraz virajli yollari var. Ama bence cok guzelAğva miagvaya gittiğimde hamileydim ve çok korkmuştum yolundan. Sanırım tekrar gitmeye cesaretim yok.. ne telefon çekiyordu ne de etrafta birileri vardı çok korkmuştum
Vay pisleerbeyaz ev çocuk kabul etmiyor canım +18 bi otel bende bakmıştım geçen yıl çok beğendim
Seninki de kiz benceBen geldim
Sultanımın piremsesi geliyormuşşşşşşş çok şükür güzel haberler yağıyor topiğe ya
Benimki erkekse gelinim yoldaama benimki de kızsa 2 tane helal süt emmiş damat avına çıkmamız gerekecek ByNkoaLa
Allah'ım şükrümüzü, güzel haberlerimizi, mutluluğumuzu arttırsın
Bende 5'ten beri uyanık olduğum lanet bir geceden sonra ayakta kalmaya çalışarak karne hazırlamaya çalışıyorum. Demin sistem çökünce girdiğim tüm davranış notları sizlere ömür
Nefret ediyorum e-okuldan
Bu arada haftaya perşembe 2'li teste giriyorum. Tam o tarihte 12 hafta 3 günlük oluyor cici bebe. Cinsiyet tahmini gelir belki
Nasılsınız ne var ne yok ballarım
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.
----------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
tamam dilosummm tesekkur ederimmTeşekkür ederim güzelim
Bu ikisini mutlaka kullan diğerlerini bilemem ben bu 3nü kullanıyorum başkasını kullanmam kuzu çok uzun kalıcı kokusu var durdukça da güzelleşiyor
Eki Görüntüle 2573736 Eki Görüntüle 2573737
Ahahahahahahahah aynen battı battı hemde ne battı
Çok şükür samdanmmm
Bu saatten sonra değişmez dimi
23 haftalık olduk
Hala korkuyirm hahahahaha
Senin ki erkek bence, kertin gitsin
Hayırlı haberler al inşaallah taramadan
Seninki de kiz benceOyle hissettim su an
E okuldan tiksindim bende bugun. Gelisim raporlarini girerken birden gitti sistem. Sar basa koca gelisim alanini bastan yazdim cocuklaraAllahin cezasi sistem. Elde yazip versem daha kolaydi bence
Ben geldim
Sultanımın piremsesi geliyormuşşşşşşş çok şükür güzel haberler yağıyor topiğe ya
Benimki erkekse gelinim yoldaama benimki de kızsa 2 tane helal süt emmiş damat avına çıkmamız gerekecek ByNkoaLa
Bende 5'ten beri uyanık olduğum lanet bir geceden sonra ayakta kalmaya çalışarak karne hazırlamaya çalışıyorum. Demin sistem çökünce girdiğim tüm davranış notları sizlere ömür
Bu arada haftaya perşembe 2'li teste giriyorum. Tam o tarihte 12 hafta 3 günlük oluyor cici bebe. Cinsiyet tahmini gelir belki
Offf hemde nasıl kötü yapıyor kuzum. Tüm dengemi alt üst etti. Eğer kullanabiliyorsan vajinal al. Hem daha etkili oluyor hem de sersemlik yapmıyor. Ama bende kaşıntı yaptığı için ağızdan almaya mecburum. Baş dönmesi, sersemlik, uyku hali, yorgunluk ne varsa yapıyor.
----------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Rabbim hayırlısını versin cici senin oğlun olacak gibi geliyor banaBen geldim
----------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?