- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.741
Bencede korksunbu saatten sonra akros korksun çıkacak masraflardan sonra rosss
kız bebek çok geç gösteriyo cinsiyeti bence artık kesin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun dilosum güle güle kullan
Hayra çıkar canım eminim o çatışmaya karışmamışsın, geyşa durdurmusya seni inme diye ve bide vurulmaktan kurtulmussun,eğer vuruldum desen yada o otobüsten indim desen hiç hayr değil derdim ama korkma inşallah sıkıntı teğet geçmiş diyelim.Ya eşim komiserlik sınavını kazanmış. Sınavı kazanan 1 otobüs dolusu polis Ankaraya eğitime yola çıkacak. Ben ve diğer polislerin aileleri eşleri otobüsteyiz onları geçireceğiz. Hatta ben Ankaraya kadar gelebilir miyim ordan kendim dönerim falan diyorum. Otobüsteki tüm polisler aynı tip pijamalı. Birkaç tane yaşı büyük özel harekatçı ve komiserler var onlar ümfilrmalı.
Sonra yolun karşısında 50 tane falan kız erkek karışık üniformalı polis grubu ellerinde silahlarla otobüse pis pis bakmaya başladı. Derken 10 saniye geçmeden komiserler ve özel harekatçı abiler tüm polisler silah düzeni alıp otobüsü terketsin diye büyük bir panikle bağırdılar. Bunların hepsi indi. Bende inecektim geyşam durdurdu beni otobüste kal dedi.
Bizimkiler indi enteresan bir düzen aldılar ama çok nizami hareketlerle. Derken iki taraflı silahlı çatışma başladı otobüs ortalarında. Silah sesleri, bombalar, otobüsün her yerinden geçiyor. Biz aileler yattık yere ama delirirsin, yanıma mermiler mi düşmüyor neler neler. Bir yandan aklım geyşada. Sonra otobüsten indik baktım yaşıyor ama birkaç kişi şehit olmuş bizden. Sonra kalan polisler ve bizler aşağı yola yürümeye başladık ordan da bu sefer asker üniformalı kalabalık grup gelip ateş açmaya başladı. Biri tam beni vuracakken özel harekatçı bir abi onu vurdu falan.
Darbe gibi birşeydi anladığım kadarıyla.
Ama hayatımda ilk kez çığlıklarla uyandım. Ölüyorum sandım. Geyşa nasıl sakinleştireceğini şaşırdı.
Allahım hayra çıkarsın ya.
ruya yorumlayabiliyo musun,Hayırlı olsun dilosum güle güle kullan
Hayra çıkar canım eminim o çatışmaya karışmamışsın, geyşa durdurmusya seni inme diye ve bide vurulmaktan kurtulmussun,eğer vuruldum desen yada o otobüsten indim desen hiç hayr değil derdim ama korkma inşallah sıkıntı teğet geçmiş diyelim.
Aklın bı yandan geysana da takiliyo tabi onunda etkisi illa ki kuzum, korkma oku üfle bide geysana sıkı sıkı sarıl geçer içinde ki o bunalti
Teşekkür ederim datlummmHayırlı olsun dilosum güle güle kullan
Gütmedim yengesi geldi konuştukYoulost16 ne haber kuzum? Gittin mi avukata?
Sonuç ne oldu kuzumGütmedim yengesi geldi konuştuk
Ah kuzum kafam şişti saatlerce konuştukSonuç ne oldu kuzum
Kendimce diyelim canimruya yorumlayabiliyo musun,
Ne konuştunuz canim,oğullarını savunmuyorlar umarım, niye kendi teşrif etmemiş esin?Gütmedim yengesi geldi konuştuk
Cok şey konuştuk karşılıklı hatalar konuşuldu.. eşim de evi ben terkettiğim için gelmezmişNe konuştunuz canim,oğullarını savunmuyorlar umarım, niye kendi teşrif etmemiş esin?
Burnundan kıl aldirmamakta kararlı yani noluyomus ki gelip gönlünü almaya çalışsa,peki ne karara vardın?Cok şey konuştuk karşılıklı hatalar konuşuldu.. eşim de evi ben terkettiğim için gelmezmiş
Ahhhh bilmiyorum aglayasım geliyo ... güzel günler geliyo insanın aklına ... bilmiyorum kararsızımglay
Burnundan kıl aldirmamakta kararlı yani noluyomus ki gelip gönlünü almaya çalışsa,peki ne karara vardın?
Canım eğrisi doğrusu herşeyi düşün,şuan karasizsan acele etme derim,acelen yok,bosaninca dönüşü de yok,o yüzden hem biraz daha kafanı topla hem kalbini dinle canım hakkında hayırlısı olsun inşallahAhhhh bilmiyorum aglayasım geliyo ... güzel günler geliyo insanın aklına ... bilmiyorum kararsızım
Bana cok dua edin hepiniz sizden isteğimCanım eğrisi doğrusu herşeyi düşün,şuan karasizsan acele etme derim,acelen yok,bosaninca dönüşü de yok,o yüzden hem biraz daha kafanı topla hem kalbini dinle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah❤
Etmez olur muyuz zebram,bak kaç gündür aklımdasın bunaltmak istemiyorum ama sormadan da duramıyorum gün için de de aklıma geliyorsun sürekli,dualarımız seninleBana cok dua edin hepiniz sizden isteğim ❤❤❤
Aslinda yaptim. Ama sadece 3 tane gelisim alanini yazmistim o sekilde. Diger ikisini yazmamistim. Dedim hizlica gireyim 2 turlu ugrasmayim. Pisman oldum. Cok oyaladi beni.ben sistemin gitmesine karşın önemli şeyler yazarken bi tane word açıp kopyaliyorum yazdıklarımı. işim bitince komple siliyorum
bilmiyorum öyle bi imkan var mi sizde ama aklinda bulunsun canım:)
benim de tüm gün sistem gitti gitti geldi. bütün işlerim kaldi
Bencede korksun
Ki korktu da
Amin cnm ins
Hizuran neden gelmiyor topige bilen var mi
Aslinda yaptim. Ama sadece 3 tane gelisim alanini yazmistim o sekilde. Diger ikisini yazmamistim. Dedim hizlica gireyim 2 turlu ugrasmayim. Pisman oldum. Cok oyaladi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?