Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun dilosum güle güle kullan
Hayra çıkar canım eminim o çatışmaya karışmamışsın, geyşa durdurmusya seni inme diye ve bide vurulmaktan kurtulmussun,eğer vuruldum desen yada o otobüsten indim desen hiç hayr değil derdim ama korkma inşallah sıkıntı teğet geçmiş diyelim.
Aklın bı yandan geysana da takiliyo tabi onunda etkisi illa ki kuzum, korkma oku üfle bide geysana sıkı sıkı sarıl geçer içinde ki o bunalti

ruya yorumlayabiliyo musun,

Cok şey konuştuk karşılıklı hatalar konuşuldu.. eşim de evi ben terkettiğim için gelmezmiş
Burnundan kıl aldirmamakta kararlı yani noluyomus ki gelip gönlünü almaya çalışsa,peki ne karara vardın?

glay
Burnundan kıl aldirmamakta kararlı yani noluyomus ki gelip gönlünü almaya çalışsa,peki ne karara vardın?
Ahhhh bilmiyorum aglayasım geliyo ... güzel günler geliyo insanın aklına ... bilmiyorum kararsızım

Ahhhh bilmiyorum aglayasım geliyo ... güzel günler geliyo insanın aklına ... bilmiyorum kararsızım
Canım eğrisi doğrusu herşeyi düşün,şuan karasizsan acele etme derim,acelen yok,bosaninca dönüşü de yok,o yüzden hem biraz daha kafanı topla hem kalbini dinle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bana cok dua edin hepiniz sizden isteğim

Bana cok dua edin hepiniz sizden isteğim ❤❤❤
Etmez olur muyuz zebram,bak kaç gündür aklımdasın bunaltmak istemiyorum ama sormadan da duramıyorum gün için de de aklıma geliyorsun sürekli,dualarımız seninle

Aslinda yaptim. Ama sadece 3 tane gelisim alanini yazmistim o sekilde. Diger ikisini yazmamistim. Dedim hizlica gireyim 2 turlu ugrasmayim. Pisman oldum. Cok oyaladi beni.

Aslinda yaptim. Ama sadece 3 tane gelisim alanini yazmistim o sekilde. Diger ikisini yazmamistim. Dedim hizlica gireyim 2 turlu ugrasmayim. Pisman oldum. Cok oyaladi beni.

standart cümleleri alt alta yazip seçip seçip yapıştırsaydin üstünde oynardin sonra

yani biz çok yapıyoruz o şekilde. hazır yazıyı kopyalayıp düzenliyoruz çoğu zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…