Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilirim kuzum arada sırada giriyor kk bakıyorum da yazmaya fırsati yok demekki okul ev pattis derkenn

kız ben de bugün girmeye yeltendim kaç kez giremedim

bazen Google sekmede bura açık oluyo yeni sekme acana kadar yine aktif görünüyom ama yeni sekmeden aradığım şeye bakip cikiyom netten

çocuk büyüdükçe zorlasiyo dilos girmek. benimki bugün kapat şunu diye kiziyodu bana sanarsin o benim annem

İms bunlar eksi olarak dönmez
Bana da öyle gbi geliyor bakalım

yok kız bişey olmaz
en fazla baba kız çete olur sen de oglanlarla cete kurarsin siz daha kalabalık oluyosunuz rosss

senin terbiyesiz ya da aklı havada çocuk yetiştireceğini düşünmüyorum ben:) hiç biseycik olmaz

Napiyisn tatlim

Aman dikkat et canım fazla korku da iyi değil içerdeki minik hoşlanmıyor sanırım korkutucu şeylerden
Hiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavuk
Sinirlendiğimde de karnım pıt pıt pıt atmaya başlıyor. Gerilim sinir stres düşmanı
Ay o zaman alışcam mecbur cicim
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabası dur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş eti yeme.
Mehlikam sence benimki ne olcak
Bence kız
Seninki de kiz bence Oyle hissettim su an
E okuldan tiksindim bende bugun. Gelisim raporlarini girerken birden gitti sistem. Sar basa koca gelisim alanini bastan yazdim cocuklara Allahin cezasi sistem. Elde yazip versem daha kolaydi bence
E okulu icat edeni
3 kere davranış notları girdim 3 kere çöktü sistem 3 kere silindi notlar.
Kör olacaktım artık.
Allah yardımcımız olsun ya. Cumaya kadar tamamlamak zorundayız biz. Siz?
erkekse ogrenirsin bence cicim:) kızsa saklar uzun süre

Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

genel olarak hava şartlarına mi bağlı acaba sistemler ben de bütün gün sistemle uğraşıp durdum
Amin samoşum
Bugün sistemlerden yana hiç şansımız yokmuş desene
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlar
Ahh pamuğum ah
En son kötü adamlardan biri gelip silahı bana doğrulttu sana 7 dk veriyorum dedi. Eşime de sana da 10 dk veriyorum dedi.
Ondan önce ölüp de acısını görmeyeceğim diye sevindim.
Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.

Cicim naptın bee Allah ne verdiyse haldur huldur girdin yavaş yavaş yazardı insan yardin geçtin ortalığı

Gebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:

Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
ByNkoaLa
diloyloy1
poncikvegece
Fit mutlu anne
M mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi B BUSR4

Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
Adam sanaa zeytin uzatmış barışma sağlamış kim bilir adama neler yaptın da korkusundan sana verdi o zeytini
Zeytin iyidir canım

Cicim naptın bee Allah ne verdiyse haldur huldur girdin yavaş yavaş yazardı insan yardin geçtin ortalığı
Yaşadıkça şaşırmasın hazırlasın kendini diloşum analık kolay değil sizde hazırlayın çuval taşır gibi taşınmıyor veletler ahh ah 2 kere düşünün 1 kere cima edin kocalarınızla

Ben bunları okudum yaaa tekrardan mi göz geçirsem gebeligee
Okurken kalbim sıkıştı

Ben bunları okudum yaaa tekrardan mi göz geçirsem gebeligee
Okurken kalbim sıkıştı
Yaşarken nerelerin sıkışıyor ah bir bilsen diloşum
Hazır olmayan gebe kalmasın şiddetle tavsiye etmiyorum. Hazırım diyen atılsın bu işe
Ki bende bulantı istifra koku hassasiyeti yoktu. Bide üstüne onu yaşayanlar var.
Hayatımda yaptığım en çılgınca şey
B Brunello Cicinelli balım senin de göbişin çıktı mi
Çıkmaya başladı diloşum
Genelde okulda bol giydiğim için hiç belli olmuyor. Ama dar giyince belli
Aklınızda bulunsun kakao yağı karın çatlağına iyi gelirmiş. Ben gebeliğin başından beri haftanın bazı günleri kakao yağı bazı günleri vücut losyonu kullanıyorum. Karın hep nemli kalmalı. Tabi herşeye rağmen çatlayadabilir ona yapacak birşey yok bol su içmek de önemli.
Neyse sen gebe kaldığında ben sana da bunların ayrıntılı eğitimini vereceğim

Yaaaa yerimmm seniii bennnn iki gözümün çiçeği bana da eğitim verecek yakindir ozman bu güzel eğitimi almama

İnşallahhhh diloşum. Kızzzzz his mi geldi yoksa yakın makın diyorsun sen hayırdır
Bir his var kuzum artık zamanı geldi diyorum
Bu yıl.cok güzel olacak diyorum
Hatta yakın zamanda hamile kalacağımın hissi bile var kuzum
Heyecanlandım bak kalbim gümbür gümbür atiyürrrr

Bir his var kuzum artık zamanı geldi diyorum
Bu yıl.cok güzel olacak diyorum
Hatta yakın zamanda hamile kalacağımın hissi bile var kuzum
Heyecanlandım bak kalbim gümbür gümbür atiyürrrr
Ayyy hadi bakalım diloşum
2020 kötü başladı ama güzel devam ediyor. Bereket yağmuru yağıyor resmen topiğimize. Peşi sıra sizlerden de gebelik haberleri yağacağına eminim ♥
Bende bekliyorum ve inanıyorum
Verin artık şu haberleri.
Hepimiz gebe olacağız. Tüm topik gebe olacak hcg kokacak buralar

İnşallah güzel anne vericez artık bu güzel müjdeli haberi
Artık HCG mi kokar cişli kusmuklu iştahlı topik mi olur oralar çok karışık olsunn bee hepsi olsunnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…