- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.761
Olabilirim kuzum arada sırada giriyor kk bakıyorum da yazmaya fırsati yok demekki okul ev pattis derkennhayatin olağan akışına yetişemediği için çok nadir geliyodu dilosum iyice yoğunlasmis olabilir
Olabilirim kuzum arada sırada giriyor kk bakıyorum da yazmaya fırsati yok demekki okul ev pattis derkenn
İms bunlar eksi olarak dönmezbı doğsun da o senden daha çok harcar kızınahem tek kız hem en küçük çok şanslı bi kızın var heeee
Rosssummm gı insan bir göbeğininn resmini atar kızımıza bakardıkİms bunlar eksi olarak dönmez
Bana da öyle gbi geliyor bakalım
İms bunlar eksi olarak dönmez
Bana da öyle gbi geliyor bakalım
Napiyisn tatlimyok kız bişey olmaz
en fazla baba kız çete olur sen de oglanlarla cete kurarsinsiz daha kalabalık oluyosunuz rosss
senin terbiyesiz ya da aklı havada çocuk yetiştireceğini düşünmüyorum ben:) hiç biseycik olmaz
Hiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavukAman dikkat et canım fazla korku da iyi değil içerdeki minik hoşlanmıyor sanırım korkutucu şeylerden
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıAy o zaman alışcam mecbur cicim
Bence kızMehlikam sence benimki ne olcak
E okulu icat edeniSeninki de kiz benceOyle hissettim su an
E okuldan tiksindim bende bugun. Gelisim raporlarini girerken birden gitti sistem. Sar basa koca gelisim alanini bastan yazdim cocuklaraAllahin cezasi sistem. Elde yazip versem daha kolaydi bence
Amin samoşumerkekse ogrenirsin bence cicim:) kızsa saklar uzun süre
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
genel olarak hava şartlarına mi bağlı acaba sistemlerben de bütün gün sistemle uğraşıp durdum
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlarRabbim hayırlısını versin cici senin oğlun olacak gibi geliyor bana
Havalar buuuzzzzzz resmen donuyookk
Benimkiyle dövüştüm bugün bende. 12 kere aradım açmadı üstüne o arada biriyle konuştu.
Neymiş sabah aradım işim var dedin dün (dün bir gerginlik oldu) için hala trip yapıyorsun bende takılıyorum arkadaşlarımla dedi. Mesele takılmam değil telefonumu açmaman. Bazen aşırı inadım tutuyor sapık gibi arar bulurum gerekirse.... Falan filan tbi mutlu son çünkü artık bağırıp çağırmıyorum. Daha sakin ve kazan win win win ben benden böyle öpüyorum şimdi eve geçiyorum 1 kase çorba içip doyamaya çalışıcam diyet malum reglydim 2 gün yapmadım yarın spora devam regli ha oldum ha olucam diye diye ağdaya gitmedim adamın amcası kıvamındayım şuan bitsede gitsem
Ahh pamuğum ahHayırlı olsun dilosum güle güle kullan
Hayra çıkar canım eminim o çatışmaya karışmamışsın, geyşa durdurmusya seni inme diye ve bide vurulmaktan kurtulmussun,eğer vuruldum desen yada o otobüsten indim desen hiç hayr değil derdim ama korkma inşallah sıkıntı teğet geçmiş diyelim.
Aklın bı yandan geysana da takiliyo tabi onunda etkisi illa ki kuzum, korkma oku üfle bide geysana sıkı sıkı sarıl geçer içinde ki o bunalti❤
Cicim naptın bee Allah ne verdiyse haldur huldur girdin yavaş yavaş yazardı insan yardin geçtin ortalığıSen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıdur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor ♥
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş et
Adam sanaa zeytin uzatmış barışma sağlamış kim bilir adama neler yaptın da korkusundan sana verdi o zeytiniAma vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
Yaşadıkça şaşırmasın hazırlasın kendini diloşum analık kolay değil sizde hazırlayın çuval taşır gibi taşınmıyor veletler ahh ah 2 kere düşünün 1 kere cima edin kocalarınızlaCicim naptın bee Allah ne verdiyse haldur huldur girdin yavaş yavaş yazardı insan yardin geçtin ortalığı
Ben bunları okudum yaaa tekrardan mi göz geçirsem gebeligeeYaşadıkça şaşırmasın hazırlasın kendini diloşum analık kolay değil sizde hazırlayın çuval taşır gibi taşınmıyor veletler ahh ah 2 kere düşünün 1 kere cima edin kocalarınızla
Yaşarken nerelerin sıkışıyor ah bir bilsen diloşumBen bunları okudum yaaa tekrardan mi göz geçirsem gebeligee
Okurken kalbim sıkıştı
Çıkmaya başladı diloşum
Yaaaa yerimmm seniii bennnnYaşarken nerelerin sıkışıyor ah bir bilsen diloşum
Hazır olmayan gebe kalmasın şiddetle tavsiye etmiyorum.Hazırım diyen atılsın bu işe
Ki bende bulantı istifra koku hassasiyeti yoktu. Bide üstüne onu yaşayanlar var.
Hayatımda yaptığım en çılgınca şey
Çıkmaya başladı diloşum
Genelde okulda bol giydiğim için hiç belli olmuyor. Ama dar giyince belli
Aklınızda bulunsun kakao yağı karın çatlağına iyi gelirmiş. Ben gebeliğin başından beri haftanın bazı günleri kakao yağı bazı günleri vücut losyonu kullanıyorum. Karın hep nemli kalmalı. Tabi herşeye rağmen çatlayadabilir ona yapacak birşey yok bol su içmek de önemli.
Neyse sen gebe kaldığında ben sana da bunların ayrıntılı eğitimini vereceğim
İnşallahhhh diloşum. Kızzzzz his mi geldi yoksa yakın makın diyorsun sen hayırdırYaaaa yerimmm seniii bennnniki gözümün çiçeği bana da eğitim verecek yakindir ozman bu güzel eğitimi almama
Bir his var kuzum artık zamanı geldi diyorumİnşallahhhh diloşum. Kızzzzz his mi geldi yoksa yakın makın diyorsun sen hayırdır
Ayyy hadi bakalım diloşumBir his var kuzum artık zamanı geldi diyorum
Bu yıl.cok güzel olacak diyorum
Hatta yakın zamanda hamile kalacağımın hissi bile var kuzum
Heyecanlandım bak kalbim gümbür gümbür atiyürrrr
İnşallah güzel anne vericez artık bu güzel müjdeli haberiAyyy hadi bakalım diloşum
2020 kötü başladı ama güzel devam ediyor. Bereket yağmuru yağıyor resmen topiğimize. Peşi sıra sizlerden de gebelik haberleri yapacağına eminim ♥
Bende bekliyorum ve inanıyorum
Verin artık şu haberleri.
Hepimiz gebe olacağız. Tüm topik gebe olacak hcg kokacak buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?