Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah güzel anne vericez artık bu güzel müjdeli haberi
Artık HCG mi kokar cişli kusmuklu iştahlı topik mi olur oralar çok karışık olsunn bee hepsi olsunnn
Sizden şu haberi alalım da kusmuğa çişe razıyız
Allahım hepinizin o güzel gününü görmeyi nasip etsin bana
Öyle çok seviniyorum ki mutluluk sarhoşu oluyorum inan

Kuzularım Behlül kaçar
5 den beri ayakta olan bir gebe olarak iyi bile dayandım bu uykusuzluğa.
Allaha emanet olun. Güzel bir güne uyanın.
Sizleri seviyorum 
İyi geceler
iyi gecelr canım iyi uykular pipiliyle Allah rahatlık versin tatlı uykular çok seviliyorsun cokkkkkkkkkk

Etmez olur muyuz zebram,bak kaç gündür aklımdasın bunaltmak istemiyorum ama sormadan da duramıyorum gün için de de aklıma geliyorsun sürekli,dualarımız seninle
İstediğin zaman yaz kuzum sorun yok ❤ Cok sağolun iyi ki varsınız ❤

Kız anam inşallah almışsındır o zeytin çekirdeklerini cicii zeytin berekettir, şifadır,huzurdur canım hayra çıksın rüyaların inşallah

Ben imom içiyorum canım devam ediyorum ona içinde A vitamininden D ye kadar hepsi var ayrıca kan hapınada başladı bana 3 haftadır içiyorum

Kız dilosss hamile misin de yoksa bize demiyosun kız çabuk konuşbiseyler okudum son sayfaya gelene kdr lütfen bu sefer tutturduk var deee
Bebeğim öyle bişey olsa haberlere çıkarım 5 senedir hamile kalmak için herşeyi deneyen kadın sonunda hamile diye
Elimde davul zurna halay üstüne havai fişekler patlar sizden başka kimle bu güzel duyguyu paylasicam datluşumm

Kız yaa bende var zannettim bi an hissediyorum fln yazmışsın ya aha itiraf geliyor dedim bı an hayırlısı inşallah canim,kız ben hamile kalsam ilk 3 ay kimseye söylemem heraldebı eşim bı ben biliriz sanirim

Kız yaa bende var zannettim bi an hissediyorum fln yazmışsın ya aha itiraf geliyor dedim bı an hayırlısı inşallah canim,kız ben hamile kalsam ilk 3 ay kimseye söylemem heraldebı eşim bı ben biliriz sanirim
Hayırlısı olsun kuuzm bu yıl güzel olacak
Heycanli şeyler bunlar insan söylemeden durumaz kuzum için içini yer

Hayırlısı olsun kuuzm bu yıl güzel olacak
Heycanli şeyler bunlar insan söylemeden durumaz kuzum için içini yer
İnşallah canım bu yıl tüm bebek isteyenlerin içinde bizlerin de yılı olsun dilerim
Kız ben zaten zor buluyom,hiç içim içimi yemez anacim nazardan gözden çok korkarım mümkün mertebe 3 ay saklarım yeter ki olsun da

Haklısın kuzum
Hayırlısı olsun inşallah bu yıl bize uğurlu gelsin göbişlerimiz dolsun
Gözden korkmak lagzim tehlikeli

Youlost16 bebeğim nasılsın? Birkaç şey okudum da barışmaya meyilli gördüm seni. Adetin geldi mi, Kaç gün kaldı adetine?
Aynen bende oyle gordum
Sana tek sey diyeyim beyefendi gururdan sen evden ciktin diye gelmiyormus ya bu durumun ciddiyetinin farkinda degil boyke bi durumda aramasi sormasi gelmesi lazimdi coktaaan yanina ... bu saattten sonra sen adim atarsan yahut arar gidersen filan asla dha iflah olmaz esinn birak barisacaksan bile iyice bi anlasin etsjn yaptiklarini bidaha yasatmasin dicem ama zor insan kendi huyunu bile degistiremiyor kendisi istedigi halde , degilki baskasi icin degissin ... Allah yardmcin olsn Youlost16

Yani kendin fikrin tabiki cnm da Allah korusun nazar goz 3 aydan sonra degemez mi ben de nazara inanirim ama ondan korunmak icjn okunmali etmeli yoksa nazar dedigin bebegn dogsa da deger okumali ve kalbinizi bozmamalisiniz cnm ... bu arada poncikvegece ailelere acikladnzmi bebisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…