- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.781
Sizden şu haberi alalım da kusmuğa çişe razıyızİnşallah güzel anne vericez artık bu güzel müjdeli haberi
Artık HCG mi kokar cişli kusmuklu iştahlı topik mi olur oralar çok karışık olsunn bee hepsi olsunnn
iyi gecelr canım iyi uykular pipiliyleKuzularım Behlül kaçar
5 den beri ayakta olan bir gebe olarak iyi bile dayandım bu uykusuzluğa.
Allaha emanet olun. Güzel bir güne uyanın.
Sizleri seviyorum 
İyi geceler
Karmakarışığım cicim. Aklımı toplayamıyorum... adetime 6 var gelmedi de kahverengi akıntım olduYoulost16 bebeğim nasılsın? Birkaç şey okudum da barışmaya meyilli gördüm seni. Adetin geldi mi, Kaç gün kaldı adetine?
İstediğin zaman yaz kuzum sorun yok ❤ Cok sağolun iyi ki varsınız ❤Etmez olur muyuz zebram,bak kaç gündür aklımdasın bunaltmak istemiyorum ama sormadan da duramıyorum gün için de de aklıma geliyorsun sürekli,dualarımız seninle❤
Kız anam inşallah almışsındır o zeytin çekirdeklerini ciciiHiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavuk
Sinirlendiğimde de karnım pıt pıt pıt atmaya başlıyor. Gerilim sinir stres düşmanı
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıdur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor ♥
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş eti yeme.
Bence kız
E okulu icat edeni
3 kere davranış notları girdim 3 kere çöktü sistem 3 kere silindi notlar.
Kör olacaktım artık.
Allah yardımcımız olsun ya. Cumaya kadar tamamlamak zorundayız biz. Siz?
Amin samoşum ♥
Bugün sistemlerden yana hiç şansımız yokmuş desene
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlar
Ahh pamuğum ah ☹
En son kötü adamlardan biri gelip silahı bana doğrulttu sana 7 dk veriyorum dedi. Eşime de sana da 10 dk veriyorum dedi.
Ondan önce ölüp de acısını görmeyeceğim diye sevindim.
Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
Kız dilosss hamile misin de yoksa bize demiyosun kız çabuk konuş
Ben imom içiyorum canım devam ediyorum ona içinde A vitamininden D ye kadar hepsi var ayrıca kan hapınada başladı bana 3 haftadır içiyorumGebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:
Eki Görüntüle 2573791
Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
@ByNkoaLa
diloyloy1
poncikvegece
@bi prenses annesi
@mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi @BUSR4
Bebeğim öyle bişey olsa haberlere çıkarım 5 senedir hamile kalmak için herşeyi deneyen kadın sonunda hamile diyeKız dilosss hamile misin de yoksa bize demiyosun kız çabuk konuşbiseyler okudum son sayfaya gelene kdr lütfen bu sefer tutturduk var deee
Kız yaa bende var zannettim bi an hissediyorum fln yazmışsın ya aha itiraf geliyor dedim bı anBebeğim öyle bişey olsa haberlere çıkarım 5 senedir hamile kalmak için herşeyi deneyen kadın sonunda hamile diye
Elimde davul zurna halay üstüne havai fişekler patlarsizden başka kimle bu güzel duyguyu paylasicam datluşumm
Hayırlısı olsun kuuzm bu yıl güzel olacakKız yaa bende var zannettim bi an hissediyorum fln yazmışsın ya aha itiraf geliyor dedim bı anhayırlısı inşallah canim,kız ben hamile kalsam ilk 3 ay kimseye söylemem heralde bı eşim bı ben biliriz sanirim
İnşallah canım bu yıl tüm bebek isteyenlerin içinde bizlerin de yılı olsun dilerimHayırlısı olsun kuuzm bu yıl güzel olacak❤
Heycanli şeyler bunlar insan söylemeden durumaz kuzum için içini yer
Haklısın kuzumİnşallah canım bu yıl tüm bebek isteyenlerin içinde bizlerin de yılı olsun dilerim
Kız ben zaten zor buluyom,hiç içim içimi yemez anacim nazardan gözden çok korkarım mümkün mertebe 3 ay saklarımyeter ki olsun da
Aynen bende oyle gordumYoulost16 bebeğim nasılsın? Birkaç şey okudum da barışmaya meyilli gördüm seni. Adetin geldi mi, Kaç gün kaldı adetine?
Yani kendin fikrin tabiki cnm da Allah korusun nazar goz 3 aydan sonra degemez mi ben de nazara inanirim ama ondan korunmak icjn okunmali etmeli yoksa nazar dedigin bebegn dogsa da deger okumali ve kalbinizi bozmamalisiniz cnm ... bu aradaİnşallah canım bu yıl tüm bebek isteyenlerin içinde bizlerin de yılı olsun dilerim
Kız ben zaten zor buluyom,hiç içim içimi yemez anacim nazardan gözden çok korkarım mümkün mertebe 3 ay saklarımyeter ki olsun da
NapiyosnkiBişey deniyorum olacak mı
Olmadı
Ya emojiler var ya kk başka sitede daha farklı olanlar var bende onu yapabilmek için uğraşıyorum cnm direk çıkması için emojinin olmuyor niiye kiNapiyosnki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?