- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.801
Ahh dilos ahh isin yokmu kiz bitimi isler yarn misafirim gelecek ne yapsamki yaYa emojiler var ya kk başka sitede daha farklı olanlar var bende onu yapabilmek için uğraşıyorum cnm direk çıkması için emojinin olmuyor niiye ki
Ne işler yaptım bir bilsen kuzum bir bilsennAhh dilos ahh isin yokmu kiz bitimi isler yarn misafirim gelecek ne yapsamki ya
Ben hala aldığım folik asiti bitiremedim ki canım valaGebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:
Eki Görüntüle 2573791
Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
ByNkoaLa
@diloyloy1
@poncikvegece
Fit mutlu anne
@mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi @BUSR4
Canimcim nazar duası niye var tabi ki okuyoruz falan ama tedbir al takdir Allah'tan demisler.ben yine de 3 ay dolana kdr herkesin bilmemesi taraftariyimYani kendin fikrin tabiki cnm da Allah korusun nazar goz 3 aydan sonra degemez mi ben de nazara inanirim ama ondan korunmak icjn okunmali etmeli yoksa nazar dedigin bebegn dogsa da deger okumali ve kalbinizi bozmamalisiniz cnm ... bu arada @poncikvegece ailelere acikladnzmi bebisi
Ne yaptin ya bi gizemli haller bugun sndeNe işler yaptım bir bilsen kuzum bir bilsenn
Kim gelecek yarın
Aynen dilosum,aminn inşallahHaklısın kuzum
Hayırlısı olsun inşallah bu yıl bize uğurlu gelsin göbişlerimiz dolsun
Gözden korkmak lagzim tehlikeli
Yok anladm onu da 3 aydan sonra nazar degmez yahut bisey olmaz diye mi niye 3 ay kriteri var ilk 3 ay dusuk vs dha cok diyemiCanimcim nazar duası niye var tabi ki okuyoruz falan ama tedbir al takdir Allah'tan demisler.ben yine de 3 ay dolana kdr herkesin bilmemesi taraftariyim
Canım hergun yaptığım işleri negonun topigene yaziyorumNe yaptin ya bi gizemli haller bugun snde
Yengem ve annem
Evet canım aynen,bak tüp bebek yaptırdık 3 ay sürdü o süreç kimse bilmedi,eşimden benden başka bu durumu ama transfer sonrasi test yapacağım gün hastanede bi akrabayla karşılaştık tembih etmemize rağmen tüm köy duymuş, başta kayınvalidem olmak üzere iki gün sonra duyan aradı,bide açıklama yapmak durumunda kaldık o çenesi düşükler yüzünden.Yok anladm onu da 3 aydan sonra nazar degmez yahut bisey olmaz diye mi niye 3 ay kriteri var ilk 3 ay dusuk vs dha cok diyemi
Hee eskiden takiliyordum bende gouyordum cok is yapardin dogruCanım hergun yaptığım işleri negonun topigene yaziyorumşoklar icindeler
Yaaa ne güzel annen ve yengen ne yemekler hazilayacaksin
Makarna yerine borege nedersin canım fırın makarna da soslu yoğurtlu kuru patlıcan daHee eskiden takiliyordum bende gouyordum cok is yapardin dogru
Yengemle yeni haberlesk dha annemnde haberi yok cagrcam sabah sende gel diye ... firinda makarna yogurtlu kuru patlican kavurma bide portakalli kek dusundum suan
Yogurtlu kuru patlican kavurmasii canim bu bi yemekMakarna yerine borege nedersin canım fırın makarna da soslu yoğurtlu kuru patlıcan da
Kavurmayla da güzel olur yada yanına pilav da olabilir kek güzel. Hoş olur gene kendi tercihi cnm
Heee kuru patlicanin içine kavurma miYogurtlu kuru patlican kavurmasii canim bu bi yemek
Firin makarna
Kis olnca da cok kisi portakalli kekimi sever onlar da seviyor diye kek yoksa ben cok sevmiyorm keki de
Kiz et yok et kavurma yok nooHeee kuru patlicanin içine kavurma mi
Heee dur kız gece olunca benim beyin eror veriyor bizim şu kuruttugumuz patlıcan onları kavuruyoruz tamam anladım
Tamam cnm ellerine sağlık şimdiden
Anladım malmiyim bennnnKiz et yok et kavurma yok noo
Bol bol kuru sogan uzerine salca sona haslanmis uzun dogranmis kuru patlicanlari atip kavurup uzerine de sarimsakli yogurt dokcem kapisss
Do you understand me
Astagfurullahhh kizzz hem bagrmadmki...Anladım malmiyim bennnn
Niye bağrionnnn
Şaka şaka kuzum olurmu bu senin menun gayette güzelAstagfurullahhh kizzz hem bagrmadmki...
Firin makarna olmazmi niye borek yap diyonn zabaa zaba km gtcek yufkaciya yagmur yagiyyy kizimla yufkaciya gidemem markette de iyi ckmiyo yufkalar hem boreken dha cok seviyorm ben firin makarnayi yaa uyumsuz muu
Sagol bisey dicem melemenlk yapip dondurucuya koyduk ya heralde sende yapmistin diy hatirliyorum onu pisirirken cozunmesini bekleyecekmiyiz yoksa direk sogani kavurup uzerine buzlu halde mi koyacagz yaŞaka şaka kuzum olurmu bu senin menun gayette güzel
Yarın atayım balımRosssummm gı insan bir göbeğininn resmini atar kızımıza bakardık
Atmazsan bak evde ki kapıları çarparımm heeeee
Hadi at bakiommm
Biz de oyle cuma gunu cikti alacagizHiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavuk
Sinirlendiğimde de karnım pıt pıt pıt atmaya başlıyor. Gerilim sinir stres düşmanı
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıdur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor ♥
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş eti yeme.
Bence kız
E okulu icat edeni
3 kere davranış notları girdim 3 kere çöktü sistem 3 kere silindi notlar.
Kör olacaktım artık.
Allah yardımcımız olsun ya. Cumaya kadar tamamlamak zorundayız biz. Siz?
Amin samoşum ♥
Bugün sistemlerden yana hiç şansımız yokmuş desene
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlar
Ahh pamuğum ah ☹
En son kötü adamlardan biri gelip silahı bana doğrulttu sana 7 dk veriyorum dedi. Eşime de sana da 10 dk veriyorum dedi.
Ondan önce ölüp de acısını görmeyeceğim diye sevindim.
Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?