Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya emojiler var ya kk başka sitede daha farklı olanlar var bende onu yapabilmek için uğraşıyorum cnm direk çıkması için emojinin olmuyor niiye ki
Ahh dilos ahh isin yokmu kiz bitimi isler yarn misafirim gelecek ne yapsamki ya

Ben hala aldığım folik asiti bitiremedim ki canım vala

Canimcim nazar duası niye var tabi ki okuyoruz falan ama tedbir al takdir Allah'tan demisler.ben yine de 3 ay dolana kdr herkesin bilmemesi taraftariyim

Canimcim nazar duası niye var tabi ki okuyoruz falan ama tedbir al takdir Allah'tan demisler.ben yine de 3 ay dolana kdr herkesin bilmemesi taraftariyim
Yok anladm onu da 3 aydan sonra nazar degmez yahut bisey olmaz diye mi niye 3 ay kriteri var ilk 3 ay dusuk vs dha cok diyemi

Yok anladm onu da 3 aydan sonra nazar degmez yahut bisey olmaz diye mi niye 3 ay kriteri var ilk 3 ay dusuk vs dha cok diyemi
Evet canım aynen,bak tüp bebek yaptırdık 3 ay sürdü o süreç kimse bilmedi,eşimden benden başka bu durumu ama transfer sonrasi test yapacağım gün hastanede bi akrabayla karşılaştık tembih etmemize rağmen tüm köy duymuş, başta kayınvalidem olmak üzere iki gün sonra duyan aradı,bide açıklama yapmak durumunda kaldık o çenesi düşükler yüzünden.
Hamilelik olsa zaten herkes duyar müjdeyi ama tutmazsa fln kimseye dert anlatmak durumunda kalmayalım demiştik oysa ki,onun gibi yani

Canım hergun yaptığım işleri negonun topigene yaziyorumşoklar icindeler
Yaaa ne güzel annen ve yengen ne yemekler hazilayacaksin
Hee eskiden takiliyordum bende gouyordum cok is yapardin dogru
Yengemle yeni haberlesk dha annemnde haberi yok cagrcam sabah sende gel diye ... firinda makarna yogurtlu kuru patlican kavurma bide portakalli kek dusundum suan

Hee eskiden takiliyordum bende gouyordum cok is yapardin dogru
Yengemle yeni haberlesk dha annemnde haberi yok cagrcam sabah sende gel diye ... firinda makarna yogurtlu kuru patlican kavurma bide portakalli kek dusundum suan
Makarna yerine borege nedersin canım fırın makarna da soslu yoğurtlu kuru patlıcan da
Kavurmayla da güzel olur yada yanına pilav da olabilir kek güzel. Hoş olur gene kendi tercihi cnm

Makarna yerine borege nedersin canım fırın makarna da soslu yoğurtlu kuru patlıcan da
Kavurmayla da güzel olur yada yanına pilav da olabilir kek güzel. Hoş olur gene kendi tercihi cnm
Yogurtlu kuru patlican kavurmasii canim bu bi yemek
Firin makarna
Kis olnca da cok kisi portakalli kekimi sever onlar da seviyor diye kek yoksa ben cok sevmiyorm keki de

Yogurtlu kuru patlican kavurmasii canim bu bi yemek
Firin makarna
Kis olnca da cok kisi portakalli kekimi sever onlar da seviyor diye kek yoksa ben cok sevmiyorm keki de
Heee kuru patlicanin içine kavurma mi
Heee dur kız gece olunca benim beyin eror veriyor bizim şu kuruttugumuz patlıcan onları kavuruyoruz tamam anladım
Tamam cnm ellerine sağlık şimdiden

Heee kuru patlicanin içine kavurma mi
Heee dur kız gece olunca benim beyin eror veriyor bizim şu kuruttugumuz patlıcan onları kavuruyoruz tamam anladım
Tamam cnm ellerine sağlık şimdiden
Kiz et yok et kavurma yok noo
Bol bol kuru sogan uzerine salca sona haslanmis uzun dogranmis kuru patlicanlari atip kavurup uzerine de sarimsakli yogurt dokcem kapisss
Do you understand me

Kiz et yok et kavurma yok noo
Bol bol kuru sogan uzerine salca sona haslanmis uzun dogranmis kuru patlicanlari atip kavurup uzerine de sarimsakli yogurt dokcem kapisss
Do you understand me
Anladım malmiyim bennnn
Niye bağrionnnn

Anladım malmiyim bennnn
Niye bağrionnnn
Astagfurullahhh kizzz hem bagrmadmki...
Firin makarna olmazmi niye borek yap diyonn zabaa zaba km gtcek yufkaciya yagmur yagiyyy kizimla yufkaciya gidemem markette de iyi ckmiyo yufkalar hem boreken dha cok seviyorm ben firin makarnayi yaa uyumsuz muu

Şaka şaka kuzum olurmu bu senin menun gayette güzel

Biz de oyle cuma gunu cikti alacagiz ben yarina bitiririk insallah az kaldi yazacaklarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…