Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol bisey dicem melemenlk yapip dondurucuya koyduk ya heralde sende yapmistin diy hatirliyorum onu pisirirken cozunmesini bekleyecekmiyiz yoksa direk sogani kavurup uzerine buzlu halde mi koyacagz ya
Hiç bekleme canım soğanı kavur üstüne dök zaten hemen açılıyor tencerenin sıcaklığında

Yaaasu düşüncene o kdr sevndm ki çok teşekkür ederim bitanem
Beni çok mutlu ettin
Evet maalesef öyle bı çete olucaz sanirm

standart cümleleri alt alta yazip seçip seçip yapıştırsaydin üstünde oynardin sonra

yani biz çok yapıyoruz o şekilde. hazır yazıyı kopyalayıp düzenliyoruz çoğu zaman
Standart cocuklarim yok Bu sene standartin cok disindayiz samdanim

Ben başından beri aynı ilacı kullanıyorum kuzum değiştirmedi :)

Cicimm analık bu demek ki dedim dün pırasa pişirip yerken, normalde eşim sevmez ben sevmem yapmazdım, sırf sağlıklı diye ayıla bayıla yedim şaka gibi
Yaa öncelikle sağlıklı olması tek temennim ama bende kız olsun çok isterim eşimde öyle inşallah hayırlı evlat olur

Cicimm. Ben sağlık ocağında kan vermeye gittiğimde salı günü doktor dedi ki şimdilik doğum doktorunuzun verdiği folik asiti kullanın (onu devlet karşılamıyormuş folidace markası) ama ilerleyen süreçte içinde vitaminlerin olduğu folik asitte içeren bi takviye var ona geçerseniz karşılıyor devlet yazarız demişti, bundan bahsetmiş demek ki bu arada aile hekimim diğer kan değerlerime falanda baktırı bin şükür hepsi çok iyi çıktı düşük hiçbişeyim yok inşallah hamilelik boyunca da olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…