- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.821
Hiç bekleme canım soğanı kavur üstüne dök zaten hemen açılıyor tencerenin sıcaklığındaSagol bisey dicem melemenlk yapip dondurucuya koyduk ya heralde sende yapmistin diy hatirliyorum onu pisirirken cozunmesini bekleyecekmiyiz yoksa direk sogani kavurup uzerine buzlu halde mi koyacagz ya
Yaaasu düşüncene o kdr sevndm ki çok teşekkür ederim bitanemyok kız bişey olmaz
en fazla baba kız çete olur sen de oglanlarla cete kurarsinsiz daha kalabalık oluyosunuz rosss
senin terbiyesiz ya da aklı havada çocuk yetiştireceğini düşünmüyorum ben:) hiç biseycik olmaz
Standart cocuklarim yokstandart cümleleri alt alta yazip seçip seçip yapıştırsaydinüstünde oynardin sonra
yani biz çok yapıyoruz o şekilde. hazır yazıyı kopyalayıp düzenliyoruz çoğu zaman
Nidenn bugün değilYarın atayım balım
Ben başından beri aynı ilacı kullanıyorum kuzum değiştirmedi :)Gebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:
Eki Görüntüle 2573791
Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
ByNkoaLa
@diloyloy1
@poncikvegece
@bi prenses annesi
@mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi B BUSR4
Dur durdugun yerde bdv den çık beni görNidenn bugün değil
Tamam yarin olsun kuzum
İnşallah yarın görürüm içimde bir his var ban yiyecemm kalbim gümbür gümbür atiooo
Bekliyorum seni yarınDur durdugun yerde bdv den çık beni gör
Bugün yarışı yarın hepsi ahhaahahahahahah :S
HahahahahahahaBekliyorum seni yarınsaat veriyor musun kırmızı karanfil de takayim mi yakama heyecanlandım bak simdi
Sagol cnmHiç bekleme canım soğanı kavur üstüne dök zaten hemen açılıyor tencerenin sıcaklığında
Cicimm analık bu demek ki dedim dün pırasa pişirip yerken, normalde eşim sevmez ben sevmem yapmazdım, sırf sağlıklı diye ayıla bayıla yedim şaka gibiHiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavuk
Sinirlendiğimde de karnım pıt pıt pıt atmaya başlıyor. Gerilim sinir stres düşmanı
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıdur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor ♥
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş eti yeme.
Bence kız
E okulu icat edeni
3 kere davranış notları girdim 3 kere çöktü sistem 3 kere silindi notlar.
Kör olacaktım artık.
Allah yardımcımız olsun ya. Cumaya kadar tamamlamak zorundayız biz. Siz?
Amin samoşum ♥
Bugün sistemlerden yana hiç şansımız yokmuş desene
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlar
Ahh pamuğum ah ☹
En son kötü adamlardan biri gelip silahı bana doğrulttu sana 7 dk veriyorum dedi. Eşime de sana da 10 dk veriyorum dedi.
Ondan önce ölüp de acısını görmeyeceğim diye sevindim.
Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
Cicimm. Ben sağlık ocağında kan vermeye gittiğimde salı günü doktor dedi ki şimdilik doğum doktorunuzun verdiği folik asiti kullanın (onu devlet karşılamıyormuş folidace markası) ama ilerleyen süreçte içinde vitaminlerin olduğu folik asitte içeren bi takviye var ona geçerseniz karşılıyor devlet yazarız demişti, bundan bahsetmiş demek kiGebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:
Eki Görüntüle 2573791
Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
ByNkoaLa
@diloyloy1
@poncikvegece
@bi prenses annesi
@mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi B BUSR4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?