- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.421
bende haftasonu çalışmıyorum cumaya kadar çok şükür bu haftada bitti yarın oğluşumu görmeye gidicem çok heycanlıyım.Bu ne coşkulu bir günaydınnn böyleeeee
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yarın işe gelmiyorummm bolllll bolllll yatacmmmmm
yatamadı.
Gülçin'in nankörlüğünü bir kenara bıraktımmm ve B Brunello Cicinelli seçtim zaten onuhahahahahha yerim seni yaa kıyamam sanaaa Gülçin zaten nankörlük yapıp gitti boşver iyi ki Cemre olmuşsun
Yemek için yaşamak zaten başka ne için yaşıyoruz ki, dünyanın nimetlerinden faydalanamayacaksak
Yaaaaaaaabende haftasonu çalışmıyorum cumaya kadar çok şükür bu haftada bitti yarın oğluşumu görmeye gidicem çok heycanlıyım.ondandır bu neşem
bu hafta 3. hafta oldu bende görmüyorum pipisini özledim kuzumun teyzesi. İnsan 2. çocuğuda olsa ilk günkü gibi heycanlı oluyomuş ben hiç böle düşünmemiştimYaaaaaaaa
Ne hoşşş, yesinnnn onuuu annesiiiiiii
Bende 10 gün sonra görücemmm
Evlat, evlattır işte 1.si, 5.si olmuyor ki diloyummmbu hafta 3. hafta oldu bende görmüyorum pipisini özledim kuzumun teyzesi. İnsan 2. çocuğuda olsa ilk günkü gibi heycanlı oluyomuş ben hiç böle düşünmemiştim
tabiki 1. ye göre daha sakinim paniğim yok kızımda yapmadığım şeyleri bunda yapıyorum ama bekleme heycanı aynıymış valla.Evlat, evlattır işte 1.si, 5.si olmuyor ki diloyummm
bende öyle hergün yerimhamile kalana hayatım boyunca 3 kere yemişimdir bunda her hafta canım istiyo
çocuğu şimdiden yeni tatlara alıştırmak gerekbende öyle hergün yerimyerli malına destekkkk
hahahahahGülçin'in nankörlüğünü bir kenara bıraktımmm ve B Brunello Cicinelli seçtim zaten onuresmen aynılar saç olarakkk yaaniiiiii
Cemrenin burnunu pek sevmezdim o yüzden istemiyordumneler düşünüyormuşum küçükkene bundan 13-14 sene önce yani o zamanlar varım 15-16 bunlar piyasaya çıktıklarında ey yavrumm eyyy
ya ben sabah sabah bu konuya nasıl geldim Allasenkurtarsın biri beni
evet ama ananasta maşallah ateş pahası.hergün yesen haftalık 70 tlçocuğu şimdiden yeni tatlara alıştırmak gerekportak mandalin elma muz bıktı çocuk hergün.
bana haftada bitane yetiyo bitek ben yiyiyorum evde kızımla eşim yemez. otursam bitaneyi birkerede yerim ama yarıdan sonra dilimi acıtıyo mecbur bırakıyorum bende yarıdaevet ama ananasta maşallah ateş pahası.hergün yesen haftalık 70 tlişin garibi kızımda dadandı benle birlikte.2 ananas az geliyo
yani kuzum ben doktor gününü zor bekledim öğrenmek için bikaç hafta daha bekleyemezdim ama banada biraz abartılı geliyo bende yapmayı hiç düşünmedim biz kendi içimizde o an yaşadık sevincimizi zatenpatilim diloyum size bişey sorcam
şimdi ben önceden hiç böyle şeyler düşünmezdim direk cinsiyeti öğrenmekten yanaydım
dün en samimi arkadaşım dedi ki '3 mart senin doğum günün, o zamana da cinsiyeti öğrenirsiniz şimdilerde bi moda var, doktor yazsın zarfa sana bi masa hazırlarız hem doğum gününü kutlarız hem cinsiyet partisi olur'
siyah bi balonun içine cinsiyete göre konfeti koyuyorlarmış sanırım
birkaç video izledim biraz abartı geldi bana
ama açıkçası öğrendiğimiz an hatıra kalsın da isterim
bilemedim ya çok gösterişli şeyleri hiç sevmedim bu zamana kadar o yüzden çok sıcak bakamadım
sizce nasıl olur
dimi ya o an ultrasonda öğrenirken videoya çekmeyi düşünüyorum eşim ve ben olalım sadeceyani kuzum ben doktor gününü zor bekledim öğrenmek için bikaç hafta daha bekleyemezdim ama banada biraz abartılı geliyo bende yapmayı hiç düşünmedim biz kendi içimizde o an yaşadık sevincimizi zaten
diken diken yapıyor yabana haftada bitane yetiyo bitek ben yiyiyorum evde kızımla eşim yemez. otursam bitaneyi birkerede yerim ama yarıdan sonra dilimi acıtıyo mecbur bırakıyorum bende yarıda
bizde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde videoya aldık ama cinsiyette heycandan aklımıza gelmedidimi ya o an ultrasonda öğrenirken videoya çekmeyi düşünüyorum eşim ve ben olalım sadece
ilerde izlemek istersen duygularımızı tepkilerimizi falan görebilelim tekrar diye videoya çekmek isterim sadece
zaten bende ilk sende görmüştüm diğer topiğe resim atmıştın o gün bugündür hep istiyorumdiken diken yapıyor ya
bu hafta bende 2-3 kere yedim bebeğin tutunmasında faydası varmış diye
çok yiyince diline batıyor artık
ay o kadar heyecanlı bi süreç ki hiçbir şey kaçırmak istemiyorumbizde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde videoya aldık ama cinsiyette heycandan aklımıza gelmedi
amanınn her şey benim yüzümdenmiş meğerzaten bende ilk sende görmüştüm diğer topiğe resim atmıştın o gün bugündür hep istiyorum
ayyy ne kadar güzel bi düşünce ileride oda okuduğunda nekadar mutlu olacak lim bilir çok iyi yapmışsın kuzumay o kadar heyecanlı bi süreç ki hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
evimde bi defterim vardı çok minnoş hatta bulabilirsem
Eki Görüntüle 2574759
bunu eşimle sevgiliyken 1. yıldönümümüzde eskişehiri gezmeye gittiğimizde almıştım
gezi defteri yaparım her şeyi yazarım diyordum kalmış gitmiş öyle
öğrendiğim gün direk 1 sayfa mektup yazdım hislerimi nasıl öğrendiğimi vs.
ama direk bebekler için olanlarda var belki ondan alırım ama belki almam ultrason fotoğraflarını bunun sayfalarına yapıştırırım.. Valla çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?