Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne coşkulu bir günaydınnn böyleeeee
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yarın işe gelmiyorummm bolllll bolllll yatacmmmmm

yatamadı.
bende haftasonu çalışmıyorum cumaya kadar çok şükür bu haftada bitti yarın oğluşumu görmeye gidicem çok heycanlıyım. ondandır bu neşem

Gülçin'in nankörlüğünü bir kenara bıraktımmm ve B Brunello Cicinelli seçtim zaten onu resmen aynılar saç olarakkk yaaniiiiii

Cemrenin burnunu pek sevmezdim o yüzden istemiyordum neler düşünüyormuşum küçükkene bundan 13-14 sene önce yani o zamanlar varım 15-16 bunlar piyasaya çıktıklarında ey yavrumm eyyy

ya ben sabah sabah bu konuya nasıl geldim Allasen kurtarsın biri beni

hahahahah
Cicimde sarı ve kıvırcık bitmojiden hatırlıyorum
ay hepimizin ergenliği benzer geçmiştir patilim neler düşünüyorduk tek derdimiz onlarmış baksana

çocuğu şimdiden yeni tatlara alıştırmak gerek portak mandalin elma muz bıktı çocuk hergün.
evet ama ananasta maşallah ateş pahası.hergün yesen haftalık 70 tlişin garibi kızımda dadandı benle birlikte.2 ananas az geliyo

patilim diloyum size bişey sorcam
şimdi ben önceden hiç böyle şeyler düşünmezdim direk cinsiyeti öğrenmekten yanaydım
dün en samimi arkadaşım dedi ki '3 mart senin doğum günün, o zamana da cinsiyeti öğrenirsiniz şimdilerde bi moda var, doktor yazsın zarfa sana bi masa hazırlarız hem doğum gününü kutlarız hem cinsiyet partisi olur'
siyah bi balonun içine cinsiyete göre konfeti koyuyorlarmış sanırım
birkaç video izledim biraz abartı geldi bana
ama açıkçası öğrendiğimiz an hatıra kalsın da isterim
bilemedim ya çok gösterişli şeyleri hiç sevmedim bu zamana kadar o yüzden çok sıcak bakamadım
sizce nasıl olur

evet ama ananasta maşallah ateş pahası.hergün yesen haftalık 70 tlişin garibi kızımda dadandı benle birlikte.2 ananas az geliyo
bana haftada bitane yetiyo bitek ben yiyiyorum evde kızımla eşim yemez. otursam bitaneyi birkerede yerim ama yarıdan sonra dilimi acıtıyo mecbur bırakıyorum bende yarıda

yani kuzum ben doktor gününü zor bekledim öğrenmek için bikaç hafta daha bekleyemezdim ama banada biraz abartılı geliyo bende yapmayı hiç düşünmedim biz kendi içimizde o an yaşadık sevincimizi zaten

yani kuzum ben doktor gününü zor bekledim öğrenmek için bikaç hafta daha bekleyemezdim ama banada biraz abartılı geliyo bende yapmayı hiç düşünmedim biz kendi içimizde o an yaşadık sevincimizi zaten
dimi ya o an ultrasonda öğrenirken videoya çekmeyi düşünüyorum eşim ve ben olalım sadece
ilerde izlemek istersen duygularımızı tepkilerimizi falan görebilelim tekrar diye videoya çekmek isterim sadece

bana haftada bitane yetiyo bitek ben yiyiyorum evde kızımla eşim yemez. otursam bitaneyi birkerede yerim ama yarıdan sonra dilimi acıtıyo mecbur bırakıyorum bende yarıda
diken diken yapıyor ya
bu hafta bende 2-3 kere yedim bebeğin tutunmasında faydası varmış diye
çok yiyince diline batıyor artık

dimi ya o an ultrasonda öğrenirken videoya çekmeyi düşünüyorum eşim ve ben olalım sadece
ilerde izlemek istersen duygularımızı tepkilerimizi falan görebilelim tekrar diye videoya çekmek isterim sadece
bizde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde videoya aldık ama cinsiyette heycandan aklımıza gelmedi

bizde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde videoya aldık ama cinsiyette heycandan aklımıza gelmedi
ay o kadar heyecanlı bi süreç ki hiçbir şey kaçırmak istemiyorum
evimde bi defterim vardı çok minnoş hatta bulabilirsem

bunu eşimle sevgiliyken 1. yıldönümümüzde eskişehiri gezmeye gittiğimizde almıştım
gezi defteri yaparım her şeyi yazarım diyordum kalmış gitmiş öyle
öğrendiğim gün direk 1 sayfa mektup yazdım hislerimi nasıl öğrendiğimi vs.
ama direk bebekler için olanlarda var belki ondan alırım ama belki almam ultrason fotoğraflarını bunun sayfalarına yapıştırırım.. Valla çok sabırsızım

zaten bende ilk sende görmüştüm diğer topiğe resim atmıştın o gün bugündür hep istiyorum
amanınn her şey benim yüzümdenmiş meğer
kasım ayıydı çok ümitliydim neler yaptım olmadı
hiçbişey yapmadığım aralık ayında oldu

ayyy ne kadar güzel bi düşünce ileride oda okuduğunda nekadar mutlu olacak lim bilir çok iyi yapmışsın kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…