- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.841
Bende yerimde duramiyorum surekli gidip geliyorumOlabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum ama normalde de çok tezcanlıyımdır o yüzden bakıyorum kaptırmışım hemen kendime gelip yavaşlıyorum
Günaydın canım diloşumm
Hafta sonu kahvaltısı haziliomm yavyummNapayım diloşum dinleniyorum mutfağa girişmeden önceSen napıyorsunn
Nereye gidip gelionnBende yerimde duramiyorum surekli gidip geliyorum
Yaa dün gece bdv de kopmuşsunuz yineHafta sonu kahvaltısı haziliomm yavyumm
ByNkoaLa burda daha ban yememiş yöneticiler rosssuu teeeeetttoööğğhh geçmiş
Kötü de bişey yazmamış gerçi konu sahibine gerçeklerden bahsetmis
Usturuplu yazıyoruz bizzYaa dün gece bdv de kopmuşsunuz yinerossum gitmesin sende gitme bulaşmayın şunlara
Evin icerisinden gidip geliyom bisey yapmasam bile gidip gelesim geliyoNereye gidip gelionnçatlatma iğnesinin kaçıncı günü kuzu bu
Görüyorumm inceden veriyosun ayarı hepUsturuplu yazıyoruz bizz
Canım öyle deme ya, kötüyü çağırma hic.İyim saol cnm
Bugun catlamanin 9 gunu daha 6 gun var regle
Ama umutlu degilim nedense
Hoşbuldum
Umut herzamn vardır bunu asla unutma Canim benimEvin icerisinden gidip geliyom bisey yapmasam bile gidip gelesim geliyo
Bugun igneyle birlikte 10 gun ama hic umutlu degilim adet belirtilerimde var
Cicimm günaydın, bence 2. trimesterda geçiyor olabilir bu sancılar kuzucum korkma kötü bişey değildir ayrıca perhizi bozmanıza çok sevindimKuzularım günaydın
Dün geyşam evdeydi, akşam yemeğe çıktık.Bugün de sabah işe geçirdim ve size koştum .
Yoğun bir süreçteyim karne hazırlama işleri malumBir yandan da 3.ayımı bitirmeme son 2 gün kaldı mutluluğu yaşıyorum...
Yalnız enteresan bir durum var, normal mi değil mi biraz endişeliyim. Son 1 haftadır karnımda herhangi bir ağrı yok. Yatakta sağdan sola dönerken bile rahmim sızım sızım sızlardı. Şuan aynı gebe kalmadan önceki halim gibiyim. Karnım çok rahat. İkinci 3 aylık dönemin gelişi bile bu kadar mucizevi mi gerçekten yoksa aklıma kötü şeyler mi getirmeliyim bilmiyorumAllahtan randevuya az kaldı.
Öte yandan müjdeeeeee geyşam ile aganigi naganigi perhizimizi bozduk sonunda
Tabi büyüyen göbeğimi görünce duygulanıp ben yapamayacağım falan dedi ama elimden bir kaçan bir de uçan kurtulur.
Eki Görüntüle 2575148
Birkaç anlatacağım şey daha vardı da unuttum şimdi
Sizler nasılsınız bakalım herkese mıtlı bir cumartesi
B BUSR4 başladı mı gebelik halleri, ne durumdasın büşom?
Youlost16 kuzum nasılsın, gelişmeler ne durumda seni çok merak ediyorum ☹
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Konuşmuştuk yorumlarda ama tanışalım mıHoşbuldum ♥ sizinle olmak da çok güzel
Adet belirtisi olarak ne var kuzumEvin icerisinden gidip geliyom bisey yapmasam bile gidip gelesim geliyo
Bugun igneyle birlikte 10 gun ama hic umutlu degilim adet belirtilerimde var
Ama adet belirtilerimde hic yanilmadim hep adete bi hafta kala ogreniyorum hamiş olmadigimiCanım öyle deme ya, kötüyü çağırma hic.
Nasip kısmet sen umutlan canımiçimden bı ses bu aralar sende müjde vericeksin diyo hep ama hayırlısı gerçekten bakalım tatlım ❤ 6 günde gelir geçer ya kafanı meşgul etsen bu süreçte biseylerle olur aslında
TabikideKonuşmuştuk yorumlarda ama tanışalım mı
Ne işi büşom yahu.Cicimm günaydın, bence 2. trimesterda geçiyor olabilir bu sancılar kuzucum korkma kötü bişey değildir ayrıca perhizi bozmanıza çok sevindim
bende napayım kuzucum, evdeyim evi toparladım süpürdüm mutfağa girişeceğim şimdi dinleniyorum şu an, bir iki bişey yapıp oturuyorum kaç saattir bitiremedim işleri
Mesela hamile kaldigim zaman kup kuruydum akintim yoktu gogus agrim yoktuAdet belirtisi olarak ne var kuzum
Benim 3 gün öncesinden itibaren adet sancılarım başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?