Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin iki gözüm çiçeee ağrılar 3 ayın bitmesiyle birlikte bitmiştir bence artık canım,hep böyle sıkıntılı mi geçsin yani birazda rahat et dimi o zaman şükür diyelim
Senin geysanin duygusallığı da beni benden alıyor te allam 9 ay duracak adama ses etmesen ama senden bı uçanin bide kaçanın kurtulduğunu bildiginden zaar çok direnmemis anlaşılan sevindim buna
Bende daha yeni kahvaltı hazirliyorum çayı demledim şimdi
yaaa öbürleri temizlik yapiyoz yazmışlaricimden dedim noliiiyy biz daha kahvaltı yapmadık hızlı coo bunlar masallah

günaydın cicimm sevindim senin adına

Ne işi büşom yahu.
Senin bu süreçte sürekli yatıp dinlenmen lazım. Oturmaman bile lazım. Eğilmemen, çok uzanmaman lazım. Çok riskli haftalardasın.
Neden böyle şeyler yapıyorsun?
Kuzum yok ya doktoruma ben sordum telefonda dedi ki ufak ufak işlerini yapabilirsin, sonra evi bok götürür cicim zaten inan 4x yavaşlığında yaptım her şeyi, hiçbişey çekmedim sadece eğilmeden yerleri süpürdüm yastıkları düzelttim falan, mutfağıda güzelce temizleyeceğim haftaya falan koku hassasiyetim olabilirmiş, eğer öyle bişey olursa hiç elleyemem şimdiden temiz olsun

Kolay gelsin dayan az kaldı vala ben gayet kendimi şiş hissediyorum cici ya kilo almadım daha ama karnım büyüyor sanırım hep lastikli pantolon giymeme rağmen oturur vaziyette karnım sıkısıyor sanki daralıyorm yatarken biraz daha rahatım malum biz sizden bı tık büyüğüz ya 12+4 den selam bu arada bizde aganigi naganigi durumları yasak değil ama benim pek isteğim yok 10-12 gün oluyor sanırım ara vereli hatırlamıyoruz bile adam baya dertli bende gece yanastm artık bı güzellik yaptım adamin aklı yaptıklarından ziyade yapamadıklarinda resmen hala ben ikinciyi üçüncüyü yaptığımız zamanı özledim vs diyor bulduğuna şükretmiyo şaka bı yana hayırlısıyla doğururuz hepimiz insAllah

Mesela hamile kaldigim zaman kup kuruydum akintim yoktu gogus agrim yoktu
Ama adet olacagim zaman adete bi hafta kala gogus agrim ve sivi akintim oluyo adet olacagimi biliyorum
Anladım kuzum, benim bugün adetimi 5 gün geçti bak belirtilerin accaip bi göğüs ağrısı hassasiyeti fena halde, akıntı falan hiçbir şey yok, bide kasık rahim sancıları

Gunaydin canim❤❤❤
Bu aralar sesin cikmiyooo demek karne notlarla ilgileniyosun
3 ayini bitirdin ya bence ondan olabilirrrr

Demek yasak kalkti
70gun falan oldu galiba

Günaydın..
Ben uyuyup, uyanıp emziriyorum..
Bu çocuk beni kullanıyor galiba
Karna düştüğü andan itibaren kullanıyorlar malesef delüm
40 larda olan D vitaminim 15'lere düşmüş. Bebek çekiyor dedi doktor. Hesap et işte. Bir canımız kaldı kullanılmayan

Hahahaha yaa ilahi banada doktorum gelene kadar cinsel ilişki yasak dedi bi gel iyice bakalım ona göre karar vereceğiz dedi

Anladım kuzum, benim bugün adetimi 5 gün geçti bak belirtilerin accaip bi göğüs ağrısı hassasiyeti fena halde, akıntı falan hiçbir şey yok, bide kasık rahim sancıları
Himm insallah kese ve kalp atişini gormek nasip olur ❤❤
Ne zaman kontrole gidecen

Karna düştüğü andan itibaren kullanıyorlar malesef delüm
40 larda olan D vitaminim 15'lere düşmüş. Bebek çekiyor dedi doktor. Hesap et işte. Bir canımız kaldı kullanılmayan
Aynn vallahi ya.. Canları sağolsun

Sevindim siziin adiniza cici bak enerjin naslda degismis

Hahahaha yaa ilahi banada doktorum gelene kadar cinsel ilişki yasak dedi bi gel iyice bakalım ona göre karar vereceğiz dedi
Aman olmasın cnm yasaklar tatlı gelir hep kolay gelsin bende birazdan temizliğe girisecem insAllah vazgecmezsem pofff haftaaya misafirim var cunki her yer patlamaya hazır bomba gibi Bayadir işlere elimi surmuyorum halim olmuyor evden tiksindim yeminle

Durur ki, ben bunu anladım
Ama bir sır vereyim mi, ben duramam
Yeterince durdum zaten.
Ağrıların azalmasıyla da libiş artışı başladı sanırım, son 1 haftadır her gece rüyamda geyşa ile çılgın geceler
Hakkaten diğer kertenkelelerin hızına bende şaşkınım. Biri gebe gebe kalkmış temizliğe.
Ben daha gözümdeki çapaklarımlan duruyorum
Canım anam kahvaltı hazırlıyor. İnşallah teşrif edeceğim

Bende öyle olmasından korkuyorum ilerleyen haftalarda, o yüzden bugün hazır halim varken toparladım yavaş yavaş süpürdüm bide 7 den beri düşün ancak bitirdim

Cicim benim 6.30 da gözler faltaşı gibi açıldı valla bünyem alışmış ya erken kalkmaya yumurtamı haşladım güzelce kahvaltımı yaptım sonra da giriştim düşün ki daha yeni bitirdim o kadar yavaş yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…